Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

NOU Turul Romaniei !
Moldova-Bucovina-Maramures-Ardeal-Banat-Transilvania.

Cu oferta speciala !

Vizitam Brasov, Cheile Bicazului, Lacul Rosu, Piatra Neamt, Manastirea Agapia, Casa memoriala Ion Creanga Humulesti, Iasi, Cetatea de scaun a Sucevei, Manastirea Voronet, Manastirea Moldovita, Manastirea Sucevita, Ceramica neagra Marginea, Manastirea Barsana, Cimitirul vesel Sapanta, Satul Breb, Baia Mare, Cluj Napoca, Oradea, Timisoara, Alba Iulia, Sibiu, Castelul de lut Valea Zanelor, Valea Oltului... (click pe Program Excursie).

Mai avem 11 locuri libere.

Masuri de siguranta sanitara suplimentare:
√ Hotelurile din program au fost atent selecționate astfel încat să respecte toate normele sanitare în vigoare impuse de autoritățile competente, iar apartenența lor la lanțurile hoteliere internaționale aduc un plus de măsuri de protecție și prevenție certificate interna.
Soferul si ghidul sunt vaccinati cu schema completa.
√ Autocarul va fi ocupat la o capacitate maxima de 30 persoane.
√ Dispensere cu dezinfectant si masti de protectie disponibile la bordul autocarului.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecare din:
Bucuresti, Ploiesti, Sinaia, Predeal, Brasov
Transferuri gratuite Interra la imbarcare si retur din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Sibiu (transfer la Bucuresti/Brasov pt plecare, debarcare in Sibiu in ziua 11)

Rm Valcea, Pitesti (transfer la Bucuresti pt plecare, debarcare in ziua 12)
√ Ploiesti, Sinaia, Predeal, Brasov (transfer la retur din Bucuresti)

 Plecare Circuit
16 Octombrie
 Mai sunt locuri libere ? 11
 Adult in camera dubla 529 € 489 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 499 € 479 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 369 € 329 €
 Adult in camera single 739 € 699 €

Servicii incluse:
• Ghid insotitor autorizat
• Transport cu autocar Interra de 4*
Cazare 11 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 1 noapte in Piatra Neamt la Hotel Central Plaza 4* sau similar
- 1 noapte in Iasi la Hotel Ramada 3* sau similar
- 2 nopti in Gura Humorului la Hotel Best Western Bucovina 4* sau similar
- 1 noapte in Sighetul Marmatiei la Hotel Gradina Morii 3* sau similar
- 1 noapte in Baia Mare la Hotel Seneca 3* sau similar
- 1 noapte in Cluj Napoca la Hotel Golden Tulip Ana Dome 4* sau similar
- 2 nopti in Oradea la Hotel Double Tree by Hilton 4* sau similar
- 1 noapte in Timisoara la Hotel NH 4* sau similar
- 1 noapte in Sibiu la Hotel Ramada 4* sau similar

Tururile si vizitele din program astfel:
- Tur de oras Brasov
- Cheile Bicazului si Lacul Rosu
- Tur de oras Piatra Neamt
- Vizita la Manastirea Agapia
- Vizita la Casa memoriala Ion Creanga din Humulesti
- Tur de oras Iasi cu vizita la Moastele Cuvioasei Paraschiva din Catedrala Metropolitana
- Vizita la Cetatea de scaun a Sucevei
- Vizita la Manastirile din Bucovina: Voronet, Sucevita si Moldovita
- Vizita la Centrul de ceramica neagra din Marginea si lectie de olarit
- Vizitarea bisericii dintr-un lemn de la Ieud si a Manastirii Barsana din Maramures
- Cimitirul vesel de la Sapanta si satul maramuresean Breb
- Tur de oras Baia Mare
- Tur de oras Cluj Napoca
- Tur de oras Oradea
- Tur de oras Timisoara
- Vizita Cetatii Alba Carolina din Alba Iulia
- Tur de oras Sibiu
- Vizita la Castelul de lut Valea Zanelor
• Toate taxele hoteliere locale

Nu sunt incluse:
• Supliment cina: 139 €/persoana/11 cine (aperitiv, fel de baza, desert si apa). Recomandat a se rezerva odata cu pachetul turistic, restaurantele din hoteluri respecta toate normele sanitare impuse de autoritati.
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program: aprox.72 RON/persoana si include: Mănăstirea Agapia, Casa Memorială Ion Creangă din Humulești, Cetatea de scaun a Sucevei, Mănăstirile din Bucovina pentru care există taxă de vizitare pe bază de bilet, Biserica dintr-un lemn de la Ieud, Mănăstirea Bârsana, Cimitirul Vesel de la Săpânța, Castelul de lut Valea Zânelor
• Asigurare medicala de calatorie, asigurare storno
• Taxele de fotografiere/filmare la manastiri si obiective (acolo unde se aplica), donatiile catre manastiri (acolo unde nu se percep taxe de vizitare sub forma de bilet de intrare)

Nota:
• Pentru turistii din Sibiu, se scade din tarif suma de 30 € (cval noptii de cazare din Sibiu)
• Tarifele se achita în LEI la cursul BNR+1% din ziua platii.

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Brasov–Cheile Bicazului–Piatra Neamt
Intalnire in Piața Victoriei din Bucuresti la ora 06:00 pentru excursia noastră in Turul Romaniei. Vom calatori pe ruta: Bucuresti, Ploiesti, Sinaia, Predeal, Brasov (se asigura imbarcari din aceste orase si transfer gratuit la retur). Vom face un prim popas in Brasov–probabil unul dintre cele mai frumoase orase din tara, cunoscut si sub numele de Kronstadt. Orasul este fascinant toamna. Vom face un tur de oras cu ghid pentru a admira Piata Sfatului, Casa Sfatului, Biserica Neagra, Casa Hirscher, zidurile cetatii vechi, Poarta Schei, Turnul Alb si Turnul Negru, Bastioanul Tesatorilor. Excursia continua apoi catre Piatra Neamt, traversand spectaculosul defileu din Cheile Bicazului, unde vom face si un stop fotografic admirand Lacul Rosu. Ajungem in cursul serii la Piatra Neamt. Vom vizita centrul istoric al orasului intr-o plimbare pietonala de seara, admirând Curtea Domneasca cu Biserica Domneasca "Nașterea Sf. Ioan Botezatorul”, Turnul lui Stefan cel Mare. Cazare Hotel Central Plaza 4* Piatra Neamț.

Ziua 2 | Manastirea Agapia–Casa Ion Creanga Humulesti–Iasi
Mic dejun. In prima parte a zilei vom vizita Manastirea Agapia si Muzeul Vivant. Manastirea este o poarta catre spiritualitate, cu o biserica pictata de Nicolae Grigorescu in perioada 1858-1861, cand artistul avea in jur de 20 de ani. Peste 200 de case monahale ale manastirii sunt locuite si funcționale, iar cateva dintre ele au fost transformate in Muzeu si formează azi Muzeul Vivant, unde maicutele ne intampina cu dulciuri facutei în casa. Dupa aceasta experienta spirituala, excursia continua spre Humulesti, unde vom vizita Casa Memoriala Ion Creanga–cel mai mare scriitor de povesti pentru copii. Ajungem in cursul dupa amiezei la Iasi. Dupa pauza de pranz, vom face un tur panoramic si pietonal Iasi admirand Piata Unirii, Teatrul National Vasile Alecsandri, Biblioteca Central Universitara, Palatul Culturii din Iasi si nu în ultimul rand Catedrala Mitropolitana pentru a ne închina la Moastele Cuvioasei Paraschiva, Ocrotitoarea Moldovei. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ramada Iasi 3*superior sau similar.

Ziua 3 | Iasi–Suceava–Manastirea Voronet–Gura Humorului
Mic dejun. Ne indreptam catre Tinutul Bucovinei, un adevarat colt de rai. Vom vizita imreuna cu ghidul insotitor Cetatea de Scaun a Sucevei. Cetatea Sucevei, construita la sfarsitul Sec al XIV-lea in apropierea orasului medieval Suceava, a fost principala resedinta a domnilor Moldovei timp de aproape 200 de ani, astazi un monument istoric de nivel national. Vom vizita apoi Manastirea Voronet–supranumita "Capela Sixtina a Estului”. In centrul unui sat situat la poalele Carpatilor, se ridica o biserica simpla cu peretii exteriori ornati in fresce–Manastirea Voronet. Edificiul pare un Evangheliar iluminat larg deschis. Astfel l-au vrut demult pictorii anonimi si cei care au comandat aceste picturi: peretii tapisati cu fresce trebuiau sa figureze ochilor privitorilor invatatura Scripturii. Si tot astfel se prezinta ea astazi vizitatorilor din lumea intreaga emotionati sa descopere, in mijlocul unei naturi armonioase, un edificiu inca mai armonios, ridicat de mai bine de 500 de ani de maini inspirate exprimand credinta si lirismul lor in piatra si culoare. Biserica Manastirii Voronet este ctitoria slavitului voievod Stefan cel Mare si Sfant construita in 1488 in numai trei luni si trei saptamani. Spre seara, vom sosi in Gura Humorului, locul din Bucovina unde vom petrece urmatoarele 2 nopti, la cel mai frumos hotel din Bucovina. Cazare Hotel Best Western Bucovina 4* sau similar.

Ziua 4 | Manastirea Moldovita–Manastirea Sucevita–Ceramica neagra Marginea
Mic dejun. Astazi incepem turul Manastirilor din Bucovina cu o vizita la Manastirile Moldovita si Sucevita. In traditia mostenita din vechime, este amintita existenta unei manastiri la Moldovita, o biserica din piatra cu hramul Buna Vestire, inca din timpul voievozilor Musatini, iar prima atestare documentara a Manastirii Moldovita dateaza din anul 1402. Pictura exterioara, o inovatie artistica a acelori vremuri–fiind realizata in anul 1537, prezinta Imnul acatist si un impresionant Asediu al Constantinopolului, sfintii Gheorghe, Dimitrie si Mercurie, “Rugul lui Moise” si „Arborele lui Iesei”. Manastirea Sucevita cu hramul Invierea Domnului, a fost construita in ultimele decenii ale Sec al XVI-lea, cu cheltuiala familiei de boieri Movila. Pictura murala de la Manastirea Sucevita, considerata de cercetatorul de arta francez Paul Henry drept "testamentul artei moldovenesti", incheie epoca de mari creatii care a fost Sec al XVI-lea. Vom vizita apoi centrul de ceramica neagra de la Marginea–unica in Europa, deja o marca binecunoscuta in întreaga lume, doar doua centre de ceramica neagra se mai gasesc in lume, unul în Mexic și celalalt in America de Sud. Se presupune ca la Marginea, olaritul a inceput acum 300 de ani. Aceasta frumoasa meserie se transmite din tata in fiu, se învața de la o vârsta fragedă (7–8 ani) si ucenicia dureaza aproximativ 4 ani. Ne initiem in cursurile de olarit la Marginea. Gustarea de pranz se poate servi la restaurantul centrului Potter’s House, va recomandam sarmalute gatite in oale de lut sau tochitura bucovineana. Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie in Gura Humorului. Cazare Hotel Best Western Bucovina 4* sau similar.

Ziua 5 | Biserica dintr-un lemn Ieud–Manastirea Barsana–Sighetul Marmatiei
Mic dejun. Astazi pasim in Tinutul Maramuresului unde o sa descoperim frumusetea inegalabila a bisericilor din lemn maramuresene. Se viziteaza doua dintre cele mai frumoase dintre ele: Biserica dintr-un lemn din Ieud si Manastirea Barsana. Din grupul celor opt biserici de lemn din Maramures care au fost incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO, Ieud este cea mai proeminenta, jucand acelasi rol pe care il are Sarmizegetusa printre cetatile dacice. Valoarea istorica a bisericii de la Ieud are legatura cu Codicele de la Ieud, descoperit in podul bisericii si considerat primul document in Limba Romana redactat in scriere chirilica. Bisericuta de lemn din dealul satului ramane un exemplu fascinant de arhitectura si arta maramuresene. A doua biserica care face parte din patrimoniul mondial UNESCO este Biserica din lemn de la Barsana, integrata in Ansamblul Manastirii de maici Barsana formata din: Biserica noua a Manastirii ("Soborul Sfintilor 12 Apostoli”), Altarul de vara, Aghiasmatarul, staretia, casa maicilor, casa duhovnicului, turnul clopotnită si muzeul. Cazare Hotel Gradina Morii 3* Sighetul Marmației sau similar.

Ziua 6 | Cimitirul Vesel de la Sapanta–Breb–Baia Mare
Mic dejun. In imediata apropiere de Sighetul Marmatiei se afla una dintre marile atractii ale Maramuresului–Cimitirul Vesel de la Sapanta. Monument de arta populara de o valoare inestimabila cu specific traditional, cimitirul vesel de la Sapanta, este cunoscut pentru crucile viu colorate, picturile reprezentand scene din viata persoanelor inhumate, iar versurile amintesc in note umoristice despre viata acestora. Urmatoarea vizita din Maramures este dedicata frumusetii neintinate a satului maramuresean si vizitam satul Breb, cel mai fotografiat sat din Maramures datorita frumusetii portilor maramuresene. Prelucrarea si sculptarea lemnului in Maramures nu poate fi înteleasa decat patrunzand in gospodariile traditionale unde casa, masa si toate obiectele folosite de zi cu zi sunt lucrate in lemn. Plimbare prin sat, unde vom admira Biserica Sf. Mihail si Gavril iar pentru pauza de pranz vom face un popas la Breb 148 local food & garden. După masa, excursia continua catre capitala Maramuresului–Baia Mare, unde vom putea admira Catedrala Adormirea Maicii Domnului, lacas de cult construit de credinciosii greco-catolici din Baia Mare intre anii 1905-1911, Turnul Stefan este turnul-clopotnita al fostei biserici cu hramul "Sfântul Rege Stefan din Baia Mare, Catedrala Sfanta Treime, Bastionul Macelarilor-se mai numea Si al “Munitiilor”, deoarece aici isi tineau soldatii de la acea vreme armele si praful de pusca. Se numea al “macelarilor” pentru ca aceasta breasla avea indatorirea sa-l foloseasca pentru a apara cetatea de eventualele atacuri straine. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Seneca 3* Baia Mare sau similar.

Ziua 7 | Baia Mare–Cluj Napoca
Mic dejun. Excursia continua catre Cluj Napoca, unul dintre cele mai mari orase ale Romaniei si centrul cultural, economic si industrial al Ardealului. Tur panoramic al orasului combinat cu vizite pietonale la cele mai importante obiective istorice ale orasului. Vom admira Biserica Sf. Mihail, Catedrala–un adevarat simbol al orasului din Piata Centrala si monumentul dedicat lui Matei Corvin. Biserica Sf.Mihail a deservit mai multe comunitati religioase, dar astazi este catolica. Orga din biserica este cea originală din 1753, dar a fost restaurata de mai multe ori. Aici a fost celebrat botezul lui Matei Corvin. Mergand spre Piata Muzeului, descoperim Casa Matia, locul nașterii lui Matei Corvin. Cel mai boem loc din oras, Piata Muzeului din Cluj Napoca este intesata de terase diverse, cu decoruri in culori multiple. Aici admiram Biserica Franciscana construita in Sec al XIII-lea, fiind printre cele mai vechi din oras si obeliscul Carolina, dedicat imparatesei Carolina Augusta care a vizitat Clujul în 1817 si a făcut importante donatii orașului. Continuam cu piata Avram Iancu si Catedrala ortodoxa, ridicata in 1920 dupa unirea Transilvaniei cu Romania. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Golden Tulip Ana Dome 4* Cluj Napoca sau similar.

Ziua 8 | Cluj Napoca–Oradea
Mic dejun. Dimineata va sugeram o plimbare in Gradina botanica din Cluj (se asigura transfer cu autocarul dus-întors, biletul de intrare se achita la fata locului). Infiintata în anul 1920 si deschisa oficial pentru public in anul 1925, Gradina Botanica "Alexandru Borza" din Cluj-Napoca este o institutie stiintifica, didactica si educativa, ale carei baze au fost puse in actualul amplasament de catre Alexandru Borza, personalitate marcanta a biologiei romanesti. Dupa eliberarea camerelor, timp liber la dispozitie in Cluj pentru servirea pranzului si ultimele cumparaturi. Excursia continua apoi spre Oradea, unde ajungem spre sfârsitul dupa amiezei. Seara, timp liber la dispozitie in Oradea. Cazare Hotel Double Tree by Hilton 4* Oradea sau similar.

Ziua 9 | Oradea orasul Art Nouveau al Romaniei
Mic dejun. Suntem in Oradea–desemnata una dintre cele mai sigure destinatii europene si parte a retelei oraselor Art Nouveau din lume ! Atractia principala a orasului este Piata Unirii, o piata absolut superba, inconjurata de cladiri in stil Art-Nouveau, precum Palatul Vulturul Negru sau Biserica cu Luna. Acesta este locul in care s-au materializat diverse idei ale maestrilor arhitecti, pictori, constructori, facand din Piata Unirii centrul istoric si cultural al Oradiei. Biserica cu Luna are un mecanism special pe turla bisericii, unic in Europa, care se deplasează dupa miscarea de rotatie a Lunii in jurul Pamantului si arata, prin rotirea sa, toate fazele Lunii. Primaria Oradea este un edificiu care adopta stilul arhitectural eclectic si a fost gandita de un foarte cunoscut arhitect, Rimanoczy Kalman Jr. Una dintre principalele atractii din ansamblul constructiei il reprezinta Turnul cu Ceas unde, la primul nivel, se gasește orologiul care anunta orele fixe pe ritmurile „Marsului lui Iancu”. Calea Republicii este locul unde intalnim alte cladiri emblematice precum: Casa Poynar si Teatrul Regina Maria, situate exact la începutul acestei strazi, Palatul Kolozsvari, Biserica Ursulinelor, Palatul Rimanoczy, dar si cel mai impresionant dintre toate, Palatul Moskovits Miksa. Sinagoga Sion este un important lacaș de cult si o impozanta constructie eclectica, fiind a 3-a sinagoga dupa marime din Europa. Aceasta a fost construita de comunitatea evreiasca neologa si are influente orientale maure, spatiul din interior fiind orientat in conformitate cu directia Ierusalimului, adica spre Nord-Est si Sud-Vest. Nu in ultimul rand, va recomandam Cetatea Oradei. Cetatea a fost construita in vremea regelui maghiar Ladislau I (1077-1095) si cuprinde 5 bastioane (Bastionul Aurit, Bastionul Bethlen, Bastionul Ciunt, Bastionul Craisorul si Bastionul Rosu) si 12 corpuri, dar si un palat gotic, unul renascentist si Biserica Romana-Catolica (unde este inmormantat chiar Regele Ladislau I). Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Double Tree by Hilton 4* Oradea sau similar.

Ziua 10 | Oradea–Timișoara
Mic dejun. Este timpul sa ne indreptam catre Banat si un al oras emblematic la tarii, care nu putea sa lipseasca din Turul Romaniei–orasul martir Timisoara, locul de unde s-a aprins flacara Revolutiei Romane din 1989. Ajungem cu putin timp inainte de pranz si vom incepe prima parte a turului de oras. Catedrala Mitropolitana Ortodoxa din Timisoara este una din cele mai mari biserici din Romania si impresioneaza atat prin stilul si masivitatea ei, prin cele 11 turle, acoperite cu ceramic smaltuita, multicolora, cat si prin armonia clopotelor. Este construita in stil moldovenesc cu unele elemente eclectice. Piata Victoriei, aflata in inima Timisoarei, este înconjurata de palate impunătoare, in stilul anilor 1900, de Catedrala Mitropolitana si de Palatul Culturii, fiind un loc de referinta al oraşului. Vom admira de asemena si cladirea Operei. Timp liber la dispozitie pentru pranz. Dupa masa, continuam turul de oras. Piata Unirii gazduieste unele din cele mai valoroase monumente ale Timisoarei. Palatul Baroc, Domul Catolic, Biserica Episcopala Ortodoxa Sarba si Monumentul Sfintei Treimi sunt doar cateva din obiectivele turistice care pot fi admirate, vizitand acest loc. Domul Catolic, reprezinta cel mai important monument baroc din Banat. Este biserica episcopala romano-catolica, in care se tin slujbe in limbile romana, germana si maghiara. Datorita acusticii deosebite aici pot fi audiate concerte de orga remarcabile. Orga a fost construita in atelierele Wegenstein din Timisoara. Transfer la hotel pentru cazare. Seara, timp liber la dispozitie în Timisoara. Cazare Hotel NH 4* Timișoara sau similar.

Ziua 11 | Timisoara–Alba Iulia–Sibiu
Mic dejun. Vom calatori pe Autostrada A1 si ne indreptam catre Alba Iulia–orasul Marii Uniri. In Europa sunt putine cetati de tip Vauban, iar Cetatea Alba Carolina este una dintre ele si este in forma de stea cu sapte bastioane si ziduri groase de caramida (3 m grosime la baza și 1,20 m la varf), inconjurata de doua randuri de santuri de aparare, motiv pentru care si-a pastrat pana astazi titlul de cea mai impresionanta cetate din sud–estul Europei. Admiram Catedrala Reintregirii Neamului din Alba Iulia, construita dupa modelul Bisericii Domnesti din Targoviste cu hramul "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril”, locul unde au fost incoronati Regele Ferdinand I si Regina Maria, pe 15 octombrie 1922. Timp liber pentru pranz. Calatoria continua catre orasul Sibiu, unde ne delectam cu o plimbare pietonala in Piata Mare si Piata Mica, descoperind farmecul sasesc al orasului cu casele cu „ochi”, Biserica Evanghelica, monument al artei religioase gotice, Podul Minciunilor si bastioanele breslelor. Cazare Hotel Ramada 4* Sibiu sau similar.

Ziua 12 | Sibiu–Castelul de lut Valea Zanelor–Valea Oltului–Bucuresti
Mic dejun. Pana la ora eliberarii camerelor, timp liber la dispozitie in Sibiu, unde veti putea admira incantatoarele spectacole cromatice ale toamnei Sibiene in Parcul Cetatii si Parcul Sub Arini, dar si pe strazile cu cele mai frumoase case vechi ale Sibiului, pe sub zidurile cetatii sau in Piata Mare. Ne îndreptam apoi catre Porumbacul de Sus, unde vom vizita Castelul de lut si taramul de basm numit Valea Zanelor, situat intr-o zona deosebita, pitoreasca. Peisajul magic este completat de maretia naturii, de întinderea verde si de minunatele privelisti. Castelul de Lut Valea Zanelor este realizat integral din lut, peretii sunt construiti dintr-un amestec de lut, paie, apa si nisip (totul fiind realizat manual), turnurile sunt facute din piatra. Gradina Zanelor ascunde o multime de mistere (in afara de zane), aici va puteti relaxa in voie, puteti sa va deconectati de toate problemele cotidiene si sa va conectati direct cu natura, cu adierea placuta a vantului si cu mirosul dulce al florilor. Vino in Gradina Zanelor si bucura-te de o masă copioasa aaături de cei dragi ! Am pregatit un meniu imbelsugat, cu bucate alese pentru toate gusturile ! (se achita la fata locului). Dupa pauza de masa si momentele de relaxare din Gradina Zanelor, ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Bucuresti, pe Defileul Oltului, un drum deosebit de pitoresc in culorile toamnei, cu numeroase poduri si viaducte. Sosire in cursul serii la București. Sfarsitul pachetului de servicii. 

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 10% din pret la max doua zile de la momentul rezervarii
• 40% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Asigurari:
• Asigurare medicala de calatorie Clasic (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare medicala de calatorie Premium (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare storno covid protection (perioada dinainte de calatorie, recuperare penalizari integral)-click AICI
• Asigurare travel covid protection (combina medicala de calatorie si storno, cu franciza la storno)-click AICI
• Conditii generale de asigurare-click AICI
Asigurarea storno si asigurarea travel se pot incheia cel mai tarziu cu 31 zile inainte de plecare. Pentru rezervarile efectuate sub acest termen, asigurarea se poate emite in ziua rezervarii sau urmatoarele 2 zile.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Turul Romaniei plecarea 10.04.2021
  Turul Romaniei

  Agapia
  Agapia

  Moldovita
  Moldovita

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

Oceanul Indian

America de Sud