Informatii Generale Descriere Destinatie Impresii Rezervare
Harta Traseu - Seychelles

Click pe harta traseului

Informatii Generale

Insulele Seychelles sunt deschise pentru turisti.
Turistii trebuie sa prezinte un test covid PCR negativ efectuat cu cel mult 72 de ore inainte de plecare.

Servicii incluse in preturile ofertelor:
Zboruri Bucuresti => Mahe => Bucuresti, Compania Turkish Airlines via Istanbul
 Taxele de aeroport
Cazare 7 nopti la hotelul respectiv
Tipul de masa specificat

Preturi oferte, de persoana in camera dubla:

 Sejur Pret Sejur  Hotel inclus  Masa inclusa Detalii hotel
 Sejur de 3* 1.449 €  Berjaya Beau Vallon Bay Beach 3*  Mic dejun detalii
 Sejur de 4* 1.799 €  Avani Barbarons 4*  Mic dejun detalii
 Sejur de 5* 1.899 €  Constance Ephelia Resort 5*  Mic dejun detalii

Exemplu orar de zbor: 

Nr zbor Plecare Ora Sosire Ora
TK1046 Otopeni 21:30 Istanbul 22:55
TK748 Istanbul 01:50 Seychelles 11:00
TK749 Seychelles 21:40 Istanbul 04:30+1
TK1043 Istanbul 07:15 Otopeni 08:35

Termene si conditii:
Aceasta oferta este pentru turisti individuali, nu pentru grup cu ghid
Datele de plecare sunt flexibile, nu sunt prestabilite, in functie de solicitarea fiecarui turist.
Tariful de pe site este cel minim aplicabil si variaza in functie de locurile libere din perioada aleasa.
Orarul de zbor variaza, in functie de perioada de calatorie aleasa.
La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera single pentru o singura persoana.
La cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie Aeriana, etc.
La cerere, se pot oferta si alte servicii extra: transferuri aerop-hotel-aerop, excursii locale, rent-a-car, etc.
Va rugam sa ne trimiteti cererea Dvs la [email protected] sau prin formularul CERERE DE REZERVARE.
Va vom raspunde cu cele mai bune oferte disponibile conform cererii Dvs.

Descriere Destinatie

Moi kon tan ou, Seychelles !

(Te iubesc, Seychelles !)

Plănuieşti vacanţa de vis? Sau vrei să mergi în luna de miere şi ai ales Seychelles ?

Noi te felicităm pentru destinaţia aleasă ! A fost binecuvântată cu pitoreşti plaje albe scăldate în ape de topaz, păduri luxuriante şi renumiţii bolovani uriaşi de granit, care creează o atmosferă ireal de frumoasă.

Se spune că, după ce Dumnezeu a creat lumea, a rămas cu un pumn de diamante. Tocmai atunci şi-a îndreptat privirea spre estul Africii şi a hotărât să creeze acolo un loc de o splendoare nemaivăzută. A aruncat diamantele în ocean şi s-au transformat în insulele Seychelles.

Arhipelagul format din 115 insule este la fel de primitor, pe oricare dintre acestea te hotărăşti să o alegi. Fie că optezi pentru una dintre cele trei insule principale – Praslin, La Digue sau Mahé sau pentru Insula Ţestoaselor uriaşe ori pentru Insula Păsărilor, sejurul tău va fi fără îndoială excelent.

Mahé, cea mai mare dintre insule, găzduieşte capitala, Victoria şi aproximativ 90% din populaţia ţării. Numită astfel în cinstea lui Mahé de Labourdonnais, guvernator în Mauritius în secolul al XVIII-lea, adăposteşte în munţii şi pădurile sale arhetipale plante rare, care nu se mai găsesc nicăieri în lume. Copacul meduză, plante carnivore sau orhideea de vanilie din Seychelles sunt doar câteva dintre ele. Nu mai miră pe nimeni că oferă şi nenumărate opţiuni de distracţie şi aventură, fiind, ca de altfel întregul arhipelag, un paradis pe care trebuie să îl explorezi. În ceea ce priveşte miracolele naturii, nici La Digue nu se lasă mai prejos. Orhidee pline de gingăşie, migdalul indian, trandafiri japonezi colorează insula, înconjurate de cocotierii unduioşi. Timpul pare să fi ocolit La Digue, unde oamenii se deplasează şi acum în mod tradiţional, cu ajutorul căruţelor şi al bicicletelor.

Dacă se întâmplă să te plictiseşti de stat pe malul mării, sub palmieri, sau de legănat alene într-un hamac, poţi să mergi pe atolul Aldabra, a cărui puritate l-a inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Este renumită pentru cele peste 150.000 de ţestoase uriaşe – cea mai mare comunitate de acest fel din lume şi pentru cea mai bogată viaţă marină din întreg arhipelagul.

Şi dacă tot a venit vorba de ţestoase, nu trebuie să uităm de Insula Păsărilor, care se laudă cu cea mai mare şi mai grea ţestoasă de uscat. Esmeralda cântăreşte peste 300 de kilograme şi are

mai mult de 200 de ani. Să nu uităm să precizăm şi că Esmeralda este mascul. Tot pe Insula Păsărilor vin în fiecare an sute de mii de rândunele negre şi îşi depun ouăle pe teritoriul pe care l-au „colonizat”.

Câteva plaje celebre:

Pentru că în Seychelles plajele sunt mai mult decât simple fâşii de nisip şi pentru că turiştii se întorc de acolo declarând că sunt cele mai frumoase plaje din lume, a sosit timpul să vorbim despre câteva dintre ele, încercând să oferim doar o idee despre cum arată cele mai iubite plaje.

Anse Source d’Argent

Una dintre cele mai fotografiate plaje, arhetip pentru care a fost creată expresia „raiul pe pământ”, Anse Source d’Argent este spectaculoasă şi datorită bolovanilor enormi de granit, cu formele unice sculptate de vânt şi ploi. Aflată în apropierea unui recif este ideală pentru snorkelling, dar şi pentru vacanţe alături de copii mici, datorită apelor liniştite.

Anse Royale

Încântătoare locaţie pentru snorkelling şi înot, cu ape înviorate de mii de peşti multicolori, Anse Royale este împărţită de bolovanii de granit în numeroase golfuleţe. Cu puţin noroc, îţi poţi alege propriul tău golfuleţ, umbrit pe alocuri de palmieri şi copacii takamaka.

Anse Lazio

Enumerată de majoritatea turiştilor în topul celor mai frumoase plaje din Seychelles, toată lumea cade de acord că Anse Lazio este foarte aproape de natura paradisiacă, aşa cum trebuie să fi fost la începutul vremurilor, când omul nu descoperise încă fiecare colţişor al pământului.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

Oceanul Indian

America de Sud