Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Rusia Moscova-Sankt Petersburg

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Muzeul Ermitaj, gazduit in Palatul de iarna, are peste 3 milioane de piese dintre care opere de Leonardo da Vinci, Raphael, Rubens, Picasso...

Informatii Generale

2 locuri libere la plecarea 16 August.

Trebuie sa vezi, ca sa crezi ! 

Vizitam Moscova, Sankt Petersburg, Kremlin, Metrou Moscova, Serghiev Posad, Galeriile Tretyakov, Muzeul Ermitaj, Palatul si Gradinile Peterhof, Orasul Puskin, Complexul Pavlovsk, Palatul Yusupov... (vezi programul Excursiei).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
26 Iulie 2 Aug 16 Aug 23 Aug 30 Aug 7 Sept
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat 2 epuizat epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 799 € 799 € 799 € 799 € 799 € 799 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti 679 € 679 € 679 € 679 € 679 € 679 €
 Adult in camera single 1070 € 999 € 999 € 999 € 999 € 999 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Moscova, Compania Austrian via Viena
Zbor direct Moscova => Sankt Petersburg, Compania Aeroflot
• Zboruri la retur Sankt Petersburg => Bucuresti, Compania Lufthansa via Frankfurt
• Transferuri aeroporturi-hoteluri-aeroporturi
Cazare 7 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* astfel:
- 3 nopti in Moscova la Hotel Vega Izmailovo 4* sau similar
- 4 nopti in Sankt Petersburg la Hotel Azimut 4* sau similar
• Tur de oras Moscova cu ghid local
• Vizita la Kremlin cu bilet de intrare inclus si ghid local
Vizita la Metroul din Moscova cu bilet de intrare inclus si ghid local
• Vizita la Galeriile Tretyakov

• Tur de oras Sankt Petersburg cu ghid local
• Bilet de intrare la Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg
 

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport 185 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Intrarile la obiectivele turistice din program, altele decat cele mentionate la servicii incluse
• Taxa de viza consulara si procesare 70 €/persoana (se achita in agentie, se poate modifica pana la momentul aplicarii)
• Bacsisuri soferi si ghizi locali: 25 €/turist, se achita ghidului insotitor la sosirea in Rusia

• Asigurarea medicala valabila pe teritoriul Federatiei Ruse, care acopera perioada de valabilitate a vizei, obligatorie pentru obtinerea vizei de Rusia
• Asigurarea storno optionala

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti - Moscova

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 06:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:00 si aterizare Viena la ora 08:45. La ora 10:05 decolare cu zborul OS601 cu destinatia Moscova. Aterizare pe aeroportul Domodedovo la ora 13:50. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie in Moscova si plimbare pietonala cu insotitorul de grup in Piata Rosie din Moscova (deplasarile se fac cu mijloacele de transport in comun). Cazare la Hotel Vega Izmailovo 4* Moscova sau similar.

Ziua 2 | Moscova Capitala Rusiei

Mic dejun. Tur de oras Moscova cu ghid local. Capitala Rusiei reprezinta un complex unic de  artitectura veche si moderna. Este centru politic major, economic, cultural, stiintific, religios, financiar, educational si de transport al Rusiei si al intregului continent. In timpul turului veti observa Piata Rosie, Piata Manezh, Strada Tverskaya si Minskaya, Parcul Victory, Arcul de Triumf, Podul Bagration, Casa Alba, Strada New Arbat, Piata Arbat, Zamoskvorechye, terasamentul St. Sofya, Catedrala Hristos Mantuitorul, Biserica Sfantul Nicolae, strada Leo Tolstoy, strada Pirogovskaya, Manastirea Novodevichy, platforma de observare Sparrow Hills. Continuam cu vizita Kremlin-ul, fosta resedinta a tarilor Rusiei, construit incepand incepand cu Sec XV. In prezent complexul fortificat gazduieste catedralele si palatele Kremlinului: Arsenalul, Catedrala Adormirea Maicii Domnului (Sec XV)–principala catedrala a Rusiei si locul de incoronare a tarilor Rusiei, Catedrala Buna Vestire (Sec XV)–cu 9 cupole aurite si fosta biserica privata a tarilor Rusiei, Catedrala Arhanghelului Mihail (Sec XVI)–necropola tarilor Rusiei pana la 1700, Palatul Patriarhal, Catedrala celor 12 Apostoli, Turnul cu clopot al lui Ivan cel Mare-care marcheaza centrul Moscovei. Cele mai vechi constructii sunt Palatul Fatetelor unde se afla tronurile imperiale si Palatul Terem, unite de Marele Palat al Kremlinului. Continuam explorarea orasului cu un obiectiv inedit, Metroul din Moscova. Statiile subterane ale Moscovei sunt proiectate si decorate de renumiti sculptori rusi, arhitecti si artisti. Astfel, metroul este pentru multi localnici, dar mai ales pentru turisti un adevarat muzeu subteran. Cazare Hotel Vega Izmailovo 4* Moscova sau similar.

Ziua 3 | Moscova - Serghiev Posad

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Moscova sau optional Excursie la Serghiev Posad. La aproximativ 70 de km de Moscova, orasul Serghiev Posad gazduieste Manastirea Sfintei Treimi, cea mai vestita din tara. Daca mareata Biserica a Maicii Domnului din Kremlin este considerata altarul Rusiei, Lavra Sfintei Treimi a Sfantului Serghie de Radonej este privita ca locul divin de nastere a poporului rus. Aici conducatorii rusilor sarutau Sfanta Cruce si jurau sa-si tina fagaduintele lor, rugandu-se inainte si dupa razboaie. Marele pictor Andrei Rubliov si-a petrecut tineretea in manastire, unde, in afara de icoana Sfintei Treimi, a realizat pictura interioara a catedralei Sfantului Serghie, impreuna cu Daniil Ciornii. Cazare Hotel Vega Izmailovo 4* Moscova sau similar.

Ziua 4 | Moscova – Sankt Petersburg

Mic dejun. Vizita la Galeriile Tretyakov. Galeria Tretyakov este tezaurul national de arta din Rusia si unul dintre cele mai mari muzee din lume. Colectia Galeriei este compusa in intregime din opere Rusesti si artisti care si-au adus contributia la istoria artei Rusesti sau au fost in stransa legatura cu ea. Colectia contine mai mult de 150.000 de lucrari de pictura, sculptura si grafica, creata de-a lungul secolelor de generatii succesive de artisti din Rusia (colectia privata a lui Pavel Tretiakov, un comerciant local de la sfarsitul Sec al XIX-lea pe colectia caruia s-a fondat Galeria, si operele altor artisti rusi, precum Vasili Surikov, Ilia Repin si Konstantin Korovin). Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Aeroflot cu destinatia Sankt Petersburg. Rusia se apropie cel mai mult de Occident prin orasul Sankt Petersburg, stralucind pe raul Neva, nu departe de Marea Baltica. Pentru a crea noua sa capitala aflata pe un teren mocirlos, marele tar Petru cel Mare acum trei secole a drenat prin canale care acum aduc atata frumusete orasului. Fermacatoarele canale navigabile sunt la fel de frumoase ca cele din Venetia si Amsterdam, iar splendoarea bulevardelor largi si bine gandite, a cladirilor monumentale in stil rococo si clasic si a parcurilor minunate au cu siguranta ceva din randuiala si fastul Europei dar evident cu specific rusesc. Transfer si cazare Hotel Azimut 4* Sankt Petersburg sau similar.

Ziua 5 | Sankt Petersburg - Pe urmele Dinastiei Romanov

Mic dejun. Astazi vom descoperi fascinantul oras care pana in anul 1917 a fost capitala Rusiei si resedinta Tarilor. Tur de oras panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom putea admira Catedrala Sfintei fecioare din Kazan, Palatul de Iarna, piata Senatului si cladirea Senatului si a Sinodului, catedrala si Piata Sf. Isaac–un simbol al orasului cu Domul aurit avand o inaltime de 101 m si un interior somptuos care exprima opulenta, Piata Palatului si Columna lui Alexandru, Fortareata Sf. Petru si Pavel. O vizita ampla o vom face la Muzeul Ermitaj, unul din cele mai mari muzee ale lumii, gazduit in Palatul de Iarna. Muzeul dispune de un fond de 3 milioane de piese, din care sunt expuse 60.000 de opere, prezentand istoria artei europene si orientale incepand cu era preistorica. Printre operele importante ale colectiilor, gasim tablouri de Leonardo da Vinci, Raphael, Titian, El Greco, Rubens, Picasso si multi alti artisti celebri. Dupa turul de oras, timp liber la dispozitie pentru plimbari sau vizite individuale. Cazare Hotel Azimut 4* Sankt Petersburg sau similar.

