Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Un traseu nou de la Interra.
Bonus demipensiune pe Costa Brava.

Vizitam Madrid, Toledo, Burgos, Leon, Santiago de Compostela, Gijos, Oviedo, Santander, Bilbao, San Sebastian, Tara Bascilor, Pamplona, Lourdes, Toulouse, Carcassonne, Costa Brava... (vezi programul excursiei).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
18 Iulie 24 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? reprogr reprogr
 Adult in camera dubla 999 € 999 €
 Al 3-lea adult in dubla 959 € 959 €
 Copil 2-11 ani cu 2 adulti in camera 799 € 799 €
 Adult in camera Single 1.380 € 1.380 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Madrid, Compania TAROM
• Zbor direct la retur Barcelona => Bucuresti, Compania TAROM
• Transport cu autocar Interra pe circuit
Cazare 12 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 2 nopti in Madrid la Hotel Compostela Suites 3* sau similar
- 1 noapte in Leon la Hotel Abad San Antonio 4* sau similar
- 1 noapte in Santiago de Compostela la Hotel Congreso 4* sau similar
- 1 noapte in Oviedo la Hotel Silken Monumental Naranco 4* sau similar
- 2 nopti in Bilbao la Hotel Sercotel Boulevard 4* sau similar
- 1 noapte in Lourdes la Hotel Mercure Imperial 4* sau similar
- 1 noapte in Toulouse la Hotel Palladia 4* sau similar
- 3 nopti pe Costa Brava in Lloret del Mar la Hotel Gran Monterey 4* sau similar
Bonus demipensiune la cazarea din Costa Brava (3 cine)
• Tururile si vizitele din program:
- tururi de oras cu insotitorul de grup la Madrid, Leon, Toulouse
- tururi de oras cu ghizi locali la Bilbao, Oviedo
- vizite la Burgos, Santiago de Compostela, Gijon, Santander, Pamplona, Lourdes, Carcassonne
• Ghizi locali la Bilbao, Oviedo

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport 170 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno
• Taxele de oras sau de statiune, acolo unde se aplica, se achita la receptia hotelurilor
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Madrid
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:10 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10, sosire la Madrid la ora 11:15. Capitala a Spaniei din 1561, Madrid este o metropola cosmopolita ce fascineaza prin contrastul dintre modernitatea sa si patrimoniul cultural si artistic. Din aeroport pornim intr-un tur panoramic de oras care cuprinde: zona Cuatro Torres, Paseo de la Castellana, Plaza de Toros Las Ventas, Plaza de Cibeles, Plaza de Oriente cu Palatul Regal si Catedrala Nuestra Senora de Almudena. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitie in Madrid. Cazare la Hotel Compostela Suites 3* sau similar Madrid.

Ziua 2 | Madrid–Toledo
Mic dejun. Zi libera la dispozitie in Madrid sau, optional, Excursie la Toledo–”orasul imperial”, “orasul celor trei culturi”. Vizita cu ghid local va cuprinde un tur cu autocarul pentru a admira extraordinara panorama a acestui oras monumental si un tur pietonal in centrul istoric, patrimoniu UNESCO, in care vom intalni Plaza de Zocodover, Catedrala Santa Maria–lacasul spiritual al Spaniei catolice, Juderia (fostul cartier evreiesc) si monumentala Manastire San Juan de los Reyes. Ziua va fi completata cu o visita la fabrica de damasquinado, cunoscut artizanat toledan. Intoarcere la Madrid si timp liber la dispozitie in capitala Spaniei unde va recomandam o vizita la Muzeul Prado, ce reuneste una din cele mai mari colectii de capodopere ale picturii spaniole, italiene, franceze si flamanade sau o vizita la Muzeul Reina Sofia, unul din cele mai celebre muzee de arta moderna si contemporana din lume. Cazare la Hotel Compostela Suites 3* sau similar Madrid.

Ziua 3 | Madrid–Burgos–Leon
Mic dejun. Plecam spre Burgos–vechea capitala a Castiliei si patria legendarului erou al Reconquistei, El Cid Campeador. Poposim in centrul istoric care este dominat de Catedrala Santa Maria, patrimoniu UNESCO, una din cele mai frumoase catedrale gotice ale Spaniei si ale lumii. Burgos este situat pe celebrul drum de pelerinaj-El Camino de Santiago paralel cu care vom continua spre Leon–capitala istorica a regatului crestin Leon. Tur pietonal in centrul istoric unde se poate vizita Catedrala Gotica–numita “Pulcra Leonina” pentru impresionantele sale vitralii. Cazare la Hotel Abad San Antonio 4* sau similar Leon.

Ziua 4 | Leon–Santiago De Compostela
Mic dejun. Continuam turul spre Santiago de Compostela-capitala istorica a Galiciei si unul dintre cele mai frumoase orase din toata Spania. Aici toate drumurile conduc in Praza do Obradoiro, unde vom admira maretia Catedralei, presupusul loc de odihna al moastelor Sfantului Apostol Iacob („Santiago” in limba spaniola) si destinatia finala a pelerinilor pe El Camino de Santiago–pelerinaj de 900 km si 1.000 de ani de istorie, considerat unul dintre cele mai importante trei pelerinaje crestine, alaturi de Ierusalim si Roma. Cazare la Hotel Congreso 4* sau similar Santiago de Compostela.

Ziua 5 | Santiago De Compostela–Gijon-Oviedo
Mic dejun. Traversam Galicia spre Marea Cantabrica si dupa Ribadeo intram in principatul Asturias si vom poposi pe Costa Verde in Gijon-un oraș modern si plin de viata. Vom face o plimbare prin vechiul cartier pescaresc Cimadevilla, cu elegantele stradute si monumentele sale: biserica San Pedro, Baile Romane, Palatul Revillagigedo. Dupa-amiaza ajungem in capitala principatului, Oviedo, desemnat patrimoniu mondial UNESCO datorita arhitecturii sale unice și istorice, care dateaza din vremurile romanice si pre-romanice. Printre acestea se numara Catedrala Oviedo si biserica și palatul Santa María del Naranco. Timp la dispozitie pentru a explora fermecatorul cartier istoric din jurul catedralei sau de a poposi intr-unul din excelentele “sidrería” (bar traditional de cidru). Cazare la Hotel Oca Santo Domingo 4* sau similar Oviedo.

Ziua 6 | Oviedo–Santander-Bilbao
Mic dejun. Plecam spre Santander-capitala Cantabriei, oras cu o lunga istorie maritima si o eleganta statiune de litoral cu plaje mari de nisip si una din cele mai frumoase faleze maritime din Spania. Continuam spre Tara Bascilor (Euskadi), comunitate situata tot in nordul Spaniei. Tur de oras Bilbao cu ghid local. Cu autocarul vom descoperi noua arhitectura a orasului, care a cunoscut o relansare turistica in urma cu 20 de ani cand, in plin declin post-industrial, aici a fost inaugurat Muzeul Guggenheim, iar pietonal parcurgem Casco Viejo, cea mai veche parte a orasului cu Teatrul Arriaga, Plaza Nueva si Siete Calles–primele strazi ale orasului datand din Sec al-XIV-lea. Cazare la Hotel NH Herencia Rioja 4* Logrono (plecarea 18.07), Hotel Puerta de Bilbao 4* Barakaldo (plecarea 24.09) sau similare.

Ziua 7 | San Sebastian
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, Excursie la San Sebastian–Donostia. Aici vom face un tur panoramic cu cele mai interesante zone, bulevarde, poduri, La Concha si pietonal in centrul istoric cu cladirile sale emblematice: Biserica Sfanta Maria del Coro–sau “Basilica”, cum este ea cunoscuta de localnici, se remarca atat prin arhitectura sa cat si prin frumoasele slujbe care se tin aici. Primaria–o cladire ce nu poate trece neobservata, o capodopera a arhitecturii spaniole care in trecut a gazduit un cazino. Vechiul Port–care in prezent are mai mult rol de recreere si pescuit, etc. Cazare la Hotel NH Herencia Rioja 4* Logrono (plecarea 18.07), Hotel Puerta de Bilbao 4* Barakaldo (plecarea 24.09) sau similare zona Bilbao-Logrono.

Ziua 8 | Tara Bascilor–Pamplona-Lourdes
Mic dejun. Dimineata ne indreptam spre Pamplona capitala istorica a Navarrei, situata la poalele Pirineilor pe El Camino si bine cunoscuta in intreaga lume pentru “el Encierro”-cursa cu tauri din cadrul festivalului Sanfermines din luna iulie. Vizita in Casco Viejo, centrul istoric si inima orasului, ce gazduieste unele dintre cele mai importante monumente ale orasului, cum ar fi Catedrala Santa María la Real de Pamplona, Primaria (Ayuntamiento) si Plaza del Castillo. De aici calatoria continua spre Lourdes. In cei 160 de ani care au trecut de la aparitiile Fecioarei Maria, Lourdes a devenit, dintr-un mic orasel comercial, unul dintre cele mai mari locuri de pelerinaj din intreaga lume. Aproximativ 6 milioane de oameni vin aici in fiecare an, unii pentru a se ruga, altii pentru a se vindeca sau pentru a cere ajutor si indrumare, binecuvantare si protectie, iar altii vin din simpla curiozitate. Cazare la Hotel Mercure Imperial 4* (plecariea 18.07), Hotel Astrid 4* (plecarea 24.09) sau similare Lourdes.

Ziua 9 | Lourdes–Toulouse
Mic dejun. Dimineata vizitam Lourdes cu Grota Massabielle-locul in care s-au produs cele 18 aparitii ale Fecioarei Maria in 1858 si centrul vietii religioase si al pelerinajului din Lourdes, impreuna cu Basilica Imaculatei Conceptiuni si Basilica Rozariului construite prin referinta la aceste aparitii. Dupa-amiaza plecam din Lourdes spre Toulouse–al patrulea oras al Frantei, capitala istorica a Languedoc-ului si totodata capitala europeana a industriei aeronautice si spatiale. Cazare la Hotel Palladia 4* sau similar Toulouse.

Ziua 10 | Toulouse–Carcassonne-Costa Brava
Mic dejun. Dimineata vizitam Toulouse–denumit “orasul roz” datorita numeroaselor constructii din caramida: Place du Capitole–“inima” orasului cu Primaria, Teatrul si Basilica Saint-Sernin (cel mai mare edificiu romanic din Europa). Ramanem in Occitania si dupa aprox. 100 km poposim in pitorescul Carcassonne-un oras de poveste construit pe malul raului Aude, inclus in Patrimoniul UNESCO pentru zidurile si turnurile sale medievale excelent conservate. Dupa aceasta incursiune medievala ne continuam deplasarea spre Catalunia urmand sa traversam Muntii Pirinei prin La Jonquera pentru a ajunge pe Costa Brava. Cina si cazare la Gran Hotel Monterrey 4* Lloret del Mar sau similar Costa Brava.

Ziua 11 | Costa Brava
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pe Costa Brava. Cina si cazare la Gran Hotel Monterrey 4* Lloret del Mar sau similar Costa Brava (Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor AETR, excursia optionala se realizeaza cu autocar local).

Ziua 12 | Costa Brava
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pe Costa Brava sau, optional, Excursie la Barcelona si Montserrat. Dimineata ne deplasam in Barcelona unde vom face un tur panoramic de oras: Sagrada Familia, Passeig de Gracia cu Casele Gaudi, Plaça d'Espanya si colina Montjuic, cu pavilioanele de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992, Port Vell (portul vechi), Monumentul lui Columb, Portul Olimpic si Placa de Catalunya. Timp liber pentru  cumparaturi sau plimbari pietonale in cartierul Gotic si pe bulevardul Rambla. Dupa-amiaza, excursia continua la Montserrat-loc de pelerinaj si centru spiritual al Cataluniei. Ne vom deplasa la 50 km nord-vest de Barcelona, in peisajul cu formațiuni stancoase distincte din Parcul Natural Montserrat la abatia benedictina, unde este venerata La Moreneta (imaginea de culoare inchisa Sfintei Fecioare Maria). Retur pe Costa Brava. Cina si cazare la Gran Hotel Monterrey 4* Lloret del Mar sau similar Costa Brava.

Ziua 13 | Barcelona-Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO422 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:30, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 15:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Rezervarea excursiei:
se face in scris cu un mesaj pe email la [email protected] sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

Plata excursiei:
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:
• transferul gratuit deserveste exclusiv orasele mentionate in prezentarea excursiei.
• transferul din tara la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu gratuit. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri, inclusiv catre alti turisti din alte orase decat cele deservite, care nu beneficiaza de transfer.
• costurile totale ale transferurilor gratuite sunt suportate de catre Tour Operatorul Interra Travel.
• daca pasagerul care a rezervat transfer gratuit renunta ulterior la acesta, nu exista notiunea de eventuale restituiri intrucat acesta este gratuit.
• transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic.
Daca turistul nu solicita la rezervarea pachetului turistic si transfer gratuit, ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile, cu confirmare de la Interra Travel si cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• daca pasagerul cu transfer rezervat renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de transfer gratuit au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de catre soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor, care au drept consecinta pierderea avionului de catre acestia. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre pasager.
• transferurile gratuite sunt asigurate de catre Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme, microbuze, autocare) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este acoperita integral de catre Tour Operator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru doua sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau renunta la transfer.
• Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti

Excursie la Toledo:
Tarif: 35 €/persoana si include: transport autocar, ghid local autorizat si insotitor de grup.

Excursie la San Sebastian:
Tarif: 45 €/persoana si include: transport autocar, ghid local autorizat si insotitor de grup.

Excursie la Barcelona si Montserrat:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, vizita la basilica Montserrat si insotitor de grup.

 

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

America de Nord si Centrala

Oceanul Indian

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania

Mari si Oceane