Interra
Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Este gata plecarea 2018.

Cu Hotel situat central la Viena pe Mariahilferstrasse.

Bonus Concertul Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial Hofburg !

 Perioada Sejur 23-26 Decembrie
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 230 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar  230 €
 Copil 2-06,99 ani cu 2 adulti in camera 133 €
 Copil 7-11,99 ani cu 2 adulti in camera 165 €
 Adult in camera single 320 €
 Copil 0-1,99 ani cu 2 adulti in camera gratuit

Servicii incluse:
Asistenta turistica in Lb Romana
• Cazare 3 nopti cu mic dejun bufet la Hotel Ibis Mariahilf 3* situat central, sau similar
1 Cina la hotel in 25 Decembrie

Tur de oras Viena cu autocar si Ghid local de Lb Romana
Ghid local de Lb Romana si transfer autocar pentru vizita la Palatul Schonbrunn
Bonus Concertul Extraordinar de Craciun de la Palatul Hofburg
• Transferuri hotel-Palatul Hofburg-hotel in seara Concertului de Craciun

Nu sunt incluse:
Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
Biletele de intrare la obiectivele turistice
Cina Festiva de Craciun "Interra Christmas Dinner" la Hotel Ibis Mariahilf (se rezerva doar din tara), Tarif: 55 €/adult, 30 €/copil 2-11,99 ani, include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin/bere/bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30–22:30/23:00).

Puteti rezerva nopti suplimentare (21-23.12 sau 26-28.12):
• 40 €/adult/noapte in camera dubla cu mic dejun bufet
• 70 €/adult/noapte in camera single cu mic dejun bufet
• 10 €/copil 7-11,99 ani/noapte cu 2 adulti in camera mic dejun bufet
gratuit/copil 0-06,99 ani cu 2 adulti in camera mic dejun bufet

 

Program Excursie

23 Decembrie | Viena

Sosire pe cont propriu la hotelul dvs. din Viena. Dupa formalitatile de cazare, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior situat central pe Mariahilferstrasse, sau similar. Seara, timp liber la dispozitie. Nota: Cazarea se face incepand cu ora 14:00.

24 Decembrie | Viena Piata de Craciun si Tur de oras, Ajunul Craciunului

Mic dejun. Timp liber pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun. Dupa amiaza, intalnire cu ghidul local de Lb Romana la hotel, pentru Tur de oras Viena. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg-fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii”–Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Seara, optional, va invitam la un eveniment privat, Cina Festiva de Craciun "Interra Christmas Dinner” la Hotel Ibis Mariahilf. Tarif: 55 € /adult, 30 €/copil 2-11,99 ani si include: Cina de Craciun meniu festiv, pachet de 3 bauturi incluse: 1 welcome drink si 2 bauturi la alegere (vin/bere/bautura racoritoare), decoratiuni de Craciun, muzica ambientala de sezon (19:30–22:30/23:00).  Cazare Hotel Ibis Mariahilf 3* superior Viena, sau similar.

25 Decembrie | Viena Ziua de Craciun

Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie. Dupa amiaza, intalnire cu ghidul local de Lb Romana, pentru Vizitarea Palatului Schonbrunn. Ora 18:00 servirea cinei la restaurantul hotelului. Ora 20:30–Concert Extraordinar de Craciun la Palatul Imperial Hofburg al celebrei orchestre „Wiener Hofburg-Orchester” (Detalii). Peste 40 de muzicieni si 4 solisti de opera va vor fascina cu faimoasa muzica a lui Mozart si Strauss intr-o „atmosfera imperiala” la Palatul Imperial Hofburg (Transferul inclus cu autocarul hotel-Palatul Hofburg-hotel). Cazare Hotel Ibis Mariahilferstrasse 3* superior Viena, sau similar.

26 Decembrie | Viena plecare

Mic dejun. Eliberarea camerelor cel tarziu la ora 12:00. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

  • Turisti Interra

    Interra Christmas Party 2015

    Viena Interra Christmas Party 2015

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Africa

Oceanul Indian

Asia

America de Nord si Centrala

America de Sud

Australia si Oceania

Mari si Oceane