Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Certificat digital european cu vaccinare sau cu recuperare dupa boala.

De-a lungul vremii, Parisul a primit cele mai diverse nume. I s-a spus Oraşul Îndrăgostiţilor. Străbătut de Sena, oferă un prilej minunat pentru o călătorie pe un vaporaş, acompaniaţi de vocea tulburătoare a lui Edith Piaf. Apusul soarelui este fermecător în timp ce treceţi pe sub podurile pariziene. În scurta croazieră, vi se vor dezvălui Notre Dame, Luvrul, Centrul Pompidou, Champs Elysée, Turnul Eiffel... În acelaşi timp, Parisul este şi Oraşul Luminilor. Este un Oraş al Luminii în timp şi în istorie. Vă aşteptăm într-un Paris al frumuseţii şi al tinereţii, ca să trăiţi la vie en rose !

Bonus Croaziera pe Sena !
Vizitam
Parisul pe indelete, Pietele de Craciun, Castelul Versailles, Valea Loirei... (click pe Program Excursie).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecare din: Bucuresti Otopeni.
Transferuri gratuite Interra la Otgopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

 Perioada excursie 28 Noiembrie-2 Decembrie
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 499 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 499 €
 Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 389 €
 Adult in camera single 629 €

Servicii incluse:
Ghid roman insotitor
Zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania Air France
• Taxele de aeroport

Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Cazare 4 nopti cu mic dejun la Hotel Ibis Porte D'Orleans 3** sau similar
Tur de oras panoramic al Parisului
Bonus Croaziera pe Sena

Tururi pietonale cu ghidul insotitor
Vizitarea Pietelor de Craciun
cu insotitorul de grup

Nu sunt incluse:
• Taxa de oras aprox 3 €/persoana/noapte (se achita individual la receptia hotelului)
• Asigurarea travel covid protection
• Excursiile optionale, bilete de intrare la obiective turistice
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Program Excursie

28 Noiembrie | Bucuresti–Paris
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:00. Sosire la Paris la ora 08:25. Transfer in oras pentru un tur de oras Paris cu autocar local. Ne aflam in “Orasul Luminilor”, un oras cu adevarat frumos, cu arhitectura fermecatoare, cladiri istorice si piete incantatoare, considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei. In turul panoramic de oras vor putea fi admirate unele din cele mai emblematice puncte de atractie: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Transfer la hotel. Spre seara, vizitarea bulevardului Champs Elysees impreuna cu insotitorul de grup, un bun prilej de a vedea faimosul bulevard frumos impodobit cu ocazia sarbatorilor de iarna. Cazare la Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* sau similar.

29 Noiembrie | Tur pietonal prin Pietele de Craciun din Paris
Mic dejun.
Astazi va propunem vizite pietonale cu insotitorul de grup la principalele Piete de Craciun din Paris. Pornim sa descoperim numeroasele gusturi si arome din Piata de Craciun de la Saint Germain des Prés.  Continuam turul nostru spre “inima Parisului” la Piata de Craciun din Quartier des Halles. Dupa-amiaza ne deplasam in peisajul urban modern al celui mare pol economic al Frantei, cartierul La Defense. Aici vom vizita Piata de Craciun, care cu o suprafata de peste 10.000 mp, peste 350 expozanti si 400 mp de décoratii festive este cea mai mare din regiunea Ile de France. Cazare la Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* sau similar.

30 Noiembrie | Paris-Versailles
Mic dejun. Excursie optionala la Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Atractiile principale cu care ne incanta sunt: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Dupa-amiaza ne deplasam la Turnul Eiffel pentru Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panoramica veti putea admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin (Durata: 1 ora). Cazare la Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* sau similar.

1 Decembrie | Paris-Valea Loirei
Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si Gradina Frantei, Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in Sec al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si Castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Cazare la Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* sau similar.

2 Decembrie | Paris-Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor (pana la ora 12.00) si timp liber la dispozitie. Va propunem sa ne deplasam cu metroul pentru un alt tur pietonal cu insotitorul de grup prin Parisul pitoresc. Ramanem in atmosfera tipica acestui oras admirand, printre altele, cartierul Montmartre, un cartier cu un aer boem si plin de monumente de arta precum Basilica Sacre Coeur–dupa ce vei urca treptele ei albe vei avea parte de o vedere asupra orasului care iti va taia respiratia. Fantana Saint Michel-o fantana monumentala in stil neo renascentist, opera a noua sculptori; Rue Huchette–una dintre cele mai vechi strazi din Paris. Celebra catedrala Notre Dame–considerata a fi cel mai bun exemplu de arhitectura gotica franceza. Primaria Parisului-cladire ce dateaza din Sec al-XVI-lea si a fost reconstruita dupa ce a luat foc in timpul revolutiei pariziene din 1870. Centrul Pompidou–care adaposteste atelierul lui Brancusi si Muzeul National de Arta Moderna. Dupa-amiaza transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1088 catre Bucuresti. Decolare la ora 19:25 si aterizare la Bucuresti la ora 23:20. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Excursii Optionale

Tarife informative valabile pentru minim 20 de participanti:

Excursie la Castelul Versailles:
55 €/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid autorizat.

Excursie pe Valea Loirei:
120 €/persoana si include : transport autocar, bilete intrare doua castele, ghid insotitor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

  • Costin Cristina

    Buna ziua,

    Inca nu m-am desprins de enigmaticul Paris. Piata de Craciun de la Paris (plecarea 2016), un adevarat maraton, ii multumesc D-nei Mariana Anton care s-a comportat ca o mamicuta pentru toata lumea dar si ca o profesoara severa care a dorit sa ramanem cu cat mai multe cunostinte dar si imagini reprezentative. Trebuie revenit !

    Multumiri Interra

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala

America de Sud

Australia si Oceania