Informatii Generale Descriere Destinatie Impresii Rezervare

Informatii Generale

Va rugam sa cititi si termenele si conditiile de mai jos.

Servicii incluse in pretul ofertei:
  Zbor direct Bucuresti => Milano, Compania Blue Air
  Cazare 2 nopti cu mic dejun la Milano, Hotel Ritter 3*  (detalii hotel)
  Zbor direct Milano => Roma, Compania Alitalia
  Cazare 2 nopti cu mic dejun la Roma, Hotel Corot 3* (
detalii hotel)
  Zbor direct Roma => Bucuresti, Compania Blue Air

  Toate taxele de aeroport
Pret DUO City Break 5 zile, de persoana in camera dubla: 339 €
-------------------------------------------------------------------------------------
Termene si conditii:
Aceasta oferta este pentru turisti individuali, nu pentru grup cu ghid.
Datele de plecare sunt flexibile, nu sunt prestabilite, in functie de solicitarea fiecarui turist.
Tariful de pe site este cel minim aplicabil si variaza in functie de locurile libere din perioada aleasa.
Orarul de zbor variaza, in functie de perioada de calatorie aleasa.
La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera single pentru o singura persoana.
La cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie Aeriana, etc.
La cerere, se pot oferta si alte servicii extra: transferuri aerop-hotel-aerop, excursii locale, rent-a-car, etc.
Va rugam sa ne trimiteti cererea Dvs la [email protected] sau prin formularul CERERE DE REZERVARE.
Va vom raspunde cu cele mai bune oferte disponibile conform cererii Dvs.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Descriere Destinatie

Roma & Milano

Cetate Eterna, oras-muzeu, centru al lumii antice – Roma este mai mult decat un oras. Roma este o stare de spirit.  Destinatie exclusivista, Milano iti ofera incomparabile experiente variate, de la shopping la cele artistice si istorice. Iti prezentam in continuare cateva dintre atractiile turistice de top, pe care nu vrei sa le ratezi cand ajungi in cele doua orase.

Roma, capitala lumii

Pe masura ce strabati orasul, ti se vor dezvalui, din cuibarul facut intre cladirile seculare, locuri si monumente magice. Piata Campo dei Fiori, de exemplu, are venerabila varsta de cateva secole si, in fiecare dimineata, gazduieste tarabe cu legume si fructe proaspete, o varietate mare de paste si o atmosfera vesela si primitoare. Piazza Navona, construita pe locul unui fost stadion, este plina de viata si impresioneaza prin frumusetea celor trei fantani. Vedeta este Fonta dei Quattro Fiumi (Fantana celor patru rauri), construita in secolul al XVII-lea de Bernini. Este formata din 4 personaje care reprezinta Nilul, Gangele, Dunarea si Rio della Plata – 4 fluvii de pe 4 continente pe care se intindea autoritatea papala. Pentru ca ar fi nevoie nu doar de doua pagini, ci de un foileton ca sa vorbim pe indelete de fiecare opera de arta din capitala italiana, am ales doar cateva capodopere romane care au fermecat o lume intreaga, ca sa iti trezim interesul.

Panteonul

De aproximativ doua milenii, de cand l-a inaltat imparatul Hadrian, Panteonul nu inceteaza sa uimeasca lumea. Daca initial era templu al zeitatilor grecesti, a devenit apoi biserica a crestinilor, pentru ca astazi sa fie loc de inmormantare al unor personalitati celebre, printre care pictorul renascentist Rafael si regele Victor Emanuel II. Cu 43 de metri inaltime si un diametru identic, Panteonul are ca semn distinctiv oculusul, cercul gol din centrul cupolei. Acesta are un diametru de 9 metri.

Fontana di Trevi

Cand un Neptun colosal pare sa porneasca intempestiv la drum in carul tras de doi cai de mare, intr-o imbinare fascinanta de arta baroca, linii naturale si creaturi fantastice, tot ce poti face este sa ramai inmarmurit in fata Frumusetii. Fellini imortalizeaza sculptura vie intr-o scena dedicata eternitatii: Anita Ekberg, senzuala, ispititoare, sare in Fontana di Trevi intr-o noapte linistita, intr-o Roma pustie, parca ireala si il invita pe Marcello Mastroiani sa i se alature. Cand ajungi la Roma, nu trebuie sa uiti sa arunci un banut in celebra fantana, astfel revenirea in orasul etern iti este asigurata.

Forul roman sau Forum Magnum

Arce triumfale, bazilici, numeroase temple stau marturie pentru faptul ca intre Dealul Capitolului si Dealul Palatin in antichitate se afla centrul vietii Romei imperiale. Vizitatorului neinitiat i s-ar putea parea doar o colectie dezorganizata de ruine, dar daca iti imaginezi cum se desfasura viata romanilor pe vremuri, este usor sa ii intelegi sensul.

Milano, un oras complex

Cu adevarat celebru in lumea turistilor lacomi de frumos este impozantul Dom. Uriasa constructie gotica este ornata cu aproximativ 3500 de statuete, 100 de garguie si o multitudine de turnulete, stalpi si arcade. Cea mai inalta turla are 109 metri, iar in varf se afla statuia Fecioarei Maria, poleita cu circa 4000 de foite de aur. Supranumit si "padurea de marmura", Domul iti ofera o priveliste minunata a orasului si Alpilor, de pe acoperisul pe care poti sa te plimbi, inconjurat de statuete. O alta atractie majora pentru turisti, alaturi de Dom, este faimoasa „Cina cea de taina” a lui Leonardo da Vinci. Impodobeste un perete intreg din biserica Santa Maria delle Grazie si este de la sine inteles ca toata lumea vrea sa o vada. Singura conditie, insa, este sa iti rezervi bilete cu mult timp inainte, pentru ca numai un numar limitat de vizitatori se poate afla in incapere in acelasi timp, deci numarul celor care pot vedea capodopera intr-o zi nu este foarte mare.

Sa nu uitam insa ca in Milano shopping-ul e la loc de cinste. In vestitul Dreptunghi de Aur si-au aflat locul nume celebre precum Armani, Prada sau Versace. Nu iti face griji in privinta preturilor din magazinele „de aur”. Daca ti se par prea mari, o sesiune de window shopping este intotdeauna incantatoare si binevenita. Ai ajuns in Milano intr-o zi cu soare ? Trebuie sa stii ca este foarte placut sa scotocesti prin pietele in aer liber. De la pietele de vechituri in care gasesti cd-uri cu muzica veche, carti cu benzi desenate, pana la tarabele cu haine de firma la preturi foarte avantajoase, gasesti in aceste piete tot ce iti doresti si tot ce ti-ai putea imagina.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud