Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Vacanta de Paste in Portugalia

Mai avem 5 locuri libere.
Vizitam
Porto, Guimaraes, Braga, Santiago de Compostela, Fatima, Coimbra, Aveiro...
(click pe Program Excursie).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecare din: Bucuresti Otopeni.
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Perioada excursie
14-19 Aprilie
 Locuri libere ? 5
 Adult in camera dubla 759
 Al 3-lea adult in dubla pat supl 709
 Copil 3-7 ani (cu 2 adulti in camera) 659
 Adult in camera single 910

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Porto => Bucuresti, Compania Lufthansa
• Taxele de aeroport

• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Cazare 5 nopti cu mic dejun in Porto la Hotel Black Tulip Porto Gaia 4*
• Croaziera pe raul Duoro
• Tur de oras si vizite cu ghid local in Porto

• Bilete de intrare la Palatul Bursei, Biserica Sf Francisc
• Vizita cu degustare de vin de Porto la Crama in Vila Nova de Gaia (Porto)

Nu sunt incluse:
• Excursiile optionale
• Taxele de oras, se achita exclusiv la receptia hotelurilor
(aprox cate 2 €/persoana/noapte)
• Bacsis recomandat pentru soferii si ghizii locali, 25 €/turist/excursie
• Asigurare travel covid protection

Program Excursie

14 Aprilie | Bucuresti–Porto
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 06:25 si aterizare la Frankfurt la ora locala 07:55. La ora 09:30 decolare cu zborul LH1176 catre Porto si aterizare la ora 11:15. Dupa efectuarea formalitatilor vamale, transfer la hotel. Pentru a nu astepta la receptia hotelului pana vor fi gata camerele pentru check-in, va invitam la o scurta croaziera pe Raul Duoro–o modalitate minunata si relaxanta de a intra in atmosfera locala si de a ne pregati pentru turul de oras de a doua zi. Retur la hotel si cazare. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Porto. Cazare Hotel Black Tulip Porto Gaia 4* sau similar Porto.

15 Aprilie | Porto
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata in intregime orasului Porto. Supranumit “Orasul Invincibil”, el ne cucereste de la prima vedere prin peisajul pitoresc, pietele rustice, sau vechile case de comert construite pe fostele ruine romane. Urcam scarile in zig-zag, colindam strazile inguste, admiram casele vopsite simplu, si avem sansa in orice moment sa ne intalnim cu Tripeiros, locuitorii care inca mai pastreaza vechile traditii ale orasului. Odata ajunsi in Porto trebuie sa incercati Tripas à Moda do Porto, Bacalhau à Gomes de Sá (mancaruri locale cu peste-cod in special), Francesinha (snack popular in Porto cu diverse tipuri de carne si legume), celebrul vin de Porto si Pasta de Nata (tarte cu ou). Exploram Porto intr-un tur de oras cu ghid local vizitand Palatul Bursei, Magnifica Biserica Gotica St. Francisco si Crama Vila Nova Gaia, la final fiind invitati la o degustare de vin de Porto in Vila Nova Gaia. Cazare la Hotel Black Tulip Porto Gaia 4* sau similar Porto.

16 Aprilie | Porto–Guimaraes–Braga
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau optional excursie la Guimaraes si Braga. In prima parte a zile ne vom indrepta catre Guimaraes–care ocupa un loc aparte in inima portughezilor intrucat a fost prima capitala a Portugaliei, aici fiind “locul unde s-a nascut Portugalia”. Vom vizita Palatul Ducal cu ghid local, constructia fostei resedinte a primilor duci de Braganza demarand in anii 1420-1422. In Guimaraes mai pot fi admirate superbele biserici dar si faimoasa faianta de ajulezos pe fatadele cladirilor. Continuam excursia de azi cu Braga, "Bracara Augusta" in epoca romana, al treilea oras al Portugaliei si capitala religioasa a tarii, un loc plin de istorie. Vom vizita impreuna Biserica si Sanctuarul Bom Jesus–un important punct de pelerinaj, cu o impunatoare scara in stil baroc care urca 116 m... va asigur ca merita efortul... Apoi ne vom pierde pe stradutele pitoresti din centrul istoric al orasului, insotiti de povestile pitoresti ale locului. Intoarcere la hotel in Porto. Cazare la Hotel Black Tulip Porto Gaia 4* sau similar Porto.

17 Aprilie | Porto–Santiago de Compostela
Mic dejun. Va propunem o excursie optionala la Santiago de Compostela. Toate drumurile Spaniei duceau in Evul Mediu la Santiago de Compostela, unde regi si oameni simpli veneau la mormantul Sfantului Apostol Iacob (Santiago), punctul final pe traseul de pelerinaj Camino de Santiago. In aceasta dimineata vom strabate strazile pietruite ale orasului catre Catedrala impreuna cu pelerinii veniti din toate colturile lumii pentru iertarea pacatelor, din dorinta de a efectua o cautare interioara sau, mai simplu, din placerea de a merge. Timp liber la dispozitie pentru plimbari cu insotitorul de grup in acest oras special pentru a admira arhitectura monumentelor de piatra. Retur in Porto. Cazare la Hotel Black Tulip Porto Gaia 4* sau similar Porto.

18 Aprilie | Porto–Fatima–Coimbra–Aveiro
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional excursie la Fatima, Coimbra si Aveiro. Plecam spre Fatima, care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic si unde putem vizita Capela Aparitiilor, basilica Rozariului si moderna basilica Sfintei Treimi. Ne indreptam apoi catre Coimbra–capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar. Vechea Universitate ocupa cladirile fostului palat regal, devenit « Paço dos Estudos » in 1540. De pe terasa admiram frumoasa panorama a orasului si coboram strazile pietruite pentru a patrunde in sarmul si misterele centrului istoric. In cele din urma ajungem la Aveiro, orasel situat la marginea unui sistem extins de lagune de coasta. Este un oras prosper, cu un centru aratos si tanar, cu un zumzet energic. Este ocazional supranumit “Venetia Portugaliei” datorita retelei sale mici de canale pitoresti. Dar unde orasul italian are gondole, Aveiro are “moliceiros”–barci colorate folosite in mod traditional pentru recoltarea algelor, dar acum folosite pentru croaziere pe canale. Aici veti avea ceva timp pentru a-i simti energia buna, inainte de a reveni in Porto. Cazare la Hotel Black Tulip Porto Gaia 4* sau similar Porto.

19 Aprilie | Porto–Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Porto pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1783 la Munchen cu decolare la ora 11:05 si aterizare la ora 14:55, urmat de zborul de intoarcere la Bucuresti LH1652 cu decolare la ora 15:45 si aterizare in Bucuresti la ora 18:45. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Excursii Optionale

Se achita la fata locului, tarife calculate pentru minim 25 de participanti:

Guimaraes si Braga:
70 €/persoana. Include: transfer autocar local, biletul de intrare la Palatul Ducal in Guimaraes si bilet de intrare la Catedrala din Braga, vizitele din program, ghid local, insotitor roman de grup.

Santiago de Compostela:
90 €/persoana. Include: transfer autocar local, biletul de intrare la Catedrala, ghid local, vizitele din program, insotitor roman de grup.

Fatima, Coimbra si Aveiro:
95 €/persoana. Include: transfer autocar local, biletul de intrare la Universitatea din Coimbra, ghid local, vizitele din program, insotitor roman de grup.

Nota: pentru un grup mai mic de 25 persoane, tariful se recalculeaza.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud