Informatii Generale Descriere Destinatie Impresii Rezervare
Harta Traseu - Cracovia City Break

Click pe harta traseului

Informatii Generale

Va rugam sa cititi si termenele si conditiile de mai jos.

Servicii incluse in preturile ofertelor:
• Zboruri Bucuresti => Cracovia => Bucuresti, Compania LOT via Varsovia
• Taxele de aeroport
• Cazare 3 nopti cu mic dejun la hotelul respectiv din tabel

Preturi City Break 4 zile de persoana in camera dubla:

 Hotel inclus Pret City Break Detalii hotel
 Hotel Best Western Old Town 3* 309 € detalii
 Hotel Ostoya Palace 4* 429 € detalii
 Hotel Radisson Blu 5* 479 € detalii

Termene si conditii:
Aceasta oferta este pentru turisti individuali, nu pentru grup cu ghid.
Datele de plecare sunt flexibile, nu sunt prestabilite, in functie de solicitarea fiecarui turist.
Tariful de pe site este cel minim aplicabil si variaza in functie de locurile libere din perioada aleasa.
Orarul de zbor variaza, in functie de perioada de calatorie aleasa.
La cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera single pentru o singura persoana.
La cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, alta Companie Aeriana, etc.
La cerere, se pot oferta si alte servicii extra: transferuri aerop-hotel-aerop, excursii locale, rent-a-car, etc.
Va rugam sa ne trimiteti cererea Dvs la [email protected] sau prin formularul CERERE DE REZERVARE.
Va vom raspunde cu cele mai bune oferte disponibile conform cererii Dvs.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Descriere Destinatie

Cracovia, asul din maneca


Capitala regala timp de jumatate de mileniu, muzeu de arhitectura gotica si renascentista, Cracovia, ca prin minune, nu poarta cicatricile celui de-al doilea razboi mondial. Cladirile istorice, monumentele, operele de arta se imbina cu farmecul unui oras viu, vibrant, tanar.


Piata mare sau Rynek Glowny
Cea mai mare piata medievala din Europa este, totodata, si inima Cracoviei. Populata de tineri care canta toate genurile de muzica, de la jazz la hip-hop, coruri, pictori, florari, este presarata cu tarabe cu suveniruri, cafenele elegante, cluburi trendy. Invelita in magia spectacolelor de lumini noaptea, smulge cu usurinta de la turisti exclamatii precum: „O minunata piata romantica !" sau „Un loc in care pur si simplu vrei sa stai si sa privesti !"

In apropierea Pietei se afla Bazilica Sfanta Maria, impozanta si austera, un magnific exemplu al stilului gotic. Pe cât de austera este la exterior, pe atât de bogata este in interior. Caleidoscopul de culori, stralucirea aurului si albastrul viu folosit pentru decorarea tavanului sunt coplesitoare prin frumusete. La fel de impresionant este altarul principal, cel mai mare din Europa. Sculptat in lemn de stejar pe 3 panouri, tripticul descrie scene din viata Sfintei Familii si uluieste prin multitudinea detaliilor (sculptorul Veit Ross a lucrat 12 ani la aceasta capodopera).

Resedinta regala pana in secolul al XVII-lea, Castelul Wawel este inconjurat si astazi de o aura mitica. Regi si regine au fost incoronati aici secole la rând, iar castelul, in numeroasele sali, etaleaza bogatia culturala si artistica lasata mostenire de cei care l-au locuit. Supranumit si „Camelot al Poloniei", in jurul Castelului Wawel se tes mituri si legende despre cavaleri, regi si regine. O vizita la Castelul Wawel echivaleaza cu o plimbare prin istoria zbuciumata a Cracoviei si a Poloniei.

Daca nu te-ai convins pâna acum de ce merita vizitata, Cracovia mai scoate inca un as din mâneca: tabloul „Doamna cu hermina" al lui da Vinci. Tabloul o infatiseaza pe Cecilia Gallerani, amanta lui Ludovic Sforza, duce de Milano si este expus la Muzeul Czartoryski, in centrul vechi al orasului. Pentru ca muzeului nu i se acorda atât de multa atentie si publicitate precum altor obiective turistice, „Doamna cu hermina" este probabil una dintre putinele capodopere pe care le poti admira fara sa te lupti cu masele de turisti.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

  • Mihaela Nedelcu

    Poze din City Break Cracovia.

  • Ioana Mateescu

    La sfarsitul lunii aprilie am petrecut un city break la Cracovia. De la serviciile oferite de agentia dumneavoastra pana la conditiile hoteliere, totul a fost la cele mai inalte standarde. Zborurile au fost astfel rezervate de catre Interra, incat am avut la dispozitie atat intreaga zi de sosire cat si intreaga zi de intoarcere, practic am avut un city break prelungit. Hotelul Rezydent pe care l-am ales a fost foarte bine pozitionat, chiar in centrul vechi al orasului, iar conditiile extraordinar de bune.

    Dorim sa multumim forte mult agentiei Interra Travel, pentru aceasta vacanta foarte placuta si sa va asiguram de faptul ca ati devenit agentia familiei noastre.

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud