Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare
Harta Traseu - Serbia-Muntenegru-Croatia-Bosnia

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Parcul National Plitvice este cea mai veche rezervatie naturala din Sud-Estul Europei, din 1979 Patrimoniu UNESCO. Se spune ca e un taram unde uiti de toate problemele...

Informatii Generale

Adriatic Tour
Serbia-Muntenegru-Croatia-Bosnia Hertegovina.
• Cu autocar Interra de 4 stele.

Vizitam Belgrad, Canionul Tara, Podgorica, Cetinje, Budva, Fiordul Kotor, Dubrovnik, Neum, Mostar, Medugorje, Split, Parcul National Plitvice, Zagreb, Osijek, Vukovar, Novi Sad... (click pe Program Excursie).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din orasele: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara
Transferuri gratuite Interra la imbarcare si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti

>
Rm Valcea, Pitesti

 Plecari excursie
13 Aprilie 10 Mai 7 Octombrie
 Mai sunt locuri libere ? da da da
 Adult in camera dubla 549 € 569 € 559 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 549 € 569 € 559 €
 Copil 2-11 ani (cu 2 adulti in camera) 449 € 469 € 459 €
 Adult in camera single 679 € 709 € 699 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra de 4*
Cazare 9 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 1 noapte in Belgrad la Hotel Elegance 3* sau similar
- 1 noapte in Kolasin la Hotel Bianca 4* sau similar
- 2 nopti in Budva la Hotel Slovenska Plaza 3* sau similar
- 2 nopti in Neum la Hotel Sunce 4* sau similar
- 1 noapte in zona Plitvice la Hotel Big House & Zvonimir 3* sau similar
- 1 noapte in Zagreb la Hotel Laguna 3* sau similar
- 1 noapte in Belgrad la Hotel Elegance 3* sau similar
• Tururi de oras si vizite la Belgrad, Podgorica, Cetinje, Kotor, Dubrovnik, Split, Zagreb, Osijek, Vukovar-Novi Sad
• Ghizi locali la Cetinje, Kotor si Dubrovnik
• Excursie la Parcul National Plitvice
• Excursie la Parcul National Durmitor si Canionul Tara

Nu sunt incluse:
• Asigurarea travel covid protection
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Supliment demipensiune recomandat (9 cine): 80 €/adult, 45 €/copil
, se achita la inscriere

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Belgrad
Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei, ora 05:00 pe ruta Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Deva, Arad, Timisoara, Belgrad. Sosire la Belgrad seara tarziu, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Elegance 3* sau similar.

Ziua 2 | Belgrad–Muntenegru
Mic dejun. Tur de oras Belgrad: Citadela Kalemegdan situata dramatic deasupra confluentei raurilor Sava si Dunare, Palatul Printesei Ljubice, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National. Excursia continua spre Muntenegru unde vom ajunge seara tarziu la hotel. Cazare Hotel Bianca 4* sau similar Kolasin.

Ziua 3 | Canionul Tara–Podgorica–Cetinje–Budva
Mic dejun. Excursia continua cu o incursiune in Parcul Durmitor pe Canionul Raului Tara. Parcul National Durmitor a fost creat in 1952 si se inalta uimitor pana la 2.522 m ! Durmitor, care inseamna "adormit” intr-unul dintre dialectele Muntenegrului antic, a fost preluat pe lista Patrimoniului UNESCO in 1980, impreuna cu raurile Tara, Draga si Susica, ale caror canioane brazdeaza Parcul National Durmitor. In Parcul National Durmitor, Canionul Raului Tara este el insusi un monument, care se intinde pe 80 de kilometri si are o adancime de 1.300 m, fiind al doilea ca marime dupa Marele Canion din Statele Unite ! Plecare spre capitala Podgorica unde se face un scurt tur panoramic, iar apoi vom ajunge in Cetinje-capitala istorica a Muntenegrului. Admiram in turul pietonal vechea Manastire, resedinta prezidentiala, muzee si galerii. Excursia continua catre Budva. si transfer la hotel pentru formalitatile de cazare. Cazare Hotel Slovenska Plaza 3* sau similar in Budva.

Ziua 4 | Budva relaxare pe malul Adriaticii in Muntenegru
Mic dejun. In prima parte a zilei vizitam Budva, metropola turistica a Muntenegrului. Numeroasele plaje si peisajele de vis imprejmuiesc mica statiune de la Marea Adriatica. Pe langa minunatele peisaje, Budva este deosebita si datorita numeroaselor vestigii si monumente istorice. Intoarcere la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Budva. Cazare Hotel Slovenska Plaza 3* sau similar in Budva.

Ziua 5 | Fiordul Kotor–Dubrovnik–Neum (Bosnia Hertegovina)
Mic dejun. Ne indreptam catre Croatia, de-a lungul fiordului Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit "Fiordul Sudului". In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului UNESCO. Tur pietonal cu ghidul local in Kotor. Excursia continua spre Dubrovnik, nu inainte de a face un stop fotografic in locul special amenajat care ofera o panorama deosebita asupra orasului si a insulei Locrum. Intalnire cu ghidul local la Pile Gate–Poarta principala de intrare in cetatea Dubrovnik pentru Tur de oras Dubrovnik pietonal cu ghid local: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, fortareata Lovrijenac, fortareata Minceta, Stradun–principala artera pietonala din cetate, biserica votiva San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas–simbol al orasului, Biserica Sf. Blaise, Manastirea Dominicana, Portul vechi si fortareata Ravelin (Durata: 2 ore, fara intrari). Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi in Dubrovnik. Excursia continua catre statiunea Neum–situata in micuta portiune cu iesire la Marea Adriatica din Bosnia-Hertegovina, la doar 60 km de Dubrovnik. Cazare Hotel Sunce 4* Neum sau similar.

Ziua 6 | Bosnia Hertegovina: Mostar si Medjugorje
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Neum pentru relaxare pe malul Marii Adriatice. Optional, Excursie de o zi in Bosnia-Hertegovina la Mostar si Medjugorje. Mostar, centrul istoric, politic, stiintific si cultural din Hertegovina se afla la poalele versantilor muntelui Velez, in valea raului Neretva. Vom vizita partea veche a orasului, cu strazi pietruite, structuri medievale, monumente si cladiri traditionale otomane, traditionalului Kujundziluk (bazarul vechi)  si celebrul Stari Most („Podul Vechi”) complet distrus si minutios restaurat. Continuam excursia catre Medjugorje, locul unde Dumnezeu si omul se intalnesc, si facem un scurt stop pentru vizite cu insotitorul de grup. Intoarcere la hotel. Cazare Hotel Sunce 4* Neum sau similar.

Ziua 7 | Neum–Split–Plitvice
Mic dejun. Din Neum ne indreptam spre nord de-a lungul spectaculoasei Coaste Adriatice, trecand pe langa sate vechi de pescari si resorturi noi, ajungand la Split. Vom vizita orasul printr-un scurt tur pietonal: Palatul lui Diocletian, Catedrala cu faimosul turn cu clopot, Templul lui Jupiter, iar langa ruinele romane se gasesc cateva cladiri medievale, printre care si o primarie datand din Sec al XV-lea. Dupa vizita in Split, ne indreptam catre zona Parcului National Plitvice. Cazare Hotel Big House & Zvonimir 3* sau similar in zona Plitvice.

Ziua 8 | Plitvice-Zagreb
Mic dejun. Excursia continua spre Parcul National Plitvice. Complexul a fost declarat parc national inca din anul 1949, reprezentand cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei, vizitata anual de aproape 1 milion turisti, iar in anul 1979 parcul Plitvice a fost preluat pe lista Patrimoniului UNESCO. Daca va intrebati de ce peste un million de oameni vin aici in fiecare an, din toate colturile lumii, va invitam sa va pregatiti aparatele foto si camerele de filmat si sa vizitati unul dintre cele mai spectaculoase si mai salbatice locuri din Europa. Acesta minune naturala cu 16 lacuri terasate inconjurate de munti si vegetatie luxurianta va taie pur si simplu rasuflarea. Continuam drumul spre Zagreb-un oras plin de farmec cu bulevarde largi, piete uriase si cu o arhitectura secessionista. Vizitam: Piata Centrala, Piata Jelacic, Catedrala-o bijuterie arhitecturala gotica, Turnul Lotrscak. Cazare Hotel Laguna 3* sau similar Zagreb.

Ziua 9 | Zagreb–Osijek–Vukovar–Novi Sad–Belgrad
Mic dejun. Plecam spre Belgrad prin Slavonia unde vom poposi la Osijek, capitala regiunii, oras ce pastreaza arhitectura austro-ungara a centrului  istoric si remarcabila fortareata Trvda. De aici plecam spre Dunare si vom poposi la Vukovar, orasul in care s-a desfasurat cea mai mare batalie din Europa dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Trecem in  Serbia si vizitam  Novi Sad–al doilea oras al tarii, ce  va fi, impreuna cu Timisoara capitala culturala europeana in anul 2021. Seara ajungem la Belgrad. Cazare Hotel Elegance 3* sau similar  Belgrad.

Ziua 10 | Belgrad-Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de formalitatile vamale.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

Excursie la Mostar si Medjugorje:
Tarif: 45 €/persoana si include: transport autocar, insotitor de grup.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Adriatic Tour !
  Plecarea 13 Mai 2022.
  (click pe poze pentru marire

 • Mariana Ilie

  Felicitări Interra, pentru acest circuit bine ales, bine organizat ! Mulțumiri echipei care ne-a însoțit !

 • Iosif Mitrita

  Un circuit minunat Serbia-Muntenegru-Croația-Bosnia-Hertigovina (17 mai 2019). Mulțumesc Interra, ghidului nostru Rădulescu Cristina și celor doi șoferi Florica și Radu !

 • Turisti Interra

  Plecarea 17 Mai 2019: Salutari din Parcul National Plitvice !

  Croatia Plitvice

 • Adriana Popescu

  Adriatic Tour 3-12 Octombrie 2018. Un circuit ce dezvaluie tumultoasa istorie a fostelor republici iugoslave si in aceeasi masura frumusetea incontestabila a acestui colt de lume. Calatoria incepe cu vizitarea Belgradului, situat la confluenta raului Sava cu fluviul Dunarea, oras ce pastreaza dovezile unui trecut trist si continua cu Muntenegru cu al sau Canion Tara ce impresioneaza prin dimensiuni si grandoare. Ajuns pe litoralul adriatic, calatorului i se infatiseaza un alt tip de peisaj, o armonie perfecta intre munte si mare. Vegetatia mediteraneana contribuie covarsitor la acest spectacol al naturii, etalandu-si bogatia de culori si arome spre incantarea tuturor celor care au sansa sa ajunga aici. Statiunile pitoresti isi asteapta turistii oferindu-le vacante memorabile, in timp ce orasele vizitate isi aduc contributia la tezaurul cultural, istoric si geografic al regiunii. Podgorica, Cetinje, Budva, Dubrovnik, Split, Zagreb au fiecare cate o poveste ce merita aflata. Insula Korcula ne aminteste de locul nasterii celebrului Marco Polo si a sa calatorie epica in China. Fiordul Kotor lasa o puternica impresie prin asemanarea izbitoare cu fiordurile Norvegiei dar si prin farmecul cetatii medievale ce domina acest colt de rai. Turul Budapestei facut seara si croaziera pe Dunare sunt o optiune foarte inspirata, calatorului ramanandu-i in memorie splendoarea acestui oras aristocratic si amintirea unei seri deosebit de placute, in acordurile valsurilor lui Johann Strauss. Despre toate acestea ne-a povestit ghidul nostru, dl. Eugen Bigan. Jovial, atent, rabdator ne-a condus in aceasta calatorie, demonstrand o buna cunoastere a acestor meleaguri. Informatiile bine documentate ne-au fost de mare folos iar umorul sau a destins atmosfera, asigurandu-ne o calatorie placuta si relaxata. Am calatorit in siguranta si in conditii civilizate datorita echipajului, dl. Cristian Stadler si dl. Mihai Stoian, profesionisti, amabili, de ajutor si implicati in buna desfasurare a traseului. Pentru aceasta echipa, nota 10 cu felicitari ! 

 • George Bedivan

  Buna ziua. Ma numesc Bedivan George si am avut marea sansa sa fac parte din minunatul grup de turisti care au participat la excursia Serbia-Muntenegru-Croatia (plecarea 1 Mai 2017), la care adaug cu placere si Ungaria. A fost o excursie foarte reusita, am putut vizita locuri de o frumusete rara, atat vestigii si monumente istorice, cat si peisaje minunate de pe coasta Marii Adriatice. Parcul National Plitvice este fascinant. Multumesc domnului Corneliu Nicolicescu, ghidul nostru, foarte atent si amabil cu toata lumea, care cu pricepere si rabdare,a reusit sa rezolve toate problemele aparute pe durata intregului circuit si a prezentat si explicat cu competenta obiectivele vizitate. Multumesc celor doi conducatori auto ai noului autocar, profesionisti, politicosi, discreti. Multumesc grupului de turisti care prin comportamentul lor de exceptie, au creat o atmosfera foarte placuta. Multumesc bunului Dumnezeu pentru vremea excelenta. Multumesc Interra.

 • Teoc Mariana

  M-am intors din Serbia-Muntenegru-Croatia, din 1 Mai 2017, o excursie FABULOASA, cu locuri care merita sa fie vazute, incarcate de istorie si cu ghidul Corneliu Nicolicescu care prin cunostintele sale si prin promptitudine a acoperit traseul lung uneori si a rezolvat rapid orice problema ivita, inerent pe durata a 10 zile. Suntem bucurosi ca am fost primul grup care a beneficiat de confortul noului autocar Mercedes. Pentru toate va multumim !

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite:

  Salutari din Adriatic Tour plecarea 1 Mai 2017, prima Excursie cu noul B-210-YNT.

  Adriatic Tour 1 Mai 2017

 • Georgeta Alexandrescu

  Sunt o turista din Ploiesti care am beneficiat de programul minunat al excursiei Serbia-Muntenegru-Croatia 29 Sept-7 Oct  2016. Exprim multumirile mele personalului de bord reprezentat prin conduc. Auto domnul CRISTIAN si domnul MIHAI, profesionalism, comportament etc. A fost o onoare pentru noi de a-l avea ca deschizator de minti pe domnul CRISTIAN HRISTEA datorita caruia am venit acasa mai bogati decat am plecat. Este vizibil faptul ca agentia isi selecteaza salariatii si colaboratorii. VA MULTUMIM ! Astept cu interes catalogul 2017, pentru a-l prezenta si altor turisti din orasul Ploiesti. Pana atunci voi calatori cu mare bucurie in pelerinajul in GRECIA 6 noi.2016. GANDURI FRUMOASE INTREGULUI COLECTIV ! Georgeta ALEXANDRESCU

 • Modesta Badiu

  Multumim pentru minunatul circuit Serbia, Croatia si Muntenegru (plecare Mai 2016). La fel si ghidului nostru d-l Cristi Hristea si celor doi conducatori auto [dulceticuri] Catalin si Radu.

 • Interra Travel

  De la turisti si ghizi primite

  Salutari din Croatia

  Croatia

 • Steliana Toma

  Cu intarziere, din cauza unei gripe, doresc sa multumesc companiei Interra, pentru excursia organizata in perioada 21 octombrie -30octombrie pe traseul Serbia, Muntenegru, Croatia, Slovenia, Ungaria.

  Organizarea excursiei, locurile vzitate si nu pe ultimul loc, comportamentul soferilor Radu si Florin, ma fac sa va indrum sa o tineti tot asa.

  Va multumesc si doresc multa sanatate intregii echipe Interra, asigurandu-va ca voi fi clientul dvs si in alte excursii organizate.

  Cu multa prietenie !

  Steliana Toma

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud