Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Certificat digital european cu vaccinare sau recuperare dupa boala sau testare negativa
.

Incursiune in Taramul Iubirii
De la Etruscii pana la Romani si apoi Renascentisti, Toscana este, probabil, cel mai mare depozit de arta din lume, de la picturi extraordinare si sculpturi la fresce si capodopere arhitecturale. Cei ce vin in Toscana sunt atat iubitori de arte plastice, dar si exploratori ai superbului cadru natural, gurmanzi si impatimiti ai minunatului vin local, sustinatori ai sporturilor de munte si nu numai, dar si cei ce cauta relaxarea oferita de plajele si insulele de care se pot bucura in Toscana. Cine nu a vazut Toscana se poate spune ca nu cunoaste frumosul, ca nu a alunecat pe curcubeele divine, ce leaga Florenta de Siena, Pisa sau San Gimignano.

Vizitam Prato, Pistoia, Florenta, Montecatini Terme, Cinque Terre, Siena, San Gimignano, Pisa, Lucca... (click pe Program Excursie).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

Plecari Circuit-Sejur
12.05 24.06 10.07 23.07 05.08 12.08 09.09 06.10
Mai sunt locuri libere ? da da da da da da da da
Adult in camera dubla 699 € 699 699 699 699 699 699 699
Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 699 € 699 € 699 € 699 € 699 699 699 699
Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 649 € 649 649 649 649 649 649 649
Adult in camera single 825 € 825 825 825 € 825 825 825 825

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Florenta => Bucuresti, Compania Austrian
• Taxele de aeroport

• Transferuri aeroport-hotel-aeroport

Cazare 3 nopti cu mic dejun in Montecatini Terme la Grand Hotel Panoramic 4* sau similar
Cazare 2 nopti cu mic dejun in Florenta la Hotel B&B Nuovo Palazzo Di Giustizia 3* sau similar
Mese incluse:
- 2 cine la hotel
- pranz cu degustare de vinuri in Lucca
Excursii incluse:

- tur de oras Florenta pietonal cu ghid local

- excursie la Pisa si Lucca
- excursie la Prato si Pistoia

• Bilete de autobuz dus-intors la Florenta

Nu sunt incluse:
• Bilete de intrare la obiective turistice, excursiile optionale
• Asigurare travel covid protection
• Taxele de oras: 1,5 €/persoana/noapte, se achita exclusiv la receptia hotelului

• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Prato–Pistoia-Montecatini Terme
Plecari 12.05, 24.06, 05.08, 12.08, 09.09, 06.10: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 09:05 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS790 cu destinatia Florenta, via Viena. Decolare la ora 11:05 si sosire la Viena la ora 11:45.

Plecari 10.07, 23.07: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:00 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS768 cu destinatia Florenta, via Viena. Decolare la ora 08:00 si sosire la Viena la ora 08:40. 
Decolare cu zborul OS531 la ora 12:55 si aterizare in Florenta la ora 14:20. Din aeroport plecam pentru a vizita doua dintre cele mai tipice orasele ale zonei–Prato si Pistoia. Cunoscut pentru vasta sa productie de textile, Prato, este cel de-al doilea oras ca marime al Toscanei, dupa Florenta. Vizitam impreuna cu insotitorul de grup centrul istoric: Castelul Imperial, Domul cu piazzeta sa, Palazzo Pretorio, Basilica di Santa Maria delle Carceri, Muzeul Picturii Murale (exterior) si Muzeul Tesaturilor(exterior). Continuam catre un alt oras, tipic toscan. Pistoia, impresioneaza prin arhitectura sa medievala fiind mentionat si in Divina Comedie a lui Aligheri. Aici ne putem bucura de stradutele inguste pentru a ajunge la Piazza del Duomo, Baptisteriul San Giovanni si Catedrala San Zen–una dintre cele mai frumoase cladiri ale regiunii. Transfer la hotel in Montecatini Terme. Cina la hotel. Cazare Grand Hotel Panoramic 4* sau similar Montecatini Terme.

Ziua  2 | Montecatini Terme–San Gimignano-Siena
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi in inima Toscanei la San Gimignano si Siena. Ne incepem calatoria spre San Gimignano, un pitoresc oras medieval cunoscut, de asemenea, si sub denumirea de „Orasul Turnurilor Frumoase”. San Gimignano este renumit pentru arhitectura sa medievala, unica datorita conservarii a aproximativ o duzina de turnuri fortificate sale si care ofera un orizont de neuitat. Urmatoarea oprire este in Siena, unul dintre cele mai captivante orase ale Italiei, cu o concentrare de medieval cu arhitectura gotica si farmecul unui oras mic. Palatele sale de caramida impodobite cu marmura, turnuri din piatra si biserici decorate fascinant. Vizitam aici Domul si Piazza del Campo. Cazare si cina la Grand Hotel Panoramic 4* sau similar Montecatini Terme.

Ziua 3 | Montecatini Terme–Cinque Terre
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, excursie de 1 zi la Cinque Terre. Lasati-va purtati intr-o experienta de o frumusete uimitoare explorand Cinque Terre, la est de-a lungul coastei Toscanei cu o priveliste minunata asupra apelor cristaline ale Marii Mediterane. Ad literam insemnand Cinci Pamanturi, Cinque Terre cuprinde cinci sate pescaresti mici construite in stanci, intre plaja si dealuri, cu un parfum irezistibil de istorie combinat cu gastronimie savuroasa si peisaj rural autentic. Astazi vom vizita Monte Rosso, Vernazza si Manarola. Satele pitoresti sunt presarate cu case in culori pastelate cu trepte abrupte care coboara spre mare, ceea ce inseamna ca fiecare sat trebuie explorat pe jos pentru a-i savura unicitatea. Regiunea este inscrisa in patrimoniul mondial al UNESCO din anul 1997. Cazare Grand Hotel Panoramic 4* sau similar Montecatini Terme.

Ziua 4 | Montecatini Terme–Lucca-Pisa–Florenta
Mic dejun. Plecare cu autocarul in romanticul oras Lucca, orasul lui Puccini. Aici vom intalni una din cele mai renumite piețe toscane, Piazza dell’Anfiteatro (o fostă arenă romană, căreia i s-a găsit o utilitate inedită) si incantatoare biserici ca San Michele in Foro, San Frediano si Duomul San Martino. Pranz cu degustare de vinuri. Dupa pranz autocarul ne conduce la Pisa, unde pietonal cu insotitorul de grup vom descoperi celebrul Turn Inclinat, unul din simbolurile Toscanei, ce se afla pe Campo dei Miracoli impreuna cu Duomul si Baptiserul, capodopere arhitectonice ce reflecta puterea si bogatia Pisei din Sec al XII-lea cand ea controla comertul din Mediterana. Continuam spre Florenta. Cazare B&B Hotel Firenze Nuovo Palazzo Di Giustizia 3* sau similar Florenta.

Ziua 5 | Florenta
Mic dejun. Dedicam ziua cunoasterii unuia dintre cele mai frumoase orase ale lumii, in care de-a lungul vremii au trait si creat mari genii ale omenirii. Suntem in leaganul Renasterii, orasul lui David al lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta, si Cosimo al II-lea care l-a protejat pe Galileo Galilei de Inchizitie. Tur pietonal Florenta cu ghid local: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna, relaxare sau cumparaturi. Cazare B&B Hotel Firenze Nuovo Palazzo Di Giustizia 3* sau similar Florenta.

Ziua 6 | Florenta-Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi si vizite individuale. Transfer la aeroportul din Florenta pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS532 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 15:05, sosire la Viena la ora 16:35. Decolare cu zborul OS787 la ora 17:35 si aterizare in Bucuresti la ora 20:10. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Asigurari:
• Asigurare medicala de calatorie Clasic (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare medicala de calatorie Premium (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare storno covid protection (perioada dinainte de calatorie, recuperare penalizari integral)-click AICI
• Asigurare travel covid protection (combina medicala de calatorie si storno, cu franciza la storno)-click AICI
• Conditii generale de asigurare-click AICI
Asigurarea storno si asigurarea travel se pot incheia cel mai tarziu cu 31 zile inainte de plecare. Pentru rezervarile efectuate sub acest termen, asigurarea se poate emite in ziua rezervarii sau urmatoarele 2 zile.

Excursii Optionale

Tarife informative valabile pentru minim 20 de participanti (pot suferi modificari pana la plecare)

Excursie de 1 zi la Cinque Terre:
Tarif: 115 €/persoana si include: transport autocar, ghid local, bilet ferry-boat ( La Spezia-Portovenere, Portovenere-Vernazza, Vernazza-Monte Rosso), bilet tren (Monte Rosso-Manarola si Manarola-La Spezia) ghid insotitor.

Excursie de 1 zi la Siena si San Gimignano:
Tarif: 85 €/persoana si include: transport autocar, taxe intrari orase si parcari, ghid insotitor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

  • Elena Bojan

    O excursie activa minunata, locuri superbe, incarcate de istorie si farmec. O recomand cu incantare si emotie.

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

America de Sud