Interra
Informatii Generale Program Excursie Impresii Rezervare

Informatii Generale

6 locuri libere la plecarea 1 Iulie.

Inclus Pensiune Completa.

Vizitam Shanghai, Tongli, Suzhou-Venetia Orientului, Xian, Armata de Teracota, Beijing, Marele Zid Chinezesc, Palatul de Vara, Orasul Interzis, Templul Cerului... (vezi programul excursiei).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
1 Iulie 26 August 3 Septembrie
11 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? 6 epuizat 1 11
 Adult in camera dubla 1.099 € 1.099 € 1.099 € 1.099 €
 Adult in camera Single 1.399 € 1.399 € 1.399 € 1.399 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Shanghai, Companiile KLM, Austrian, Qatar Airways
Zbor direct in China Shanghai => Xian, pentru confortul Dumneavoastra
• Zboruri la retur Beijing => Bucuresti, Companiile KLM, Austrian, Qatar airways
Tren de mare viteza Xian => Beijing
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi

• Transport cu autocar local conform programului excursiei
Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
- 3 nopti in Shanghai la Northern Hotel Shanghai 4* sau similar
- 1 noapte in Xian la Hotel Xian Titan Times 4* sau similar
- 3 nopti in Beijing la Hotel Holiday Inn ChangAn West 4* sau similar

Mese incluse: mic dejun, pranz si cina conform programului excursiei
• Tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei
Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
Ghizi locali

• Croaziera pe fluviul Huang Pu in Shanghai
• Bilet la celebrul spectacol de acrobatii Acrobatics Show din Shanghai

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 499 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Taxa de viza si procesare, 110 €/persoana (poate suferi modificari pana la depunerea actelor), se achita la inscriere
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali, aprox 30 USD/turist (se achita insotitorului de grup la sosire in China)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Shanghai

Pentru plecarea: 01.07: Intalnire cu reprezentantul Interra pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si sosire in Amsterdam la ora 15:55. Imbarcare pe zborul KL893 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 21:30. Mese incluse in avion.

Pentru plecarile: 26.08, 11.09: Intalnire cu reprezentantul Interra pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 09:15, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS790 cu destinatia Viena. Decolare la ora 11:15 si sosire in Viena la ora 11:55. Imbarcare pe zborul OS075 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 13:50. Mese incluse in avion.

Pentru plecarea: 03.09: Intalnire cu reprezentantul Interra pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 10:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR222 cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:55 si sosire in Doha la ora 17:40. Imbarcare pe zborul QR870 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 02:25 (a doua zi). Mese incluse in avion.

Ziua 2 | Shanghai

Pentru plecarile din 26.08 si 11.09: Sosire in Shanghai la ora 06:10. Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 24 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume, orasul se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras pentru servirea pranzului la un restaurant cu specific local. Dupa pranz ne lasam sedusi de farmecul orasului Shangai, traind experienta unei croaziere pe fluviul Huang Pu, fluviul mama care imparte orasul in doua zone disticte: cartierul Puxi cu zona fostelor concesiuni straine, unde europenii au ridicat cladiri in stil colonial si cartierul Pudong, cartierul zgarie-norilor care s-a ridicat in ultimii 25 de ani. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar Shanghai. Mese incluse: mic dejun in avion, pranz.

Pentru plecarile din 01.07 si 03.09: Sosire in Shanghai la ora 14:15 (plecarea din 01.07), respectiv 16:20 (plecarea din 03.09). Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 24 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume, orasul se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras pentru a descoperi farmecul Shanghai-ului, traind experienta unei croaziere pe fluviul Huang Pu, fluviul mama care imparte orasul in doua zone disticte: cartierul Puxi cu zona fostelor concesiuni straine, unde europenii au ridicat cladiri in stil colonial si cartierul Pudong, cartierul zgarie-norilor care s-a ridicat in ultimii 25 de ani. Dupa croaziera, servirea cinei la un restaurant cu specific local. Dupa cina, transfer la hotel. Cazare la hotel Northern Shanghai 4* sau similar Shanghai. Mese incluse: mic dejun si pranz in avion, cina.

Ziua 3 | Shanghai

Mic dejun. Incepem turul Shanghai-ului cu vizitarea incantatoarei Gradini Yuyuan-cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Continuam explorarea Shanghaiului cu vizitarea cladirii emblematice Shanghai Tower (inclus bilet de vizitare la etajul 118). Turnul Shanghai s-a dorit a fi ca un nou prototip pentru cladirile inalte. Amplasat in imediata apropiere a Turnului Jin Mao si a Centrului Financiar Mondial din Shanghai, noul turn se ridica deasupra orizontului, cu fatada curbata si forma spiralata, reusindu-se astfel crearea unui aspect unic. Ne plimbam de-a lungul falezei fluviului Huang Pu, celebrul Bund, cunoscut pentru cele 52 de cladiri coloniale construite in anii 1920 cand orasul era supranumit „Parisul Orientului”. Shopping pe principalul bulevard pietonal al orasului Nanjing Lu. Seara participam la celebrul Spectacol de Acrobatii al orasului. Pranzul si cina sunt incluse. Cazare la Northern Hotel Shanghai 4* sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 4 | Shanghai-Suzhou "Venetia Orientului”

Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Shanghai sau Excursie optionala la Suzhou si faimosul oras pe apa Tongli. In prima parte a zilei vizitam faimosul oras pe apa Tongli unde ne vom bucura de o plimbare cu o ambarcatiune traditionala din lemn pe unul din canalele orasului, apoi ne vom indrepta catre una dintre atractiile fermecatoare ale Chinei, legendara pentru canalele pitoresti, Suzhou. Situat in delta raului Yangtze, cunoscut sub numele de Venetia Orientului, orasul este renumit pentru podurile frumoase de piatra, pagodele si gradinile meticulos proiectate in stil clasic. 42% din oras este acoperit de apa, iar strazile inguste si aleile cu pavaj dau o atmosfera misterioasa, transformand orasul intr-un loc romantic, relaxant, un refugiu din haosul oraselor mari. Vizitam aici Gradina Maestrului Navoadelor (Wangshiyuan) un loc in care ne armonizam cu natura. Vizitam faimoasa strada de shopping Guan Qian, onorata cu titulatura de una dintre cele 4 celebre strazi pietonale din China (celelalte trei fiind Nanjing-Fuzimiao, Shanghai-Cheng Huang Miao si Beijing-Tianqiao). Tarif: 130 USD/persoana pentru minim 10 participanti. Intoarcere la Shanghai. Cazare la Hotel Northern Shanghai 4* sau similar Shanghai. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5 | Shanghai-Xian

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul intern cu destinatia Xian. In Xian se viziteaza Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming, lungi de 14 km si inalte de 12 metri. Initial zidul a fost construit cu straturi din argila locala amestecata cu un extract de orez cleios, fatetat cu caramizi de teracota. De-a lungul timpului zidul a fost restaurat de 3 ori. In 1568, Zhang Zhi, ofiterul guvernului de atunci, a fost insarcinat sa reconstruiasca zidul cu caramizi, iar in 1781 Guvernul Provincial Shaanxi a hotarat sa restaureze zidul iar, construind un parc circular in jurul zidului si a santurilor.Continuam apoi cu vizitarea Pagodei Gastii Salbatice, o frumoasa manastire budista construita in timpul dinastiei Tang, unde calugarul Xuanzuan a tradus pentru prima data sutrele budiste din sanscrita in limba chineza in Sec VII. Seara, servirea cinei la un restaurant local, o experienta culinara inedita care va va introduce in lumea raviolilor chinezesti. Cazare la Hotel Xian Titan Times 4* sau similar Xian. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 6 | Xian–Beijing

Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale Sec XX, considerata a fi A 8-a minune a lumii-Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui de teracota, care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Servirea pranzului intr-un restaurant cu specific local. Dupa amiaza transfer la Gara de Nord din Xian (Xianbei) pentru imbarcare in trenul de mare viteza cu destinatia Beijing. Traseul de 1.200 km va fi parcurs in 5 ore. Servirea cinei de tip pachet in tren. Sosire Beijing, transfer la hotel. Cazare la Hotel Holiday Inn Beijing ChangAn West 4* Beijing sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 7 | Beijing

Mic dejun. Suntem in Beijing, capitala Chinei, centrul universului politic, economic si cultural al tarii. Este uimitor cum se imbina vechiul si noul in aceasta metropola, farmecul fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Este cunoscut ca orasul in care nu te plictisesti niciodata, atat de multe lucruri sunt de facut si de gustat. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Este de la sine inteles de ce Marele Zid Chinezesc construit in urma cu 2.300 de ani, poate fi vazut din spatiu de catre astronauti ! Pranz la restaurant inclus. Ne intoarcem la Beijing si continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale si care a servit ca resedinta familiei regale timp de peste 2.000 de ani. Vom face apoi o vizita la un magazin de Jad si vom participa la ritualul servirii ceaiului. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la Hotel Holiday Inn Beijing ChangAn West 4* Beijing sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 8 | Beijing Piata Tiananmen, Orasul Interzis, Templul Cerului

Mic dejun. Incepem astazi turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Piete Tiananmen-cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze. De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite: la un magazin de perle si la centrul de medicina chinezeasca. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la Hotel Holiday Inn Beijing ChangAn West 4* Beijing sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 9 | Beijing-Bucuresti

Pentru plecarea: 01.07: Mic dejun. Transfer la aeroport. Imbarcare pe zborul Companiei KLM KL898 cu destinatia Bucuresti, via Amsterdam. Decolare la ora 10:55 si sosire in Amsterdam la ora 15:15. Decolare din Amsterdam la ora 20:55 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 00:35 (a doua zi). Mese incluse: mic dejun, mese in timpul zborurilor. Sfarsitul pachetului de servicii.

Pentru plecarile: 26.08 si 11.09: Mic dejun. Transfer la aeroport. Imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS064 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 11:20 si sosire in Viena la ora 15:50. Decolare din Viena la ora 17:35 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 20:10. Mese incluse: mic dejun, mese in timpul zborurilor. Sfarsitul pachetului de servicii.

Pentru plecarea: 03.09: Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor timp liber la dispozitie sau, optional, va propunem sa aprofundati orasul Beijing, cunoscand o alta latura a lui: incepem ziua cu vizitarea Templului Lama–cel mai mare templu al budismului tibetan in Beijing, cunoscut si sub numele de „Templul Armoniei”; continuam apoi cu Parcul Olimpic din Beijing unde vom vizita din exterior Stadionul National din Beijing devenit un adevarat simbol al Chinei dupa inchiderea Jocurilor Olimpice din 2008 si un obiectiv turistic important datorita arhitecturii deosebite, unice in lume! Tot aici in parcul olimpic vom mai putea admira Centrul National Acvatic cunoscut sub numele international de Water Cube. Servim pranzul la un restaurant local, apoi continuam vizita cu un tur cu ricsa de aproximativ o ora pe stradutele inguste ale orasului. Incheiem ziua cu o plimbare in Parcul Jingshan–un parc „imperial” situat in cel mai inalt punct al orasului Beijing, la nord de Orasul Interzis. Tarif: 75 USD/persoana pentru minim 20 participanti. Seara transfer la aeroport. Imbarcare pe zborul Companiei Qatar Airways QR895 cu destinatia Bucuresti, via Doha. Decolare la ora 01:50 (a doua zi) si sosire in Doha la ora 05:40. Decolare din Doha cu zborul QR221 la ora 06:50 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55. Mese incluse: mic dejun, mese in timpul zborurilor. Sfarsitul pachetului de servicii.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Plecarea 24 Mai 2018: Marele Zid Chinezesc

  Marele Zid Chinezesc

  Palatul de vara-plimbare cu barca-dragon

  China Palatul de vara

 • Turisti Interra

  El este taranul care a descoperit faimoasa armata de teracota din Xian. Turistii nostri s-au intalnit cu el.

  Armata teracota Xian

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Oceanul Indian

Asia

Orientul Mijlociu

Africa

America de Sud

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania