Interra
Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Oferte speciale si beneficii de la Interra pentru Circuite autocar-Primavara in Romania:
√ Preturi speciale reduse cu pana la 50 €/persoana
√ Rezervare cu doar 10% avans, diferenta cu pana la 31 de zile inainte de plecare
√ Plecari garantate
√ Posibilitatea rezervarii locului in autocar

Masuri speciale de preventie si protectie SarsCov-2 la Interra:
√ Hotelurile sunt atent selectionate astfel incat sa respecte normele sanitare
√ Autocarul va fi ocupat la o capacitate maxima de 30 de persoane (60%)
√ Soferul si ghidul vor fi testati pentru SarsCov-2 inainte de plecare
√ Dispensere cu dezinfectant si masti de protectie disponibile la bordul autocarului
------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOU Transilvania-Cetati Medievale si Biserici Fortificate !

Vizitam Brasov, Viscri, Saschiz, Sighisoara, Biertan, Medias, Sibiu, Dumbrava Sibiului, Marginimea Sibiului Sibiel, Palatul Brukenthal Avrig, Castelul de lut Valea Zanelor, Abatia Carta... (click pe Program Excursie).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti, Ploiesti
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti

Pitesti

 Plecare Circuit
27 Martie
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 279 € 229 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 259 € 229 €
 Copil 0-5,99 ani cu 2 adulti in camera 159 € 114 €
 Adult in camera single 349 € 299 €

Servicii incluse:
• Ghid insotitor autorizat
• Transport cu autocar Interra
Cazare 4 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
- 1 noapte in Sighisoara la Hotel Mercure Binderbubi 4* sau similar
- 3 nopti in Sibiu la Hotel Ramada Sibiu 4* situat central, sau similar
Tururile si vizitele din program astfel:
- Tur de oras Brasov cu ghid autorizat
- Vizitarea bisericii fortificate din Viscri, inclusa in Patrimoniul UNESCO
- Vizitarea bisericii fortificate si a cetatii din Saschiz
- Tur de oras Sighisoara, cetate medievala inclusa in Patromoniul UNESCO, cu ghid autorizat
- Vizitarea bisericii fortificate din Biertan inclusa in Patrimoniul UNESCO
- Vizitarea burgului medieval Medias
- Tur de oras Sibiu si vizitarea muzeului Astra, cu ghid autorizat
- Excursie la Sibiel in Marginimea Sibiului cu vizita la Muzeul de Icoane pe sticla si pranz inzlus
- Vizitarea Parcului si Palatului de vara Brukenthal din Avrig
- Abatia Cisterciana de la Carta
- Castelul de lut si taramul de basm Valea Zanelor
• Toate taxele hoteliere locale

Nu sunt incluse:
• Supliment cina: 50 €/persoana/4 cine (aperitiv, fel de baza, desert si apa). Recomandat a se rezerva odata cu pachetul turistic, restaurantele din hoteluri respecta toate normele sanitare impuse de autoritati.
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program: aprox. 60 Ron/persoana si include: Bisericile fortificate din Viscri și Saschiz, Biserica fortificată Biertan, Muzeul Astra, Muzeul de icoane pe sticla din Sibiel, Palatul de vara Brukenthal, Castelul de lut Valea Zânelor, Abația Cisterciană de la Cârța
• Bacsis sofer si ghid
• Alte mese decat cele specificate in program

Nota:
• Tarifele se achita în LEI la cursul BNR+1% din ziua platii.
Hotelurile din program au fost atent selectionate astfel incat sa respecte toate normele sanitare in vigoare impuse de autoritatile competente, iar apartenenta lor la lanturile hoteliere internationale precum Accor Hotels si Ramada by Windham aduc un plus de masuri de protectie si preventie certificate international, precum certificatul de siguranta COVID-19 obtinut de Ramada Sibiu.

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Brasov–Viscri–Saschiz–Sighisoara
Intalnire la Piata Victoriei ora 06:00 pentru excursia noastra in Transilvania–tinutul cetatilor medievale si a bisericilor fortificate. Vom calatori pe ruta: Bucuresti, Ploiesti, Valea Prahovei si vom face un prim popas in Brasov–probabil unul dintre cele mai frumoase orase din tara, cunoscut si sub numele de Kronstadt. Orasul este fascinant toamna. Istoria, cultura, arhitectura, sunt elemente care te vor surprinde peste tot. Vom face un tur de oras cu ghid pentru a admira Piata Sfatului, Casa Sfatului, Biserica Neagra, Casa Hirscher, zidurile cetatii vechi, Poarta Schei, Turnul Alb și Turnul Negru, Bastioanele cetatii medievale: Bastionul Graft, Bastionul Fierarilor, Bastionul Tesatorilor, Bastionul Funarilor, Bastionul Postavarilor si Tabacarilor Rosii. Nu in ultimul rand va puteti bucura de o panorama deosebita asupra cetatii Brasovului de pe Promenada Regala amenajata la sfârsitul Sec al XIX-lea in paralel cu aleea Dupa Ziduri. Timp liber pentru pranz. Excursia continua către Viscri unde vom putea admira (exterior) Biserica Evanghelica Fortificata din Viscri. Construita in Sec al XIII-lea pe baza unei vechi bazilici romane, ansamblul este format din biserica, incinta fortificata, drum de aparare, doua turnuri, doua bastioane si turn de poarta. Din anul 1999 biserica face parte din patrimoniul mondial UNESCO. In imediata apropiere, vom opri la Saschiz, un adevarat colt de rai ! Biserica fortificata Saschiz, monument UNESCO, construita in perioada 1493-1496, in stil gotic se înalta in piata comunei, iar in partea de nord, turnul cu ceas este asemanator cu cel de la Sighisoara. Cetatea cu 6 bastioane, inconjurata de pereti de 7-9 m, a fost construita in Sec al XIV-XVI-lea si asigura protectie pentru locuitorii din zona comunei in caz de atacuri inamice. Spre seara, ajungem în Sighisoara. Cazare Hotel Mercure Binderbubi 4* Sighisoara sau similar.

Ziua 2 | Sighisoara–Biertan–Medias–Sibiu
Mic dejun. Suntem în Cetatea Sighisoara–singura cetate medievala locuita in intregime din Sud-Estul Europei, parte a Patrimoniului Universal UNESCO incepand cu anul 1999. Sighisoara este si astazi un veritabil oras-muzeu, oferind vizitatorului sansa de a realiza o intoarcere in timp, in atmosfera medievala de acum cateva sute de ani. Cetatea medievala este vestita pentru bisericile sale: Biserica din Deal, Biserica Manastirii, Biserica Romano-Catolica Sf. Iosif precum si pentru turnurile sale si o vom descoperi in cadrul unui tur pietonal cu ghid autorizat. Timp liber la dispoziție pentru pranz. Odata terminate vizitele din cetate, ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Biertansit inclus in Patrimoniul UNESCO. Acesta are farmecul unei așezari pitoreşti cu case vechi traditionale sasesti construite in stil baroc transilvanean, cu ziduri groase, fundatii din piatra si decoratii cu motive viticole. Toate aceste constructii deosebite alaturi de frumoasa cetate fortificata au determinat includerea Biertanului pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Urmatoarul popas il vom face in burgul medieval Medias. Stradute inguste, cladiri vechi, fortificatii puternice strajuite de turnuri si bastioane zvelte... imaginea tipica a unui burg medieval. Dar Mediasul nu este o cetate oarecare. Dincolo de zidurile sale, orasul pastreaza povesti, legende, simboluri, iar pentru cei ce se incumeta sa-l descopere, experienta va fi una cu adevarat deosebita. Sosire la hotel in Sibiu. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Ramada 4* sau similar Sibiu.

Ziua 3 | Sibiu si Dumbrava Sibiului
Mic dejun. Suntem in Sibiu–Capitala Transilvaniei, unde veti putea admira incantatoarele spectacole cromatice ale toamnei in Parcul Cetatii si Parcul Sub Arini, dar si pe strazile cu cele mai frumoase case vechi ale Sibiului, pe sub zidurile cetatii sau in Piata Mare. Vom face un tur de oras cu ghid autorizat. Oras medieval cu o istorie veche de 900 de ani, Sibiul a pastrat multe marturii ale trecutului: zidurile vechilor centuri de aparare, turnurile denumite dupa breslele Sibiului, pietele centrale cu istoria lor, imobilele vechi incarcate de povestile istoriei, muzeele orasului. Ne indreptam apoi catre Padurea Dumbrava unde vom asista la un alt spectacol de gala al toamnei. Vom face o vizita cu ghid autorizat la complexul Muzeal Astra–nascut din dorinta romanilor ardeleni de a-si defini propria identitate etnoculturala. O simpla plimbare prin cele 96 de hectare ale Muzeului le descopera vizitatorilor o imagine a vietii rurale de pe întreg cuprinsul tarii noastre: peste 400 de case, anexe gospodaresti si instalatii tehnice. Tot aici se afla Zoo Sibiu–cea mai veche gradina zoologica din Romania, deschisa în anul 1929 si care gazduieste in prezent peste 250 de animale din peste 50 de specii; Aici aveti posibilitatea de a face o plimbare cu barca (30 lei/ 30 minute). Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie pentru plimbari sau cumparaturi. Cazare Hotel Ramada 4* sau similar Sibiu.

Ziua 4 | Excursie în Marginimea Sibiului la Sibiel
Mic dejun. Excursie in Marginimea Sibiului la Sibiel cu pranz inclus. Satul face parte din zona pastorala Marginimea Sibiului incununata cu distinctia de "Destinație Europeana de Excelenta pentru Turism si Gastronomie”... un sat pitoresc inconjurat de culmi împadurite, o cetate de piatra ascunsa in desisul padurii, un tunel misterios, o comoara, o poveste… iata doar cateva motive pentru care trebuie să vizitati Sibielul. In tacerea ultţelor pietruite, inganata doar de cursul mai mult sau mai putin zgomotos al paraului Sighiel de la care isi trage numele, Sibiel ofera chiar si in zilele noastre privelistea traditiei si culturii locale prin casele sale tipice cu curti luminoase, prin troitele pictate pe la începutul anilor 1800, prin Scoala si Caminul Cultural. Livezi si campuri inverzite, dealuri împadurite si carari care se afunda in acestea, incununeaza comoara cea mare pe care o adaposteste Sibielul: Muzeul de icoane pe sticla (cu cea mai mare colectie de icoane pe sticla din Transilvania) si spiritul locuitorilor sai care l-au creat, impreuna cu Parintele Zosim Oancea. Mai putem admira Biserica Sf. Treime, monument de arta, contruita incepand cu anul 1765. Vom servi apoi un pranz tradițional la o pensiune locala. Intoarcere la hotel si timp liber la dispozitie pentru plimbari sau cumparaturi. Cazare Hotel Ramada 4* sau similar Sibiu.

Ziua 5 | Palatul de vara Brukenthal–Castelul de lut Valea Zanelor–Abatia Carta
Mic dejun. Este timpul sa ne despartim de Sibiu, iar pe drumul nostru catre casa vom vizita Palatul de vara Brukenthal din Avrig, considerat un adevarat giuvaer istoric al barocului transilvanean. Resedinta de vara de odinioara a lui Samuel von Brukenthal a fost trezita în anul 2011 din somnul ei adanc, renovata respectand ideile si viziunea lui Brukental si redata publicului larg. De-a lungul istoriei sale de 250 de ani stabilimentul a trecut prin mainile mai multor proprietari si a cunoscut mai multe orientari. Complexul este format din Palatul Baroc–cladirea dominanta a resedintei, Parcul Palatului-probabil singura gradina monument din Transilvania de Sud si Orangeria situata idilic in mijlocul parcului. In continuare vom vizita Abatia Cisterciana de la Carta. In anii 1205-1206 a sosit in aceasta parte a Transilvaniei un grup de calugari cistercieni veniti de la manastirea Igriş (jud. Timis), aceasta din urma fiind prima manastire cisterciana de pe teritoriul Romaniei, fondata in anul 1179. Nu departe de localitatea Carta de astazi, pe malul stang al Oltului, acestia au ridicat o constructie simpla din lemn, insa cativa ani mai tarziu au adus maistrii pietrari din Franta care au ridicat o adevarata constructie gotica. De fapt, noua biserica a avut un adevarat rol initiator si de inspiratie in arhitectura viitoarelor biserici fortificate din Transilvania. Ne indreptam apoi catre Porumbacul de Sus, unde vom vizita Castelul de lut si taramul de basm numit Valea Zanelor, situat intr-o zona deosebita, pitoreasca. Peisajul magic este completat de maretia naturii, de intinderea verde si de minunatele privelisti. Castelul de Lut Valea Zanelor este realizat integral din lut, peretii sunt construiti dintr-un amestec de lut, paie, apa si nisip (totul fiind realizat manual), turnurile sunt facute din piatra. Gradina Zanelor ascunde o mulțime de mistere (in afara de zane), aici va puteți relaxa in voie, puteti sa va deconectati de toate problemele cotidiene si sa va conectati direct cu natura, cu adierea placuta a vantului si cu mirosul dulce al florilor. Vino in Gradina Zanelor si bucură-te de o masa copioasa alaturi de cei dragi ! Am pregatit un meniu imbelsugat, cu bucate alese pentru toate gusturile ! (se achita la fata locului). Dupa pauza de masa si momentele de relaxare din Gradina Zanelor, ne imbarcam in autocar si ne îndreptam catre Bucuresti, pe Defileul Oltului, un drum deosebit de pitoresc in culorile toamnei, cu numeroase poduri si viaducte. Sosire in cursul serii la Bucuresti. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Rezervarea excursiei:
se face in scris cu un mesaj pe email la [email protected] sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

Plata excursiei:
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se achita in RON la curs BNR+1% din ziua platii.
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:
• transferul gratuit deserveste exclusiv orasele mentionate in prezentarea excursiei.
• transferul din tara la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu gratuit. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri, inclusiv catre alti turisti din alte orase decat cele deservite, care nu beneficiaza de transfer.
• costurile totale ale transferurilor gratuite sunt suportate de catre Tour Operatorul Interra Travel.
• daca pasagerul care a rezervat transfer gratuit renunta ulterior la acesta, nu exista notiunea de eventuale restituiri intrucat acesta este gratuit.
• transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic.
Daca turistul nu solicita la rezervarea pachetului turistic si transfer gratuit, ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile, cu confirmare de la Interra Travel si cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• daca pasagerul cu transfer rezervat renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de transfer gratuit au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de catre soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor, care au drept consecinta pierderea avionului de catre acestia. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre pasager.
• transferurile gratuite sunt asigurate de catre Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme, microbuze, autocare) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este acoperita integral de catre Tour Operator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru doua sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau renunta la transfer.
• Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Asia

Oceanul Indian

Africa

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Australia si Oceania

America de Sud

Mari si Oceane