Interra
Informatii Generale Program Excursie Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Vietnam-Cambodgia

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Delta Mekong este considerata "Cosul cu orez al Vietnamului". Ofera un peisaj acvatic cu campuri verzi si sate aglomerate, traversate de canale inguste si animate cu celebrele Piete plutitoare.

Informatii Generale

Toate locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Am mai creat o plecare aditionala in 9 Septembrie, click AICI

Si in acest an va invitam in Odiseea Asiatica: Vietnam-Cambodgia.

Vizitam Hanoi, Magnificul Golf Ha Long, Hue, Hoi An, Ho Chi Minh, Tunelurile Cu Chi, Delta Mekong, Ben Tre, Siem Reap, Complexul de temple Angkor, Phnom Penh...  (vezi programul excursiei).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
3 Mai 9 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 1.599 € 1.599 €
 Al 3-lea adult in camera dubla cu pat suplimentar 1.599 € 1.599 €
 Adult in camera single 1.899 € 1.899 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Hanoi, Compania Qatar Airways via Doha
3 zboruri locale directe pentru confortul Dumneavoastra:
- Hanoi => Hue
- Danang => Ho Chi Minh
- Ho Chi Minh => Siem Reap
• Zboruri la retur Phnom Penh => Bucuresti, Compania Qatar Airways via Doha
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
• Transport cu autocar local dotat cu aer conditionat, conform programului
Cazare 11 nopti cu mic dejun astfel:
- 2 nopti in Hanoi la Hotel Mercure Hanoi la Gare 4* sau similar
- 1 noapte in Golful Ha Long pe nava de croaziera
- 1 noapte in Hue la Hotel Romance 4* sau similar
- 2 nopti in Hoi An la Hotel Little Hoi An Central Boutique & Spa 4* sau similar
- 2 nopt in Ho Chi Minh la Hotel Harmony 4* sau similar

- 2 nopti in Siem Reap la Hotel Treasure Oasis 4* sau similar
- 1 noapte in Phnom Penh la Hotel Juliana 4* sau similar
Croaziera pe Golful Ha Long

3 pranzuri si 1 cina conform programului-preparatele servite la mesele princiale au specific local, bauturi neincluse
• Tururile, vizitele si excursiile din programul excursiei
Ghizi locali
Biletele de intrare la obiectivele turistice din program

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil zboruri intercontinentale, 499 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Taxele de aeroport zboruri locale, 125 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Viza de Vietnam, 25 USD/persoana, se achita la sosire in Vietnam in baza autorizatiei de la agentie
• Viza de Cambodgia, 35 €/persoana, se achita la inscriere, se obtine electronic
• Bacsisurile pentru ghizi si soferi, se achita la fata locului ghidului insotitor

• Asigurarea medicala de calatorie obligatorie, asigurarea storno optionala, excursiile optionale
• Alte servicii decat cele mentionate in program

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti – Doha

Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 10:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR222 cu destinatia Hanoi via Doha. Decolare la ora 12:55. Sosire in Doha la ora 17:50. Imbarcare pe zborul QR968 cu destinatia Hanoi. Decolare la ora 20:25.

Ziua 2 | Doha - Hanoi

Sosire pe aeroportul din Hanoi la ora 07:25. Hanoi se situează printre cele mai atractive și interesante orașe ale lumii. Aerul placut al orasului ii confera o aroma gratioasa, aproape regala, subliniata de o istorie bogata de mai mult de o mie de ani-un patrimoniu fascinant reflectat in arhitectura veche bine pastrata. Hanoi este centrul cultural al Vietnamului, iar spectacolele de păpuși, muzică și dans merită cu prisosinta. Sa mai amintim ca una dintre cele mai dezvoltate arte vietnameze este cea culinara. Nu este deloc exagerat cand spunem ca sunt mii de feluri de mancare sau mii de retete culinare. Hanoi are multe traditii legate de mancare si se crede ca majoritatea felurilor de mancare faimoase din Vietnam, ca și phở, chả cá, bánh cuốn și cốm isi au originea aici. Transfer la hotel si cazare. Program liber pentru odihna.  Cazare la Hotel Mercure Hanoi la Gare 4* sau similar.

Ziua 3 | Hanoi

Mic dejun. Descoperim capitala Vietnamului intr-un tur de 1 zi: Incepem cu complexul Ho Chi Minh din Piata Ba Dinh  unde se afla Mausoleul lui Ho Chi Minh, edificiu monumental in marmura si granit in onoarea fondatorului Vietnamului unificat, continuam cu casa traditionala de lemn care a fost resedinta acestuia si unica Pagoda pe Un Pilon, bijuterie arhitectonica construita in 1049 si reconstruita de mai multe ori. Turul continua cu Templul Literaturii-sanctuar al Confucianismului, locul primei Universitati din Vietnam (1076) exemplu de arhitectura traditionala si loc pitoresc care este ales pentru fotografiile de aboslvire de generatii de studenti. Vizitam Muzeul de Etnografie al Vietnamului–in care descoperim o fabuloasa colectie de artefacte care reliefeaza diversitatea minoritatilor etnice. Timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Mercure Hanoi la Gare 4* sau similar.

Ziua 4 | Hanoi - Golful Ha Long

Mic dejun. Din Hanoi plecam spre golful Tonkin unde vom face o croaziera pe splendidul Golf Ha Long, inclus de UNESCO in Patrimoniul Mondial, cu aproape 3.000 de insule distincte acoperite de o vegetatie luxurianta. Legenda spune ca acest golf s-a format cand un dragon s-a aruncat in mare si, trantindu-si coada cu entuziasm, a sculptat regiunea intr-un arhipelag. Turnurile carstice care se ridica la sute de metri de apele golfului se pare ca l-au inspirat pe regizorul James Cameron in crearea decorului filmului Avatar. Traim o experienta de neuitat la bordul unei traditionale nave croaziera pe golf si vom participa la activitatile turistice organizate. Pranzul si cina sunt servite la bord. Cazare la bordul navei.

Ziua 5 | Ha Long - Hanoi - Hue

Mic dejun. Ne trezim dis de dimineata sa ne bucuram de apele verzi ca de jad ale golfului, acesta fiind momentul perfect al zilei. Dupa micul dejun, nava continua navigarea elegant printre formatiunile impresionante ale golfului. Ne intoarcem in portul Halong de unde suntem transferati spre aeroportul din Hanoi. Pe drum ne oprim in satul Yen Duc pentru servirea pranzului si vizionarea unui spectacol traditional de teatru de papusi pe apa, o forma de arta vietnameza veche de mii de ani. Sculptate din lemn de smochin, iar apoi pictate si date cu lac, papusile interpreteaza scene din istoria si folclorul Vietnamului. Continuam transferul catre aeroportul din Hanoi pentru imbarcare pe zborul catre Hue. Sosire in Hue si transfer la hotel. Cazare la Hotel Romance 4* sau similar Hue.

Ziua 6 | Hue – Hoi An

Mic dejun. Simtim atmosfera distincta a ultimei capitale imperiale a Vietnamului intr-un tur in care vizitam Citadela, inclusa in patrimoniul UNESCO, cu Orasul Interzis Violet, o umbra a ceea ce a fost candva, distrus aproape in totalitate de razboiul american, ale carui pavilioane, temple, gradini, porti si sali sunt reconstruite etapa cu etapa. Facem o croaziera pe Raul Parfumat spre Pagoda Thien Mu, un simbol al Hue si chiar al Vietnamului situata pe o colina la 4 km Sud-Vest de Citadela pe malul Raului Parfumat Incheiem turul cu o vizita obligatorie in Hue, Mormantul Imperial al lui Tu Duc, considerat ca una din cele mai frumoase lucrari de arhitectura a dinastiei Nguyen. Parasim Hue si ne deplasam catre Hoi An. Cazare la Little Hoi An Central Boutique Hotel&Spa 4* sau similar.

Ziua 7 | Hoi An

Mic dejun. Suntem in cel mai bine conservat port din Asia de Sud-Est, celebru pentru casele patinate ale negustorilor, reteaua de strazi riverane si ansamblurile de sali chinezesti. In 1999 UNESCO l-a inclus pe Lista Patrimoniului Mondial. Descoperim frumusetile orasului intr-o plimbare pietonala: Podul Japonez, Templul Chinezesc, Casa Tan Ky–casa pastrata de sapte generatii, construita cu doua secole in urma de o familie vietnameza din punct de vedere etnic, insa folosind in arhitectura influente chinezesti si japoneze. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie. Cazare la Little Hoi An Central Boutique Hotel&Spa 4* sau similar.

Ziua 8 | Hoi An - Ho Chi Minh

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Danang pentru zborul cu destinatia Ho Chi Minh. Sosire in Ho Chi Minh. Unul dintre punctele de interes ale Ho Chi Minh-ului se afla in afara orasului. Nici o zona ramasa in urma razboiului din Vietnam nu este atat de venerata precum cea a Tunelurilor de la Cu Chi. Incepem cu vizitarea acestui uimitor complex aflat la 75 de km de oras. Tunelurile Cu Chi au gazduit peste 18.000 de sateni deveniti luptatori de guerrilla, acestia folosindu-se de 200 km de pasaje si adaposturi sapate cu mana. Viet Cong a planuit in Cu Chi asaltul memorabil asupra Saigonului in timpul sarbatoririi noului an Tet. Revenim in Ho Chi Minh si cazare la Hotel Harmony 4* sau similar.

Ziua 9 | Ho Chi Minh - Delta Mekong

Mic dejun. Aceasta zi este dedicata Deltei Mekong. Dupa o calatorie de 4.800 km prin Platoul Tibetan, fluviul Mekong coboara in sudul Vietnamului intr-o retea acvatica, varsandu-se in Marea Chinei de Sud prin noua brate. Delta Mekong, Cosul cu orez al Vietnamului, ofera un peisaj acvatic cu campuri verzi si sate aglomerate, traversate de canale inguste si animate. Ne indreptam catre Ben Tre, la 2h30' distanta de Ho Chi Minh. Ne imbarcam si facem o croaziera de-al lungul Raului Chet Say (unul dintre bratele Deltei Mekong). Intelegem cum functioneaza economia locului oprindu-ne sa vizitam diverse spatii de munca: vizita la cuptoarele de caramida, la fabrica de carbune din coaja de nuca de cocos, si participarea la un workshop in care procesati nuca de cocos si observati cum fiecare parte din ea este transformata in mancare si alte produse. Apoi barca va naviga pe canalele inguste, descoperind viata de zi cu zi a localnicilor. Vom opri intr-un sat linistit unde puteti experimenta viata reala a Deltei, vizitand o casa din rogojina si degustand un pranz delicios cu specialitati locale insotite de o bere rece. Este timpul sa ne imbarcam pe un sampan pentru o calatorie relaxanta de-a lungul canalelor inguste. Dupa-amiaza tarziu ne intoarcem in port si plecam spre Ho Chi Minh. Cazare la Hotel Harmony 4* sau similar.

Ziua 10 | Ho Chi Minh – Siem Reap - Angkor Wat

Mic dejun. Oficial redenumit în 1976 în orașul Ho Chi Min, este încă menționat de localnici ca Saigon. Devastat de razboi astazi devine o metropola moderna in care vom descoperi arhitectura franceză-colonială, piețele înfloritoare și templele pașnice. Turul include: Oficiul Postal remarcabil prin incinta cu bolta si iluminatoare amintind de garile din Europa Sec al XIX-lea. Catedrala Notre Dame (Duc Ba) cea mai inalta expresie a arhitecturii catolice franceze din intreaga tara. Teatrul Municipal care functioneaza sub denumirea de Opera Saigon. Palatul Reunificarii folosit in timpul razboiului cu americanii ca sediul Guvernului. Transfer catre aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Siem Reap. Ajungem in Siem Reap, capitala provinciei cu acelasi nume, un oras in plina ascensiune a dezvoltarii. Datorita pozitionarii sale favorabile in vecintatea templelor din Angkor, orasul serveste si ca poarta de intrare a milioanelor de vizitatori. Multumita acestor atractii orasul s-a transformat intr-o adevarata destinatie turistica, dar in ciuda tuturor influentelor internationale, Siem Reap si locuitorii lui si-au pastrat traditiile si cultura. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Treasure Oasis 4* sau similar.

Ziua 11 | Banteay Srei - Angkor Thom - Ta Prohm

Mic dejun. Ziua incepe cu „Bijuteria Angkor-ului”-Templul Banteay Srei. Banteay Srei inseamna Citadela femeilor, si este un impresionant exemplu de arta khmera din Sec X cu sculpturi deosebit de fin realizate in gresie roz. Continuam cu Angkor Thom, „marele oras” sau capitala, inconjurat de ape, in care accesul in trecut era posibil numai prin una dintre cele 5 porti. Portile infatiseaza elefanti cu trei capete care trag flori de lotus. Una din cele mai bine pastrate, aproape intacta, este Poarta de Sud pe care o traversam in drumul spre faimosul Templu Bayon–primul templu de stat dedicat lui Buddha ce este compus din 54 de turnuri gigantice cu cele 216 fete zambitoare ale lui Avalokitesvara. Urmatoarele vizite sunt la: Terasa Regelui Lepros–o terasa de 25 m lungime amplasata catre capatul nordic al Pietei Regale, cu ziduri decorate cu basoreliefuri ce redau figuri de zeitati razboinici si apsara. Terasa Elefantilor–ce a fost folosita ca scena pentru grandioase ceremonii publice si pentru audientele regale. Turul se incheie cu Templul Ta Prohm, care pare ingropat in jungla  si unde copacii incolaciti de pietre creaza o atmosfera care te duce cu gandul la Lara Craft din Tomb Raider. Cazare la Hotel Treasure Oasis 4* sau similar.

Ziua 12 | Angkor Wat - Phnom Penh

Mic dejun. Vizitam Angkor Wat „orasul templu” situat la Sud de capitala khmera Angkor Thom, cel mai cunoscut si cel bine conservat din monumentele de la Angkor. Angkor Wat a fost construit de Suryavarman II (r 1112–52) si este reprezentarea pamanteasca a muntelui Meru, centrul cosmologiei hindu si budiste. O capodopera a artei khmere prin structura, marime si simetrie templu este considerat cea mai mare constructie religioasa din lume si totodata Sufletul si inima Cambodgiei, motiv de mandrie nationala, imaginea sa este reprezentata pe drapelul national. Lasam in urma Siem Reap si ne indreptam catre capitala Cambodgiei Phnom Penh, cunoscut candva ca "Perla Asiei”. Odată "Perla Asiei", stralucirea Phnom Penh-ului a fost afectată de impactul războiului și al revoluției. Dar orașul a crescut din cenușă pentru a-și relua locul printre capitalele din regiune, cu atrăgătoare cafenele, baruri pline de viață și o scenă culinara de clasă mondială.transfer la hotel.Cazare la Hotel Juliana 4* sau similar.

Ziua 13-14 | Phnom Penh – Doha - Bucuresti

Mic dejun. Turul de oras incepe cu Muzeul Genocidului Tuol Sleng. O fosta scoala preluata de khmerii rosii si transformata in loc de detentie. Turul continua cu Palatul Regal. In pofida faptului ca este actuala resedinta a familiei regale, majoritatea incaperilor si cladirilor sunt deschise publicului, cea mai uimitoare fiind Sala Tronului cu un turn inalt, imitatie dupa turnurile templului Bayon din Angkor. In zona de Nord a palatului intalnim unul din putine temple ramase intacte in timpul regimului khmerilor rosii, Pagoda de Argint numita astfel datorita pardoselii din peste 5.000 de placi de argint fiecare de aprox. 1 kg, faimoasa pentru statuia lui Buddha de 90 kg de aur solid si cu 9.584 diamante incrustate si un alt Buddha de smarald si cristal baccarat din Sec XVII-lea. Terminam turul in Piata Centrala unde putem face ultimele cumparaturi. Transfer la aeoport pentru imbarcarea pe zborul Companiei Qatar Airways QR971 cu destinatia Bucuresti via Doha. Decolare la ora 17:15 si sosire la Doha la ora 23:20. Imbarcare pe zborul QR221 cu destinatia Bucuresti la ora 06:50 (a doua zi). Sosire pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 3 Mai:
Excursie: Vietnam-Cambodgia
Perioada: 03.05-16.05.2018
Transport: Avion Compania Qatar Airways
Ghidul Dumneavoastra: Dl Asproiu Dumitru
Telefon: 0736.948.293 (numar valabil doar cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 03.05.2018
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni
Ora de intalnire: 10:55
Zbor plecare: QR222
Ora decolare: 12:55
Act de identitate: PASAPORTUL NORMAL SAU BIOMETRIC, NETEMPORAR, valabil 6 luni de la data returului
Viza de Vietnam se acorda ON ARRIVAL daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:
Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei cu minim 2 file libere consecutive;
2 poze tip pasaport printate color cu urmatoarele specificatii:
* Dimensiune: 4x6 cm;
* Fotografie frontala cu ochii deschisi, fara umbre;
* Fundal alb;
* Fara ochelari sau alte accesorii.
* Formularul de aplicatie pentru viza completat de agentie pentru fiecare persoana in parte(le va inmana ghidul la intalnirea in aeroport).
Dupa predarea formularelor si verificarea documentelor, cetatenilor romani li se va aplica pe pasaport viza necesara intrarii in Vietnam.
Limita bagaj mana/pasager - zbor intercontinental: 1 singur bagaj de mana de maxim 07 kilograme
Limita bagaj cala/pasager - zbor intercontinental: 1 bagaj de cala de maxim 30 kilograme
Limita bagaj mana/pasager - zbor domestic: 1 singur bagaj de mana de maxim 05 kilograme
Limita bagaj cala/pasager - zbor domestic: 1 bagaj de cala de maxim 20 kilograme
Ora locala oras sosire in Hanoi este ora Romaniei + 4 ore

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Iasi Autogara Codreanu vis-a-vis de gara 03.05 04:00 Rezervare Teisa Ion 0729.602.602
Roman Gara, str Stefan cel Mare 03.05 05:00 Rezervare Teisa Ion 0729.602.602
Bacau Petrom Serbanesti 03.05 05:45 Rezervare Teisa Ion 0729.602.602
Campina OMV Campina 03.05 09:30 B-307-YNT Cornel 0733.300.042
Sibiu Hotel Ibis 03.05 06:00 B-307-YNT Cornel 0733.300.042
Constanta Gara CFR Constanta 03.05 07:30 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.
Moneda Nationala: VIETNAM - VIETNAMESE DONG(VND) cu o rata de schimb medie de 1 EUR = 27700 VND, 1 USD = 22700 VND. CAMBODGIA - CAMBODIAN RIEL(KHR) cu o rata de schimb medie de 1 EUR = 4870 KHR, 1 USD = 4000 KHR.
Schimbul valutar: Va recomandam ca schimbul valutar sa il efectuati la banci si pentru acesta operatiune este necesar pasaportul.
Bacsisul: Este o practica obligatorie in Asia si este necesar pentru ghizii locali, soferi, personal hoteluri, etc. Suma bacsisurilor pentru ghizii si soferii locali este de 60 EUR/persoana, pentru intreaga perioada a circuitului si vor fi colectati de catre insotitorul de grup pe Aeroportul Otopeni.
Electricitatea: Este de 220 volti. Va rugam sa va luati adaptor universal pentru priza.
Clima: Temperaturile ajung pana la 30ºC, asadar va recomandam sa purtati haine subtiri si incaltaminte comoda in timpul zilei. Va recomadam sa aveti crema de protectie solara si ochelari de soare. Seara temperaturile sunt mai scazute, asadar trebuie sa va luati si haine mai groase si incaltaminte adecvata. In perioada calatoriei exista sanse de precipitatii de aceea va rugam sa aveti si jachete impermeabile, incaltaminte de ploaie, eventual umbrela.
Medicamente: Pentru afectiuni frecvente precum diaree, constipatie, raceala, va rugam sa luati cu Dvs. medicamentele adecvate.
Roaming: Daca doriti sa va activati roamingul la telefoanele mobile, va recomandam sa verificati inainte de plecare tarifele si operatorii preferati. Pentru a apela un nr. de telefon din Romania se formeaza mai intai codul national (0040) urmat de codul orasului si de nr. de telefon dorit.
Cumparaturi: In general, preturile se pot negocia, cu exceptia bunurilor de strict necesar. Este posibil ca in apropierea obiectivelor turistice sa fiti abordati de catre vanzatori ambulanti, care vor insista sa cumparati mici suveniruri.
Daca nu doriti sa cumparati, este suficient sa spuneti NU. In locurile aglomerate trebuie sa fiti intotdeauna atenti la gentile Dvs.
Securitate obiecte: Nu lasati obiectele personale de valoare (bani, bijuterii, pasaport, bilet de avion) la intamplare in camera de hotel; va recomandam sa le depozitati in locurile special amenajate (seiful din camera de hotel sau de la receptia hotelului).
Utilizarea aparatelor foto si a camerelor video: accesul cu camera video sau aparatul de fotografiat la unele obiective turistice din tarile vizitate este permis numai cu plata unei taxe sau in unele cazuri interzis. Aceste reguli se modifica periodic, asadar va recomandam sa verificati la fiecare obiectiv in parte, cu insotitorul de grup.

Hotelurile Dumneavoastra:

04.05-06.05 Hotel La Casa Hanoi 4* Hanoi
06.05-07.05 Vas de croaziera Golful Ha Long
07.05-08.05 Hotel Romance 4* Hue
08.05-10.05 Hotel Little Hoi An Central Boutique & Spa 4* Hoi An
10.05-12.05 Hotel Harmony 4* Ho Chi Minh
12.05-14.05 Hotel Treasure Oasis 4* Siem Reap
14.05-15.05 Hotel Juliana 4* Phnom Penh

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Nota: Tarifele in EURO au fost calculate la un curs de 1 EUR=1,12 USD. In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere mai mare de 2% in raport cu USD (curs mai mic de 1,10 EUR pentru 1 USD), tarifele se vor recalcula la plata finala cu 21 de zile inainte de plecare.

Document de calatorie circuit:

Pasaportul electronic sau pasaportul simplu valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Delta Mekong. Plecarea 3 Mai 2018.

  Vietnam Delta Mekong

  Vietnam-Tuneluri Cu Chi

  Vietnam Tuneluri Cu Chi

  Cambodgia-Angkor Wat

  Cambodgia Angkor Wat

 • Turisti Interra

  Cambodgia fabulosul Angkor Wat. Plecarea 4 Septembrie 2017.

  Cambodgia Angkor Wat

  Cambodgia-Angkor, Templul Bayon. Plecarea 4 Septembrie 2017.

  Cambodgia Angkor Templu Bayon

  Vietnam-Saigon Palatul Reunificarii. Plecarea 4 Septembrie 2017.

  Saigon Palatul Reunificarii

  Vietnam-Delta Mekong. Plecarea 4 Septembrie 2017.

  Vietnam Delta Mekong

  Vietnam Hue-Pagoda Doamnei din Paradis. Plecarea 4 Septembrie 2017.

  Vietnam Hue Pagoda Doamnei din Paradis

  Vietnam-Hue Orasul Imperial. Plecarea 4 Septembrie 2017.

  Vietnam Hue

  Salutari din Hanoi. Plecarea 4 Sept 2017.

  Hanoi

 • Olguta Tataru

  Buna ziua, as dori sa informez persoanele interesate si care nu s-au hotarat inca, daca sa viziteze Vietnamul si Cambodgia, ca excursia merita din plin. Programul si ghidul, Domnul Hristea Cristian au facut sa avem o excursie frumoasa si plina de amintiri placute. Multumim.

 • Interra Travel

  De la turisti si ghizi primite

  Salutari din Vietnam

  Circuit Vietnam-Cambodgia-Thailanda

  Cocktail in Delta Mekong

  Cocktail Delta Mekong

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Oceanul Indian

Asia

Africa

Orientul Mijlociu

America de Nord si Centrala

Mari si Oceane

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania