Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Fara restrictii de calatorie.

Budapesta-Brno-Praga-Viena.
Vizitam si Cesky Krumlov-bijuteria medievala a Cehiei

Cu autocar Interra de 4*.

Mai avem 6 locuri libere.
Vizitam
Brno, Praga, Castelul Karlstejn, Karlovy Vary, Cesky Krumlov, Viena, Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza, Hinterbruhl, Budapesta... (click pe Program Excursie).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecari din orasele: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara
Transferuri gratuite Interra la imbarcare din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti

>
Rm Valcea, Pitesti

 Plecare Circuit
23 Octombrie
 Mai sunt locuri libere ? 6
 Adult in camera dubla 429 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 399 €
 Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 319 €
 Adult in camera single 609 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra de 4*
Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* si 4* astfel:
-  1 noapte in Budapesta la Hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar
-  3 nopti in Praga la Hotel Comfort Prague City East 3* sau similar
-  2 nopti in Viena la Hotel Arion City 4* sau similar
-  1 noapte in Budapesta la Hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar

• Tururi de oras in Capitalele Imperiale: Budapesta, Praga si Viena
• Tur de oras la Brno
• Excursie la Cesky Krumlov
• Tururi pietonale cu insotitorul de grup

Nu sunt incluse:
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Asigurarea travel covid protection

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Budapesta
Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei la ora 05:00 pe traseul Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara, Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de conditiile de trafic. Cazare la Hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar.

Ziua 2 | Budapesta–Brno-Praga
Mic dejun. Excursia continua spre Praga pe ruta Gyor-Brno-Praga. Vizitam al doilea oras ca marime al Cehiei, Brno–Capitala Moraviei. Suntem in Brno, un important centru universitar cu peste 26 de facultati si 11 universitati. Tur de oras panoramic: Piata Libertatii cu stradute inghesuite intre numeroase lacase religioase, Vechea si noua Primarie, Catedrala Sf. Petru si Pavel de unde putem privi o superba panorama a orasului Brno, Castelul Regal Spilberk. Excursia continua spre Praga unde ajungem in cursul serii. Cazare la Hotel Confort Prague City East 3* sau similar.

Ziua 3 | Praga Orasul de Aur
Mic dejun. Tur de oras Praga panoramic si pietonal: Muzeul National, Opera, Teatrul National. Apoi vom continua cu vechiul oras: Hradcany, Castelul din Praga cu faimoasa catedrala Sf. Vit–simbolul spiritualitatii cehe, Podul Carol, Golden Lane–strada de aur, zona boema a orasului. Continuam turul pietonal in centrul istoric: orasul vechi, Piata Primariei, Ceasul Astronomic, zona pietonala cu magazine de lux. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Praga are de oferit numeroase obiective de interes turistic, atat in zona orasului vechi, cat si in zona orasului modern. Dupa amiaza, excursie optionala de jumatate de zi (4 ore) la Castelul Karlstejn, situat la aproximativ 40 km distanta de Praga. Constructia in stil gotic a Castelului Karlstejn a inceput in anul 1348 la ordinele Regelui Carol al IV-lea si a fost finalizata in anul 1365. Datorita pozitiei sale strategice, Castelul Karlstejn este locul in care au fost pastrate timp de aproape 200 de ani bijuteriile coroanei. Cazare la Hotel Comfort Prague City East 3* sau similar.

Ziua 4 | Praga–Karlovy Vary
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru explorarea Orasului de Aur. Optional, excursie la Karlovy Vary. Acesta este una dintre cele mai cunoscute statiuni balneoclimaterice, renumita pentru numeroasele sale izvoare termale cu puteri tamaduitoare, dar si un oras cu o arhitectura deosebita. Este de asemenea renumit pentru numeroasele magazine de bijuterii, ceramica si nu in ultimul rand pentru bautura traditionala Beceherovka. Intoarcere in Praga. Seara, optional, cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu–cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare la Hotel Comfort Prague City East 3* sau similar.

Ziua 5 | Praga–Cesky Krumlov–Viena
Mic dejun. Plecare catre unul dintre cele mai reprezentative orase medievale. Cesky Krumlov este, fara doar si poate, unul dintre cele mai bine pastrate orase medievale din Cehia, care practic este neschimbat din Sec al XVIII-lea, inclus in Patrimoniul UNESCO. Unul dintre cele mai impresionante monumente este Castelul Krumlov, reconstruit in stil renascentist de catre arhitecti italieni in Sec al XVI-lea. Este un complex format din 40 de cladiri si palate. Podul cu trei nivele „Plastovy most” uneste castelul cu gradina si teatrul. Mai pot fi admirate aici Biserica Sf. Vit si Biserica Sf. Jost. Excursia continua catre Viena unde ajungem in cursul serii. Cazare la Hotel Arion City 4* sau similar.

Ziua 6 | Viena–Heiligenkreutz-Mayerling-Padurea Vieneza-Hinterbruhl
Mic dejun. Tur de oras Viena panoramic si pietonal: celebrul Ring Vienez-Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, fosta resedinta de iarna a Imperiului Habsburgic, Palatul Imperial Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor unde este inmormantata Imparateasa Sisi, Palatul Hofburg–fosta resedinta a Imparatului Franz Josef si a Imparatesei Sisi, Catedrala Sf. Stefan. Dupa amiaza, optional, excursie la Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza si Hinterbruhl. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Lasand in urma legendele din Mayerling vom face un popas in localitatea vecina Hinterbruhl unde, in anul 1912, s-a format printr-o explozie intr-o mina de ghips un imens lac subteran. Cel mai mare din Europa ! Vizitam coridoarele şi galeriile, tenebrele umede transmit o nelinistitoare senzaţie de taina. Intoarcere la Viena. Cazare la Hotel Arion City 4* sau similar.

Ziua 7 | Viena–Budapesta
Mic dejun. Dimineata transfer cu autocarul la Palatul Schonbrunn. Aici puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in Lb Romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Dupa pranz plecare spre Budapesta. Sosire in cursul serii si tur panoramic Budapesta: Citadela, Opera, Piata Eroilor, Parlamentul, podurile de peste Dunare, Insula Margareta, Palatul Regal, Catedrala Regală de Incoronare (Matei Corvin), Bastionul Pescarilor, etc. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vasul de croaziera cu ghid local de Lb Romana: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 40 €/persoana, minim 30 persoane, transfer cu autocarul inclus).  Cazare la Hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar.

Ziua 8 | Budapesta-Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

Castelul Karlstejn:
Tarif: 50 €/adult, 44 €/copil 2-14 ani si senior. Include: transport autocar, bilet de intrare, taxa rezervare, ghid local si insotitor de grup. Atentie! Pt a ajunge la castel, de la locul de debarcare se parcurge o portiune de traseu pe jos.

Excursie la Karlovy Vary:
Tarif: 30 €/adult, 20 €/copil 2-12 ani si senior. Include: transfer autocar, insotitor de grup.

Cina traditionala si spectacol folcloric la restaurant U Marchanu:
Tarif: 35 €/adult, 28 €/copil 2-11,99 ani si include: transfer autocar, cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live.

Excursie la Heiligenkreutz, Mayerling, Padurea Vieneza si Hinterbruhl:
Tarif: 45 €/adult, 40 €/copil 2-12 ani si senior. Include: transport autocar, insotitor de grup, biletele de intrare la Heiligenkreutz si Mayerling.

Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas:
Tarif: 40 €/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • C. Nedelcu

  Felicitari echipei Interra care a organizat si a realizat frumosul circuit Capitale Imperiale, plecarea 27 Octombrie 2019. In numele celor 10 turisti care s-au simtit rasfatati in acest circuit va multumim D-na Kiran, multumim de asemenea profesionistilor Cristi si Mihai cei care au condus impecabil pe cei aproape 4.000 km ai circuitului, multumim si lui Cosmin, care ne-a adus inapoi la casele noastre si nu in ultimul rand d-rei Cristina Radulescu cea care ne-a ghidat peste tot in circuit. Asteptam ofertele pentru 2020 pentru a alege o alta excursie in organizarea si compania celor de la Interra. In numele celor 10 fericiti va multumeste C. Nedelcu.
  Pe curand.

 • Carmen Simionescu

  Eu impreuna cu sotul meu am fost foarte incantati de cum a fost in circuitul Capitale Imperiale, plecarea 28 Octombrie 2018, oferit de firma dumneavoastra, de locurile vizitate si prestatia ghidului-Tudor Pitigoi si a conducatorilor auto atat pentru transferul intern cat si cei care au asigurat transportul pe parcursul circuitului. Astept ofertele dumneavoastra pentru anul viitor pentru Spania sau Anglia. Multumesc!

 • Victoria Tanase

  Multumim pentru circuitul Capitale Imperiale plecarea 21 Martie 2018 ! O echipa extraordinara (Eugen, Cosmin si Ticu) care a contribuit la realizarea unui concediu foarte frumos. Great atmosphere, good vibes.

 • Vasile Maria

  Super tare !!! Organizarea bună, șoferii și Ghidul. M-am intors din circuitul Capitale Imperiale, mulțumită (plecarea 28 Octombrie 2017) !!!

 • Mariana Mutescu

  Super, super, superexcursie ! 04-12.06.2015 a fost o perioada pe care pare ca am visat-o, atat de incredibil de frumoase au fost locurile pe care le-am vazut. Organizare excelenta. Ghid meserias -Tudor. Doar ca fiind atat de inalt (macar nu a trebuit sa poarte stegulet, ca zecile de ghizi asiatici), se deplasa putin cam repede fata de noi, pigmeii. Dar fara ceea ce ne-a aratat si povestit el, excursia nu ar fi avut acelasi farmec. Multumesc Tudor ! Deja ma uit pe ofertele agentiei, pentru a ma hotari ce excursie aleg pentru concediul de la anul.

 • Andreea Chiva

  Capitale Imperiale Octombrie 2014, inca un circuit de exceptie marca Interra. Totul a fost la SUPERLATIV ! Prestatia impecabila a ghidului, Dl. Tudor Pitigoi, si vastele sale cunostinte in domeniu au transformat fiecare popas intr-o lectie de istorie, arta si cultura in cel mai autentic si rafinat stil imperial. In plus, cei doi soferi, Dl Florin si Dl Cosmin, printr-un inalt profesionalism, amabilitate si deschidere, ne-au oferit permanent comfort si siguranta. Si nu in ultimul rand, itinerariul bine ales si frumusetea peisajelor imbracate in simfonia de culori a toamnei au intregit decorul unei vacante de vis, pe care o vom pastra in suflet ca o calda aducere aminte. MULTUMIRI si FELICITARI Interra! MULTUMIRI si FELICITARI minunatei echipe care ne-a fost alaturi in aceasta calatorie: ghidul Dl. Tudor Pitigoi si soferii Dnii Cosmin si Florin! Cu deosebita consideratie, Andreea Chiva

 • Seitan Tamara

  Buna ziua! M-am intors de curand din excursia Capitale imperiale. Este un traseu de care ar trebui sa se bucure fiecare european. Cei din grupul meu au facut-o cu siguranta. Foarte punctuali, prietenosi, doritori de noi informatii am vizitat tot ce se putea in timpul alocat. Am avut siguranta drumului si o companie placuta oferita de soferii Mihai si Radu.Tanarul ghid Tudor ne-a impartasit din cunostintele sale si sunt convinsa ca pe viitor, odata cu experienta, va deveni un conducator de grup si mai bun! O intalnire scurta, dar deosebit de placuta a fost cu d-na Lidia Nasincova, ghida locala din Praga. Energica si delicata, cu solide cunostinte in toate domeniile: istorie, geografie, arta,religie, ne-a invaluit pe toti cu o buna dispozitie molipsitoare!

  La final, pot spune ca excursia a meritat din toate punctele de vedere!

  Va doresc si voua o astfel de experienta turistica.

 • Rodica Raichici

  Buna tuturor,

  Capitale Imperiale s-a chemat circuitul din 4-12.06.2013, ma alatur tuturor celor care au avut o ghida supercompetenta Mia Cojocaru, soferi profesionisti cu adevarat - Radu si Mihai, iar pt cel care ne-a dus din Cta la Buc si retur, aceleasi cuvinte de lauda ! Cu totii amabili, saritori si buni ascultatori, evitand cu delicatete sa se " alature" micilor barfe ! Dna Mia.............ce sa va spun ? initial, stiind ca face aceasta meserie de ani buni, mi-a fost "teama" ca se va dovedi un soi de robot, nici pomeneala de asa ceva, am vazut ca-si face meseria cu drag si orgoliu, respectandu-si si colegii de breasla ! Ce sa va mai spun: organizarea a fost f buna, traseele bine alese, obiectivele vizitate erau cele ce meritau a fi vazute ! Acum ce nu mi-a placut: hotelul din Praga, sala micului dejun tot de-acolo, m-a adus cu picioarele pe pamant: suntem catalogati cam la coada civilizatiei ! Dna Mia ar fi trebuit sa ne faca "adunarea" de fiecare data cu 10 min mai devreme, asa poate ne-am fi adunat la timp, nu suntem o natie disciplinata, asta-i clar, iar dupa vizitarea oricarui obiectiv turistic sa ne intrebe ce ne-a placut, asa un soi de " extemporal", sa ne incite la discutii ! Ce as mai propune: soferii sa faca curat cu toti turistii in autocar prezenti, asa poate s-ar fi pastrat curatenia, de jena macar ! Inca ceva: mariti taxele cu 1 euro, iar cu banii obtinuti dotati ghizii si soferii cu sepci, palarii, tricouri, camasi ...............si insigne cu emblema firmei, tot asa s-ar putea sa se distribuie macar o amintire mica-mica fiecarui participant la excursie ! Cam atat am avut de spus ! Celor care vor dori sa plece, s-a faca cu toata increderea ! merita ! va doresc drum bun tuturor

 • Alina Aly

  Am calatorit cu Interra in excursia "Capitale Imperiale" la inceputul lunii iunie. Am fost foarte incantati de cazare si mai ales de conditiile de transport. D-na Mia, ghida care ne-a insotit e de nota 100. Felicitari pentru tot personalul care a insotit grupul din data de 9 iunie. Multumim pentru vacanta reusita !

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

America de Nord si Centrala

Asia

Orientul Mijlociu

Mari si Oceane

America de Sud

Australia si Oceania