Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Spania Marele Tour

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Triunghiul de aur din Madrid ofera un intreg Univers. El Greco, Velazquez, Rembrandt... Este format din Muzeul El Prado, Muzeul Reina Sofia, Muzeul Thyssen-Bornemisza.

Informatii Generale

Toate locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Si in 2018 va invitam in Spania Marele Tour: un mozaic de dans, cultura si arta.

Inclus Demipensiune pe Costa Maresme.

Vizitam Madrid, El Escorial, Toledo, Sevilia Capitala Andaluziei, Cordoba, Spectacol de Flamenco, Granada, Alhambra, Valencia, Barcelona, Costa Maresme, Montserrat... (vezi programul excursiei).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
24 Iunie 28 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 729 € 729 €
 Al 3-lea adult in camera dubla 699 € 699 €
 Copil 2-11 ani cu 2 adulti in camera 579 € 579 €
 Adult in camera Single 950 € 950 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Madrid Compania TAROM
• Zbor direct la retur Barcelona => Bucuresti Compania TAROM
• Transport cu autocar Interra nou pe circuit
Cazare 9 nopti la hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti cu mic dejun in Madrid la Hotel Agumar 4* sau similar
- 2 nopti cu mic dejun in Sevilia la Hotel AC Sevilia Forum 4* sau similar
- 1 noapte cu mic dejun in Granada la Hotel Urban Dream 4*sau similar
- 1 noapte cu mic dejun in Valencia la Hotel Mas Camarena 4* sau similar
- 3 nopti cu Demipensiune (mic dejun si cina) pe Costa Maresme la Hotel de 4*
• Tururi de oras la Madrid, Sevilia, Granada, Valencia, Barcelona

Ghizi locali la Madrid, Toledo si Sevilia
• Vizitele si excursiile mentionate in programul excursiei: Toledo, Cordoba, Barcelona

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 160 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxele de oras (se achita la receptia hotelurilor)
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti – Madrid – El Escorial

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:10 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10, sosire la Madrid la ora 11:15. Imbarcare in autocar si din aeroport pornim intr-un Tur panoramic de oras cu trecerea in revista a principalelor obiective turistice. Transfer la hotel pentru cazare. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie in Madrid sau optional excursie la El Escorial. Filip al II-lea a ridicat Madridul la rang de capitala dar s-a retras intre zidurile de granit ale Manastirii San Lorenzo de El Escorial (inclus in Patrimoniul UNESCO), de unde a condus un imperiu in care soarele nu apunea niciodata. El Escorial este  cel  mare edificiu din perioada Renasterii, palat, manastire si panteon regal,  fiind considerat in epoca “a opta minune a lumii”. Vizita cu ghid local include: apartamentele lui Filip al II-lea, Basilica, salile capitulare–“muzeul de pictura al manastirii” si Panteoanele Regale. Cazare Hotel Agumar 4* Madrid sau similar.

Ziua 2 | Madrid Capitala Spaniei

Mic dejun. Tur panoramic de oras (cu ghid local). Madrid–cea mai inalta capitala europeana (655 m): Plaza de Cibeles–una din cele mai emblematice piete ale Madridului, bulevardele centrale Paseo de la Castellana si  Gran Via. Stop fotografic in Plaza de Espana, cu  monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, dupa care poposim in Plaza de Oriente de unde incepem turul pietonal cu Palatul Regal (vizita exterioara), Catedrala Nuestra Senora de Almudena, Plaza Mayor si Puerta del Solkm.0 al drumurilor Spaniei. Dupa-amiaza timp liber in Madrid. Cazare Hotel Agumar 4* Madrid sau similar.

Ziua 3 | Madrid – Toledo - Sevilia

Mic dejun. Dimineata plecam spre Toledoorasul celor trei culturi. Vizita cu ghid local incepe cu descoperirea extraordinarei panorame a acestui oras monumental inconjurat de raul Tajo. Continuam cu vizita unei fabrici de obiecte damasquinado–artizanat, care alaturi de sabii, a facut renumit Toledo. Pietonal vom strabate labirintul de stradute descoperind grandioasa Catedrala Primada–o bijuterie a arhitecturii gotice, capela bisericii Santo Tome cu capodopera lui El Greco “Asezarea in mormant a Contelui de Orgaz”, sinagogile din  Juderia ( fostul cartier evreiesc) si Manastirea San Juan de los Reyes (vizite exterioare). Dupa Toledo vom strabate regiunile Castilla-La Mancha si Extremadura spre Andaluzia, unde pe seara vom poposi in Sevilla. Cazare Hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilla.

Ziua 4 | Sevilia Capitala Andaluziei

Mic dejun. Tur de oras Sevilia pietonal cu ghid local. Incepem cu Plaza de Espagna, una din cele mai frumoase piete din lume situata in parcul Maria Luisa–locul de desfasurare al Expozitiei Hispano-Americane din 1929, continuam prin labirintul de stradute din Barrio de Santa Cruz si pe langa zidurile Alcazarului Regal ajungem la Catedrala care pastreaza in interior impresionanta Capilla Mayor si monumentatlul mormant al lui Cristofor Columb. Catedrala din Sevilia este cea mai mare catedrala gotica din lume si a fost construita pe locul moscheii principale de la care se pastreaza minaretul, azi turnul–clopotnita Giralda de unde avem cea mai frumoasa panorama asupra orasului. Timp liber la dispozitie in Sevilla pentru cumparaturi, vizite individuale sau optional croaziera pe Guadalquivir. Cazare Hotel AC Sevilla Forum 4* sau similiar Sevilia. Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 5 | Sevilia – Cordoba – Granada

Mic dejun.  Dimineata plecam spre Cordoba–oras andaluz care a fost cu mai bine de 1.000 de ani în urmă–capitala de califat, cel mai mare oraș din Europa, dar și un centru cultural deosebit. Poposim pe malul Gudalquivirului si ne indreptam spre centrul istoric cu impunatoarea  Mezquita–Catedral (intrare optionala). Excursia continua spre Granada. Dupa-amiaza, optional, vizita cu ghid local la Alhambra–monument UNESCO  si cea mai vizitata atractie turistica din Spania. Creata original pentru scopuri militare, Alhambra a fost o "alcazaba" (fortareata), un "alcázar" (palat) si o "medina" (oras), toate in una. Vom vizita palatul Nasrizilor (ultima dinastiei maura din istoria Spaniei)-o capodoperă a artei maure, palatul de vara si gradinile Generalife si palatul ramas neterminat al lui Carol Quintul. Seara, optional  spectacol de flamenco in Sacromonte. Cazare Hotel Urban Dream Granada 4* sau similar Granada.

Ziua 6 | Granada – Valencia

Mic dejun. Dimineata facem o scurta plimbare prin Granada. Excursia continua spre Valencia, al treilea oras al Spaniei, unde ajungem dupa amiaza. Tur panoramic de oras Valencia in care vom descoperi locuri emblematice cum ar fi: futuristul complex arhitectonic “Orasul Artelor si Stiintelor”, vechia albie a raului Turia,  Arena de tauri, Gara de Nord, Primaria, Plaza de la Reina cu Catedrala si turnul  El Micalet, Torres de Quart si Torres de Serranos.  Cazare Hotel Mas Camarena 4* sau similar Valencia.

Ziua 7 | Valencia – Barcelona – Costa Maresme/Costa Brava

Mic dejun. Dimineata, timp liber la dispozitie in Valencia pentru program individual de cumparaturi sau plimbari in centrul istoric. Puteti vizita Piata Centrala (Mercado Central) cu structura sa modernista si diversitatea de produse locale, Lonja de la Seda–edificiu gotic civil din patrimoniul UNESCO sau Catedrala care adaposteste presupusul Sfant Gral. Excursia continua prin Comunitatea Valenciana si Catalunya, spre  Barcelona si mai departe catre zona de litoral Costa Maresme/Costa Brava pentru cazare. Cina si cazare Hotel de 4* Costa Maresme/Costa Brava.

Ziua 8 | Barcelona

Mic dejun. Excursie de 1 zi la Barcelona. Turul panoramic de oras incepe la Parc Güell cu o vedere panoramica a orasului, continua cu vizita exterioara la Sagrada Família-opera maestra a lui Antoni Gaudi, si Casa Milà-La Pedrera, (pentru bilete de intrare recomandam rezervarea anticipata). Strabatem elegantul bulevard Passeig de Gràcia, cu edificii moderniste si magazine de lux si poposim la Arcul de Triumf de langa parcul Ciutadella–locul de desfasurare a Expozitiei Universale de la 1888. Poposim in Placa  de Catalunya–emblematic reper al capitalei catalane. Timp liber pentru pranz, cumparaturi sau plimbare pe celebrul bulevard La Rambla din Ciutat Vella (orasul vechi). Continuam cu plaça d'Espanya si Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929  si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, coboram spre Port Vell (portul vechi), trecand pe langa Muzeul Maritim si Monumentul lui Columb, iar prin Barceloneta ajungem in Portul Olimpic, cu plajele, zgarie-norii (Hotel Arts si turnul Mapfre) si celebrul El Peix d’Or (pestele de aur). Pe seara ne intoarcem la hotel. Cina si cazare hotel 4* Costa Maresme/Costa Brava.

Ziua 9 | Costa Maresme – Montserrat

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional, excursie la Montserrat-loc de pelerinaj si adevarat centru spiritual al Cataluniei. Ne vom deplasa la 50 km nord-vest de Barcelona, in peisajul cu formațiuni stancoase distincte din Parcul Natural Montserrat la abatia benedictina, unde este venerata La Moreneta (imaginea de culoare inchisa a Fecioarei Maria). Dupa vizita basilicii dispuneti de timp liber pentru rugaciune sau scurte drumetii. Excursia include si o vizita la o crama cu degustare de cava (“sampanie”). Cina si cazare hotel 4* Costa Maresme/Costa Brava.

Ziua 10 | Barcelona - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO422 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:30, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 15:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 24 Iunie:
Excursie: Spania Marele Tour
Perioada: 24.06.2018 - 03.07.2018
Transport: Avion Compania TAROM
Ghidul Dumneavoastra: Dl Tudor Pitigoi
Telefon: 0738.653.675
Data plecare: 24 Iunie 2018
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni
Ora de intalnire: 06:10
Zbor plecare: RO415
Ora decolare: 08:10
Act de identitate: Carte de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de 10 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 singur bagaj de maxim 23 kilograme. Suma dimensiunilor bagajului (inaltime+lungime+latime) sa nu depaseasca 158 cm.
Ora locala oras sosire in Madrid este ora Romaniei – 1 ora

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer telefon
Iasi Petrom Pacurari 23.06 20:00 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Bacau Parcare stadion municipal 23.06 22:00 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Focsani Lukoil vis-a-vis parcare Electrica 24.06 02:30 Rezervare Transfer Ion 0729.602.602
Ploiesti Gara sud 24.06 05:00 B-303-YNT Doru 0727.810.650
Brasov Petrom Mc.Donalds Calea Bucuresti 24.06 03:00 B-303-YNT Doru 0727.810.650
Rm Valcea Benzinaria Socar 24.06 03:00 B-307-YNT Nicu 0774.400.153
Constanta Sala sporturilor 23.06 23:59 B-83-HKX Dan 0766.229.429

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

24.06-26.06 Hotel Rafael Ventas 4* Madrid
26.06-28.06 Hotel Sevilla Congresos 4* Sevilia
28.06-29.06 Hotel Urban Dream 4* Granada
29.06-30.06 Hotel Albufera 4* Valencia
30.06-03.07 Hotel Caprici Verd 4* superior Santa Susanna

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Vizita la Alhambra (Atentie: aceasta excursie se rezerva doar din tara):

Tarif: 35 €/adult  15 €/copil si include: transport autocar, biletul de intrare la Alhambra si El Generalife, ghizi locali, insotitor de grup, rezervare.

Excursie la El Escorial:

Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup.

Flamenco Show:

Tarif: 30 €/persoana si include: transport autocar, bilet de intrare, 1 bautura.

Excursie la Montserrat:

Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la Crama, insotitor de grup.


Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Mariana Borza

  A fost suuuper ! Toata lumea multumita ! Ghid de 10 cat priveste de Cosmin nu mai avem nimic de zis decat "un mare conducator !". Bravo Interra multumim pt vacantele placute !

 • Filip Lenuta

  Un frumos circuit prin orasele Spaniei. Spania Marele Tour 24 Iunie 2017. Multumim Interra. Multumim echipei: ghid Lucica Belciu + Sofer Constantin Banica zis Cosmin. o echipa de nota 10. Si un grup tot de nota 10.

 • Interra Travel

  De la turisti si ghizi primite

  Vizita la Muzeul Prado

  Spania, Madrid, Muzeu Prado

 • Gabriela Stanescu

  Am apelat la serviciile dv anul trecut, am fost pe Spania Marele Tour si am fost extrem de multumita, fapt pentru care m-am hotarat ca anul acesta sa plec tot cu Interra in excursia Austria -Bavaria _iulie cu avionul.

  V-am recomandat cu mare placere si am convins o familie sa mi se alature. As fi interesata daca pt inscriere timpurie inceputul acestei luni, beneficiem de vreo reducere. Astept raspunsul dumneavoastra.

  Va multumesc, Stanescu Gabriela

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

Africa

America de Nord si Centrala

Mari si Oceane

America de Sud

Australia si Oceania