Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Fara restrictii de calatorie.

La multi ani 2023 !
Vacanta de Revelion in Toscana
Cu excursii incluse.

Vizitam Bologna, Florenta, San Gimignano, Siena, Prato, Pistoia, Montecatini Terme, Cinque Terre, Lucca, Pisa... (click pe Program Excursie).
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Plecare din: Bucuresti Otopeni.
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Perioada excursie 29 Decembrie 2022-5 Ianuarie 2023
 Mai sunt locuri libere ? 14
 Adult in camera dubla 799 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 799 €
 Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 699 €
 Adult in camera single 999 €

Servicii incluse:
Ghid roman insotitor
Zboruri la dus Bucuresti => Bologna, Compania Lufthansa
• Zboruri la retur Florenta => Bucuresti, Compania Lufthansa
• Taxele de aeroport

• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar local conform programului excursiei

• Cazare 1 noapte cu mic dejun in Bologna la Hotel B&B Bologna 3* sau similar
Cazare 3 nopti cu mic dejun in Florenta la Hotel B&B Firenze Nuovo Palazzo Di Giustizia 3* sau similar
• Cazare 3 nopti cu mic dejun in Montecatini Terme la Hotel Ercolini Savi 4* sau similar
Excursii incluse:

- Tur de oras Bologna
- Tur de oras Florenta pietonal cu ghid local
- Excursie la Prato si Pistoia
• Bilete de autobuz dus-intors la Florenta

Nu sunt incluse:
• Asigurarea travel covid protection
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, taxe de oras (acolo unde se aplica)

• Cina Festiva de Revelion la un restaurant local (detaliile vor fi stabilite in luna Decembrie)
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Program Excursie

29 Decembrie | Bucuresti–Bologna
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 12:10 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1651 cu destinatia Bologna, via Munchen. Decolare la ora 14:10 si sosire la Frankfurt la ora 15:20. Decolare cu zborul LH9486 la ora 19:15 si aterizare la Bologna la ora 20:20. Transfer si cazare la Hotelul B&B Hotel Bologna 3* sau similar.

30 Decembrie | Bologna-Florenta
Mic dejun. Vom incepe vizitele din Bologna-una dintre cele mai “delicioase” destinatii ale Italiei. Mancarea din Bologna are reputatia de a fi cea mai buna din Italia, de unde si porecla orasului–La Grassa sau “Grasana”. La inceput locuit de etrusci si mai tarziu de romani, Bologna este cunoscut pentru viata sa culturala si universitara–aici se afla cea mai veche universitate din Europa, dar si pentru gastronomia locala. Vom patrunde impreuna cu de grup in Piazza Maggiore, inima orasului, unde vom admira Fantana lui Neptun, continuand apoi cu insotitorul Primaria, Sala Borsa–cea mai mare librarie clasica din Bologna, Palazzo Re Enzzo, Palazzo dell’Archiginnasio, Teatro Anatomico si incheind cu cele doua turnuri inclinate Garisenda si Asinelli, simbolurile orasului. Excursia continua spre Florenta. Cazare B&B Hotel Firenze Nuovo Palazzo Di Giustizia 3* sau similar Florenta.

31 Decembrie | Florenta La multi ani 2023 !
Mic dejun. Dedicam ziua cunoasterii unuia dintre cele mai frumoase orase ale lumii, in care de-a lungul vremii au trait si creat mari genii ale omenirii. Suntem in leaganul Renasterii, orasul lui David al lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta, si Cosimo al II-lea care l-a protejat pe Galileo Galilei de Inchizitie. Tur pietonal Florenta cu ghid local: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Timp liber la dispozitie si pregatire pentru seara de revelion. Seara, participare optionala la cina de Revelion la un restaurant local. La multi ani 2023 ! Cazare B&B Hotel Firenze Nuovo Palazzo Di Giustizia 3* sau similar Florenta.

1 Ianuarie 2023 | Florenta–San Gimignano–Siena
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi in inima Toscanei  San Gimignano & Siena. Ne incepem calatoria spre San Gimignano, un pitoresc oras medieval cunoscut, de asemenea, si sub denumirea de „Orasul Turnurilor Frumoase”. San Gimignano este renumit pentru arhitectura sa medievala, unica datorita conservarii a aproximativ o duzina de turnuri fortificate sale si care ofera un orizont de neuitat. Urmatoarea oprire este in Siena, unul dintre cele mai captivante orase ale Italiei, cu o concentrare de medieval cu arhitectura gotica si farmecul unui oras mic. Palatele sale de caramida impodobite cu marmura, turnuri din piatra si biserici decorate fascinant. Vizitam aici Domul si Piazza del Campo. Intoarcere in Florenta. Cazare B&B Hotel Firenze Nuovo Palazzo Di Giustizia 3* sau similar Florenta.

2 Ianuarie 2023 | Florenta–Prato–Pistoia-Montecatini Terme
Mic dejun. Vom vizita doua dintre cele mai tipice orasele ale zonei–Prato si Pistoia. Cunoscut pentru vasta sa productie de textile, Prato, este cel de-al doilea oras ca marime al Toscanei, dupa Florenta. Vizitam impreuna cu insotitorul de grup centrul istoric: Castelul Imperial, Domul cu piazzeta sa, Palazzo Pretorio, Basilica di Santa Maria delle Carceri, Muzeul Picturii Murale (exterior) si Muzeul Tesaturilor(exterior). Continuam catre un alt oras, tipic toscan. Pistoia, impresioneaza prin arhitectura sa medievala fiind mentionat si in Divina Comedie a lui Aligheri. Aici ne putem bucura de stradutele inguste pentru a ajunge la Piazza del Duomo, Baptisteriul San Giovanni si Catedrala San Zen–una dintre cele mai frumoase cladiri ale regiunii. Transfer la hotel in Montecatini Terme. Cazare Hotel Ercolini Savi 4* sau similar Montecatini Terme.       

3 Ianuarie 2023 | Montecatini Terme–Cinque Terre
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie la Cinque Terre. Lasati-va purtati intr-o experienta de o frumusete uimitoare explorand Cinque Terre, la est de-a lungul coastei Toscanei cu o priveliste minunata asupra apelor cristaline ale Marii Mediterane. Ad literam insemnand Cinci Pamanturi, Cinque Terre cuprinde cinci sate pescaresti mici construite in stanci, intre plaja si dealuri, cu un parfum irezistibil de istorie combinat cu gastronimie savuroasa si peisaj rural autentic. Astazi vom vizita Monte Rosso, Vernazza, Riomaggiore si Manarola. Satele pitoresti sunt presarate cu case in culori pastelate cu trepte abrupte care coboara spre mare, ceea ce inseamna ca fiecare sat trebuie explorat pe jos pentru a-i savura unicitatea. Regiunea este inscrisa in patrimoniul mondial al UNESCO din anul 1997. Cazare Hotel Ercolini Savi 4* sau similar Montecatini Terme.

4 Ianuarie 2023 | Montecatini Terme–Lucca-Pisa
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie la Lucca cu degustare de vin si Pisa. Plecare cu autocarul in romanticul oras Lucca, orasul lui Puccini. Aici vom intalni una din cele mai renumite piețe toscane, Piazza dell’Anfiteatro (o fostă arenă romană, căreia i s-a găsit o utilitate inedită) si incantatoare biserici ca San Michele in Foro, San Frediano si Duomul San Martino. Pranz inclus cu degustare de vinuri. Dupa pranz, ajungem in Pisa si vom descoperi celebrul Turn Inclinat, unul din simbolurile Toscanei, ce se afla pe Campo dei Miracoli impreuna cu Duomul si Baptiserul, capodopere arhitectonice ce reflecta puterea si bogatia Pisei din Sec al XII-lea cand ea controla comertul din Mediterana. Intoarcere in Montecatini Terme. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ercolini Savi 4* sau similar Montecatini Terme.

5 Ianuarie 2023 | Montecatini Terme–Florenta-Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si ne intoarcem in Florenta. Transfer la aeroportul din Florenta pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH9439 cu destinatia Bucuresti, via Munchen. Decolare la ora 13:05, sosire la Munchen la ora 14:20. Decolare cu zborul LH1652 la ora 15:10 si aterizare in Bucuresti la ora 18:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Excursii Optionale

Tarife informative pentru minim 20 participanti, pot suferi modificari pana la plecare:

Excursie la Siena & San Gimignano:
Tarif: 85 €/persoana si include: transport autocar, taxe intrari orase si parcari, ghid insotitor.

Excursie la Cinque Terre:
Tarif: 90 €/persoana si include: transport autocar, ghid local, bilet tren (Manarola – Vernazza – Monterosso - Riomaggiore - La Spezia), ghid insotitor.

Excursie la Lucca cu degustare de vin si Pisa:
Tarif: 100 €/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, degustare de vin si pranz.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Africa

Asia

Orientul Mijlociu

Mari si Oceane

America de Sud

Australia si Oceania