Informare prelucrare date personale

Informare

Subscrisa SC Interra Tour Operator SRL cu sediul social în București, Bd Ferdinand nr. 83, CUI RO12827533, J40/2606/2000 în baza art. 13 din REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI/ 27 aprilie 2016, vă informăm: că vom prelucra datele dvs. cu caracter personal, respectiv nume și prenume, adresa de domiciliu/reședință, număr de telefon, adresa de email, CNP, datele continute de cartea de identitate, seria și numărul pașaportului (dacă este necesar un astfel de document pentru călătorie),  semnătura, numărul de cont bancar (în cazul plăților prin transfer bancar), în scopul executării contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice dintre dvs. si subscrisa, completarea aplicațiilor pentru viză (acolo unde este necesară viza), rezervarea și emiterea biletelor de avion, rezervarea camerelor de hotel, rent a car, emiterea asigurărilor de călătorie și storno.

Temeiul juridic al prelucrării datelor dvs. cu caracter personal îl reprezintă:
Art. 6 alin. (1) lit. (b) din Regulament-încheierea și executarea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice.
Art. 6 alin. (1) lit. (c) din Regulament-îndeplinirea unei obligației legale (respectarea formei legale a  contractului menționat și a condițiilor de formă ale documentelor contabile-facturi).
Art. 6 alin. (1) lit. (f) din Regulament-realizarea intereselor legitime ale societății, respectiv  informarea dumneavoastră cu privire la pachetele de servicii turistice.

Vă informăm că destinatarii datelor dvs. cu caracter personal sunt societățile comerciale care livrează pachetele turistice (turoperator/organizator), operatorii de transport, societățile de asigurări, societățile care asigură cazarea și alte servicii incluse în pachetele turistice, precum și instituțiile statului cu drept de control și că nu intenționăm transferarea acestor date către societăți de marketing și publicitate. Totodată, vă informăm că în cazul în care ați optat pentru pachete de servicii turistice în destinații din afara spațiului UE, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate în țări pentru care Comisia Europeană a decis că nu asigură un nivel adecvat de securitate a datelor cu caracter personal, transferul datelor în acest caz intrând sub incidența art. 49 litera b) din Regulament–transferul este necesar pentru executarea unui contract între persoana vizată și operator sau pentru aplicarea unei măsuri precontractuale la cererea persoanei. Datele vor fi stocate pe o perioadă limitată, atât timp cât avem obligația legală de a păstra documente în evidența contabilă și în arhiva societății.
Vă informăm că aveți dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau ștergerea acestora, restricționarea sau opoziția prelucrării, portabilitatea acestor date, precum și dreptul de a nu face obiectul unei decizii pe baza unei prelucrări automate, conform legii, precum și dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere, când considerați că drepturile dvs. au fost nerespectate. În cazul în care refuzați punerea la dispoziție a datelor  personale menționate, invocați dreptul la ștergere sau opoziția prelucrării înainte sau pe timpul derulării contractului de comercializare a pachetelor turistice, nu mai este posibilă executarea acestuia.
Vă informăm că la nivelul subscrisei datele personale nu fac obiectul unui proces decizional automat,  incluzând crearea de profiluri și că nu intenționăm să transferăm direct aceste date către o țară terță din afara UE sau organizație internațională. Vom stabili măsuri tehnice și procedurale pentru a proteja și pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și accesibilitatea datelor dvs. cu caracter personal prelucrate; vom preveni utilizarea sau accesul neautorizat, precum și încălcarea securității datelor cu caracter personal, în conformitate cu legislatia în vigoare.
Pentru orice detalii suplimentare referitoare la prelucrarea datelor personale poate fi contactat Responsabilul cu Protectia Datelor cu Caracter Personal, Ancora Protect SRL, la adresa de e-mail: [email protected] sau poate fi adresată o cerere scrisă la punctul de lucru al societății noastre.

‹ Inapoi

Interra - Oferte turism, City Break, Circuite, Craciun 2023, Revelion 2024Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud