Interra
Informatii Generale Program Excursie Info Plecare Impresii Rezervare

Informatii Generale

Toate locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Si in vara lui 2018 va invitam sa vizitati Splendorile Chinei.

Inclus Pensiune Completa.

Vizitam Shanghai, Suzhou-Venetia Orientului, Xian, Armata de Teracota, Beijing, Marele Zid Chinezesc, Palatul de Vara, Orasul Interzis, Templul Cerului... (vezi programul excursiei).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
3 Iulie 30 August 11 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 1.099 € 1.099 € 1.049 €
 Adult in camera Single 1.359 € 1.359 € 1.299 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Beijing, Companiile KLM-Air France
Zbor direct in China Xian => Beijing, pentru confortul Dumneavoastra
• Zboruri la retur Beijing => Bucuresti, Companiile Air France/KLM
Tren de mare viteza Xian => Beijing
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi

• Transport cu autocar local conform programului excursiei
Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
- 3 nopti in Shanghai la Northern Hotel Shanghai 4* sau similar
- 1 noapte in Xian la Hotel Jianguo 4* sau similar
- 3 nopti in Beijing la Hotel China National Convention 4* sau similar

Mese incluse: mic dejun, pranz si cina conform programului excursiei
• Tururile, excursiile si vizitele mentionate in programul excursiei

Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
Ghizi locali

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 499 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Taxa de viza si procesare, 75 €/persoana (poate suferi modificari pana la depunerea actelor), se achita la inscriere
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali, aprox 30 USD/turist (se achita insotitorului de grup la sosire in China)
• Asigurarea medicala, asigurarea storno

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti – Amsterdam – Shanghai

Pentru plecarile 03.07 si 11.09: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si sosire in Amsterdam la ora 15:55. Imbarcare pe zborul KL895 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 17:20. Mese incluse in avion.

Pentru plecarea 30.08: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55, pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si sosire in Amsterdam la ora 15:55. Imbarcare pe zborul KL893 cu destinatia Shanghai cu decolare la ora 21:30. Mese incluse in avion.

Ziua 2 | Shanghai

Sosire in Shanghai la ora 10:05 (pentru plecarile 03.07, 11.09), respectiv ora 14:15 (pentru plecarea din 30.08). Shanghai, cel mai mare oras din China si unul dintre cele mai importante centre comerciale ale Asiei. Orasul are o populatie de 13,5 milioane de locuitori. Shanghai este cel mai mare santier urban de constructii din lume, orasul se mandreste cu peste 640 de zgarie-nori, in timp ce alti 300 sunt in constructie, majoritatea in noul cartier Pudong. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras pentru servirea pranzului la un restaurant cu specific local (plecarile 03.07 si 11.09), respectiv cina (pentru plecarea 30.08). Dupa pranz ne lasam sedusi de farmecul orasului Shangai, traind experienta unei croaziere pe fluviul Huang Pu, fluviul mama care imparte orasul in doua zone distincte: cartierul Puxi cu zona fostelor concesiuni straine, unde europenii au ridicat cladiri in stil colonial si cartierul Pudong, cartierul zgarie-norilor care s-a ridicat in ultimii 25 de ani. Cazare la Northern Hotel Shanghai 4* sau similar Shanghai. Mese incluse: mic dejun in avion, pranz (plecarile 03.07,11.09), respectiv cina (plecarea 30.08).

Ziua 3 | Shanghai

Mic dejun. Incepem turul Shanghai-ului cu vizitarea incantatoarei Gradini Yuyuan-cea mai faimoasa din Shanghai decorata cu peste 30 de pavilioane frumoase, lacuri in miniatura, poduri si formatiuni din roci. Templul Taoist Chenghuang. Continuam explorarea Shanghaiului cu vizitarea Shanghai World Financial Center in prezent a treia cea mai inalta cladire din lume, masurand 492 metri inaltime si avand 101 niveluri. Urcam la etajul 94 pentru o priveliste unica asupra orasului. Ne plimbam de-a lungul falezei fluviului Huang Pu, celebrul Bund, cunoscut pentru cele 52 de cladiri coloniale construite in anii 1920 cand orasul era supranumit „Parisul Orientului”. Shopping pe principalul bulevard pietonal al orasului Nanjing Lu. Seara participam la celebrul Spectacol de Acrobatii al orasului. Pranzul si cina sunt incluse. Cazare la Northern Hotel Shanghai 4* sau similar. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 4 | Shanghai - Suzhou "Venetia Orientului”

Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Shanghai sau Excursie optionala la Suzhou. Astazi vizitam una dintre atractiile fermecatoare ale Chinei, legendara pentru canalele pitoresti, Suzhou. Situat in delta raului Yangtze, cunoscut sub numele de la Venetia Orientului, orasul este renumit pentru podurile frumoase de piatra, pagodele si gradinile meticulos proiectate in stil clasic. 42% din oras este acoperit de apa, iar strazile inguste si aleile cu pavaj dau o atmosfera misterioasa, transformand orasul intr-un loc romantic, relaxant, un refugiu din haosul oraselor mari. Vizitam Templul Muntelui Rece (Hanshan Si) numit dupa calugarul Han Shan, un budist Zen, caruia ii placea bautura si care a devenit renumit ca poet excentric. Continuam vizita cu Gradina Maestrului Retelelor (Wangshiyuan) un loc in care ne armonizam cu natura. Vizitam faimoasa strada de shopping Guanqian, onorata cu titulatura de una dintre cele 4 celebre strazi pietonale din China (celelalte trei Nanjing-Fuzimiao, Shanghai-Cheng Huang Miao si Beijing-Tianqiao). Tarif: 115 €/persoana pentru minim 10 participanti. Intoarcere la Shanghai. Cazare la Northern Hotel Shanghai 4* sau similar Shanghai. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5 | Shanghai - Xian

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul intern cu destinatia Xian. Pranzul se va servi la un restaurant cu specific local in Xian. In Xian se viziteaza Zidurile Orasului Vechi construite in timpul dinastiei Ming, lungi de 14 km si inalte de 12 metri. Initial zidul a fost construit cu straturi din argila locala amestecata cu un extract de orez cleios, fatetat cu caramizi de teracota. De-a lungul timpului zidul a fost restaurat de 3 ori. In 1568, Zhang Zhi, ofiterul guvernului de atunci, a fost insarcinat sa reconstruiasca zidul cu caramizi, iar in 1781 Guvernul Provincial Shaanxi a hotarat sa restaureze zidul iar, construind un parc circular in jurul zidului si a santurilor.Continuam apoi cu vizitarea Pagodei Gastii Salbatice, o frumoasa manastire budista construita in timpul dinastiei Tang, unde calugarul Xuanzuan a tradus pentru prima data sutrele budiste din sanscrita in limba chineza in Sec VII. Seara, servirea cinei la un restaurant local, o experienta culinara inedita care va va introduce in lumea raviolilor chinezesti. Cazare la Hotel Xian Jianguo 4* sau similar Xian. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 6 | Xian – Beijing

Mic dejun. Vizita la una dintre descoperirile arheologice remarcabile ale Sec XX, considerata a fi A 8-a minune a lumii-Armata de teracota a imparatului Qin Shi Huang unificatorul Chinei care inainte de moartea sa, in anul 210 a.c., a dispus ca in mausoleul sau sa fie ingropate statui de teracota, care reproduceau in marime naturala mii de soldati din diferite corpuri de armata, cu cai, care si arme, a caror menire era de-al proteja in lumea de dincolo. Servirea pranzului intr-un restaurant cu specific local. Pranz la un restaurant local. Dupa amiaza transfer la Gara de Nord din Xian (Xianbei) pentru imbarcare in trenul de mare viteza cu destinatia Beijing. Traseul de 1.200 km va fi parcurs in 5 ore. Servirea cinei de tip pachet in tren. Sosire Beijing, transfer la hotel. Cazare la Hotel China Nation Convention Center 4* Beijing pentru plecarea din 03.07, respectiv Hotel Lijingwan 4* Beijing pentru plecarile din 30.08,11.09 sau similare. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 7 | Beijing

Mic dejun. Suntem in Beijing, capitala Chinei, centrul universului politic, economic si cultural al tarii. Este uimitor cum se imbina vechiul si noul in aceasta metropola, farmecul fiind oferit de combinatia de zgarie-nori cu cladiri din era imperiala. Este cunoscut ca orasul in care nu te plictisesti niciodata, atat de multe lucruri sunt de facut si de gustat. Ziua incepe cu vizitarea Marelui Zid Chinezesc, sectiunea Juyongguan, structura imensa, ridicata in scop de aparare, ce se intinde pe o lungime de peste 6.000 km si strabate 5 provincii. Este de la sine inteles de ce Marele Zid Chinezesc construit in urma cu 2.300 de ani, poate fi vazut din spatiu de catre astronauti ! Pranz la restaurant inclus. Ne intoarcem la Beijing si continuam turul cu Palatul de Vara, cea mai bine conservata gradina imperiala, resedinta pe care faimoasa imparateasa Cixi a construit-o din fondurile destinate initial flotei imperiale si care a servit ca resedinta familiei regale timp de peste 2.000 de ani. Vom face apoi o vizita la un magazin de Jad si vom participa la ritualul servirii ceaiului. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare la Hotel China Nation Convention Center 4* Beijing pentru plecarea din 03.07, respectiv Hotel Lijingwan 4* Beijing pentru plecarile din 30.08,11.09 sau similare. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 8 | Beijing Piata Tiananmen, Orasul Interzis, Templul Cerului

Mic dejun. Incepem astazi turul Beijing-ului cu vizitarea celebrei Piete Tiananmen-cea mai mare piata din lume, inima orasului Beijing si a puterii politice chineze. De aici se patrunde in Palatul Imperial din timpul dinastiilor Ming si Qing, cunoscut sub numele de Orasul Interzis, un complex arhitectural cu peste 9.000 de camere in care accesul muritorilor de rand a fost interzis secole la rand pana in anul 1949 cand a fost deschis publicului. Servirea pranzului la restaurant local. Dupa-amiaza se viziteaza Templul Cerului, locul unde imparatii din dinastiile Ming si Qing venerau cerul si se rugau pentru pace si prosperitate. Astazi sunt incluse in program si doua vizite: la un magazin de perle si la centrul de medicina chinezeasca. Cazare la Hotel China Nation Convention Center 4* Beijing pentru plecarea din 03.07, respectiv Hotel Lijingwan 4* Beijing pentru plecarile din 30.08,11.09 sau similare. Mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

Ziua 9 | Beijing - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport.

Pentru plecarea din 03.07, returul se va face cu zborul Companiei Air France AF125, decolare la ora 09.05 si cu sosire la Paris Charles de Gaulle la ora 14.00. Imbarcare pe zborul AF1088 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 19.20, sosire pe Aeroportul Henri Coanda la ora 23.10.

Pentru plecarile din 30.08, 11.09, returul se va face cu zborul Companiei KLM KL898, decolare la ora 10:55 si cu sosire la Amsterdam Schiphol la ora 15:20. Imbarcare pe zborul KL1379 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 20:55, sosire pe aeroportul Henri Coanda la ora 24:35. Mese incluse: mic dejun, mese in timpul zborurilor. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 11 Septembrie:
Excursie: Splendorile Chinei
Perioada: 11.09.2018-20.09.2018
Transport: Avion Compania KLM
Ghidul Dumneavoastra: D-na Manoliu Andreea
Telefon: 0721.189.408 ( numar valabil cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 11 Septembrie 2018
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni (langa scara)
Ora de intalnire: 11:55
Zbor plecare: KL1374
Ora decolare: 13:55
Act de identitate: PASAPORTUL valabil 6 luni de la data returului cu viza aplicata. Pasagerii ce nu si-au ridicat pasapoartele, le vor primi direct pe aeroport de la insotitorul de grup.
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de mana de 08 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 singura piesa de bagaj de cala de maxim 20 kilograme
Ora locala oras sosire in Shanghai este ora Romaniei + 5 ore

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Iasi Petrom Pacurari 11.09 03:30 B-83-HKX Dan 0766.229.429
Roman Gara 11.09 04:00 B-83-HKX Dan 0766.229.429
Bacau Parcare stadion municipal 11.09 05:30 B-83-HKX Dan 0766.229.429
Brasov Hotel Aro 11.09 08:30 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602
Ploiesti Gara sud 11.09 11:00 B-307-YNT Toni 0721.523.678
Rm Valcea Benzinaria Socar 11.09 09:00 B-130-YNT Viorel 0734.323.133

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.
Moneda locala: in China este YUAN (RMB). Valuta cea mai usor de schimbat in China este Dolarul American (USD), prin urmare va recomandam sa aveti la Dvs. USD. Paritatea intre USD si Yuan este de aproximativ 6.83 CNY (Yuani) pentru 1 USD. Niciodata nu platiti cu cartea de credit in bazaruri sau in locuri care nu prezinta incredere.
Schimbul valutar: Va recomandam ca schimbul valutar sa il efectuati la banci si pentru acesta operatiune este necesar pasaportul.
Bacsisul: este o practica obligatorie in China si este necesar pentru ghizii locali, soferi, personal hoteluri, etc. Pentru a rezolva in mod organizat aceasta necesitate insotitorul de grup va colecta de la Dvs. (la aeroportul Otopeni) suma de 30 Dolari/persoana care acopera intreaga perioada a circuitului.
Electricitatea: este de 220 volti. Prizele standard sunt in trei puncte. Va rugam sa va luati adaptor universal pentru priza.
Clima: Temperaturile incep sa creasca ajungand pana la 30ºC, asadar va recomandam sa purtati haine lejere si incaltaminte comoda in timpul zilei. Seara si dimineata temperaturile sunt mai scazute asa ca va recomandam sa puneti in bagaj si haine calduroase. In perioada calatoriei exista sanse de precipitatii, de aceea va rugam sa aveti si jachete impermeabile sau pelerine de ploaie, incaltaminte de ploaie, eventual umbrela.
Medicamente: Pentru afectiuni frecvente precum diaree, constipatie, raceala, va rugam sa luati cu Dvs. medicamentele adecvate.
Roaming: Daca doriti sa va activati roamingul la telefoanele mobile, va recomandam sa verificati inainte de plecare tarifele si operatorii preferati. Pentru a apela un nr. de telefon din Romania se formeaza mai intai codul national (0040) urmat de codul orasului si de nr. de telefon dorit.
Cumparaturi: In general, preturile se pot negocia, cu exceptia bunurilor de strict necesar. Produsele cumparate din bazaruri nu sunt intotdeauna de cea mai buna calitate este posibil ca in apropierea obiectivelor turistice sa fiti abordati de catre vanzatori ambulanti, care vor insista sa cumparati mici suveniruri. Daca nu doriti sa cumparati, este suficient sa spuneti NU. In locurile aglomerate trebuie sa fiti intotdeauna atenti la gentile Dvs.
Securitate obiecte: Nu lasati obiectele personale de valoare (bani, bijuterii, pasaport, bilet de avion) la intamplare in camera de hotel; va recomandam sa le depozitati in locurile special amenajate (seiful din camera de hotel sau de la receptia hotelului).
Utilizarea aparatelor foto si a camerelor video: Accesul cu camera video sau aparatul de fotografiat la unele obiective turistice din China este permis numai cu plata unei taxe sau in unele cazuri interzis. Aceste reguli se modifica periodic, asadar va recomandam sa verificati la fiecare obiectiv in parte, cu insotitorul de grup. Camerele video si laptopurile se declara autoritatilor vamale, atat la aeroportul din Bucuresti, cat si in aeroporturile din China.

Hotelurile Dumneavoastra:

12.09-15.09 Northern Hotel Shanghai 4* Shanghai
15.09-16.09 Hotel Xian Jianguo 4* Xian
16.09-19.09 Lijingwan International Hotel 5* Beijing

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Plecarea 24 Mai 2018: Marele Zid Chinezesc

  Marele Zid Chinezesc

  Palatul de vara-plimbare cu barca-dragon

  China Palatul de vara

 • Turisti Interra

  El este taranul care a descoperit faimoasa armata de teracota din Xian. Turistii nostri s-au intalnit cu el.

  Armata teracota Xian

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

Africa

Mari si Oceane

America de Sud

Australia si Oceania