Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Certificat digital european cu vaccinare sau cu recuperare dupa boala sau cu testare negativa RT-PCR max 48h inainte.

Spania sau Portugalia ? Si Spania si Portugalia
Cu zboruri din Bucuresti si conexiuni din Timisoara, Cluj, Iasi.

Toate locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.
Vizitam Barcelona, Montserrat, Valencia, Granada, Alhambra, Gibraltar, Sevilia, Lisabona, Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril, Fatima, Coimbra, Porto, Salamanca, Madrid, El Escorial, Toledo... (click pe Program Excursie).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
13 Iunie
18 Iulie
9 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? 0 0 0
 Adult in camera dubla 1.099 € 1.099 € 1.099 €
 Al 3-lea adult in dubla pat suplimentar 1.049 € 1.049 € 1.049 €
 Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 899 € 899 € 899 €
 Adult in camera Single 1.499 € 1.499 € 1.499 €

NOTA: Pentru plecarile din tara cu avionul, se adauga la tarifele de mai sus urmatoarele suplimente:
√ Plecari din Timisoara sau Iasi: +60 €/persoana
√ Plecari din Cluj Napoca: +66 €/persoana

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Barcelona, Compania Lufthansa (13.06, 18.07), TAROM (09.09)
• Zboruri la retur Madrid => Bucuresti, Compania Lufthansa (13.06, 18.07), TAROM (09.09)
• Transport cu autocar Interra pe circuit
Cazare 12 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti in zona Barcelona la Hotel Front Air Congress 4* sau similar
- 1 noapte in Valencia la Hotel Sercotel Sorola Palace 4* sau similar
- 1 noapte in Granada la Hotel Alixares 4* sau similar
- 1 noapte in zona Sevilia la Hotel Ilunion Alcora Sevilia 4* sau similar
- 2 nopti in Lisabona la Hotel VIP Executive Entrecampos 4* sau similar
- 1 noapte in Fatima la Hotel Steyler Congress & Spa 4* sau similar

- 1 noapte in Vila Nova de Gaia-Porto la Hotel Holiday Inn Porto Gaia 4* sau similar
- 3 nopti in Madrid la Hotel Elba Madrid Alcala 4* sau similar
• Tururi de oras la: Barcelona, Valencia, Granada, Sevilia, Lisabona, Porto, Salamanca, Madrid
• Ghizi locali la Sevilia si Madrid
Vizitele, excursiile si tururile mentionate in programul excursiei: Barcelona, Gibraltar, Fatima, Coimbra

Nu sunt incluse:
• Taxele de oras, se achita la receptia fiecarui hotel
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Asigurare travel covid protection

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Barcelona
Pentru plecarile 13.06 si 18.07: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:25 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 06:25 si aterizare la Frankfurt la ora 07:55. Decolare la ora 09:50 cu zborul LH1126 cu destinatia Barcelona. Sosire la Barcelona la ora 11:50.

Pentru plecarea din 09.09:
Plecari din Bucuresti: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 06:30, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30, sosire la Barcelona la ora 10:40. 
Plecari din Timisoara: Prezentare la Aeroportul Traian Vuia la ora 03:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO610 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:30 si aterizare la Bucuresti la ora 06:45. Escala pana la ora 08:30, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona.
PlecarI din Cluj-Napoca: Prezentare la Aeroportul Avram Iancu la ora 03:40 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO650 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:40 si aterizare la Bucuresti la ora 06:35. Escala pana la ora 08:30, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona.
Plecari din Iasi: Prezentare la Aeroportul International Iasi la ora 03:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO710 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:30 si aterizare la Bucuresti la ora 06:40. Escala pana la ora 08:30, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO421 cu destinatia Barcelona.
Bon dia, Barcelona ! Din aeroport plecam spre Plaça d'Espanya si colina Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, plecam spre centrul orasului unde poposim in Placa de Catalunya–emblematic reper al capitalei catalane unde vom avea timp liber pentru plimbare pe celebrul bulevard La Rambla si in Barri Gotic (Cartierul Gotic) din Ciutat Vella (orasul vechi). Transfer la hotel pentru cazare. Cazare Hotel Front Air Congress 4* zona Barcelona sau similar.

Ziua 2 | Barcelona-Montserrat
Mic dejun. Mic dejun. Tur panoramic de oras Barcelona: Sagrada Família-opera maestra a lui Antoni Gaudi, Casa Mila-La Pedrera, (vizite exterioare, pentru bilete de intrare recomandam rezervarea anticipata), elegantul bulevard Passeig de Gràcia, Port Vell (portul vechi), Monumentul lui Columb, Portul Olimpic, cu cei doi zgarie-nori  Hotel Arts si turnul Mapfre. Dupa amiaza timp liber in Barcelona sau, optional, excursie la Montserrat-loc de pelerinaj si centrul spiritual al Cataluniei. Ne vom deplasa la 50 km nord-vest de Barcelona, in peisajul cu formațiuni stancoase distincte din Parcul Natural Montserrat la abatia benedictina, unde este venerata La Moreneta (imaginea de culoare inchisa Sfintei Fecioare Maria) si unde dispuneti de timp liber pentru rugaciune sau scurte drumetii. Cazare Hotel Front Air Congress 4* sau similar zona Barcelona.

Ziua 3 | Barcelona-Valencia
Mic dejun. Vom parasi Catalunia spre Valencia, unde ajungem dupa amiaza. Tur panoramic de oras Valencia in care vom descoperi locuri emblematice cum ar fi: futuristul complex arhitectonic “Orasul Artelor si Stiintelor”, vechea albie a raului Turia,  Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul-clopotnita El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos. Dupa tur timp liber la dispozitie in Valencia. Seara transfer la hotel. Cazare Hotel Secotel Sorola Palace 4* sau similare Valencia.

Ziua 4 | Valencia–Granada
Mic dejun. Turul continua spre Granada. Dupa-amiaza, optional, vizita cu ghid local la Alhambra–monument UNESCO si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita Alhambra cu, palatul ramas neterminat al lui Carol Quintul, palatul de vara si gradinile Generalife. Nota: vizita va fi rezervata si confirmata in avans in limita disponibilitatilor. Seara, optional spectacol de Flamenco in Sacromonte. Cazare Hotel Alixares 4* Granada sau similar.

Ziua 5 | Granada–Gibraltar-Sevilia
Mic dejun. Excursia continua spre sudul Peninsulei Iberice si de-a lungul Costa del Sol ajungem in Gibraltar. Teritoriu britanic din 1713, Gibraltarul domina stramtoarea de 14 km ce separa Europa de Africa, si dispune de propriul aeroport, moneda, timbre, ziare, radio, TV, garnizoana militara si navala, doua catedrale si un casino. Timp liber la dispozitie, cu posibilitatea de a participa la tururile si vizitele locale (contra cost). Dupa acest popas de aprox. 3 ore, ne indreptam catre Sevilla. Seara, timp liber la dispozitie si transfer la hotel. Cazare Ilunion Alcora Sevilla 4* zona Sevilia-San Juan de Aznalfarache sau similar.

Ziua 6 | Sevilia–Lisabona
Mic dejun. Tur de oras Sevilia pietonal cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna, una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa–locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929, continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si pe langa zidurile Alcazarului Regal pentru a incheia la Catedrala-cea mai mare catedrala gotica din lume ce a fost construita pe locul moscheii principale din Sevilla de la care se pastreaza minaretul, azi devenit turnul–clopotnita Giralda–simbol al orasului. Dupa tur plecam spre Lisabona. Tur panoramic al capitalei Portugaliei, una din cele mai contrastante capitale europene, in care vom strabate Baixa pombalina (centrul reconstruit dupa cutremurul devastator din 1755) si pietele ei: Praca do Comercio (Terreiro do Paco), Praca dom Pedro IV (sau Rossio) si Praca da Figueira si continuam cu Avenida da Liberdade–artera principala a orasului spre Piata Marchiz de Pombal si parcul Eduard al VII-lea unde poposim pentru fotografii panoramice. Cazare Hotel VIP Executive Entrecampos 4* sau similar Lisabona.

Ziua 7 | Lisabona-Sintra-Cabo da Roca-Cascais-Estoril
Mic dejun. Zi libera la dispozitie sau excursie optionala la Sintra-Cabo de Roca-Cascais-Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal, Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale unde “se termina pamantul si incepe marea” cum spunea poetul Luis de Camoes. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita destinatie de vacanta unde vom face un stop fotografic la Cazino. Retur la hotel. Cazare Hotel VIP Executive Entrecampos 4* sau similar Lisabona. Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor AETR, excursia optionala se realizeaza cu autocar local.

Ziua 8 | Lisabona–Fatima
Mic dejun. Dimineata continuam vizitarea Lisabonei. Incepem cu zona Belem, unde Tejo se intalneste cu Atlanticul si de unde navigatorii portughezi au plecat in lungile lor calatorii pe oceanele lumii. Vizite exterioare la Manastirea Ieronimilor si Turnul Belem–monumente de arhitectura manuelina si Padrao dos Descobrimentos (Pavilionul Descoperirilor). De aici continuam cu o incursiune in centrul orasului, prilej de a descoperi farmecul emblematicului cartier Alfama sau de a patrunde in atmosfera lusitana. Dupa amiaza o petrecem in zona Expo ’98 unde va recomandam o vizita la Oceanario de Lisboa–unul dintre cele mai mari acvarii din Europa sau shopping la mall-ul Vasco da Gama. Plecare spre Fatima, care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic, unde putem vizita Capela Aparitiilor, basilica Rozariului si moderna basilica Sfintei Treimi. Cazare Hotel Steyler Congress & Spa 4* Fatima sau similar.

Ziua 9 | Fatima–Coimbra-Porto
Mic dejun. Excursia continua spre Porto. In drum spre Porto, vom face un popas la Coimbra–capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar. Vechea Universitate ocupa cladirile fostului palat regal, devenit Paço dos Estudos” in 1540. De pe terasa admiram frumoasa panorama a orasului si coboram strazile pietruite pentru a patrunde in sarmul si misterele centrului istoric. Dupa-amiaza sosim la Porto–al doilea oras al Portugaliei, important centru comercial si industrial. Tur panoramic de oras Porto care include: Podul D. Luis si superba vedere panoramica cu cartierul istoric Ribeira (protejat de UNESCO) si zona caselor de vinuri din Vila Nova de Gaia, Se do Porto(catedrala), Torre dos Clerigos, Avenida dos Aliados–centrul propriu-zis al orasului, Praça da Batalha cu Teatro Nacional São João si artera comerciala Rua Santa Catarina. Cazare la Hotel Holiday Inn Porto Gaia 4* Vila Nova de Gaia-Porto sau similar.

Ziua 10 | Porto–Salamanca-Madrid
Mic dejun. Dimineata plecam spre Spania prin regiunea Beira Alta trecand pe langa Viseu si Guarda si apoi prin Castilla ajungem la Salamanca. Orasul este inclus in Patrimoniul Umanitatii si este cunoscut pentru Universitatea sa, fondata in 1218, cele doua Catedrale, Veche si Noua, impreuna o adevarata sinteza de arhitectura religioasa si cea mai monumentala Plaza Mayor din Spania. Continuam spre Madrid. Capitala a Spaniei  din 1561, Madrid este o metropola cosmopolita ce fascineaza prin contrastul dintre modernitatea sa si patrimoniul cultural si artistic. Cazare la Hotel Elba Madrid Alcala 4* sau similar.

Ziua 11 | Madrid Capitala Spaniei
Mic dejun. Dimineata facem un tur panoramic de oras cu ghid local: Plaza de Cibeles, Paseo de la Castellana, Plaza de Toros Las Ventas, Plaza de Espana cu monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, Plaza de Oriente cu Palatul Regal, fosta resedinta a monarhiei spaniole si catedrala Nuestra Senora de Almudena. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Madrid sau, optional, Excursie la El Escorial. Dupa ce traversam Sierra de Guadarama poposim la palatul-manastire San Lorenzo de El Escorial (inclus in Patrimoniul UNESCO), cel mai mare edificiu din perioada Renasterii, palat, manastire si panteon regal, fiind considerat in epoca “a opta minune a lumii”. Aici vom face o vizita ce include: apartamentele lui Filip al II-lea, Basilica, salile capitulare–“muzeul de pictura al manastirii” si Panteoanele Regalem. Cazare la Hotel Elba Madrid Alcala 4* sau similar.

Ziua 12 | Madrid–Toledo
Mic dejun. Zi la dispozitie in Madrid sau optional, excursie la Toledo–orasul celor trei culturi. Vizita cu ghid local va cuprinde un tur cu autocarul pentru a admira extraordinara panorama a acestui oras monumental si un tur pietonal in centrul istoric, patrimonio UNESCO, cu intrari incluse la Catedrala Santa Maria–o bijuterie a arhitecturii gotice, cu un interior monumental si sinagoga Santa Maria la Blanca din Juderia (fostul cartier evreiesc). Vizita va fi completata cu o fabrica de damasquinado, cunoscut artizanat toledan. Intoarcere la Madrid si timp liber la dispozitie in capitala Spaniei unde recomandam vizita muzeului Prado, ce reuneste una din cele mai mari colectii de capodopere ale picturii spaniole, italiene, franceze si flamanade sau vizita muzeului Reina Sofia, unul din cele mai celebre muzee de arta moderna si contemporana din lume. Cazare Hotel Elba Madrid Alcala 4* sau similar.

Ziua 13 | Madrid–Bucuresti
Pentru plecarea 13.06: Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Luftansa LH1801 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 11:55 si aterizare la ora 14:25. La ora 15:45 decolare cu zborul LH1652 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 18:45.
Pentru plecarea 18.07: Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Luftansa LH1805 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 18:30 si aterizare la ora 21:00. La ora 21:50 decolare cu zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Sosire pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 24:50.

Pentru plecarea 09:09: Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO416 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:15, sosire la Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 17:05.
Plecari din Timisoara: scurta escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO607, care aterizeaza pe Aeroportul Traian Vuia la ora 19:25.
Plecari din Cluj-Napoca: scurta escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO647, care aterizeaza pe Aeroportul Aurel Vlaicu la ora 19:15.
Plecari din Iasi: scurta escala pana la ora 18:20, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO707, care aterizeaza pe Aeroportul International Iasi la ora 19:25.
Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 40% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)


Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Vizita la Alhambra-Atentie: rezervare aacestei excursii se face doar din tara cu 2 luni inainte de plecare !
Tarif: 40 €/adult, 25 €/copil 2-11,99 ani si include: transport autocar, biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare.

Flamenco Show in Granada:
Tarif: 35 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura.

Excursie la Sintra, Cabo de Roca, Cascais si Estoril:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor.

Excursie la Toledo:
Tarif: 50 €/persoana si include: transport autocar, bilete de intrare in Catedrala si in Sinagoga, ghid local, ghid insotitor.

Excursie la Montserrat:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, vizita la basilica Montserrat, insotitor de grup.

Excursie la El Escorial:
Tarif: 45 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup.

 Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Stoenescu Aura

  Felicitari Interra pentru buna organizare a circuitului Spania-Portugalia. Domnul Tudor Pitigoi–un ghid talentat, foarte bine documentat, un om deosebit. Recomand aceasta excursie. Felicitari !

 • Turisti Interra

  Plecarea 21 Iulie 2021:
  Salutari din Cordoba-de pe podul roman !
  Salutari din Madrid !
  (click pe poze pentru marire)

 • PREDA LILIANA

  Am calatorit pentru prima oara cu Interra in circuitul Spania-Portugalia din 9.06.2019. Transmit pe aceasta cale multumirile si felicitarile mele d-lui ghid Radu Razvan si d-lui sofer Cosmin pentru profesionalismul de care au dat dovada pe tot parcursul calatoriei. Totul a fost super. Cuvintele sunt de prisos. Felicitari Interra. Ati devenit turoperatorul meu preferat. Recomand tuturor sa calatoreasca cu d-vs.

 • Familia Sicoe

  Am fost cu firma dumneavoastra in excursia Spania-Portugalia din 9.06 până în 21.06.2019, am fost deosebit de mulțumiți de ghid, conducător auto, autocar, cazare, mancare, de tot.

 • Geanina Neacu

  Buna ziua, oameni iubitori de calatorie !
  Am participat pentru prima data in circuitul organizat de Interra Travel, in perioada 09-21 iunie 2019, denumit Circuit Spania-Portugalia. Am fost placut surprinsa si bucuroasa de buna organizare, profesionalismul si amabilitatea celor din aceasta firma si a colaboratorilor ei, de la imbarcare si pana la incheierea acestui circuit. A fost o vacanta de nota 10 ! Cu siguranta datorita organizarii Interra Travel, peisajelor de poveste coroborate cu informatii culturale, istorice, geografice, prezentate de domnul Radu Razvan–un ghid talentat, foarte bine documentat, un om deosebit, si nu in ultimul rand, domnului șoferi Cosmin–care ne-a suportat si ne-a oferit siguranta maxima si confort. Sper ca si pe viitor sa ramaneti la fel de profesionisti. Recomand tuturor excursii cu Interra Travel !

 • Gina Vilau

  Va rog sa transmiteti multumirile si felicitarile mele d-lui ghid Radu Razvan si d-lui sofer Dumitru, pentru profesionalismul lor de care au dat dovada in superba excursie Spania Portugalia in care am fost in luna septembrie 2017. Organizarea a fost perfecta, excursiile optionale bine alese, hotelurile de buna calitate. Totul a fost super ! In consecinta, o sa mai calatoresc cu agentia d-voastra. Gina VILAU

 • Carmen D.

  De la Gaudi la Goya, de la Flamenco la Fado, de la Gibraltar la Cabo da Roca... un circuit minunat alaturi de d-nul Razvan Radu, ghidul care ne-a insotit. Recomand circuitul dar mai mult, il recomand pe d-nul Radu pentru ca sunt sigura ca orice vacanta avandu-l ca ghid, nu poate sa fie decat o vacanta reusita.

 • Stoica Camelia

  Felicitari intregii echipe din tara pentru buna organizare a circuitului Spania-Portugalia, precum si reprezentantilor dvs. care au fost alaturi de noi amandoi de nota zece + in ceea ce priveste profesionalismul. Totul a fost foarte frumos, locuri interesante, incarcate de istorie.. Oricum cuvintele sunt de prisos ! Recomand aceasta excursie Felicitari !

 • Interra Travel

  De la turisti si ghizi primite

  Salutari din Cascais

  Portugalia, Cascais

  Salutari din Madrid

  Spania, Madrid

 • Fam Paraschivoiu

  Am fost al 2-lea cuplu de tinerei in aceasta excursie, insa totul a fost superb. Am ras si ne-am distrat impreuna cu d-nul Cucu (care ne-a tinut hangul la glumitzele si nazbatiile noastre) si d-nul Luigi (care desi a vrut sa para mai serios am rupt si de la dansul cateva glume si zambete printre popasuri si cafele:) D-nul Cucu( botezat "Cucule" sau "Cuculet" ne-a spus povesti despre istoria si cultura oraselor vizitate, ne-a oferit informatii de la etimologia cuvintelor, populatie pana la legendele ascunze printre zidurile vechi. Cucu este o enciclopedie. Tot timpul zambitor si pregatit oricand sa raspunda oricarei intrebari, a incercat din rasputeri sa ne faca pe toti multumiti. Evident, mai erau "plangeri" precum "vorbiti mai tare", "mai faceti o pauza", "vrem sa stam m mult" toate nu aratau decat pasiunea pe care a pus-o in aceasta excursie. Si pot spune ca astfel de ghizi sunt sufletul excursiilor. Putea sa ne fie cald/rece/somn nu mai conta. Am invatat atatea incat ne-am intors cu capu mare dar cu drag. D-nul Luigi e un sofer profesionist- nu ne-a pierdut, punctual, respectuos si ft atent. Ne-a dus fara frane bruste si ne facea mereu pe plac la cererile "vrem caldura!/e prea cald". Ce mai... niste rasfatati am fost :) Hotelurile sunt super- am avut si niste mic dejunuri bogaaate incat nu reuseam sa gustam din toate - (suntem 2 pofticiciosi si nu ft pretentiosi) Nu a fost prima excursie din viata noastra( am m vizitat Londra, Paris, Praga, Viena, Italia) asa ca am vazut diferiti ghizi, hoteluri, mic dejunuri sau soferi. Noi ne-am indragostit de Interra si urmatoarea excursie tot cu ei mergem. Sa speram ca si ceilalti ghizi/ soferi sunt la fel.

 • Familia Zaharescu

  Circuitul Spania – Portugalia organizat de Interra Travel in octombrie 2012, ne-a lasat impresii de neuitat.

  Frumusetea locurilor vizitate a fost egalata de prestatia remarcabila a dl. ghid Cucu Adrian, un adevarat profesionist ce ne-a incantat cu cunostiintele sale in istoria, arta si gastronomia celor doua tari ale Peninsulei Iberice Itinerariul si excursiile optionale au fost bine alese, in acord cu tematica excursiei, ajutandu-ne sa cunoastem intr-un timp scurt atat de multe locuri si oameni.

  Autocarul sigur si confortabil, iar soferul dl Luigi mereu amabil. O nota aparte pentru hotelurile alese, corespunzatoare clasificarilor anuntate. Cum spaniolii si portughezii nu prea cunosc limbi straine, în relatia noastra cu personalul hotelier, cunoastrea limbii catalane si portugheze ale ghidului, ne-au fost intotdeauna de mare ajutor.

  Toate acestea ne-au determinat ca pentru excursia de Anul Nou sa alegem din nou Interra Travel.

  Familia Aurelia si Dan Zaharescu

 • Ioana Carmen

  Despre Interra numai bine, aveti profesionisti in echipa, care isi cunosc meseria si te fac sa te simti parte din peisajul acestor tari magnifice. Vad ca pastrati oferta Spania-Portugalia-Gibraltar, sper ca este cu aceeasi reprezentanti de pana acum, respectiv, ghid/dl. Dan si sofer eternul tacut dar placut in acelasi timp / dl/Cornel, de asemenea ma intereseaza daca aveti oferte pentru Spania-Gibraltar-Maroc la un pret rezonabil si Israel-Iordania-Egipt. as ramane recunoscatoare daca ati trimite aceste oferte pe adresa mea de email. Toate bune

 • Eva Sirbu

  Impresii surprinzator de bune pentru cineva aflat la prima experienta de acest fel si care nu avea deloc informatii incurajatoare despre acest tip de turism, din partea celor care il practica de ani buni. Stiam ca risc sa nimeresc un grup dificil, un ghid prea putin pregatit si care acopera lipsa de cunostinte cu filme si muzica, sau un sofer nervos, ca hotelul poate sa nu fie deloc cel promis etc, etc. M-am hotarat sa infrunt toate riscurile, pentru ca un asemenea traseu ca cel oferit de Interra - Spania-Portugalia in 13 zile era cu neputinta de acoperit altfel. La acel pret, mai ales. Din fericire, toate temerile s-au imprastiat rapid. Grupul s-a dovedit civilizat si placut, iar domnul Dan Calcisca - devenit repede prietenul nostru al tuturor, un ghid de exceptie - ca sa-l citez cu vorba favorita. Civilizat, politicos, prietenos, respectuos dar mana forte cand era cazul - si mai era, din pacate, unii oameni confunda o excursie in grup cu una pe cont propriu, toba de carte, cum se spune, si cu un talent rar de a sistematiza si oferi informatia intr-o forma vie, omeneasca, exact acea forma care atinge sufletul si fixeaza in el trairea. De altfel, nu intamplator ne indemna el la inceput sa ne deschidem sufletul si mintea ca sa primim si sa intelegem. Un indragostit de profesia lui, un pasionat inzestrat cu un talent de mare povestitor. Nu stiu si nici nu vreau sa-mi inchipui, cum ar fi aratat acest traseu minunat propus de dumneavoastra, fara ghidajul de maestru al domnului Dan si fara Don Cornel cel calm si tacut la volanul sau, fara aceasta echipa de aur a dumneavoastra. Pentru ca trebuie sa stiti : timp de 13 zile aceasta echipa a reprezentat pentru noi INTERRA. Nu stiu unde i-ati gasit, dar va felicit si va multumesc. Traseul este, intr-adevar, formidabil, oferta mai mult decat generoasa, raportat la pret mai cu seama. In rest, despre INTERRA numai de bine. V-am recomandat si va recomand cu caldura oricui vrea sa calatoreasca prin lume bine, in siguranta, civilizat si cu folos.

  Cu stima,

  Eva Sirbu

 • Ali Eden

   

  Va adresam multumiri pentru organizarea impecabila a circuitului Spania - Portugalia din perioada 12.09 - 24.09.2011.

  A fost o excursie de neuitat!

  Am apreciat in mod deosebit prestatia personalului INTERRA in derularea acestei excursii. Domnul Cucu Adrian s-a remarcat prin profesionalism, cunostinte vaste despre obiectivele vizitate (istorie, geografie, arhitectura, arte), simtul umorului si solicitudinea fata de cerintele membrilor participanti la excursie. Am apreciat, de asemenea, seriozitatea, punctualitatea si maniera de condus ale domnului sofer Cornel (regret ca nu i-am retinut numele de familie). Sigur vom mai apela la serviciile agentiei dumneavoastra.

  Cu multumiri, Prof.Univ.Dr. ALI EDEN Bucuresti, 07.11.2011

 • Familia Stanoiu

  Dragi prieteni,

  A sosit momentul sa va multumim si anul acesta! (am fost de multe ori cu Interra in circuite europene). Abia ne-am intors din minunatul circuit Spania-Portugalia (20.08 - 01.09.2011) si ne-a cuprins deja nostalgia. Totul a fost extraordinar de bine organizat, obiectivele turistice si traseele au fost riguros stabilite si reprezentative, hotelurile au oferit conditii peste medie, mesele de dimineata au fost variate si consistente iar zborurile cu Taromul au fost perfecte. In general, raportul calitate - pret a fost clar in avantajul turistilor. Cat despre cei doi OAMENI care ne-au insotit, nu avem destule cuvinte prin care sa ne exprimam admiratia. Ghidul nostru, dl. Adrian Cucu, este o persoana absolut speciala, o enciclopedie vie, un poliglot pasionat de meseria pe care o practica, un fin diplomat care ne-a purtat prin lumi actuale dar si prin istoria tarilor prin care am trecut. Nu credem ca exista o singura persoana din grup care sa nu doreasca sa repete experienta. Dl. Cucu a facut echipa excelenta cu soferul competent, responsabil, serios, respectuos, punctual si profesionist pana in maduva oaselor, dl. Cornel Alexandru. Ce bine ne-am simtit si in cata siguranta stiindu-l la volanul "Autocarului verde" pe dl. Cornel! In concluzie, circuitul nostru de vara a fost o reusita absoluta. Pentru aceasta va multumim tuturor, de la mic la mare, de la domnisoara Brindusa care ne-a inscris la doamna din stanga domnisoarei Brandusa (doua femei amabile, informate si competente), de la salariatul anonim la managerul general. Tuturor, inca o data, va multumim!

  Nicoleta si Andrei Stanoiu

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala

America de Sud

Australia si Oceania