Termeni

Termeni de utilizare a website-ului www.interra.ro

Site-ul www.interra.ro este proprietatea Agentiei de turism Interra Travel, cu sediul in Bucuresti, Bd Ferdinand nr. 83. Pe parcursul acestor termeni si conditii acest Site va fi numit “www.interra.ro”. Accesand si navigand pe acest Site, se considera ca Utilizatorul a citit, inteles si acceptat termenii de utilizare descrisi în continuare. In situatia in care Utilizatorul nu este de acord cu unul sau mai multe din punctele prezentate mai jos, nu poate utiliza in niciun fel www.interra.ro  Navigarea pe Site, logarea, utilizarea serviciilor oferite de site presupune ca Utilizatorul a acceptat termenii si conditiile.

1. Acces

Acest Site va fi utilizat numai in scopul obtinerii de informatii privind ofertele turistice ale Interra Travel, descrierea destinatiilor, abonare la newsletter, cereri de rezervari, suport prin chat, etc. Nu este permisa utilizarea in orice alte scopuri decat cele descrise.

 2. Informatiile publicate pe Site

www.interra.ro este un site care oferta informatii cu titul general, in scop consultativ. Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte. Cu toate acestea, www.interra.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, dar asigura ca va depune toate diligentele pentru remedierea eventualelorerori, in scopul unei informari corecte.

3. Limitarea raspunderii

Informatiile, aplicatiile, produsele, serviciile continute in acest Site pot include inadvertente sau erori, inclusiv erori de tarife. www.interra.ro nu garanteaza si nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste corectitudinea, acuratetea, integralitatea, realitatea informatiilor continute in Site si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele erori sau pentru eventualele daune care ar putea rezulta din utilizarea Site-ului. Informatiile continute in Site nu constituie garantii, consultanta, angajament din partea www.interra.ro  Informatiile continute in Site pot fi modificate la orice moment fara o notificare prealabila. Interra Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori ca: hoteluri, companii aeriene, companii de rent-a-car, etc. In desfasurarea serviciilor turistice, Interra Travel nu raspunde pentru niciunul dintre prestatorii de servicii ale caror servicii le rezerva si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site. Este necesar ca Utilizatorul sa verifice cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate. Interra Travel nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie. Interra Travel nu poate fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte produse prin Site:

-         utilizarea anevoioasa sau intreruperea utilizarii Site-ului

-         neafectarea altor sisteme in timpul utilizarii Site-ului

-         inexistenta pe Site a virusilor sau alte componente care pot afecta Utilizatorul

4. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.interra.ro  are dreptul sa vizualizeze, sa tipareasca si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente in acest site sunt detinute de Interra Travel.  Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al Interra Travel.

5. Obligatiile Utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

- responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs

- aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de initia actiuni juridice

- garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.

- neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase.

- interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii

- obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Solicitarile privind folosirea continutului vor fi adresate catre Interra Travel la adresa [email protected]

6. Conditii de rezervare pe www.interra.ro

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia Utilizatorului de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. Daca cererea va fi acceptata, Utilizatorul va primi un e-mail de confirmare de la www.interra.ro.  Orice actiuni (rezervari pachete turistice, rezervari sau emitere bilete de avion, rezervari hoteliere, emitere vouchere de calatorie) ce necesita interventie umana se va face doar in intervalul 9-18, de Luni pana Vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Toate serviciile turistice depind de disponibilitatea la Furnizor. Termenii si conditiilor Furnizorilor se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site. Termenii Furnizorilor de Servicii Turistice pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare.  www.interra.ro nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea, unele hoteluri pot impune si colecta diferite taxe locale. Daca Utilizatorul foloseste sectiunea <Vacante pe Alese>  sau < City Break>, www.interra.ro nu garanteaza confirmarea acestor cereri. La momentul navigarii pe Site, Utilizatorul va putea observa referiri la conditiile aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni, si va rugam sa luati legatura cu www.interra.ro pentru detalii complete. 

7. Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor si ale fiecarui pachet de servicii. In cazul in care Utilizatorul doreste anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea lui de a informa in scris Interra Travel. Interra Travel nu poate anula/modifica niciun serviciu rezervat/platit daca nu primeste in scris cererea ferma a Utilizatorului. In situatia modificarii/anularii rezervarilor, Interra Travel poate percepe anumite taxe care rezulta din aceasta actiune, diferite fata de cele percepute de Furnizor.   

8. Plata

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat. Interra Travel nu isi asuma obligatia de a emite niciun document de calatorie in cazul in care serviciile nu au fost platite integral. In orice situatie, Utilizatorul este responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice rezervate. Interra Travel isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe sau comisioane care pot sa apara la momentul rezervarilor sau intre momentul rezervarii si momentul emiterii documentelor de calatorie.

înapoi

Interra - Oferte turism, City Break, Circuite, Craciun 2023, Revelion 2024Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud