Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Serbia-Muntenegru-Croatia

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Parcul National Plitvice este cea mai veche rezervatie naturala din Sud-Estul Europei, din 1979 Patrimoniu UNESCO. Se spune ca e un taram unde uiti de toate problemele...

Informatii Generale

Toate locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Adriatic Tour.

Cu autocar Interra nou.

Vizitam Belgrad, Kolasin, Canionul Tara, Podgorica, Cetinje, Budva, Fiordul Kotor, Dubrovnik, Ston, Insula Korkula, Split, Parcul National Plitvice, Zagreb, Lacul Balaton, Budapesta... (vezi programul excursiei).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti

Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
1 Mai
3 Octombrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 499 € 499 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 479 € 479 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 429 € 429 €
 Adult in camera single 660 € 660 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra nou
Cazare 9 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3* astfel:
- 1 noapte in Belgrad la Hotel Elegance 3* sau similar
- 1 noapte in Kolasin la Hotel Four Points by Sheraton 4* sau similar
- 2 nopti cu mic dejun in Budva la Hotel Slovenska Plaza 4* sau similar
- 2 nopti cu mic dejun in Dubrovnik la Hotel Ivka 3* sau similar
- 1 noapte cu mic dejun in Bihac la Hotel Emporium 4* sau similar
- 1 noapte cu mic dejun in Zagreb la Hotel Raca 3* sau similar
- 1 noapte cu mic dejun in Budapesta la Hotel Golden Park 4* sau similar
• Tururi de oras la Belgrad, Podgorica, Cetinje, Kotor, Dubrovnik, Split, Zagreb, Budapesta
Ghizi locali la Cetinje, Kotor si Dubrovnik
• Excursie la Parcul National Plitvice
• Excursie la Parcul National Durmitor si Canionul Tara

Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
Recomandat: supliment Demipensiune (8 cine), 64 €/persoana, se rezerva la inscriere

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti – Belgrad

Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei la ora 05:00 pe traseul Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara, Belgrad. Sosire la Belgrad seara tarziu, in functie de conditiile de trafic. Cazare Hotel Elegance 3* sau similar.

Ziua 2 | Belgrad – Muntenegru

Mic dejun. Tur de oras jumatate de zi Belgrad: Citadela Kalemegdan situata dramatic deasupra confluentei raurilor Sava si Dunare, Palatul Printesei Ljubice, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National. Excursia continua spre Muntenegru unde vom ajunge seara tarziu la hotel. Cazare Hotel Four Points by Sheraton 4* sau similar Kolasin.

Ziua 3 | Canionul Tara – Podgorica – Cetinje – Budva

Mic dejun. Excursia continua cu vizitarea Parcului Durmitor si a Canionului Raului Tara. Parcul National Durmitor a fost creat in 1952 si se inalta uimitor pana la 2.522 m ! Durmitor, care inseamna "adormit” intr-unul dintre dialectele Muntenegrului antic, a fost preluat pe lista Patrimoniului UNESCO in 1980, impreuna cu raurile Tara, Draga si Susica, ale caror canioane brazdeaza Parcul National Durmitor. In Parcul National Durmitor, Canionul Raului Tara este el insusi un monument, care se intinde pe 80 de kilometri si are o adancime de 1.300 m, fiind al doilea ca marime dupa Marele Canion din Statele Unite ! Plecare spre capitala Podgorica unde se face un scurt tur panoramic, iar apoi vom ajunge in Cetinje-capitala istorica a Muntenegrului. Admiram in turul pietonal vechea Manastire, resedinta prezidentiala, muzee si galerii. Excursia continua catre Budva si transfer la hotel pentru formalitatile de cazare. Cazare Hotel Slovenska Plaza 4* sau similar in Budva.

Ziua 4 | Budva Relaxare pe malul Adriaticii in Muntenegru

Mic dejun. In prima parte a zilei vizitam Budva, metropola turistica a Muntenegrului. Numeroasele plaje si peisajele de vis imprejmuiesc mica statiune de la Marea Adriatica. Pe langa minunatele peisaje, Budva este deosebita si datorita numeroaselor vestigii si monumente istorice. Intoarcere la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Budva. Cazare Hotel Slovenska Plaza 4* sau similar in Budva.

Ziua 5 | Fiordul Kotor – Dubrovnik Perla Adriaticii

Mic dejun. Ne indreptam catre Croatia, de-a lungul Fiordului Kotor, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit "Fiordul Sudului". In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului UNESCO. Excursia continua spre Dubrovnik, nu inainte de a face un stop fotografic in locul special amenajat care ofera o panorama deosebita asupra orasului si a insulei Locrum. Intalnire cu ghidul local la Pile Gate–Poarta principala de intrare in cetatea Dubrovnik pentru Tur de oras Dubrovnik pietonal cu ghid local: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, fortareata Lovrijenac, fortareata Minceta, Stradun–principala artera pietonala din cetate, biserica votiva San Salvadore, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas–simbol al orasului, Biserica Sf. Blaise, Manastirea Dominicana, Portul vechi si fortareata Ravelin (Durata: 2 ore, fara intrari). Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Cazare Hotel Ivka 3*.

Ziua 6 | Dubrovnik – Ston si Insula Korkula

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Dubrovnik. Optional, vizitarea pitorescului orasel medieval Ston, un veritabil orasel fortareata ale carui ziduri fortificate au o circumferinta de 5 km. Continuam excursia traversand valurile Adriaticii spre Insula Korkula–locul natal al marelui navigator Marco Polo. Vizitam orasul Korkula-un oras istoric fortificat situat pe coasta de est a insulei. Orasul merita vizitat, fiind incarcat de istorie si marturii ale acesteia: Catedrala Sf. Marcu (construita intre 1301-1806) in stil romano-gotic, Manastirea Franciscana din Sec al XV-lea, Palatul fostilor guvernatori venetieni, palatele din Sec XV si XVI ale nobililor comercianti si fortificatiile masive ale orasului. Cazare Hotel Ivka 3* sau similar Dubrovnik.

Ziua 7 | Dubrovnik – Split - Parcul National Plitvice

Mic dejun. Din Dubrovnik ne indreptam spre nord de-a lungul spectaculoasei Coaste Adriatice, trecand pe langa sate vechi de pescari si resorturi noi, ajungand la Split. Vom vizita orasul printr-un scurt tur pietonal: Palatul lui Diocletian, Catedrala cu faimosul turn cu clopot, Templul lui Jupiter, iar langa ruinele romane se gasesc cateva cladiri medievale, printre care si o primarie datand din Sec al XV-lea. Dupa vizita in Split, ne indreptam catre zona Parcului National Plitvice. Cazare Hotel Emporium 4* sau similar in Bihac.

Ziua 8 | Plitvice - Zagreb

Mic dejun. Excursia continua spre Parcul National Plitvice. Complexul a fost declarat parc national inca din anul 1949, reprezentand cea mai veche rezervatie naturala din sud-estul Europei, vizitata anual de aproape 1 milion turisti, iar in anul 1979 parcul Plitvice a fost preluat pe lista Patrimoniului UNESCO. Daca va intrebati de ce peste un million de oameni vin aici in fiecare an, din toate colturile lumii, va invitam sa va pregatiti aparatele foto si camerele de filmat si sa vizitati unul dintre cele mai spectaculoase si mai salbatice locuri din Europa. Acesta minune naturala cu 16 lacuri terasate inconjurate de munti si vegetatie luxurianta va taie pur si simplu rasuflarea. Continuam drumul spre Zagreb-un oras plin de farmec cu bulevarde largi, piete uriase si cu o arhitectura secessionista. Vizitam: Piata Centrala, Piata Jelacic, Catedrala-o bijuterie arhitecturala gotica, Turnul Lotrscak. Cazare Hotel Raca 3* sau similar Zagreb.

Ziua 9 | Zagreb – Lacul Balaton - Budapesta

Mic dejun. Excursia continua spre capitala Ungariei–Budapesta, nu inainte de a face un popas la Siofok pe malul Lacului Balaton. Sosire in cursul serii la Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la Hotel Golden Park 4* sau similar.

Ziua 10 | Budapesta - Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 1 Mai:
Excursie: Serbia-Muntenegru-Croatia
Perioada: 01.05.2018 - 10.05.2018
Transport: Autocar Interra Mercedes B-220-YNT
Ghidul Dumneavoastra: Dl Garneata Cornel
Telefon: 0744.658.330 (numar valabil cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 01.05.2018
Act de identitate: Carte de identitate sau Pasaport in curs de valabilitate
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Traseu plecare: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Timisoara - Belgrad
Ora locala oras sosire in Belgrad este ora Romaniei – 1 ora

Oras imbarcare Loc imbarcare Ora intalnire
Bucuresti Piata Victoriei 05:00
Campina OMV Campina 06:15
Brasov Benzinaria MOL Calea Bucuresti 08:00
Sibiu Mc.Donalds autogara Turnisor 10:00
Deva Mc.Donalds gara 14:00

Detalii transferuri gratuite din tara la imbarcare:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Bacau Parcare stadionul municipal 01.05 04:00 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Onesti Gara 01.05 05:00 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Constanta Sala sporturilor 01.05 01:30 B-130-YNT Dumitru 0734.606.464

Important !
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

01.05-02.05 Hotel Elegance 3* Belgrad
02.05-03.05 Hotel Four Points by Sheraton 4* Kolasin
03.05-05.05 Hotel Slovenska Plaza 4* Budva
05.05-07.05 Hotel Ivka 3* Dubrovnik
07.05-08.05 Hotel Emporium 4* Bihac
08.05-09.05 Hotel Raca 3* Zagreb
09.05-10.05 Hotel Vis Vitalis 4* Budapesta

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Orasul Ston si Insula Korkula:

Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, biletele de ferry, insotitor de grup.

Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas:

Tarif: 30 €/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • George Bedivan

  Buna ziua. Ma numesc Bedivan George si am avut marea sansa sa fac parte din minunatul grup de turisti care au participat la excursia Serbia-Muntenegru-Croatia (plecarea 1 Mai 2017), la care adaug cu placere si Ungaria. A fost o excursie foarte reusita, am putut vizita locuri de o frumusete rara, atat vestigii si monumente istorice, cat si peisaje minunate de pe coasta Marii Adriatice. Parcul National Plitvice este fascinant. Multumesc domnului Corneliu Nicolicescu, ghidul nostru, foarte atent si amabil cu toata lumea, care cu pricepere si rabdare,a reusit sa rezolve toate problemele aparute pe durata intregului circuit si a prezentat si explicat cu competenta obiectivele vizitate. Multumesc celor doi conducatori auto ai noului autocar, profesionisti, politicosi, discreti. Multumesc grupului de turisti care prin comportamentul lor de exceptie, au creat o atmosfera foarte placuta. Multumesc bunului Dumnezeu pentru vremea excelenta. Multumesc Interra.

 • Teoc Mariana

  M-am intors din Serbia-Muntenegru-Croatia, din 1 Mai 2017, o excursie FABULOASA, cu locuri care merita sa fie vazute, incarcate de istorie si cu ghidul Corneliu Nicolicescu care prin cunostintele sale si prin promptitudine a acoperit traseul lung uneori si a rezolvat rapid orice problema ivita, inerent pe durata a 10 zile. Suntem bucurosi ca am fost primul grup care a beneficiat de confortul noului autocar Mercedes. Pentru toate va multumim !

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite:

  Salutari din Adriatic Tour plecarea 1 Mai 2017, prima Excursie cu noul B-210-YNT.

  Adriatic Tour 1 Mai 2017

 • Georgeta Alexandrescu

  Sunt o turista din Ploiesti care am beneficiat de programul minunat al excursiei Serbia-Muntenegru-Croatia 29 Sept-7 Oct  2016. Exprim multumirile mele personalului de bord reprezentat prin conduc. Auto domnul CRISTIAN si domnul MIHAI, profesionalism, comportament etc. A fost o onoare pentru noi de a-l avea ca deschizator de minti pe domnul CRISTIAN HRISTEA datorita caruia am venit acasa mai bogati decat am plecat. Este vizibil faptul ca agentia isi selecteaza salariatii si colaboratorii. VA MULTUMIM ! Astept cu interes catalogul 2017, pentru a-l prezenta si altor turisti din orasul Ploiesti. Pana atunci voi calatori cu mare bucurie in pelerinajul in GRECIA 6 noi.2016. GANDURI FRUMOASE INTREGULUI COLECTIV ! Georgeta ALEXANDRESCU

 • Modesta Badiu

  Multumim pentru minunatul circuit Serbia, Croatia si Muntenegru (plecare Mai 2016). La fel si ghidului nostru d-l Cristi Hristea si celor doi conducatori auto [dulceticuri] Catalin si Radu.

 • Interra Travel

  De la turisti si ghizi primite

  Salutari din Croatia

  Croatia

 • Steliana Toma

  Cu intarziere, din cauza unei gripe, doresc sa multumesc companiei Interra, pentru excursia organizata in perioada 21 octombrie -30octombrie pe traseul Serbia, Muntenegru, Croatia, Slovenia, Ungaria.

  Organizarea excursiei, locurile vzitate si nu pe ultimul loc, comportamentul soferilor Radu si Florin, ma fac sa va indrum sa o tineti tot asa.

  Va multumesc si doresc multa sanatate intregii echipe Interra, asigurandu-va ca voi fi clientul dvs si in alte excursii organizate.

  Cu multa prietenie !

  Steliana Toma

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

Africa

Mari si Oceane

America de Sud

Australia si Oceania