Verona, romantism, relaxare, istorie

Oferta Zilei 21 Martie !

Avion Italia Verona

City Break

4 zile 269 Taxe Incluse
Informatii Generale Descriere Destinatie Impresii Rezervare
Verona, romantism, relaxare, istorie
Harta Traseu - Verona, romantism, relaxare, istorie

Click pe harta traseului

Informatii Generale

Servicii incluse in pretul ofertei:

  Zboruri Bucuresti => Verona => Bucuresti, Compania Alitalia via Roma

  Taxele de aeroport

  Cazare 3 nopti la Hotel Ibis 3*  (detalii hotel)

  Mic dejun

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Pretul ofertei: 269 € / persoana in camera dubla 

* Perioada de calatorie a ofertei: 23 - 26 Mai

* Valabilitatea ofertei: pentru rezervari achitate integral in 21 Martie

Data Plecare Ora Sosire Ora
23.05 Otopeni 06:20 Roma 07:30
23.05 Roma 09:25 Verona 10:30
26.05 Verona 12:35 Roma 13:40
26.05 Roma 15:00 Otopeni 18:10

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Modalitati de rezervare a Ofertei Zilei:

* oferta zilei este creata de catre agentii Interra in fiecare dimineata

* de principiu, oferta zilei este valabila in ziua respectiva, dar o puteti solicita si ulterior, in limita locurilor libere

* rezervarea odata facuta, trebuie achitata in aceeasi zi, pentru a va putea elibera documentele de calatorie

* nu trebuie sa veniti neaparat pana la noi pentru a achita cash sau cu cardul, puteti depune numerar, euro sau lei, in conturile noastre, la cea mai apropiata agentie Raiffeisen Bank din toata tara

Descriere Destinatie

Verona: romantism, relaxare, istorie

Supranumita si Mica Romă datorita gloriei pe care a cunoscut-o cu precadere in secolele al XIII-lea si al XIV-lea, Verona este, in acelasi timp, orasul celor mai faimosi indragostiti ai tuturor timpurilor: Romeo si Julieta. Intima, linistita, cufundata in istorie, Verona a pastrat monumente impresionante din antichitate, Evul Mediu si Renastere.
Poti incepe vizitarea orasului din frumoasa Piazza delle Erbe, care a fost initial un forum roman. Unul dintre cele mai pitoresti locuri ale Veronei, Piazza este inconjurata de cladiri si turnuri medievale, iar in centrul sau se afla Fantana Madonna Verona. Corpul statuii de pe fantana provine de la o veche statuie romana, iar capul si mainile au fost adaugate in secolul al XIV-lea, cand a fost construita fantana. Astfel, simbolizeaza si imbina in mod armonios varstele Veronei.
Nu departe de Piazza delle Erbe se afla, intr-o curte interioara, balconul Julietei. Daca esti cu adevarat indragostit de povestea celor doi tineri shakespearieni, atunci vei astepta, la rand cu ceilalti turisti, sa faci o poza in balconasul unde odinioara Romeo si Julieta traiau o poveste de dragoste ce avea sa devina eterna.
Locul perfect ca sa te odihnesti si sa savurezi un aromat cappuccino italian il gasesti la cafenelele de langa maretul si impozantul Castelvecchio. Construit intre 1354 si 1355, Castelul Vechi poarta amprentele invadatorilor care au trecut prin Verona. Francezii si austriecii au modificat anumite parti ale cladirii, iar Napoleon a cerut construirea curtii imense dintre zidurile acesteia. Astazi, Castelvecchio gazduieste Muzeul de Arta, cu lucrari din antichitate si Evul Mediu si picturi renascentiste apartinand lui Stefano da Verona, Pisanello, Mantegna, Tintoretto etc. Un loc educativ, dar, in buna masura, pitoresc, la Castelvecchio simti inima istoriei pulsand in zidurile groase si in camerele mari, intunecoase si racoroase. Pe acoperis, te afli mai aproape de cerul senin al Veronei si te bucuri de privelistea care se deschide asupra orasului, alaturi de porumbeii cuibariti in deschiderile zidurilor.
Ca sa ai un tablou complet al Veronei, trebuie sa faci o plimbare pe via Mazzini, strada pietonala unde vitrinele luxoase ale magazinelor te imbie macar la un window shopping, sa te delectezi cu preparate traditionale din restaurantele premiate cu stele Michelin si cu renumitele vinuri ale regiunii Veneto.
Emotionante povesti de dragoste, impresionante piese de arhitectura, piazze relaxante – fie ca esti un romantic incurabil sau pasionat de istorie si cultura, sunt putine sanse sa nu te indragostesti pana peste cap de Verona.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

America de Sud

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala