Informatii Generale Descriere Destinatie Impresii Rezervare
Harta Traseu - Sankt Petersburg City Break

Click pe harta traseului

Informatii Generale

Va rugam sa cititi si termenele si conditiile de mai jos.

Servicii incluse in preturile ofertelor:
• Zboruri Bucuresti => Sankt Petersburg => Bucuresti, Compania CSA via Praga
• Taxele de aeroport
• Cazare 3 nopti cu mic dejun la hotelul respectiv din tabel

Preturi City Break 4 zile de persoana in camera dubla:

 Hotel inclus Pret City Break Detalii hotel
 Hotel Lyra 3* 459 € detalii
 Hotel Moscow 4* 499 € detalii
 Hotel Grand Emerald 5* 559 € detalii

Termene si conditii:
Aceasta oferta este pentru turisti individuali, nu pentru grup cu ghid.
Datele de plecare sunt flexibile, nu sunt prestabilite, in functie de solicitarea fiecarui turist.
Tariful de pe site este cel minim aplicabil si variaza in functie de locurile libere din perioada aleasa.
Orarul de zbor variaza, in functie de perioada de calatorie aleasa.
La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera single pentru o singura persoana.
La cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie Aeriana, etc.
La cerere, se pot oferta si alte servicii extra: transferuri aerop-hotel-aerop, excursii locale, rent-a-car, etc.
Va rugam sa ne trimiteti cererea Dvs la [email protected] sau prin formularul CERERE DE REZERVARE.
Va vom raspunde cu cele mai bune oferte disponibile conform cererii Dvs.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.


Descriere Destinatie

Dupa cum amprenta umana este unica, tot astfel si spiritul oraselor este inimitabil, are o viata a sa, un suflet care il anima. Despre Sankt Petersburg, celebra balerina Natalia Dudinskaya spune ca „se pare ca baletul s-a nascut pe malurile Raului Neva. Acte intregi ale spectacolelor pareau tesute din ceata Sankt Petersburg-ului pentru ca erau pline de o frumusete enigmatica si fascinanta, de un suflet exaltat”.
Fondat de tarul Petru cel Mare in 1703, Sankt Petersburg este cunoscut pentru faptul ca imbina spiritul rusesc cu o eleganta infatisare europeana.  Cateva dintre obiectivele la care trebuie sa ajungi fara gres in „Capitala Nordului” sunt Muzeul Ermitaj, Palatul Peterhof si Fortareata Petru si Pavel.
   
Muzeul Ermitaj
Se afla in Palatul de Iarna, cladire considerata o capodopera a artei baroce rusesti: mari curti interioare, fatade sculptate diferit, cu statui de 3,5 m decorand fatada exterioara a cladirii.
Gazduieste peste 3 milioane de exponate, astfel ca in total ai nevoie de 11 ani ca sa admiri fiecare exponat cel putin un minut. Acum intelegi de ce turistii prefera sa viziteze Muzeul Ermitaj in grupuri organizate, indrumati de un ghid. Este cea mai buna metoda sa treci pe la vedetele colectiei: Rubens, Rembrandt, Matisse, Gauguin, da Vinci, Picasso, ca sa enumeram numai cateva dintre ele.
   
Palatul Peterhof
I se mai spune si „Versailles-ul rusesc”, desi unii ar avea de obiectat ca aceasta comparatie stirbeste din grandoarea maretului Palat Peterhof. Format, de fapt, dintr-un ansamblul de gradini si palate, Peterhof, impreuna cu centrul istoric al orasului, face parte din patrimoniul mondial UNESCO.
Opulenta specifica stilului de viata imperial rusesc este coplesitoare in fiecare coltisor din Palat si din gradinile care il inconjoara. Unul dintre cele mai vizitate obiective din incinta sunt fantanile, care atrag milioane de turisti in fiecare an. Perla ansamblului este Marea Cascada, formata din peste 60 de fantani si peste 200 de statui de bronz, basoreliefuri si alte decoratiuni. Privelistea Marii Cascade, cascada de „aur” si apa in acelasi timp, aflata in fata grandiosului Palat inmarmureste zi de zi valurile de turisti. Chiar daca Marea Cascada este vedeta, si celelalte fantani sunt la fel de interesante si impresionante, de la Cascada Sahului si Fantana Piramidei pana la fantanile puse pe sotii. Acestea din urma au forma de flori, arbori, umbrele si pe vremuri ii surprindeau pe oaspetii tarului, improscandu-i cu apa cand treceau pe langa ele.   
Fortareata si Catedrala Sfantul Petru si Pavel
Simbol al orasului, Fortareata Sfantul Petru si Pavel a fost prima constructie ridicata in 1703, cand tarul Petru cel Mare a fondat Sankt Petersburg-ul.
In interiorul Fortaretei se afla Catedrala Sfantul Petru si Pavel, construita intre 1712 si 1733 pe locul in care la inceputul anilor 1700 se afla o bisericuta de lemn construita de tar. Iar ingerul care tine in maini crucea, aflat in varful spirei aurite a Catedralei, este unul dintre cele mai importante simboluri ale Sankt Petersburgul-ui. Localnicii il numesc in mod familiar si simplu „Ingerul” si au convingerea ca de la inaltimea de 122,5 m vegheaza si protejeaza Capitala Nordului.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

America de Sud