Interra
Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Traseu nou-imbunatatit de la Interra ! Cuprinde atractii unice.

Inclus pachet de Croaziere pe Fiordurile Norvegiei:
Croaziera pe Canalul Telemark de la Ulefoss la Lunde

Croaziera pe Fiordul Sognefjord de la Gudvangen la Flam

Croaziera pe Fiordul Geiranger de la Geiranger la Otta

Vizitam Vradal, Canalul Telemark, Stavanger, Lysefjord, Preikestolen (Piatra Altarului), Haugesund, Bergen, Gudvagen, Flam, Ghetarul Briksdal, Parcul National Jostedalsbreen, Nordfjord, Alesund, Drumul Trolilor, Fiordul Geiranger, Otta, Lillehammer, Oslo...  (vezi programul excursiei).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
5 August
 Mai sunt locuri libere ? epuizat
 Adult in camera dubla 1.099 €
 Al 3-lea adult in camera pat suplimentar 999 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 999 €
 Adult in camera single 1.399 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Oslo => Bucuresti, Compania Austrian via Viena
• Zboruri la retur Oslo => Bucuresti, Compania Lufthansa via Frankfurt
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi

• Transport cu autocar conform programului
Cazare 8 nopti cu mic dejun la Hoteluri similare cu 3* si 4* astfel:
(In Norvegia nu este implementat sistemul de clasificare pe stele a hotelurilor)
- 1 noapte in Vradal la Hotel Quality Strand Vradal sau similar
- 2 nopti in Stavager la Hotel Clarion Energy sau similar
- 1 noapte in Bergen la Hotel Scandic Byprken sau similar

- 1 noapte in zona Nordfjord la Hotel Fjord Innvik sau similar
- 1 noapte in Alesund la Thon Hotel Alesund sau similar
- 1 noapte in Otta la Thon Hotel Otta sau similar
- 1 noapte in Oslo la Hotel Quality Expo sau similar
Pachet Croziere pe Fiordurile Norvegiei:
- Croaziera pe Canalul Telemark Ulefoss => Lunde

- Croaziera pe Fiordul Sognefjord Gudvangen => Flam

- Croaziera pe Fiordul Geiranger Geiranger => Otta
• Tururile si excursiile din program: Stavanger, Haugesund, Bergen, Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen, Alesund, Drumul Trolilor, Drumul Vulturilor, Lillehammer

• Tur de oras cu ghid local la Oslo
• Bilete de ferry-boat pentru toate traversarile din program

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil,  240 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor)
• Intrarile la obiectivele turistice din program
Recomandat supliment Demipensiune: 199 €/persoana, include 7 cine in toate locatiile mai putin Oslo, se rezerva exclusiv in tara la inscriere

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Oslo–Vradal/Kongsberg

Intalnire cu reprezentantul Interra pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:40, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si sosire in Viena la 07:25. Decolare spre Oslo la ora 10:20 cu zborul OS335. Sosire la Oslo-Gardemoen la ora 12:40. Dupa preluarea bagajelor ne imbarcam in autocar si de la aeroportul Gardemoen plecam spre Oslo. Poposim in centrul orasului pentru un prim contact cu capitala Norvegiei in cadrul unui tur panoramic din autocar. Timp liber la dispozitie pentru pranz in Oslo. Ne imbarcam in autocar si ne continuam excursia catre zona Vradal/Kongsberg. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Quality Strand Vradal respectiv Quality Grand Kongsberg sau similare.

Ziua 2 | Vradal/Kongsberg–Canalul Telemark-Stavanger

Mic dejun. Plecare spre Ulefoss unde ne vom imbarca intr-o croaziera ce va parcurge partea cea mai frumoasa a canalului Telemark de la Ulefoss la Lunde, spectaculoasa cale navigabila taiata in stanca si inaugurata acum peste 100 de ani in 1892. In timpul plimbarii cu barca pe canal vom traversa un sistem de 3 ecluze, inclusiv cea mai mare dintre ele–Vrangfoss. Sosim la Lunde de unde cu autocarul continuam spre Stavanger. Servirea cinei a hotel. Timp liber la dispozitie in Stavanger. Cazare Hotel Clarion Energy Stavanger sau similar.

Ziua 3 | Stavanger–Lysefjord–Preikestolen (Piatra Altarului)

Mic dejun. Vizitam Stavanger–un vechi sat de pescari la Marea Nordului a devenit azi al 4-lea oras al Norvegiei puternic implicat in sectorul petrolier. Exploram centrul istoric cu catedrala de Sec al XII-lea si stradutele pitoresti din orasul vechi. Dupa-amiaza, optional, Croaziera de 3 ore pe Lysefjord prilej de a admira de la nivelul marii, Preikestolen (Piatra Altarului) si privelisti care iti taie rasulflarea si insule idilice. Vom mai admira “Casacada suspendata” si “Pestera Vagabonzilor” (Tarif informativ: 70 €/persoana). Intoarcere la hotel si servirea cinei. Cazare Hotel Clarion Energy Stavanger sau similar.

Ziua 4 | Stavanger–Haugesund–Bergen

Bergen, oras istoric, te cucereste cu farmecul caselor imbracate in culori pastelate printre care serpuiesc stradute inguste pavate cu piatra cubica si cu bogatia de activitati culturale si sportive. Primele cladiri din Bergen au fost ridicate de-a lungul vechiului debarcader, Bryggen. Secole de-a randul a constituit un centru important al orasului si astazi este inscris in patrimoniul mondial UNESCO. Mergand prin galeriile intunecoase din Bryggen, vei calatori inapoi in timp, in vremurile in care negustorii din Liga Hanseatica dominau orasul.

Mic dejun. Continuam calatoria catre Bergen–Capitala Fiordurilor, parcurgand un pitoresc drum de coasta ce include doua traversari de ferry-boat: Mortavika–Arsvagen si Sandvikvag–Halhkem. Popas in Haugesund, o agreabila asezare de pe Coasta de Vest a Norvegiei–zona locuita de vikingi si resedinta a primilor regi ai Norvegiei. Dupa-amiaza ajungem in Bergen unde vom face un tur de oras pietonal. Suntem in cel de-al doilea oras ca marime din Norvegia, dupa Oslo. Faimosul port Bryggen este marginit de case colorate care adapostesc muzee, restaurante si magazine de arta, iar piata de peste ofera o mare varietate de fructe de mare si peste proaspat. Va recomandam o urcare cu funicularul pe muntele Floien pentru o vedere panoramica asupra intregului oras si al zonei inconjuratoare. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Scandic Byparken sau similar.

Ziua 5 | Bergen–Gudvangen–Flam–Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen

Mic dejun. Dimineata excursia continua spre Gudvangen unde ne vom imbarca pentru o superba croaziera de 2 ore pe Sognefjord pana la Flam. Fiordul Sognefjord este cel mai lung si mai adanc fiord din lume. Aceasta regiune situata in inima Norvegiei, unde fiorduri adanci se intalnesc cu ghetari si cei mai inalti munti ai Norvegiei, este considerata una dintre cele mai frumoase destinatii din lume. De la Flam, ne continuam drumul cu autocarul prin tunelul de la Laerdal (24.51 km lungime)–o adevarata minune inginereasca si traversam Sognefjord cu ferry- boat-ul de la Fodnes la Mannheller spre zona Nordfjord. Vom vizita Ghetarul Briksdal care coboara abrupt de la 1.200 m pana in valea Briksdal, oferind vizitatorilor o priveliste incantatoare intr-o oaza de frumusete naturala. Cazare in zona Nordfjord, Hotel Innvik Fjordhotell sau similar. Servirea cinei la hotel.

Ziua 6 | Nordfjord–Alesund  

Mic dejun. Astazi ne continuam excursia pe unele dintre cele mai pitoresti drumuri din Norvegia, catre Alesund, traversand cu ferry boat-ul de la Festoya la Solavagen. Ne apropiem de Alesund si vom face o oprire in punctul de panorama situat deasupra orsului, oferind astfel o priveliste de neuitat. Alesund este celebru pentru pozitia sa geografica si arhitectura Art Nouveau, stil in care a fost reconstruit dupa devastatorul incendiu din 23 ianuarie 1904. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie in Alesund. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Thon Hotel Alesund sau similar.

Ziua 7 | Alesund–Drumul Trolilor–Fiordul Geiranger–Otta        

O destinatie cu adevarat spectaculoasa este Drumul Trolilor, care serpuieste pe pantele muntoase abrupte. A fost deschis pe 31 iulie 1936 dupa lucrari care au durat 8 ani de catre regele Norvegiei, care la ceremonia de inaugurare i-a dat numele pe care il poarta si in prezent. In mitologia nordica, trolii sunt creaturi uriase si infricosatoare, care au vietuit in aceste zone muntoase.

Mic dejun. Pornim catre Andalsnes, indreptandu-ne apoi catre Drumul Trolilor. Trollstigen este situat in inima provinciei Romsdal si este una dintre cele mai vizitate atractii turistice din Norvegia. Soseaua de inalta altitudine strabate piscuri muntoase enorme. Nume ca Köngen (Rege), Dronningen (Regina) şi Bispen (Episcop) par sa confirme maiestatea lor in aceast peisaj montan deosebit. Scurta traversare cu ferry-boatul de la Linge la Eisdal. Continuam spre Geiranger pe “Drumul Vulturilor” unde ne vom imbarca pentru o croaziera de 1,5 ore pe fiordul Geiranger–inclus in Patrimoniul UNESCO, cel mai spectaculos si cel mai fotografiat din Norvegia. Frumusetea sa este data de formatiunile muntoase inguste si abrupte care se ridica la peste 1.400 m altitudine si coboara la 500 m sub nivelul marii. Vor putea fi admirate numeroase si spectaculoase cascade. Din Geiranger plecam spre Otta. Servirea cinei la hotel. Cazare Thon Hotel Otta sau similar.

Ziua 8 | Otta–Lillehammer-Oslo

Mic dejun. Plecare spre valea Gudbransdal spre Lillehammer. Dupa un popas in orasul-gazda a JO de iarna din 1994 continuam pe malurile lacului Mjosa spre Oslo. Oslo, capitala Norvegiei, „tivita" de fiordul cu acelasi nume si intinderi de paduri, imbina farmecul melancolic al perioadei medievale cu energia si stilul de viata modern. De la Muzeul Edvard Munch pana la un drum facut prin istorie la Muzeul Corabiilor Vikinge sau la Muzeul Polarship Fram, Oslo iti ofera experiente cu adevarat deosebite. Tur de oras Oslo cu ghid local. Orasul este situat la capatul fiordului cu acelasi nume si este inconjurat de creste impadurite. In timpul turului vom admira Palatul Regal, Portul, Parcul de sculpturi Vigeland, Primaria, Opera, centrul istoric. Transfer la hotel. Cazare Hotel Quality Expo Oslo sau similar.

Ziua 9 | Oslo–Bucuresti

Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Oslo pentru vizite individuale sau program de cumparaturi. Transfer la aeroport. Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH863 cu destinatia Frankfurt. Decolare din Oslo la ora 16:05, aterizare la Frankfurt la ora 18:10. Imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti LH1422, decolare din Frankfurt la ora 20:20 si aterizare la Bucuresti la ora 23:35.

Alte Informatii

Documente de calatorie Norvegia: Paşaport romanesc valabil cel putin 6 luni de la data calatoriei, sau Cartea de identitate românească valabila, emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romană. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie în Norvegia.

Rezervarea excursiei:
se face in scris cu un mesaj pe email la [email protected] sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

Plata excursiei:
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

• transferul gratuit deserveste exclusiv orasele mentionate in prezentarea excursiei.
• transferul din tara la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu gratuit. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri, inclusiv catre alti turisti din alte orase decat cele deservite, care nu beneficiaza de transfer.
• costurile totale ale transferurilor gratuite sunt suportate de catre Tour Operatorul Interra Travel.
• daca pasagerul care a rezervat transfer gratuit renunta ulterior la acesta, nu exista notiunea de eventuale restituiri intrucat acesta este gratuit.
• transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic.
Daca turistul nu solicita la rezervarea pachetului turistic si transfer gratuit, ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile, cu confirmare de la Interra Travel si cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• daca pasagerul cu transfer rezervat renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de transfer gratuit au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de catre soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor, care au drept consecinta pierderea avionului de catre acestia. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre pasager.
• transferurile gratuite sunt asigurate de catre Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme, microbuze, autocare) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este acoperita integral de catre Tour Operator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru doua sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau renunta la transfer.
• Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Oceanul Indian

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Asia

Mari si Oceane

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania