Informatii Generale Program Excursie Descriere Hotel Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Avem partaje in camera dubla:

Data plecare Partaj
23 Sep 2022 Domn
22 Oct 2022 Doamna
Vezi toate partajele la toate excursiile
Harta Traseu - Sicilia-Giardini Naxos

Click pe harta traseului

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Fara restrictii de calatorie.

Se spune ca nu ai vazut nimic din Italia si nu i-ai simtit gustul pana nu ai vizitat Insula Sicilia un taram scaldat de mare si soare si strajuit de vulcanul Etna. Sicilia, un muzeu al naturii, este la fel ca o femeie frumoasa, greu de inteles din prima clipa. Este nevoie de putin timp pentru a te acomoda si a te lasa sedus de farmecul ei aparte, dar o data ce te-ai amorezat nu-ti vei mai schimba sentimentele.

Cu Hotel Hellenia Yachting 4*,
unul dintre cele mai elegante hoteluri din Giardini Naxos.

Vizitam Giardini Naxos, Taormina, Siracusa, Marzmemi, Milazzo, Tindari, Catania... (click pe Program Excursie).
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecari din: Bucuresti Otopeni.
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari sejur
23 Septembrie 22 Octombrie
 Mai sunt locuri libere ? da da
 Adult in camera dubla 749 749
 Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 749 749
 Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 679 679
 Adult in camera single 875 875

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Catania => Bucuresti, Compania Austrian
• Taxele de aeroport

• Transferuri aeroport-hotel-aeroport

Cazare 5 nopti cu mic dejun in Giardini Naxos la Hotel Hellenia Yachting 4* sau similar
• Mini bar in camera cu inlocuire zilnica a produselor consumate

• Acces la centrul de wellness (sauna, baie turceasca, jacuzzi, dusuri aromatice)
• Transfer hotel-Taormina
• Tur de oras Taormina cu ghidul insotitor

Nu sunt incluse:
• Bilete de intrare la obiective turistice, excursiile optionale
• Asigurare travel covid protection
• Taxele de oras, aprox 2 €/persoana/zi, se achita la receptiile hotelurilor

• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Supliment 5 cine (fara bauturi): 95 €/persoana
• Supliment camera cu balcon: 50 €/persoana
• Supliment camera cu balcon si vedere la mare: 100 €/persoana

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Catania–Giardini Naxos
Plecare 23 Septembrie: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 07:50, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines cu destinatia Catania, via Viena. Decolare la ora 09:50 cu zborul OS782 si aterizare la Viena la ora locala 10:30. Decolare spre Catania pe zborul OS489 la 12:05. Sosire in Catania la ora 14:05.
Plecare 22 Octombrie: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 10:45, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Catania, via Munchen. Decolare la ora 12:45 cu zborul LH1651 si aterizare la Munchen la ora locala 13:50. Decolare spre Catania pe zborul LH1908 la 15:40. Sosire in Catania la ora 17:45.
Transfer si cazare hotel Hellenia Yachting 4* sau similar. Detalii hotel

Ziua 2 | Giardini Naxos-Taormina
Mic dejun. Astazi vom vizita Taormina impreuna cu insotitorul de grup. Suntem in Taormina (centru inscris in patrimoniul UNESCO), un loc frecvent vizitat de aristocratia engleza din Sec al XIX-lea si cunoscut sub numele de „Monte Carlo al Siciliei”, renume pastrat pana in ziua de azi. Cele mai importante atractii turistice: Piazza IX Aprile si San Giuseppe, Piazza del Duomo, Corso Umberto-o strada perfecta pentru shopping sau o vizita la teatrul grecesc. Timp liber la dispozitie. Transferul in Taormina se va face cu autocar local, doar la dus. Intoarcere la hotel pe cont propriu, cu autobuzul sau taxi. Timp liber la dispozitie in Giardini Naxos. Cazare Hotel Hellenia Yachting 4* sau similar.

Ziua 3 | Giardini Naxos–Siracusa si Marzamemi
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau relaxare la facilitatile hotelului. Optional, excursie la Siracusa si Marzamemi. Azi puteti vizita orasul Siracusa–unul dintre cele mai vechi orase din lume. Infiintat in anul 733 i.Hr. de colonistii greci din Corint, cunoscuti si sub numele de corintieni, a fost unul dintre cele mai bogate si mai puternice orase ale Greciei Mari. In anul 212 i.Hr. a fost cucerit de romani. Este orasul lui Arhimede (287-212 i.Hr.) care si-a gasit moartea in timpul luptei romanilor pentru cucerirea orasului. Se viziteaza: Teatrul Grec, Urecchio di Dionisio, Santuario Madona delle Lacrime, L’Isola di Ortigia si Domul. Continuam excursia cu unul dintre cele mai frumoase sate de litoral din Sicilia-Marzamemi–un fascinant sat maritim, situat pe coasta la doar cativa kilometrui de cel mai sudic punct al Italiei. Numele provine din limba araba Marsa al-Hamam, ceea ce inseamna „Golful Porumbeilor”, deoarece zona este locul prin care trec pasarile  mici, in timpul migratiei. Putem admira frumosul port cu barci colorate din lemn, Biserica San Francesco di Paola, Piata Centrala, tonnara (fabrica de ton), palatul aristocratic Villadorata si Piazza Regina Margherita. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Hellenia Yachting 4* sau similar.

Ziua 4 | Giardini Naxos–Milazzo si Tindari
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja sau relaxare la facilitatile hotelului. Optional, excursie la Milazzo si Tindari.  Azi puteti vizita cele mai deosebite orase de pe coasta din nord-estul Siciliei. Milazzo a fost initial cunoscut sub numele de Mylae, care a fost un avanpost pentru Zancle-fondata de colonistii greci. Turul ghidat va incepe cu un scurt tur panoramic al Orasului Vechi: Palazzo di Città, Marina Garibaldi, biserica San Giacomo, Piazza Roma si vilele grecesti. Apoi, vom vizita in Orasul de Sus–Castello-construit ca turn de aparare si observare. Continuam cu Capo Milazzo de unde veti avea ocazia sa admirati arhipelagul eolian. Veti putea de asemenea vedea Sanctuarul Sf. Antonio di Padova si Capela. Se spune ca Sf. Antonio a cautat refugiu aici in urma naufragiului care a avut loc in ianuarie 1221. Dupa-amiaza, turul va continua spre Tindari, una dintre ultimele colonii grecesti din Sicilia, fondata de Dionisie din Siracuza. Vom vizita zona arheologica din vechiul Tyndaris, Bazilica Romana, Teatrul grecesc, si Sanctuarul modern care adaposteste statuia miraculoasa a Madonei Negre. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Hellenia Yachting 4* sau similar.

Ziua 5 | Giardini Naxos 
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja, relaxare la facilitatile hotelului sau cumparaturi. Giardini Naxos va va incanta cu un numar mare de atractii, atat in interiorul orasului, cat si in afara acestuia,  diferite monumente istorice, arhitecturale si naturale sunt la fiecare pas. Cazare Hotel Hellenia Yachting 4* sau similar.

Ziua 6 | Giardini Naxos–Catania–Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre Catania, al 2-lea mare oras al Siciliei si capitala provinciei cu acelasi nume unde vom avea Turul de oras panoramic si pietonal Catania: Palatul Arhiepiscopal si Domul, Fantana elefantului, Palatul Municipal, Manastirea St. Agata, Universitatea, Teatrul Bellini, Teatrul Roman. (NOTA: Pentru plecarea din 23 Septembrie, turul de oras Catania se va face in ziua 1).
Pentru plecarea Octombrie: Transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1909 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 18:40 si aterizare in Munchen la ora 20:50. La ora 21:50 imbarcare pe zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 24:50.
Pentru plecarea 23 Septembrie: Transfer la aeroportul din Catania pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS490 cu destinatia Viena. Decolare la ora 09:45 si aterizare in Viena la ora 11:50. La ora 15:40 imbarcare pe zborul OS785 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 15:15.Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

Descriere Hotel

Hotel Hellenia Yachting 4*
Hotelul Hellenia Yachting este unul dintre cele mai elegante hoteluri din Giardini Naxos, recent renovat. Autobuzele opresc la numai 150 de metri distanta si ofera legatura directa cu Taormina. Puteti sa va bucurati de plaja privata, pisicina si centrul wellness. Hellenia ofera camera standard cu aer conditionat, minibar, seif, LED-tv, internet si fierbator. Elegantul hotel dispune de sezlonguri si umbrelele cu piscina si o terasa spatioasa, panoramica. Restaurantul serveste specialitati traditionale siciliene si o lista extinsa de vinuri fine. Alte detalii
Giardini Naxos Hotel Hellenia Yachting

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Excursii Optionale

Tarife informative pentru minim 20 participanti, pot suferi modificari pana la plecare:

Excursie la Siracusa & Marzamemi:
Tarif: 80 €/persoana si include: transport cu autocar local, taxele de drum,insotitor de grup.

Excursie la Milazzo & Tindari:
Tarif: 80 €/persoana si include: transport cu autocar local, ghid local, taxele de drum, insotitor de grup.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala

America de Sud

Australia si Oceania