Informatii Generale Descriere Destinatie Impresii Rezervare
Harta Traseu - Venetia City Break

Click pe harta traseului

Informatii Generale

Va rugam sa cititi si termenele si conditiile de mai jos.

Servicii incluse in preturile ofertelor:
• Zboruri directe Bucuresti => Venetia Treviso => Bucuresti, Compania Wizz Air
• Taxele de aeroport
• Cazare 3 nopti cu mic dejun la hotelul respectiv din tabel

Preturi City Break 4 zile de persoana in camera dubla:

 Hotel inclus Pret City Break Detalii hotel
 Hotel Piave 3* (Mestre) 265 € detalii
 Hotel Carlton & Grand Canal 4* (Laguna) 345 € detalii
 Hotel Centurion Palace 5* (Laguna) 525 € detalii

Termene si conditii:
Aceasta oferta este pentru turisti individuali, nu pentru grup cu ghid.
Datele de plecare sunt flexibile, nu sunt prestabilite, in functie de solicitarea fiecarui turist.
Tariful de pe site este cel minim aplicabil si variaza in functie de locurile libere din perioada aleasa.
Orarul de zbor variaza, in functie de perioada de calatorie aleasa.
La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera single pentru o singura persoana.
La cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie Aeriana, etc.
La cerere, se pot oferta si alte servicii extra: transferuri aerop-hotel-aerop, excursii locale, rent-a-car, etc.
Va rugam sa ne trimiteti cererea Dvs la [email protected] sau prin formularul CERERE DE REZERVARE.
Va vom raspunde cu cele mai bune oferte disponibile conform cererii Dvs.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

 Descriere Destinatie

Veneţia... Tabloul perfect

Visul tuturor romanticilor. Şi, mai ales, visul oricărui fotograf. Veneţia, oraşul construit din vise şi fantasme, din pasiuni şi dorinţe. De la Palatul Dogilor şi Piaţa San Marco până la Podul Rialto şi Podul Suspinelor, fiecare colţ, fiecare felinar, fiecare gondolă alunecând pe canale imprimă un farmec etern şi misterios Veneţiei.
Farmecul Oraşului de pe Ape este accentuat în perioada în care Veneţia îşi pune masca şi se pregăteşte de Carnaval. În luna februarie, enigmatica Veneţie pluteşte într-o atmosfera fantastică, printre măşti înmărmurite din spatele cărora scânteiază priviri pline de viaţă.

Palatul Dogilor
Veneţia este Oraşul Ducal, în care soarta a mii de oameni era hotărâtă în Palatul Dogilor. În încăperile bogat decorate, pictate de cei mai vestiţi artişti ai tuturor timpurilor, dogele şi sfătuitorii săi învestmântaţi în robe împodobite cu însemne ale puterii luau decizii despre moartea şi viaţa prizonierilor, încurcată în labirintul de celule. Condamnaţii pe viaţă priveau pentru ultima dată frumosul oraş şi libertatea de pe puntea de piatră albă, ce avea să ia numele de Podul Suspinelor.

Bazilica San Marco
Veneţia este oraşul în care divinitatea şi geniul omului s-au întâlnit la naşterea Bazilicii San Marco. Ca pe-o coroană, aurul solar alunecă pe cupolele uriaşe, mângâie spinările spectaculoşilor cai din bronz aurit la care până şi Napoleon a râvnit, şi pătrunde în basilică, unde se scaldă în mozaicurile aurii care acoperă pereţii şi cupolele acesteia. Părinţii bisericii medievale credeau că Domnul însuşi se reflectă în apele de miere ale celor opt mii de metri pătraţi de mozaicuri.

Insula Murano
Veneţia este oraşul măştilor care te privesc multicolore şi inexpresive din vitrinele magazinelor, concurate doar de bijuteriile strălucitoare, modelate de maeştrii italieni în apropiere, pe insula Murano. Spectacolul creării candelabrelor colorate de către meşterii sticlari, care odinioară erau înscrişi în Cartea de Aur a insulei pentru arta cu care lucrau, stă sub fascinaţia unui proces alchimic.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Bianca David

  Venetia, in spatele mastii

  Fabulos, captivant, frumos – este greu sa descrii Venetia printr-un singur adejectiv. Cu peste 20 milioane de vizitatori anul trecut, este clar ca oamenii nu se satura de acest loc. În februarie 2011 am vizitat Venetia timp de 5 zile minunate. Deşi aceasta a fost a doua mea vizită aici, simt că a fost prima data cand am reusit sa vad si sa experimentez Veneţia la modul în care acest oraş frumos şi unic merită să fie văzut. Am visat intotdeauna sa merg pe jos pe strazile mici si inguste ale Venetiei, dimineata devreme si seara tarziu si sa petrec cat mai mult timo in Piazza San Marco. Cand visul mi s-a indeplinit, am fost cea mai fericita. Frumusetea orasului este uluitoare. Doresti sa te bucuri de toate cat mai mult. Cel mai bun mod de a vizita Venetia este fix atunci cand multimea dispare, cand magazinele s-au inchis, cand majoritatea barurilor si restaurantelor au servit deja ultima masa si cand agitatia de peste zi nu mai este si nu a mai ramas nimic altceva decat linisitea si frumusetea orasului.

  Veneţia este un oraş frumos şi unic, plin de oameni interesanti, prietenosi si harnici, un oras cu o istorie lungă şi fascinantă plin de sărbători speciale şi tradiţii, un oraş fabulos, unic în regiune, un oraş plin de arta, care poate fi văzuta în muzeele minunate, precum şi în multe biserici situate în cartierele mici şi primitoare, un oras cu multe canale frumoase legate intre ele de mai mult de 400 de poduri, un oras cu cladiri din secolul vechi. Cultura si arta asteapta sa fie descoperite in acest oras frumos si panoramic, cu o sursa nesfarsita de cladiri istorice si o varietate mare de muzee incredibile. Piazza San Marco cu Basilica si turnul Bell sunt cunoscuta in intreaga lume. De asemenea, picturile sun uluitoare: Tintoretto, Titian, Bellini, Tiepolo, Guardi, Carpaccio, Vivarini, Canaletto şi Veronese sunt doar cativa pictori pe care ii puteti admira. Sa nu uitam de asemenea de plimbarea cu gondola, care este un must daca ajungi in Venetia. O astfel de plimbare costa in jur de 100 euro, dar pretul se negociaza la fata locului alaturi de gondolier. Noi am scapat cu 70 euro. Va pot asigura: calatoria merita din plin! In gondola este loc pentru aproximativ 4 calatori dornici de a explora orasul. Va las in continuare sa savurati peisajul venetian din cele cateva poze atasate acestei calatorii.

 • Any Popovici

  Vacanta mea de vis este cea petrecuta la Venetia anul trecut de Dragobete, pe 24 Februarie, cand implineam exact 16 ani de cand ne declarasem iubirea!

  Imaginile imi sunt proaspete in minte si impresiile sunt inca puternice ! Cele cinci zile de vis petrecute in Venetia cu ocazia sarbatorii romanesti "Dragobetele" imi sunt atat de vii inca in suflet si in minte ! 24 Februarie inseamna pentru noi, 16 ani de iubire, ziua cand ne-am declarat dragostea !

  Am decis amandoi ca cel mai nimerit loc pentru sarbatorirea celor 16 ani de iubire, ar fi sa mergem pe 24 februarie la Venetia, oras romantic, orasul iubirii, al carnavalului, a eternului indragostit Casanova, al Dogilor, al plimbarilor romantice pe Canal Grande cu gondola, orasul in care au creat Tiziano, Tintoretto, Veronese, Canova, Bellini si unde marele compozitor Vivaldi a trait o parte din viata sa artistica si nu numai, compunand arii si opere care ne bucura si astazi auzul si inimile cu "Cele patru anotimpuri" si de-asemenea este si orasul podurilor de poveste peste multele canale care impanzesc tot orasul si care fac deliciul vizitatorilor (podul Rialto, podul cel nou de la gara Santa Lucia, podul Academiei, etc.).

  In Piata San Marco, in interiorul Basilicii San Marco, ne-am jurat iubire pana la sfarsitul vietii si ne-am reinnoit juramintele in fata lui D-zeu ! Dupa asa un moment emotionant, am iesit din basilica si am admirat imbratisati fiind, intreaga piata San Marco, privind pe rand Campanille, Turnul cu ceas si zodii, Basilica San Marco, Palatul Dogilor, cele doua coloane care au in varf lor, leul inaripat si sfantul, ambele fiind simbolurile Venetiei, Canal Grande, muzeul Correr si din nou am privit Turnul Clopotnitei - Campanille ! Cata bucurie !

  Emotiile ne coplesisera la propriu ! Dupa asa un moment unic, am plecat pe Canal Grande cu gondola ! Era un apus de soare ca-n filme si un decor de vis ! A fost cea mai frumoasa ora din viata noastra ! Trebuie traite aceste emotii ca sa-ti poti da seama de ceea ce simti si de magia acestor clipe de vis !

  Venetia ne-a imbogatit enorm nu numai emotional dar si spiritual ! Are foarte multe muzee (Ca’ Pesari-muzeul de arta moderna, mari sulptori si pictori, Ca’ Rezzonico-muzeul sec. XVII, Ca D’Oro, Palazzo Grassi, Muzeul Peggy Guggenheim (opere semnate Dali, Picasso, Kandinsky, Paul Klee, Klimt, marele Constantin Brancusi-Pasarea Maiastra si Pasarea in zbor, etc.), muzeul Academiei unde se pot admira operele lui Veronese, Bellini, Tintoretto de dimensiuni uriase, Scoala San Rocco unde predomina operele lui Tintoretto si Tiziano avand dimensiuni impresionante, muzeul Correr-muzeul istoriei orasului Venetia dar mai are si foarte multe biserici: Basilica Santa Maria Gloriosa, Basilica dei Frari si multe, multe altele. Am vizitat si Casa Goldoni, el fiind cel care a scris opere de teatru precum "Badaranii", asemuit cu Moliere.

  Ne-am despartit cu greu de Venetia, plecand cu vapporeto pana la aeroportul Marco Polo. Venetia ramane pentru noi o destinatie de vis si orasul cel mai romantic !

 • Oana T

  Sunt încă sub impresia zilelor de vacanţă şi sper să reuşesc să redau măcar o parte din detaliile atât de frumoase ce m-au făcut să zâmbesc “altfel” pentru o mică perioadă.

  Ştiam de “Bella Italia” doar din auzite şi speram să nu fiu dezamăgită de ceea ce aveam să văd. Nu aveam mari speranţe, ca orice turist ce-şi doreşte să aibă o vacanţă minunată, dar nu spune nimic şi se arată puţin plictisit de corvoada drumului cu avionul şi cazarea la hotel. În suflet aveam însă vise colorate în stil italian şi abia aşteptam să văd dacă informaţiile întâlnite pe internet, marea carte virtuală, se vor adeveri.

  Mi-a plăcut totul, de la bun început. Drumul cu avionul a fost o plăcere, iar controlul de frontieră doar o formalitate. Când mi-am întâlnit prietenele, ce mă aşteptau la ieşirea din aeroport, a început cu adevărat vacanţa. La hotel ne-am aruncat bagajele în cameră, am luat în fugă aparatele foto şi ne-am îndreptat spre partea insulară a Veneţiei. Drumul cu trenul a durat fix 8 minute şi, odată ajunse, ne-am trezit înconjurate de o mare de oameni, ce urmărea minunile carnavalului veneţian.

  Ultima zi de carnaval a adus cu ea mii de turişti şi ne-am lăsat furate de acest spectacol, superb şi ciudat în acelaşi timp. Peste tot pândeau măşti care de care mai interesante şi numai dacă mergeai cu ochii închişi reuşeai să nu observi niciuna. Dar cum să închizi ochii în faţa unui asemenea spectacol? Totul era copleşitor: începând cu munţii de dulciuri şi pizza, prezentate în vitrine decorate cât mai atrăgător, de la zecile de tipuri de măşti şi suveniruri, înşirate frumos pe sute de tarabe şi până la străzile înguste, sumbre la lăsarea întunericului, dar primitoare la lumina zilei.

  Mi-a plăcut foarte mult că n-am auzit zgomot de maşini, iar paşii oamenilor, pe străzile pavate cu piatră, sunau ireal. Atâta linişte n-am mai întâlnit până acum, chiar dacă strazile erau înţesate de lume.

  O poveste aparte a fost Veneţia şi mă întreb câtă vreme ne va mai bucura ochii acest oraş ce pare condamnat la o pieire sigură. Una căreia nici măcar omul nu-i poate face faţă.

 • Andreea Matei

  Buna,

  Noi ne-am intors de la Venetia de o saptamana deja, dar cred ca inca visam si cum am promis ca revenim cu detalii m-am gandit sa ma tin de cuvant si sa impart impresiile de calatorie fara pretentia de a fi un bun povestitor.. Pe scurt, zborul cu CarpatAir de care sotul meu era de-a dreptul ingrozit a fost ok. Fata de alte dati cand nici macar nu a respirat in avion de data asta a reusit sa faca si ceva glume:).... deci avand "barometrul" asta mi-am dat seama ca i-a priit. Hotelul este ok, ne-am simtim bine fiind curat, cu personal zambitor - la noi cred ca lumea a uitat sa zambeasca, si care ne-a facut sa ne incalcam regula de dimineta:) sa mancam la micul dejun, nu numai sa ne bem cafeaua si sa fumam tigarile din dotare - in fata hotelului, ca la ei nu se mai fumeaza in spatii inchise. Dupa cateva zile cu "tratamentul" asta ne-am gandit ca ajungem acasa si iesim in fata blocului sa ne bem tigara si sa fumam cafeaua:) Amplasarea hotelului in Mestre este foarte buna, cu legaturi rapide catre Venetia, deci este de recomandat mai ales ca si Mestre are parti frumoase - ne-am plimbat si pe aici putin si am intrat in lumea moshulicilor care se plimba cu bicicleta, isi cumpara cornuri calde de dimineata si citesc ziarul la prima ora comentand la cate o cafenea de cartier:) ca sa spun asa, am vazut pensionari fericiti:) Cat despre Venetia, intr-adevar oras unic in lume, pentru mine a fost a 2-a oara dar impresia a fost aceeasi. Stateam si ne gandeam ca sunt 2 Venetii: una culturala si una comerciala dar nu stiu care ne-a socat mai mult: cea culturala, ca unde intorceai capul era cate o biserica, un palat, un pod, toate cu elemente de sculptura, pictate, poleite cu aur intr-un cuvand opulenta maxima sau prosperitate :) sau partea comerciala cu zecile de magazine, magazinele, restaurante, cafenele.... Frumos a fost si cand la un restaurant ne-a intrebat chelnerul cu ce ne ajuta ca el este din Iasi si poate ne este de folos, fapt pentru care daca prima data ne-am oprit din intamplare la acel restaurant, in zilele urmatoare am tot cautat restaurantul :) deoarece dupa primele 2 zile de mers cu harta in brate, pliante si scopuri precize, ne-am decis ca cel mai frumos este sa ne ratacim pur si simplu si cand ajungem la orice obiectiv sa ne dam seama cam pe unde ne aflam..asa ca ne plimbam pe unde ne-au dus picioarele iar seara cu ultimele puteri faceam rezumatul zilei:) Asa ca zilele au trecut ca prin vis. Oricum, de fiecare data cand ne "rataceam" intr-un final ajungeam in Piazza San Marco, probabil cea mai impresionanta. La un moment dat ne-am gandit sa nu coboram din vaporeto, sa vedem pana unde ajungem:) asa ca Murano si insula Lido ne-au gazduit cateva ore bune.. Intr-un final cu organizarea asta dezorganizata am tras linie si am constatat ca am batut cu piciorul enorm...cam 10-12 ore pe zi si ne-am delectat cu majoritatea bisericilor, palatelor, stradutelor, piazzetelor, am mai degustat si din vinul lor stand la cate o terasa cam cat sa ne punem niste plasturi la calcaie...:) Va multumim si probabil ca ne mai auzim cand ne mai surade cate o evadare d'asta din nebunia zilnica de 5-6 zile. Andreea

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

America de Sud

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala