Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Impresii Rezervare

Informatii Generale

Locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Vacanta de Paste in Casa Zeilor.

Inclus Pachet special de Paste !

Vizitam Atena pe indelete, Acropole, Cap Sounion, Croaziera in Insulele Poros-Hydra-Aegina, Peloponez, Istmul Corinth, Epidaurus, Micene... (vezi programul excursiei).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecare din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
• Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Perioada Sejur
26 Aprilie-1 Mai
 Mai sunt locuri libere ? epuizat
 Adult in camera dubla 399 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 399 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 299 €
 Adult in camera single 499 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Atena => Bucuresti, Compania TAROM
Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Cazare 5 nopti cu mic dejun la Hotel Blue Sea Alimos 4, sau similar
• Tur de oras Atena cu autocar si Ghid local
• Ghid local pentru vizita la Acropole
(biletul de intrare se achita local)

Pachet special de Paste:
- Pranz pescaresc la o taverna pe malul marii

- Excursie la Cap Sounion


Nu sunt incluse
• Taxele de aeroport si combustibil, 150 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program

Program Excursie

26 Aprilie | Bucuresti–Atena

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la biroul de informatii la ora 14:30, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO273 cu destinatia Atena. Decolare la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer spre antica capitala Atena–dominata de unul dintre cele mai puternice simboluri arhitecturale ale Epocii de Aur a Greciei–Partheonul. Seara, timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Blue Sea Alimos 4* sau similar.

27 Aprilie | Atena Tur de oras, Seara de Inviere

Mic dejun. Astazi facem cunostinta cu acesta cosmopolita metropola printr-un Tur de oras Atena panoramic cu autocarul: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Dupa tur vizita cu ghid local la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului). Acropole reprezinta inceputul, locul in care a luat nastere civilizatia greaca antica: vestigiile pastrate aici-ale templelor Parthenon si Erechteion si ale templului Athenei Nike-sunt cele mai vestite atractii si, totodata, simboluri ale Greciei. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Atena. Servirea cinei la hotel. Seara, pentru cine doreste, participare la Slujba de Inviere impreuna cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Blue Sea Alimos 4* sau similar.

28 Aprilie | Sfanta zi de Paste–Excursie la Cap Sounion cu pranz pescaresc

Mic dejun. Astazi, in Sfanta zi de Paste, va invitam intr-o excursie relaxanta cu pranz pescaresc la o taverna pe malul marii urmata de o excursie la Cap Sounion pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon-Fenomen unic in lume ! Seara, intoarcere la Atena. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Blue Sea Alimos 4* Atena sau similar. 

29 Aprilie | Croaziera in Insulele Poros-Hydra-Aegina

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena, sau, optional, Croaziera de o zi in Insulele Poros, Aegina, Hydra cu pranz de Paste inclus. Va propunem o frumoasa croaziera in cele mai frumoase insule ale golfului Saronic cu plecare din portul Pireus. Prima oprire o vom face in Poros–insula cu numeroase plantatii de lamai, dar si cu o zona portuara foarte animata. Urmatoarea oprire se va face in insula Hydra–o pitoreasca insulita cu stradute serpuite si inguste in care traficul auto este total interzis, iar deplasarea se poate face pe jos sau cu blanzii magarusi. Ultimul popas este, insula Aegina, cea mai mare din cele trei, numita si Insula Fisticului. Pranzul de Paste de la bord este format din aperitiv, fel principal si desert (bauturile nu sunt incluse), iar pe durata croazierei va puteti bucura si programul artistic prezentat de echipa de animatie a vasului. Intoarcere la Atena si transfer la hotel. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Blue Sea Alimos 4* sau similar.

30 Aprilie | Atena–Peloponez

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Atena sau optional Excursie in Peloponez cu pranz inclus. Peloponezul, leaganul civilizatiei mionice, impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Se viziteaza Istmul Corinth, Epidaurus si Micene, unde vom vizita cetatea antica si Mormantul lui Agamemnon. Servirea pranzului la un restaurant traditional. Intoarcere la Atena. Seara, timp liber la dispozitie. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Blue Sea Alimos 4* sau similar.

1 Mai | Atena–Bucuresti

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru vizite individuale cu insotitorul de grup la Muzeele Atenei, unul dintre cele mai importante fiind Muzeul de Arheologie, sau ultimele cumparaturi inainte de plecare. La ora 12:00 eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la receptie. La ora 15:45, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO274 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 18:45 si aterizare la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 20 de participanti:

Croaziera in insulele Poros-Hydra-Aegina cu pranz inclus:

Tarif: 95 €/persoana si include: transfer hotel-port-hotel, bilet croaziera, pranz, insotitor de grup.

Excursie in Peloponez cu pranz inclus:

Tarif: 80 €/persoana si include excursie cu autocarul in Peloponez, biletul de intrare la Epidauros, pranz traditional in Mycene, ghid local de limba romana, ghid insotitor. Optional, bilet de intrare la Mycene 12 Euro/persoana, pentru cine doreste sa vada ruinele din interior.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Oceanul Indian

Asia

Orientul Mijlociu

Africa

Mari si Oceane

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania