Informatii Generale Program Excursie Descriere Destinatie Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Istanbul Sejur cu Ghid

Click pe harta traseului

Informatii Generale

Cu date de plecare fixe, tarife fixe si locuri luate in garantie de catre Interra

Sejur pe doua Continente !  Vizitam pe indelete Istanbul-ul, Moscheea Albastra, Sfanta Sophia, Grand Bazar, Croaziera pe Bosfor, Palatul Topkapi, Moscheea Rustem Pasa, Cartierul Taksim, Insula Printului, Palatul Dolmabahce... (vezi programul excursiei)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Plecari: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite: Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia, Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni, Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti, Sibiu, Rm.Valcea, Pitesti.

 Plecari Sejur
13 Mai
30 Iunie
15 August
7 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 350 €
350 € 350 € 350 €
Copil 0-6 ani cu 2 adulti 180 € 180 € 180 € 180 €
Copil 6-12 ani cu 2 adulti 265 € 265 € 265 € 265 €
 Adult in camera single 455 € 455 € 455 € 455 €

Servicii incluse
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Istanbul => Bucuresti, Compania Turkish Airlines
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Cazare 5 nopti cu mic dejun la Hotel Glorius 4* sau similar
Tur de oras Istanbul cu Ghid local
Tururi pietonale cu ghidul insotitor

Nu sunt incluse
• Taxele de aeroport si combustibil, 150 €/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti – Istanbul  

Pentru plecarile 13.05, 30.06: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 08:05 pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1044 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 10:05, aterizare la Istanbul la ora 11:30.

Pentru plecarile 15.08, 07.09, 14.10: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:05 pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1042 cu destinatia Istanbul. Decolare la ora 06:05, aterizare la Istanbul la ora 07:25.                                                                            

Sosire in Istanbul si transfer in oras. Tur de oras Istanbul cu ghid local: Moscheea Albastra–construita de sultanul Ahmet intre 1609-1616, fiind singura moschee din Turcia cu sase minarete (turnulete), cele mai multe moschei avand doar cate patru, doua sau chiar un minaret, celebra pentru cele 20.000 de placi de faianta albastra „Iznik” din interior care au fost folosite la construirea sa, la exterior nefiind nimic albastru; Hipodromul care servea la intrecerile sportive, de circ, de gladiatori, festivitatilor in onorarea si celebrarea imparatilor. Sfanta Sophia–una dintre cele mai mari minuni din toate timpurile din punct de vedere arhitectural si religios. Grand Bazar dateaza din Sec XV si este in prezent cel mai mare si cel mai vechi bazar acoperit din lume, insumand aproape 4.000 de magazine aranjate ca un labirint urias pe aproape 60 de strazi. Principala strada comerciala a bazarului este denumita „strada de aur” pentru ca aici isi au magazinele comerciantii de bijuterii, in timp ce restul strazilor sunt dedicate magazinelor de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, covoare, traditionalele delicii turcesti, etc. De la ora 09.00 cand se deschide bazarul si pana la ora 19.00, ora de inchidere, intreaga zona este un adevarat furnicar. Miile de oameni care alearga din magazin in magazin creeaza o atmosfera unica, pe care putin probabil sa o mai intalniti in alt colt al lumii. Bazarul este vizitat zilnic de un numar impresionant de oameni: intre 250.000 si 400.000 de persoane iau parte la acest „spectacol” zilnic. Vanzatorii sunt foarte amabili si rabdatori chiar si cu cei mai nehotarati clienti. Nu de putine ori va veti trezi „tarati” in magazine si serviti cu ceai si dulceata in timp ce vanzatorul isi prezinta marfa. Cazare la Hotel Glorius 4* sau similar. Detalii hotel

Ziua 2 | Istanbul – Croaziera pe Bosfor

Mic dejun. Timp liber sau optional: Croaziera pe Bosfor si vizitarea  Bazarului cu mirodenii (durata tur 3 ore). Tarif: 30 €/persoana si include: transfer in port, croaziera, vizitarea bazarului cu mirodenii, ghid insotitor. Seara, optional seara turceasca cu program folcloric, muzica, dansatoare, cina cu bauturi incluse. Cazare la Hotel Glorius 4* sau similar.

Ziua 3 | Istanbul – Puntea dintre doua continente

Mic dejun. Tur pietonal cu insotitorul de grup: Palatului Topkapi–resedinta imperiala a sultanilor otomani, vom vizita Muzeul cu cele mai faimoase bijuterii imperiale si sectiunea de portelan chinezesc. Moschea Rustem Pasa, un exemplu clasic de arhitectura islamica, semnata de arhitectul curtii Sinan, si daruita Marelui Vizir Rustem Pasa, sotul fiicei favorite a lui Suleyman Magnificul. Cazare la Hotel Glorius 4* sau similar.

Ziua 4 | Istanbul  - Cartierul Taksim

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau plimbare cu insotitorul de grup in Cartierul Taksim–cea mai moderna si animata zona a orasului. Optional, vizitarea Turnului Galatei, inalt de 60 de metri–una dintre cele mai celebre embleme ale Istanbulului, ridicat de colonistii genovezi pentru a strajui Conul de Aur. In anul 1638, Hezarfen Ahmet Celebi si-a prins o pereche de aripi artificiale cu care a zburat din turn pana pe tarmul asiatic. A fost primul om din istorie care a zburat, iar turnul a devenit cu adevarat faimos in lume. Merita sa urcati pentru a admira Cornul de Aur, Sultanahmet-ul si Bosforul. Cazare la Hotel Glorius 4* sau similar.

Ziua 5 | Istanbul - Insula Printului

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional Excursie la Insula Printului cu pranz inclus. Insula Printului face parte dintr-un lant de noua insule, dintre care patru sunt mai importante: Buyukada, Heybeliada, Burgazada si Kinaliada. Pe tot parcursul plimbarii, se pot admira malurile european si asiatic ale Istanbulului, in compania pescarusilor care zboara atat de aproape de vas, ca ai senzatia ca iti vor manca din palma. Odata ajunsi pe Insula Printului, o plimbare cu trasura si o masa cu specific pescaresc sunt binevenite, iar strazile inguste, ticsite de tarabele cu fructe si peste proaspat pastreaza farmecul oriental. Tarif: 85 €/persoana si include: transport autocar, plimbare cu trasura, pranz la restaurant pescaresc, ghid insotitor. Cazare la Hotel Glorius 4* sau similar.

Ziua 6 | Istanbul – Palatul Dolmabahce - Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor. Timp liber la dispozitie sau, optional, vizitarea Palatului Dolmabahce. Situat pe malulul european al Bosforului, Palatul Dolmabahce este unul dintre cele mai fascinante palate din lume, un simbol al maretiei Imperiului Otoman in Sec al XIX-lea. Este un simbol al opulentei, arata exact asa cum ar trebui sa fie palatul unui sultan: imens si somptuos, cu 285 de camere, 43 de saloane mari, un candelabru de cristal de 4,5 tone, o scara cu balustrade din cristal. Este cel mai grandios dintre palatele imperiale otomane. Dupa-amiza timp liber la dispozitie. Seara transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines, astfel:

Retur pentru plecarile 13.05, 07.09, 14.10: Imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1041 cu destinatia Bucuresti. Decolare din Istanbul la ora 22:55, aterizare la Bucuresti la ora 24:15.

Retur pentru plecarile 30.06, 15.08: Imbarcare pe zborul Companiei Turkish Airlines TK1045 cu destinatia Bucuresti. Decolare din Istanbul la ora 19:25, aterizare la Bucuresti la ora 20:50.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 7 Septembrie:
Excursie: Sejur Istanbul
Perioada: 07.09 - 12.09.2015
Transport: Avion Compania Turkish Airlines
Ghidul Dumneavoastra: Dl Cornel Nicolicescu
Telefon: 0722.332.266 valabil cu 24 de ore inainte de plecare
Data plecare: 07.09.2015
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni
Ora de intalnire: 04:05
Zbor plecare: TK1042
Ora decolare: 06:05
Act de identitate: Pasaport

Important ! Datorita modificarii conditiilor de calatorie ale pasagerilor in Turcia, va rugam sa verificati valabilitatea documentelor de calatorie. Documentele de calatorie trebuie sa fie valabile minim 60 de zile peste perioada de sedere sau peste valabilitatea vizei de intrare (dca aeste necesara viza). Astfel, cetatenii romani pot intra pe teritoriul Turciei doar in baza pasaportului national valabil minim 150 de zile de la data intrarii in Turcia.

Limita bagaj mana/pasager: 1 Piesa de maximum 08 Kg (23x40x55 cm)
Limita bagaj cala/pasager: 1 Piesa de maximum 30 Kg
Ora locala oras sosire in Turcia este ora Romaniei

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Roman Gara 06.09 21:30 B-303-YNT Doru 0727.810.650
Bacau Parcare stadion municipal 06.09 22:00 B-303-YNT Doru 0727.810.650

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelul Dumneavoastra:

07.09-12.09 Hotel Glorius 4* Istanbul

Va multumim pentru rezervari si va asiguram Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Datorita modificarii conditiilor de calatorie ale pasagerilor in Turcia, va rugam sa verificati valabilitatea documentelor de calatorie. Documentele de calatorie trebuie sa fie valabile minim 60 de zile peste perioada maxima de sedere sau peste valabilitatea vizei de intrare (daca este necesara viza). Astfel, cetatenii romani pot intra pe teritoriul Turciei doar in baza pasaportului national valabil minim 150 de zile de la data intrarii in Turcia: 90 de zile (perioada maxima de sedere) + 60 de zile.

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Descriere Destinatie

Renumita, vizitata si laudata pentru serviciile turistice de prima clasa oferite in cadrul sejururilor pe litoral, Turcia este o comoara inestimabila si cand vine vorba de atractii turistice culturale, istorice si religioase.  Probabil te-ai bucurat de hoteluri de 5* si te-ai rasfatat deja cu servicii ultra all inclusive la mare, in Bodrum sau Antalya. Te invitam acum sa cunosti si cealalta fata a Turciei, intr-un sejur Istanbul.

Istanbul: Europa sau Asia ?

Oras unic datorita asezarii sale pe doua continente si a incarcaturii culturale pe care o poarta, Istanbul are un parfum inconfundabil.

Biserica Sfanta Sofia mai este cunoscuta si sub numele de Hagia Sophia sau Sfanta Intelepciune, este recunoscuta ca una dintre cele mai impresionante cladiri din lume. Constructia a fost inceputa in secolul V de imparatul Justinian I. Materialele au fost aduse din tot imperiul, iar cupola si tavanul au fost in intregime poleite cu aur. Maretia si frumusetea au ajutat-o sa supravietuiasca peste toate obstacolele pe care istoria i le-a scos in cale. In secolul al XV-lea, spre exemplu, sultanul Mohammed al II-lea, intrand victorios in Constantinopol, a ramas uluit Sfintei Sofia. Astfel ca nu a daramat-o, ci a transformat-o in moschee imperiala.

Palatul Dolmabahce a fost casa ultimului sultan al Imperiului Otoman, iar Atatürk l-a folosit ca resedinta pentru timpul petrecut in Istanbul. Sase sultani au locuit aici de-a lungul timpului, iar constructia palatului a durat 13 ani si a costat echivalentul a 35 de tone de aur.

Odata ajuns in Istanbul, una dintre experientele pe care trebuie neaparat sa le incerci este vizita la Marele Bazar. Cu cele 4.000 de magazine, 61 de strazi si 20.000 de angajati, pentru un necunoscator Bazarul poate semana cu un labirint.

Gurmanzii vor aprecia numeroasele restaurante si baruri cosmopolite ale orasului. Dupa lasarea serii, poti privi cum orasul prinde viata intr-unul din multele cluburi de noapte. Viata de noapte este o parte importanta a culturii moderne a Istanbulului.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Andreea Paraliov

  Multumim agentiei Interra pentru sejurul organizat la Istanbul 7-12 sept 2015. Ghidul Corneliu Nicolicescu, deosebit de documentat si cult, ne-a prezentat cu talent obiectivele turistice din program precum si multe altele suplimentare,in timpul liber. Felicitari,

  Andreea Paraliov

 • Popescu Andreea Madalina

  Tocmai am sosit din Sejur Istanbul cu ghid (30.06-5.07), de unde am venit cu o impresie deosebita. Ghida noastra, d-na Maria Stefan a fost cea mai buna ghida, a fost la superlativ totul, nu doream sa stam niciun minut departe de dumneaei deoarece pierdeam informatie pretioasa...tot grupul a indragit-o. Pentru Interra este o onoare ca are o asemenea ghida....si va rog sa ma credeti ca stiu ce spun...nu sunt o novice in excursiile organizate cu Interra. Chiar ii invidiez pe cei care sunt acum in Barcelona cu d-na Maria Stefan...ii doresc sanatate multa si sa ne intalnim cat de curand ! Cu drag, familia Popescu din Craiova

 • Interra Travel

  De la turisti si ghizi primite

  Salutari din Croaziera de pe Bosfor

  Istanbul, Bosfor, Croazuera Bosfor

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud