Interra
Informatii Generale Program Excursie Descriere Hotel Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Paris Mon Amour

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Catedrala Notre Dame din Paris detine unele din cele mai importante relicve ale crestinatatii: coroana cu spini a Mantuitorului si o parte din crucea sa.

Informatii Generale

Toate locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Ca in fiecare an: Paris Mon Amour !

Cu Hotel de 3* situat central.

Vizitam pe indelete Parisul, dar si Muzeul Louvre, Castelul Versailles, Valea Loirei, Disneyland... (vezi programul excursiei).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Sejur
7 Mai 12 Iulie 25 Iulie 1 Aug
8 Aug 14 Aug
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat epuizat epuizat epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 459 € 459 € 459 € 459 € 459 € 459 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 459 € 459 € 459 € 459 € 459 € 459 €
 Copil 2-10,99 ani cu 2 adulti in camera 199 € 199 € 199 € 199 € 199 € 199 €
 Adult in camera single 685 € 651 € 651 € 651 € 651 € 651 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Paris => Bucuresti, Compania Air France

• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Cazare 6 nopti cu mic dejun la Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Berthier) situat central, sau similar
• Tur de oras Paris cu autocar local
Tururi pietonale cu ghidul insotitor

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxa de oras Paris 1,65 €/persoana peste 18 ani/noapte, se achita la receptia hotelului
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
Asigurarea medicala de calatorie, Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti – Paris

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, ora 04:05 pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare din Bucuresti la ora 06:05. Sosire in Paris la ora 08:20. Transfer in oras si Tur de oras Paris cu autocar local. Parisul este considerat de multi turisti cel mai frumos oras al Europei. Vor putea fi admirate: Catedrala Notre Dame, Place de la Concorde, Champs Elysee, Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Opera Garnier, Domul Invalizilor, Turnul Montparnasse. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Berthier) sau similar.

Ziua 2 | Paris

Mic dejun. Tur pietonal cu ghidul insotitor prin Parisul pitoresc: Montmartre, Basilica Sacre Coeur, Fantana Saint Michel, Rue Huchette, Notre Dame, Primaria Parisului, Centrul Pompidou cu atelierul lui Brancusi. Deplasarea intre diferitele zone ale orasului se va face cu mijloacele de transport in comun. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* sau similar.

Ziua 3 | Paris Muzeul Louvre

Mic dejun. Optional, vizitarea Muzeului Louvre. Muzeul gazduieste impresionante colectii de arta egipteana, orientala, greceasca si romana, picturi, sculpturi si gravuri din epoca medievala si pana la 1850. Puteti admira in jur Piramida de sticla, fostul palat, Arcul de triumf al Caruselului, Gradinile Tuileries si Cafe Marly–renumitul loc de intalnire la Louvre. O experienta unica pentru fiecare. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Paris 17 Clichy-Batignolles 3* sau similar.

Ziua 4 | Paris - Versailles

Mic dejun. Excursie optionala la Castelul Versailles cu ghid autorizat. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Fantana Latona, Orangeria cu sera de maslini si portocali a palatului. Optional, dupa-amiaza deplasare la Turnul Eiffel pentru Croaziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin (Durata: 1 ora). Cazare la Hotel Paris 17 Clichy-Batignolles 3* sau similar.

Ziua 5 | Paris - Valea Loirei

Mic dejun. Excursie optionala pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, Valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in Sec al XVI-lea, in general, asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si Castelul Amboise unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Cazare la Hotel Paris 17 Clichy-Batignolles 3* sau similar.

Ziua 6 | Paris sau Disneyland

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau vizita optionala la Disneyland. Desi pare o lume magica dedicata copiilor, Disneyland Paris este o destinatie de vacanta excelenta si pentru adulti. Un tinut fermecator din toate punctele de vedere. Imediat ce treci de portile sale, patrunzi intr-o cu totul alta lume, o lume a povestilor care nu inceteaza sa te surprinda, o lume in care imaginatia depaseste orice limite, o lume a copilariei. Nu conteaza ce varsta ai, aici pur si simplu redevii copil. Cazare la Hotel Paris 17 Clichy-Batignolles 3* sau similar.

Ziua 7 | Paris – Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie. Transfer la aeroportul Charles de Gaulle pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF1588 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 13:05, sosire in Bucuresti la ora 16:55. Exceptie returul plecarii 14.08 cu imbarcare pe zborul AF1088 cu decolare la ora 19:10, sosire in Bucuresti la ora 23:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Descriere Hotel

Hotel Ibis Paris 17 Clichy-Batignolles 3* (ex Berthier)
Hotel Ibis Berthier este situat la 10 minute de Montmartre si Sacre Coeur, la 5 minute de statia de metrou Brochant. Ideal pentru calatoriile de vacanta si business, hotelul dispune de cazare in 688 de camere confortabile, dotate cu: baie proprie, aer conditionat, TV satelit, telefon, acces internet, uscator de par. Alte facilitati ale hotelului: restaurant, bar, cafenea, sala de conferinta, piscina interioara, sauna, jacuzzi, fitness, hammam si parcare. 
Alte detalii

Ibis Berthier Paris exterior Ibis Berthier Paris piscina

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 14 August:
Excursie: Sejur Paris Mon Amour
Perioada: 14.08-20.08.2018
Transport: Avion Compania Air France
Ghidul Dumneavoastra: D-na Tancu Mariana
Telefon: 0722.422.330 (numar valabil cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 14.08.2018
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii din Aeroportul Otopeni (langa scara)
Ora de intalnire: 04:05
Zbor plecare: AF1089
Ora decolare: 06:05
Act de identitate: Carte de Identitate sau Pasaport in curs de valabilitate
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de 8 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 singur bagaj de maxim 23 kilograme
Ora locala oras sosire in Paris este ora Romaniei - 1 ora

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Roman In fata garii, statia de taxiuri 13.08 22:00 Rezervare Teisa Ion 0729.602.602
Brasov Petrom Mc.Donalds Calea Bucuresti 14.08 01:00 B-130-YNT Cornel 0733.300.042
Constanta Gara CFR Constanta 14.08 00:45 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelul Dumneavoastra:

14.08-20.08 Hotel Ibis Paris Clichy-Batignolles 3* Paris

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 20 de participanti:

Excursie la Castelul Versailles:

Tarif: 50 €/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid autorizat.

Excursie pe Valea Loirei:

Tarif: 110 €/persoana si include: autocar, intrari castelele Chenonceau si Amboise.

Croaziera pe Sena: 15 €/persoana

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite

  Salutari din Paris (plecarea 19 Iulie 2016)

  Paris Mon Amour Iulie 2016

 • Dumitrescu Dan-Iulian

  Salut, am fost la Paris cu Interra in perioada 9-15.08.2013 si m-am putut convinge ca toate impresiile laudative postate aici sunt reale. Brandusa, Ana-Maria, Doru, soferul care ne-a adus de la Otopeni la Constanta sunt niste oameni de toata isprava cu care mi-ar placea sa mai interactionez. Si am lasat-o la urma, tocmai pentru a intari ideea, pe doamna Mariana Anton, ghidul care ne-a facut o impresie namaipomenit de buna si un sejur de neuitat.

  Va multumim, doamna !

 • Silvia Olarasu

  Am fost cu firma dumneavoastra la Paris. A fost un vis si asta datorita ghidului, d-na Mariana Anton, care va spun cu mana pe suflet, este o adevarata enciclopedie, o delicata, o vesela, iar in privinta organizarii o adevarata maestra de ceremonii. Mi-as dori mult daca voi putea, la anul sa vad Londra tot cu firma dumneavoastra, pentru ca am auzit ca aveti si pe Londra un ghid de acelasi calibru ca pe Paris. Deasemenea domnul Doru Zidaru, care ne-a asigurat transferul de la Iasi la aeroport si invers, a fost o companie tare placuta. Sper sa mai avem ocazia sa calatorim si sa vizitam, cu firma dumneavoastra.

 • Corina Albert

  Paris! Ah Paris! Ce mai poti sa faci cand te-ai intors din aceasta minunata mini-vacanta decat sa oftezi si sa-ti planifici urmatoarea si urmatoarea si urmatoarea vizita!Si asta pentru ca daca nu ai vazut Parisul ai trait degeaba, iar dupa ce l-ai simtit ( da asa este Parisul il simti, cu fiecare fibra a corpului) dependenta pe care ti-a creat-o te face sa ,vrei ca iar si iar sa il revezi.Totul e incantator,de la cafeaua servita la una din cochetele terase care te privesc,la zambetul misterios al Mona Lisei adresat parca numai tie;de la plimbarea cu vaporul pe Sena,plimbare acompanita de glasul inconfundabil al lui Edith Piaf,la admirarea maretei si inegalabilei Sali a Oglinzilor unde pasesti peste urmele Regelui-Soare ,Ludovic al xiv-lea;de la feeria nocturna pe care Turnul Eiffel o ofera din ora in ora,la spectacolul de eleganta-bun-gust-sic-pe care numai aici il poti admira.Aici parca s-au adunat toate superlativele ,dar asta este adevarul,iar cei care sunt carcotasi si ii gasesc tot felul de hibe,trebuiesc iertati pentru ca in suflet traiesc cu regretul ca au stat prea putin.Serviciile sejurului au fost la inaltimea orasului deci ff bune;,micul dejun fff gustossi fff imbelsugat,iar camera cu vedere la Turnul Eiffel (ce-ti mai poti dori?)Iar despre minunata doamna Mariana Anton ce ne-a fost ghid ce va pot spune,dansa este o enciclopedie in istorie, arta geografie si doresc sa-i multumesc mult pentru ca a stiut cum sa ne faca acest sejur de neuitat;in cateva zile sa ne prezinte cele mai importante, semnificative lucruri pe care trebuie sa le vezi cand vii prima oara la Paris. Multumesc mult stimata doamna!

  De asemenea complimentele mele tuturor celor din grupul din 17aprilie-21aprilie a.c, (-multe complimente familiei Khalil,mai ales lui Imas siRiham-) .si toata consideratia mea si admiratia mea celor 4 doamne din Constanta, care au fost cred pt toti un exemplu de hotarare si dorinta de a vedea cat mai mult din acest gigant-Paris. Iar celor care urmeazasa-l viziteze le spun doar atat-sunteti niste norocosi, deci traiti la maxim fiecare clipa pentru ca sunteti la Paris!!!

  Cu multumiri pentru Interra Travel!

  Corina Albert

 • Mirela Popescu

  Buna seara !

  Am participat la sejurul Paris Mon Amour organizat de Interra Travel in octombrie 2012, ce ne-a lasat impresii de neuitat. Frumusetea locurilor vizitate a fost egalata de prestatia remarcabila a doamnei ghid Mariana Anton, un adevarat profesionist ce ne-a incantat cu cunostiintele sale in istorie, arta, geografie. Itinerariul si excursiile optionale au fost bine alese, ajutandu-ne sa cunoastem intr-un timp scurt multe locuri.

  Va multumesc pentru excursia minunata si sper sa particip si alta data !

  Cu respect,

  Mirela Popescu din Constanta

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

Africa

America de Nord si Centrala

Mari si Oceane

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania