Interra
Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Mai avem 15 locuri libere.

Vino sa respiri, sa zambesti, sa te reincarci cu viata, sa simti ca traiesti !
Vino cu noi in tara obcinelor si a padurilor de nepatruns, intr-un loc unde natura a fost generoasa daruindu-ne munti, paduri, aer curat si ape limpezi ! In locul in care traditiile si natura se intalnesc in coexistenta, in provincia in care localnicii binevoitori aleg sa traiasca in tihna stramosilor nostri, in acest mic colt de rai al intelepciunii si inimilor calde, calatorii pribegi isi regasesc calea de-ntoarcere, an de an, bucurandu-se de tot ceea ce intalnesc la fiecare pas.

Vino sa petreci Sarbatorile Pascale cu noi in Bucovina !
Daca doriti sa traiti cu adevarat bucuria profunda si miracolul Invierii, veniti in Bucovina.
Va asteptam sa petreceti Sfintele Sarbatori de Paste dupa datina strabuna, impartasind din preaplinul de belsug si frumusete al acestui tinut.

Inclus Pachet special de Paste-un adevarat festin

Vizitam Manastirea Agapia, Muzeul Vivant, Gura Humorului, Manastirea Putna, Ceramica Neagra Marginea, Biserica Arbore, , Manastirea Voronet, Parcul Arinis, Manastirea Moldovita, Mocanita Hutulca, Manastirea Sucevita, Iasi... (click pe Program Excursie).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecare din: Bucuresti-Piata Victoriei
Transferuri gratuite Interra la imbarcare din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Brasov, Predeal, Sinaia, Ploiesti

>
Pitesti

 Perioada Circuit
30 Aprilie-4 Mai
 Mai sunt locuri libere ? 15
 Adult in camera dubla 459 €
 Copil 3-11,99 ani cu 2 adulti in camera si loc la restaurantul copiilor 299 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera si loc la restaurant cu parintii 399 €
 Adult in camera single 559 €

Servicii incluse:
• Ghid insotitor autorizat
• Transport cu autocar Interra de 4*
Cazare 4 nopti cu mic dejun la Hotel Best Western Bucovina 4* Gura Humorului
Pachet special de Paste cu urmatoarele mese si bauturi incluse:
- 30 Aprilie: Cina de bun venit in Vinerea Mare cu produse de post si frupt, muzica ambientala si bauturi traditionale incluse: afinata, tuica si vinul casei.
- 1 Mai: Cina bufet cu produse de post si frupt, muzica ambientala si bauturi traditionale
- 2 Mai: Hristos a Inviat ! Tratatie cu vin, cozonac si oua rosii in noaptea de Inviere
- 2 Mai: Pranz festiv in Duminica Pastelui cu muzica ambientala in Restaurantul Casa cu pridvor, bauturi incluse: afinata, tuica, vinul casei etc.
- 2 Mai: Cina festiva de Paste cu muzica traditionala live asigurata de formatia Record, invitat special Calin Brateanu. BAuturi traditionale si internationale incluse: afinata, tuica, vinul casei, vodca, whisky, gin etc.
- 3 Mai: Petrecere Campneneasca la Mosia din Arinis cu bucate si bauturi tradionale incluse, foc de tabara si taraf.

Pachet excursii si vizite incluse:
- Vizita la Manastirea Agapia si Muzeul Vivant
- Vizite la Manastirile din Bucovina: Manastirea Putna, Biserica Arbore, Manastirea Voronet, Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita.
- Vizita la Centrul de ceramica neagra din Marginea si demonstratie de olarit
- Plimbare cu trenul cu abur Mocanita Hutulca Moldovita
- Tur de oras Iasi cu vizita la Moastele Cuvioasei Paraschiva din Catedrala Mitropolitana
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program: bilet dus-intors la telegondola Piatra Neamt, Cetatea de scaun a Sucevei, Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti, toate Manastirile din program pentru care exista taxa de vizitare pe baza de bilet.
• Toate taxele hoteliere locale

Nu sunt incluse:
• Alte mese decat cele specificate in program
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxele de vizitare la Manastirile din program, aprox 30 Ron/persoana
• Taxele de fotografiere/filmare la manastiri si obiective (acolo unde se aplica), donatiile catre manastiri (acolo unde nu se percep taxe de vizitare sub forma de bilet de intrare)
• Biletele de intrare la atractiile din Parcul Arinis

Nota: Tarifele se achita în LEI la cursul BNR+1% din ziua platii.

Masuri suplimentare de siguranta sanitara:
√ Hotelul din program a fost atent selectionat astfel incat sa respecte toate normele sanitare in vigoare impuse de autoritatile competente, iar apartenenta la lantul hotelier internationale precum
Best Western aduce un plus de masuri de protectie si preventie certificate international.

√ Soferul si ghidul vor fi testati pentru SarsCov-2 inainte de plecare.

√ Autocarul va fi ocupat la o capacitate maxima de 30 persoane

√ Dispensere cu dezinfectant pe baza de alcool disponibile la bordul autocarului

√ Masca faciala de protectie este obligatorie pe toata durata transportului cu autocarul

Program Excursie

Vineri 30 Aprilie | Bucuresti–Manastirea Agapia–Muzeul Vivant–Gura Humorului
Intalnire la Piata Victoriei ora 06:00 pentru excursia noastra in Bucovina. Ne imbarcam in autocar si vom lua drumul catre Tinutul Moldovei pe ruta: Buzau, Focsani, Bacau, Piatra Neamt. Vom face pauza de pranz la un restuarant local dupa care ne indreptam catre Manastirea Agapia si Muzeul Vivant. Manastirea este o  poarta catre spiritualitate, cu o biserica pictata de Nicolae Grigorescu in perioada 1858-1861, cand artistul avea in jur de 20 de ani. Peste 200 de case monahale ale manastirii sunt locuite si functionale, iar cateva dintre ele au fost transformate in Muzeu si formeaza azi Muzeul Vivant, unde maicutele ne intampina cu dulciuri facute in casa. Dupa aceasta experienta spirituala, excursia continua catre Gura Humorului, unde ajungem in cursul serii la Hotel Best Western Bucovina. Cazare Hotel Best Western Bucovina 4* sau similar.
√ 19:00–23:00: Cina bufet de bun venit din Vinerea Mare (cu produse de post si de frupt). Muzica ambientala, bauturi traditionale incluse: afinata, tuica si vinul casei.
√ 19:00–20:00: Cina in Restaurantul Copiilor, program liber de joaca la spatiul Best Play.

Sambata 1 Mai | Manastirea Putna–Ceramica Neagra Marginea–Biserica Arbore
Mic dejun in restaurantul „Casa cu Pridvor”. Astazi incepem turul Manastirilor din Bucovina cu o vizita la Putna. Manastirea Putna este prima si cea mai importanta ctitorie a Voievodului Stefan cel Mare si Sfant, si strajuieste, de peste cinci veacuri, tinutul legendar al Bucovinei. Aici se afla si mormantul marelui Voievod. De-a lungul veacurilor Manastirea Putna a trecut prin numeroase incercari ca incendii, navaliri si ocupatii straine, cutremure, dar care n-au putut intrerupe desfasurarea vietii monahale si lauda neincetata adusa lui Dumnezeu. Este un reper marcant al Ortodoxiei Romanesti care nu poate lipsi din nicio vizita in Bucovina. Vom vizita apoi centrul de ceramica neagra de la Marginea–unica in Europa, deja o marca binecunoscuta in intreaga lume, doar doua centre de ceramica neagra se mai gasesc in lume, unul in Mexic si celalalt in America de Sud. Se presupune ca la Marginea, olaritul a inceput acum 300 de ani. Aceasta frumoasa meserie se transmite din tata in fiu, se invata de la o varsta frageda (7–8 ani) si ucenicia dureaza aproximativ 4 ani. Vom asista la o lectie demonstrativa de olarit. Gustarea de pranz se poate servi la restaurantul centrului Potter’s House, va recomandam sarmalute gatite in oale de lut sau tochitura bucovineana. Dupa pranz, vom vizita Biserica Arbore. Biserica Arbore, aduce aminte in primul rand de ctitorul acesteia, al caruia nume il si poarta-Luca Arbore. In anul 1497, acesta a aparat cu curaj Cetatea de Scaun, timp de trei saptamani, impotriva asediului polon. Luca Arbore a fost portar al Sucevei aproape 40 de ani, incepand din 1486. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Best Western Bucovina 4* sau similar.
√ 18:00–19:00: Atelier creativ pentru copii
√ 19:00–20:00: Cina in restaurantul copiilor, program liber de joaca la spatiul Best Play
√ 20:00–23:00: Cina Bufet (cu produse de post si de frupt) in restaurantul Casa cu Pridvor cu muzica ambientala si bauturi traditionale incluse.
√ 23:00–00:30 Participarea la Slujba Invierii la una dintre Bisericile / Manastirile din imprejurimi
√ 00:30–02:30: Hristos a Inviat ! Tratatie cu vin, cozonac si oua rosii in Restaurantul "Casa cu Pridvor"

Duminica 2 Mai | Ziua de Paste, Manastirea Voronet–Pranzul Pascal–Parcul Arinis–Cina festiva de Paste
Mic dejun in restaurantul „Casa cu Pridvor”. In imediata apropiere de Gura Humorului, vom vizita Manastirea Voronet–supranumita „Capela Sixtina a Estului”. In centrul unui sat situat la poalele Carpatilor, se ridica o biserica simpla cu peretii exteriori ornati in fresce–Manastirea Voronet. Edificiul pare un Evangheliar iluminat larg deschis. Astfel l-au vrut demult pictorii anonimi si cei care au comandat aceste picturi: peretii tapisati cu fresce trebuiau sa figureze ochilor privitorilor invatatura Scripturii. Si tot astfel se prezinta ea astazi vizitatorilor din lumea intreaga emotionati sa descopere, in mijlocul unei naturi armonioase, un edificiu inca mai armonios, ridicat de mai bine de 500 de ani de maini inspirate exprimand credinta si lirismul lor in piatra si culoare. Biserica Manastirii Voronet este ctitoria slavitului voievod Stefan cel Mare si Sfant construita in 1488 in numai trei luni si trei saptamani. Intoarcere la hotel si pregatirea pentru pranzul festiv din ziua de Paste.
√ 13:00–15:00: Pranz festiv in Duminica Pastelui cu muzica ambientala in Restaurantul "Casa cu Pridvor". Bauturi incluse: afinata, tuica, vinul casei, etc.
Dupa amiaza, vom face o excursie in Parcul Arinis. In Parcul de agrement Arinis, va asteapta, contra cost: plimbare cu telescaunul pe Partia Soimul; piscina acoperita de dimensiuni olimpice; sala de sport multifunctionala; aventura parc; airsoft; tir cu arcul; calarie si plimbari cu trasura trasa de cai la “Mosie”. Se asigura transportul dus-intors cu autocarul, biletele la atractii se achita individual.
Alternativ, timp liber la hotel pentru a va putea bucura de facilitatile hotelului:

• acces gratuit la: sauna finlandeza, sauna turceasca si salin

contra cost: masaje, electrostimulare, hidro aromaterapie, detoxifiere pe baza de ioni si tratamente corporale
√ 18:00–19:00: Atelier creativ pentru copii
√ 19:00–20:00: Cina in restaurantul copiilor, program liber de joaca la spatiul Best Play
√ 20:00–02:00: Cina festiva de Paste cu muzica traditionala live asigurata de formatia Record. Invitat special Calin Brateanu. Bauturi traditionale si internationale incluse: afinata, tuica, vinul casei, vodca, whisky, gin, etc.
Cazare Hotel Best Western Bucovina 4* sau similar.

Luni 3 Mai | Manastirea Moldovita–Mocanita Hutulca–Manastirea Sucevita
Mic dejun in restaurantul „Casa cu Pridvor”. Astazi vom vizita Manastirile Moldovita si Sucevita. In traditia mostenita din vechime, este amintita existenta unei manastiri la Moldovita, o biserica din piatra cu hramul Buna Vestire, inca din timpul voievozilor Musatini, iar prima atestare documentara a Manastirii Moldovita dateaza din anul 1402. Pictura exterioara, o inovatie artistica a acelori vremuri–fiind realizata in anul 1537, prezinta Imnul acatist si un impresionant Asediu al Constantinopolului, sfintii Gheorghe, Dimitrie si Mercurie, “Rugul lui Moise” si „Arborele lui Iesei”. Ne vom indrepta apoi catre gara Mocanita Hutulca, de unde vom porni intr-o calatorie fascinanta de 3 ore cu Mocanita Hutulca. Vechiul trenulet cu abur te va duce intr-o calatorie molcoma si de neuitat, in taramul de poveste al hutulilor, mandrii etnici ucraineni. E ca o incursiune in trecut, prin satele lor, cu case pitoresti, insirate de-a lungul raului Moldovita. La fiecare curba, la fiecare colt, sigur veti avea ceva de vazut si de fotografiat ! (Durata 3 ore; la capatul linei in Argel exista un restaurant in aer liber cu produse traditionale unde se poate servi masa de pranz). Continuam apoi cu Manastirea Sucevita avand hramul Invierea Domnului. A fost construita in ultimele decenii ale Sec al XVI-lea, cu cheltuiala familiei de boieri Movila. Pictura murala de la Manastirea Sucevita, considerata de cercetatorul de arta francez Paul Henry drept "testamentul artei moldovenesti", incheie epoca de mari creatii care a fost Sec al XVI-lea. Intoarcere la hotel.
√ 18:00–19:00: Cina in resturantul copiilor (copiii servesc masa in hotel)
√ 19:00–19:30: Transfer cu autocarul la hanul hotelului din Arinis
√ 19:30–22:00: Petrecere Campeneasca la Mosia din Arinis cu bucate si bauturi traditionale incluse, foc de tabara si taraf.
Cazare Hotel Best Western Bucovina 4* sau similar.

Marti 4 Mai | Iasi–Moastele Cuvioasei Paraschiva–Bucuresti
Mic dejun. Este timpul sa ne luam ramas bun de la meleagurile Bucovinene si sa ne indreptam catre casa, nu inainte de a face o vizita la Iasi unde vom face un tur panoramic si pietonal admirand Piata Unirii, Teatrul National Vasile Alecsandri, Biblioteca Central Universitara, Palatul Culturii din Iasi si nu in ultimul rand Catedrala Mitropolitana pentru a ne inchina la moastele Cuvioasei Paraschiva, Ocrotitoarea Moldovei. Timp liber la dispozitie pentru pranz. Dupa masa, ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Bucuresti unde ajungem in cursul serii.
Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Rezervarea excursiei:
se face in scris cu un mesaj pe email la [email protected] sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

Plata excursiei:
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se achita in RON  la curs BNR+1% din ziua platii.
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:
• transferul gratuit deserveste exclusiv orasele mentionate in prezentarea excursiei.
• transferul din tara la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu gratuit. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri, inclusiv catre alti turisti din alte orase decat cele deservite, care nu beneficiaza de transfer.
• costurile totale ale transferurilor gratuite sunt suportate de catre Tour Operatorul Interra Travel.
• daca pasagerul care a rezervat transfer gratuit renunta ulterior la acesta, nu exista notiunea de eventuale restituiri intrucat acesta este gratuit.
• transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic.
Daca turistul nu solicita la rezervarea pachetului turistic si transfer gratuit, ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile, cu confirmare de la Interra Travel si cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• daca pasagerul cu transfer rezervat renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de transfer gratuit au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de catre soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor, care au drept consecinta pierderea avionului de catre acestia. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre pasager.
• transferurile gratuite sunt asigurate de catre Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme, microbuze, autocare) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este acoperita integral de catre Tour Operator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru doua sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau renunta la transfer.
• Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Africa

America de Nord si Centrala

Asia

Oceanul Indian

America de Sud

Mari si Oceane