Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Stimati turisti, pentru a fi informati, cititi descrierea excursiei de mai jos precum si Programul Excursiei.
Mai nou puteti face o rezervare online, sau puteti trimite o cerere de rezervare. Vacanta placuta !

Conditii de calatorie:
• Dovada vaccinarii sau test RT-PCR negativ cu max 72 h inainte de plecare

La multi ani 2022 !
Sejur Hurghada All Inclusive-Croaziera pe Nil-Circuit.
Cu Hoteluri de 5* si nava de croaziera de 5*.

Un stravechi proverb arab spune ca "Omul se teme de timp iar timpul se teme de Piramide". Astfel, nu este de mirare ca Egiptul este cea mai veche destinatie turistica din lume. Intr-una dintre primele scrieri de calatorie, istoricul grec Herodot scria: "Nicaieri nu sunt atat de multe lucruri minunate si in toata lumea nu se mai gasesc asa de multe lucruri de nespusa maretie"–afirmatie pe care tinem sa o credem pana in zile noastre. Simbolurile, formele si misterele Egiptului s-au raspandit ca un virus transmis prin schitele, jurnalele si artefactele pe care primii calatori temerari le-au luat acasa cu ei, starnind fascinatia a generatii intregi. Cu morminte ascunse de dunele desertului, piramide emblematice, temple colosale asezate de-a lungul misteriosului Nil dar si plaje idilice cu ape turcoaz si corali colorati, Egiptul cu siguranta va impresiona si va trezi spiritul aventurier ce salasluieste in fiecare dintre noi !

Vizitam Hurghada, Valea Regilor, Templul Reginei Hatchepsut, Luxor, Edfu, Kom Ombo, Aswan, Abu Simbel, Cairo, Platoul Giza si marile Piramide, Memphis, Sakkara, Alexandria... (click pe Program Excursie).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecare din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Perioada Circuit-Sejur
29 Decembrie 2021-9 Ianuarie 2022
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 1.595 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 1.595 €
 Copil 2-11,99 ani (in camera cu 2 adulti) 1.244 €
 Adult in camera single 1.876 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Hurghada, Compania Turkish Airlines
Zbor local Aswan => Cairo, pentru confortul Dumneavoastra
• Zboruri la retur Cairo => Bucuresti, Compania Turkish Airlines
• Taxele de aeroport (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroport
uri
• Transport cu autocar local conform programului
Cazare 11 nopti la Hoteluri de 5* si nava de croaziera de 5* astfel:
- 4 nopti cu All Inclusive in Hurghada la Hotel Hilton Plaza 5* sau similar
- 3 nopti cu Pensiune Completa pe Vasul de Croaziera M/S Sarah 5* sau similar
- 4 nopti cu Demipensiune in Cairo la Hotel Holiday Inn Citystars 5* sau similar
• Tur de oras Cairo cu ghid local: Citadela Saladdin, Moscheea de alabastru a lui Mohamad Ali, Bazarul egiptean (fara intrari)
• Vizita la Muzeul de Egiptologie
• Excursie cu ghid local pe Platoul Giza si Marile Piramide
Croaziera pe Nil cu vasul de croaziera M/S Sarah 5* cu urmatoarele excursii si vizite incluse:
- excursie la Marele Baraj de la Aswan, Obeliscul neterminat si Templul Philae
- vizitarea Templelor dedicate zeilor Sobek si Horus din Kom Ombo si Edfu
- excursie pe malul vestic al Nilului din Luxor: Valea Regilor si vizitarea Templelor Reginei Hatchepsut

- excursie pe malul estic al Nilului din Luxor cu vizitarea Templelor Karnak si Luxor

Biletele de intrare la obiectivele turistice din programul de croaziera

Nu sunt incluse:
• Taxa de viza Egipt aprox 25 USD se obtine la sosire pe aeroport in Cairo
• Bacsis recomandat pentru ghizi si soferi locali (practica uzuala in Egipt) 5 USD/turist/zi, bauturile la mesele din program
• Intrari la obiective turistice, altele decat cele mentionate in Program: Marea Piramida a lui Keops (24 USD/pers), Camera mumiilor la Muzeul de Egiptologie (12 USD/pers)
• Excursiile optionale
• Asigurarea travel covid protection
Cina festiva de revelion la Hotel Hilton Plaza: 120 €/adult, 60 €/copil 2-11, 99 ani (supliment obligatoriu, se rezerva din tara la inscriere)

Program Excursie

29 Decembrie | Bucuresti–Hurghada
Intalnire cu reprezentantul Interra in Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 19:45, pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1046 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 21:45 si aterizare la Istanbul la ora 00:05. Decolare la ora 01:15 cu zborul TK702 si aterizare in Hurgada la ora 02:40 (a doua zi). Intalnire cu ghidul local si transfer cu autocarul la Hotel Hilton Plaza 5* sau similar. Early check-in (noaptea de cazare este inclusa).

30 Decembrie | Hurghada Sejur la Marea Rosie
Cazare cu All Inclusive la Hotel Hilton Plaza 5* Hurghada sau similar. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Cazare Hotel Hilton Plaza 5* sau similar Hurgada.

31 Decembrie | Hurghada Sejur la Marea Rosie, La multi ani 2022 !
Cazare cu all Inclusive la Hotel Hilton Plaza 5* Hurghada sau similar. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Va sugeram o Croaziera pe Marea Rosie cu posibilitatea de a face snorkeling si a admira renumitele recife de corali. Seara, Cina festiva de Revelion la hotel (supliment obligatoriu). Cazare Hotel Hilton Plaza 5* sau similar Hurgada.

1 Ianuarie 2022 | Hurghada Sejur la Marea Rosie
Cazare in sistem All Inclusive la Hotel Hilton Plaza 5* sau similar. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale:

Plimbare cu submarinul.

Jeep Safari in desert.

Dolphin house.

2 Ianuarie 2022 | Hurghada–Luxor–Edfu
Mic dejun la pachet. La ora 06:00 plecare catre Luxor unde ajungem in jurul orei 10:00. Vom traversa pe malul vestic al Nilului pentru a vizita Valea Regilor unde au fost ingropate generatii de faraoni si nobili in criptele taiate in stanci si pazite de Colosii lui Memnon, doua statui gigantice. Mormantul lui Tutankhamon este singurul care a fost descoperit intact. Vom mai vizita Templul Reginei Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului. Servirea pranzului (pachet de la nava de croaziera). Dupa pranz, vom face o incursiune pe malul Estic al Nilului unde ne vom plimba pe jos de-a lungul aleii Sfincsilor si vom vizita Templul Karnak–cel mai mare complex religios din Egipt dedicat zeului Amon-Ra-si Templul Luxor. In jurul orei 16:30 vom face formalitatile de imbarcare pe vasul de croaziera. Servirea cinei la bordul vasului. Cazare pe vasul de croaziera M/S Sarah 5* sau similar.

3 Ianuarie | Edfu–Kom Ombo–Aswan
Mic dejun, pranz si cina la bordul vasului de croaziera. In cursul diminetii vom vizita Edfu, acolo unde se afla uriasul templu dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Ne intoarcem la vas pentru a naviga catre Kom Ombo si a servi pranzul. Dupa amiaza, vom vizita Kom Ombo unde se afla neobisnuitul templu dublu dedicat zeilor Sobek si Horus, o constructie atipica deoarece totul este simetric de-a lungul axei centrale.  Ne intoarcem la vasul de croaziera pentru a naviga catre Aswan. Servirea cinei si Galabia Party la bordul vasului. Cazare pe vasul de croaziera M/S Sarah 5* sau similar.

4 Ianuarie 2022 | Aswan–Abu Simbel
Mic dejun.  Optional, va propunem o excursie la Abu Simbel (plecarea dimineata devreme, mic dejun la pachet). Complexul arheologic este format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului Ramses al-II-lea. Complexul, remarcabil prin masivele statui de piatra ale lui Ramses si ale sotiei sale, Nefertari, a fost construit in Sec al XIII-lea i.Hh. pentru a intimida rivalii nubieni si pentru a comemora celebra batalie de la Kadesh. Templele au fost amenintate de cresterea nivelului apelor Nilului in urma constructiei barajului de la Aswan in anii 1960, dar, printr-un model de cooperare internationala a UNESCO, siturile arheologice au fost cercetate, dezmembrate si asamblate in acelasi mod, dar cu 65 si 200 de metri mai sus si in spatele locatiei originale, locatie acoperita de apele lacului Nasser. Formalitati de cazare pe vasul de croaziera de 5*. Servirea pranzului. Dupa amiaza, vom vizita giganticul baraj din Aswan, obiectiv strategic in Egipt, o constructie uriasa facuta pentru a controla inundatiile cauzate de revarsarea Nilului, a asigura apa pentru irigatii si pentru a genera electricitate. A fost construit intre anii 1960-1970 si a avut un impact important asupra industriei si culturii Egiptului. Vom continua turul de astazi cu vizitarea Obeliscului neterminat si a Templului Philae dedicat zeitei ISIS. Intoarcere la vas. Cina si cazare pe vasul de croaziera M/S Sarah 5* sau similar.

5 Ianuarie 2022 | Aswan–Cairo
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Aswan pentru imbarcare pe zborul local cu destinatia Cairo. Ne aflam in Cairo (El Qahira), capitala Egiptului-cea mai mare aglomerare urbana de pe continentul african, cu peste 6 milioane de locuitori, unde ne va fascina cu siguranta forfota metropolitana. Intalnire cu ghidul local care ne va insoti intr-o incursiune in istoria de 7,000 a Egiptului intr-un Tur de oras Cairo cu ghid local cu o vizita la Muzeul de Egiptologie–care adaposteste cea mai bogata colectie de artefacte din perioada faraonica, cea mai pretioasa comoara a muzeului fiind colectia faraonului Tutankhamon care cuprinde obiecte de cult, bjuterii, statui, sarcofagul in care a fost inmormantat faraonul si celebra masca mortuara de aur! Vom face o incursiune in partea islamica a orasului la Citadela Saladdin care se mandreste cu faimoasa Moschee de Alabastru a lui Mohamad Ali (vizite exterioare) si vom face apoi un popas la Bazar. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Holiday Inn Citystars 5* sau similar Cairo.

6 Ianuarie 2022 | Cairo–Platoul Giza–Memphis si Sakkara
Mic dejun. Excursie cu ghid local la Platoul Giza si marile Piramide. Ne vom indrepta spre platoul Giza pentru a vizita Piramidele si Sfinxul (vizite exterioare)–binecunoscutele embleme ale Egiptului. Piramida lui Keops, ce mai mare dintre cele trei este singura minune a lumii antice care sfideaza inca trecerea timpului, ea fiind de asemenea si cea mai mare piramida construita vreodata ! Protector al piramidelor, Sfinxul–creatura enigmatica cu trup de leu si chip de om cunoscut primilor arabi sub numele de Tatal Groazei, asteapta sa ne impresioneze, el fiind cel mai vechi monument de sculptura din Egiptul Antic. Dupa amiaza, optional, Excursie la Memphis si Sakkara. Memphis a fost prima capitala a Egiptului antic. Majoritatea piramidelor gasite langa Cairo, in numar de peste 100 in total, au fost construite in aceasta perioada cand Memphis era cel mai important oras din Egipt si, cel mai probabil, din lume. In imediata apropiere vom vizita si Sakkara, ce a servit ca necropola pentru vechea capitala egipteana Memphis. Aici se sfla vestita piramida in trepte a lui Zoser. Intoarcere la Cairo. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Holiday Inn Citystars 5* sau similar Cairo. 

7 Ianuarie 2022 | Cairo–Alexandria
Mic dejun. Optional, Excursie de o zi la Alexandria, oras infloritor si capitala a Egiptului in perioada greco–romana. Alexandria din vechime a fost si va ramane un oras legendar, invaluit in mit–cetatea lui Alexandru cel Mare si a Cleopatrei, orasul celebrei bibloteci antice si a farului in forma de turn de pe Insula Pharos. Desi in zilele noastre Alexandria Egiptului Antic este doar putin vizibila, ea fiind mistuita de incendii, cutremure sau revolte ale crestinilor, misterul locului inca persista iar descoperirile arheologice subacvatice din port tot aduc la lumina noi vestigii crezute pierdute. Vom vizita Catacombele, Gradinile Montazah si Turnul lui Pompei (intrari incluse) si pe exterior Citadela si Biblioteca din Alexandria. Intoarcere la Cairo. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* sau similar Cairo.

8 Ianuarie 2022 | Cairo Cartierul Coptic
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Cairo sau optional, Excursie de 1 zi in vechiul Cairo si Cartierul Coptic. Vom vizita vestitul cartier Coptic, unde vom admira cea mai veche biserica crestineasca din Egipt–Biserica Suspendata, dedicata fecioarei Maria si una dintre cele mai frumoase biserici din Cairo. Continuam cu Manastirea si Biserica Sf.Gheorghe–una dintre putinele biserici circulare ramase in Orientul Mijlociu. Excursia continua spre Abu Serga–unul dintre locurile in care s-a odihnit sfanta familie cand a fugit din Israel si apoi sinagoga Ben Ezra–una dintre cele mai vechi sinagogi din Egipt. Vom vizita apoi si zona islamica a orasului, cu faimoasa moschee de Alabastru. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* sau similar Cairo.

9 Ianuarie 2022 | Cairo–Bucuresti
Dupa miezul noptii, transfer la aeroportul din Cairo pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK693 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 03:35 si aterizare la ora 06:55. La ora 08:30 decolare cu zborul TK1043 catre Bucuresti si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 08:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Important: Pentru calatoria in Egipt este necesar Pasaportul simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei.  Programul Crozierei pe Nil poate suferi modificari in functiile de conditiile specifice de navigabilitate.

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Asigurari:
• Asigurare medicala de calatorie Clasic (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare medicala de calatorie Premium (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare storno covid protection (perioada dinainte de calatorie, recuperare penalizari integral)-click AICI
• Asigurare travel covid protection (combina medicala de calatorie si storno, cu franciza la storno)-click AICI
• Conditii generale de asigurare-click AICI
Asigurarea storno si asigurarea travel se pot incheia cel mai tarziu cu 31 zile inainte de plecare. Pentru rezervarile efectuate sub acest termen, asigurarea se poate emite in ziua rezervarii sau urmatoarele 2 zile.

Excursii Optionale

Tarife calculate pentru minim 20 de participanti:

Excursie la Abu Simbel:
95 €/persoana. Include: transport cu autocar, ghid local, bilet intrare templu, insotitor de grup.

Excursie la Alexandria:
90 €/persoana. Include: transport autocar, ghid local, vizite la Catacombe, Gradinile Montazah si Turnul lui Pompei (intrari incluse) si pe exterior Citadela si Biblioteca din Alexandria, insotitor de grup.

Excursie la Memphis si Sakkara:
55 €/persoana.

Excursie vechiul Cairo si cartierul Copt:
55 € /persoana.

Croaziera pe Marea Rosie:
45 € / persoana.

Jeep Safari in Desert:

55 € / persoana.

Plimbare cu submarinul:
70 € / persoana.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Mari si Oceane

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

America de Sud