Ziua 6 | Sankt Petersburg – Palatul Peterhof

Mic dejun. Optional vizita la Palatul si Gradinile Peterhof, cunoscut ca Versailles-ul Rusiei. Localizat in afara orasului Sankt Petersburg, grandiosul Palat Peterhof este de fapt un ansamblu de palate si gradini construite pentru Petru cel Mare. Imbinate intr-un mod armonios, palatele, gradinile si fantanile arteziene creeaza un cadru unic in care te poti relaxa, poti vizita palatele fastuoase incarcate de bogatie arhitecturala, poti admira in voie jocurile vesele de apa ale fantanilor arteziene sau pur si simplu te poti plimba sau te poti odihni in gradinile superbe. Indiferent ce iti doresti sa faci cand vizitezi Peterhoful, luxul, bogatia si opulenta tipica Imperiului Rus iti vor ramane intiparite in minte pentru totdeauna. Intoarcere in Sankt Petersburg si timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Azimut 4* Sankt Petersburg sau similar.

Ziua 7 | Sankt Petersburg - Puskin si Pavlovsk

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de 1 zi la Puskin si Pavlovsk.  Orasul Puskin, situat la 25 km sud de Sankt Petersburg, era denumit in trecut Tarskoe Selo insemnand “Satul Regal”, deoarece din Sec al XVIII-lea a devenit resedinta de vara a tarilor Rusiei. Istoria incepe la inceputul Sec al XVIII-lea cand acolo se afla o mosie denumita "Saarskaya Myza". Petru cel Mare a daruit mosia sotiei sale, Ekaterina Alekseevna, viitoarea Imparateasa Ecaterina a II-a a Rusiei. In 1724 a fost construit primul palat, cunoscut sub denumirea de Conacul de piatra, iar numele mosiei a fost schimbat in Tarskoe Selo. Atunci cand imparateasa Elisabeta (1741-1762), fiica lui Petru cel Mare, a mostenit aceasta proprietate, s-a hotarat sa o transforme in resedinta ei de vara de gala. La porunca ei, arhitectii Rastrelli, Zemtsov si Sevakinskiy au creat acest ansamblu unic de palate si parcuri. Totul era fastuos, magnific, cu nenumarate decoratii interioare si exterioare sculptate. Aici s-a desfasurat prima companie teatrala rusa, condusa de Fiodor Volkov. Numai pentru decoratiile exterioare au fost folosite peste 100 de kilograme de aur. Dar cea mai spectaculoasa ramane Sala de Chihlimbar. La sfarsitul Sec al XVIII-lea palatul a fost refacut de arhitectul Giacomo Quarenghi pentru viitorul tar Alexandru I, care ii adauga splendide decoruri in stilul Empire. Tarskoe Selo este asociat si cu cel mai mare poet al Rusiei, Alexander Puskin, care a studiat la liceul din oras intre 1811 si1817.

Complexul arhitectonic Pavlovsk este cel mai tanar complex din vecinatatea Sankt Petersburg-ului. A fost construit in 1777 de catre Ecaterina, care l-a daruit fiului sau Pavel, pentru a-si construi un domeniu de vanatoare. Construit de arhitectul Charles Cameron si apoi de italianul Vincenzo Brenna complexul este un exemplu de rafinament si eleganta, care imita Versailles-ul. Tapiseriile din matase prezentau delicioase ghirlande de flori, fructe si instrumente muzicale, simboluri ale fericirii rurale, cu servicii de portelan de Sèvres, printre care faimosul Gurjevski, cu faimosul mobilier francez creat de Henri Jacob. In Sala Tronului erau primiti cavalerii Ordinului de Malta, Pavel fiind Mare Maestru. Dupa asasinarea lui Pavel, sotia sa, Maria Fiodorovna, il transforma intr-unul dintre cele mai sugestive palate din Europa. Este considerat una dintre perlele arhitecturii ruse din perioada clasicismului. Monumental, Parcul Pavlovsk, intins pe 600 de hectare, este unul dintre cele frumoase din Europa. Intoarcere in Sankt Petersburg. Cazare Hotel Dostoevsky 4* Sankt Petersburg sau similar.

Ziua 8 | Sankt Petersburg – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Sankt Petersburg sau optional vizita la Palatul Yusupov. Cumparat in 1830 de printii Iusupov, acest palat neoclasic (1770) arata o viata fastuoasa: fatada sa executata in stil clasic, interioarele decorate cu lucrari Rembrandt si Rubens, tapiterie si portelan frantuzesti, oglinzi venetiene si sculpturi in lemn. Palatul este interesant si din punct de vedere istoric, in subsolul lui Rasputin a fost asasinat in 1916. Astazi, in subsol este o expozitie care recreaza atmosfera asasinarii. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul catre casa, dupa cum urmeaza: 

Retur la plecarile 26.07, 02.08, 16.08: Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1433 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 14:10, sosire la Frankfurt la ora 16:00. Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1422 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 20:20, sosire in Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda la ora 23:35. 

Retur la plecarile 23.08, 30.08: Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH2565 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 16:45, sosire la Munchen la ora 18:30. Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1656 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 22:05, sosire in Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda la ora 01:00 (a doua zi).

Retur la plecarea 07.09: Imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS612 cu destinatia Viena. Decolare la ora 17:30 si aterizare Viena la ora 19:10. Imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS767 cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 20:10, sosire in Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda la ora 22:50.

Alte Informatii

Atentie! Polita de asigurare medicala trebuie sa contina:

* Data incheierii contractului.

* Numarul politei.

* Numele si prenumele asiguratului.

* Datele asiguratorului.

* Termenul de valabilitate al politei trebuie sa acopere intreaga perioada de sedere pe teritoriul Rusiei.

* Enumerarea serviciilor medicale și transport medical, inclusiv repatrierea in caz de deces.

* Aria de acoperire – intreaga lume sau Federatia Rusa; Europa, inclusiv Rusia.

* Semnatura asiguratorului.

* Asiguratorul trebuie sa acopre, obligatoriu, suma minima de 30 000 de euro.

Pentru obtinerea vizei de intrare in Rusia sunt necesare urmatoarele acte:

* Pasaport valabil minimum 6 luni de la data returului si cu minim 2 pagini consecutive libere.

* Fotografie color 3,5х4,5 cm pe fundal alb, cu imaginea clara a chipului (din fata), fara ochelari cu lentile fumurii si cu capul descoperit.

* Copie dupa cartea de identitate.

* Copia politei de asigurare medicala.

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru un grup de 20 participanti:

Excursie la Serghiev Posad:

50 €/adult include: autocar, ghid local, ghid insotitor.

Excursie la Palatul si Gradinile Peterhof:

85 €/adult include: autocar, bilet de intrare, ghid local, ghid insotitor.

Excursie la Puskin si Pavlovsk:

100 €/adult include: autocar, bilete de intrare, ghid local, ghid insotitor.

Excursie la Palatul Yusupov:

40 €/adult include: autocar, bilet de intrare, ghid local, ghid insotitor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Falcon Travel

  Buna ziua,

  Vroiam sa va transmit feed back-ul clientelor noastre care au participat la plecarea 9 Septembrie 2017. Au fost foarte incantate de excursie, de grupul format, de ghid si de cazari... le-a placut foarte mult toata experienta. Multumim frumos.

 • Turisti Interra

  La Metroul din Moscova. Plecarea 1 Septembrie 2017.

  Metroul din Moscova

  Sankt Petersburg-Catedrala Sf Isac. Plecarea 1 Septembrie 2017.

  St Petersburg Catedrala Sf Isac

 • Turisti Interra

  Salutari de la Muzeul Ermitaj. Plecarea 16 August 2017.

  Muzeul Ermitaj

 • Georgeta Ghioc

  Felicitari Interra Travel pentru aceasta experienta minunata. Programul excursiei, hotelurile, destinatiile de vizitat foarte bine alese. Cireasa de pe tort a fost ghidul Dumitru Asproiu, un profesionist cu pasiune si vocatie. Recomand cu caldura acest circuit !

 • Turisti Interra

  Salutari de la Galeria Cameron palatul Ekaterinei Puskin

  Plecarea 7 Iulie 2017.

  Galeria Cameron

 • Turisti Interra

  Salutari din Sankt Petersburg plecarea 19 Mai 2017

  Sankt Petersburg Mai 2017

 • Nicolae Rotaru

  PERFECŢIUNE  În fine, o excursie perfectă ! Compar cu numeroasele evadări de acest fel realizate cu ajutorul unor agenţii de turism. Meritaţi laude şi mulţumiri cu atât mai mult cu cât a fost o destinaţie grea (Moscova şi Sankt Petersburg) din pricina prejudecăţilor, suspiciunilor şi conjuncturilor politico-militare. Amabilitatea, calmul şi solicitudinea personalului Interra Travel au rodit. E drept că asul din mânecă se numeşte Andreea Manoliou, o ghidă cu pasiune şi vocaţie, prietenoasă şi preocupată, inteligentă şi documentată, harnică şi meticuloasă. Am ţinut să spun aceste cuvinte până nu se estompează impresiile, toate, foarte frumoase (şi pentru gazdele ruse, şi pentru intermediarii sejurului), despre cele opt zile petrecute ca turist, în grupul altor 20 de români, pe teritoriul Federaţiei Ruse, urmând să mă exprim pe larg şi epic în viitorul apropiat. Cu recunoştinţă şi bune doriri, Gl. bg. (r) prof. univ. dr. ing. NICOLAE ROTARU, membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti şi al Uniunii Scriitorilor.

 • Teodora Draghici

  Multumim Interra pentru circuitul deosebit. Am ramas placut impresionata de locurile vazute, dar mai ales multumim Andreei Manoliu pentru informatiile date, pentru rabdarea avuta cu noi. Mi-a starnit si mai mult interesul pentru cultura rusa....Sper ca in anii urmatori sa aveti cat mai multe cereri pentru acest cicuit..... Succes in continuare !

  Rusia 21 Aug 2015

 • Interra Travel

  De la turisti si ghizi primite

  Salutari din Puskin de la Palatul Ekaterinei

  Rusia, Puskin, Palat Ekaterina

  Salutari din St Petersburg

  Rusia, St Petersburg

 • Vornicu Gina

  Am participat impreuna cu familia la circuitul din 24.06.2013. Atit Hotelul Izmailovo din Moscova cit si Hotelul Moscova din Sankt Petersburg sunt situate in imediata vecinatate a metroului care merge in centrul orasului si a unui supermarket de unde se pot face cumparaturi la preturi decente (inclusiv mincare gatita). Preturile sunt comparabile cu cele din Romania. Programul excursiei este echilibrat (incepe la ora 9.00 si se termina la ora 17.00) si prezinta turistilor principalele obiective turistice. Cei care doresc si rezista fizic mai mult pot sa viziteze pe cont propriu si alte obiective turistice sau interioarele bisericilor care sunt vazute din exterior in cadrul tururilor de oras cu grupul (metroul functioneaza pina la ora 1.00 noaptea). Recomand participarea la excursiile optionale propuse de agentie deoarece sunt foarte interesante. Daca sunt suficienti doritori la Sankt Petersburg se poate organiza o croaziera de zi pe canale si pe Neva, precum si o croaziera de noapte pe Neva la ora cind se ridica podurile si palatele de pe maluri sunt iluminate arhitectural. Mi-am dorit aceasta excursie de ani de zile si sunt foarte incintata de tot ceea ce am vazut. Am vizitat pina acum multe tari din vestul Europei dar Sankt Petersurg le intrece pe toate. Ghida Andreea Manoliu precum si soferii si ghizii locali au fost la superlativ. Faptul ca se asigura transfer gratuit la aeroport si inapoi e un punct forte. Cu siguranta vom mai participa la circuitele organizate de Interra. Felicitari!

 • Smaranda Danciu

  O excursie minunata, mi-a placut mult.

  Foarte echilibrata, programul de vizitare si programul liber bine alese, astfel ca cei care doreau sa vada mai mult, puteau sa o faca. Bune relatii cu tour operatorul local, astfel ca timpul de asteptare la obiective a fost minim. Ghizii locali, atit la Moscova cit si la Sankt Petersburg, foarte bine pregatiti si prietenosi iar ghidul roman, prestatie la superlativ.

  O vreme neobisnuit de calda si insorita ne-au facut sa ne simtim foarte bine.

  Imi raman amintiri minunate si dorinta de a reveni.

  Felicitari Interra !

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Oceanul Indian

Asia

Africa

Orientul Mijlociu

America de Nord si Centrala

Mari si Oceane

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania