Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Stimati turisti, pentru a fi informati, cititi descrierea excursiei de mai jos (inclusiv Program Excursie),
precum si termene si conditii excursie (click pe Alte Informatii), apoi,
pentru rezervare dati click in dreapta pe cerere de rezervare. Vacanta placuta !

Conditii de calatorie in Franta:
• Calatorii vaccinati: adeverinta de vaccinare, min 2 sapt de la rapel (Pfizer/Moderna/AstraZeneca) respectiv 4 sapt de la doza unica (Johnson&Johnson).

• Calatorii nevaccinati: test negativ covid PCR sau ANTIGEN cu max 72h inainte de plecare.

Toate locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Cu zboruri din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi !

Va invitam sa ne insotiti in Provence si pe Coasta de Azur, regiunea cea mai insorita din Franta, o combinatie de peisaje si obiective turistice care ii va safisface chiar si pe cei mai exigenti dintre Dvs. Intreaga zona te invita sa visezi, sa te rasfeti sub razele soarelui arzator, sa te scufunzi in apele de un albastru ireal al Marii Mediterane sau sa te pierzi pe stradutele impresionante ale unor localitati pitoresti, de legenda. De la celebrele Nisa, Cannes sau Saint Tropez si pana la misterioasele Camargue, Saintes Maries de la Mer sau Les Baux de Provence, totul va va incanta privirea si simturile si va face din aceasta excursie una de vis, pe care veti dori sa o repetati !

Vizitam Aix en Provence, Marsilia, Insula d'If, Avignon, Pont du Gard, Nimes, Arles, La Camargue, Saintes Maries de la Mer, Les Baux de Provence, Saint Tropez, Cannes, Nisa, Monaco, Eze... (click pe Program Excursie).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni, Timisoara, Cluj, Iasi
Transferuri gratuite Interra la Otopeni din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
8 Iulie
2 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? 0 0
 Adult in camera dubla 699 €
699 €
 Al 3-lea adult in dubla pat suplimentar 659 € 659 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 499 € 499 €
 Adult in camera Single 999 € 999 €

NOTA: Pentru plecarile din tara cu avionul, se adauga la tarifele de mai sus urmatoarele suplimente:
√ Plecari din Timisoara sau Iasi: +60 €/persoana
√ Plecari din Cluj Napoca: +66 €/persoana

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Nisa => Bucuresti, Compania TAROM
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocar Interra pe circuit
Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 4 nopti in Marsilia la Hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* sau similar
- 3 nopti in Nisa/Cannes la Hotel Days Inn Nice Centre 3* sau similar
• Pachet de excursii incluse:
- excursie la Aix en Provence
- tur de oras Marsilia cu ghid local
- excursie la Avignon-Pont du Gard-Nimes
- croaziera la Insula d'If in Marsilia

- bonus excursie la Arles-La Camargue-Saintes Maries de la Mer-Le Baux de Provence
- bilet de intrare la Biserica St Trophime in Arles
- excursie la Saint Tropez
- tur de oras Cannes cu insotitorul de grup
Bonus asigurare travel covid protection, storno si medicala

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 199 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Taxele de oras, se achita la receptia fiecarui hotel
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Tarif special testare covid-19 RT-PCR: 200 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 30h-48h in limba engleza (asta in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara)

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti/Timisoara/Cluj-Napoca/Iasi–Aix en Provence–Marsilia
Plecari din Bucuresti: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 08:10, pentru imbarcare pe zborurl Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa. Decolare din Bucuresti la ora 10:10 si sosire in Nisa la ora 11:40.

Plecari din Timisoara: Prezentare la aeroportul Traian Vuia la ora 03:45 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO610 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:45 si aterizare la Bucuresti la ora 06:45. Escala pana la ora 10:10, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa.

Plecari din Cluj-Napoca: Prezentare la aeroportul Avram Iancu la ora 06:25 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO642 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 08:25 si aterizare la Bucuresti la ora 09:20. Escala pana la ora 10:10, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa.

Plecari din Iasi: Prezentare la Aeroportul International Iasi la ora 03:45 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO710 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:45 si aterizare la Bucuresti la ora 06:55. Escala pana la ora 10:10, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa.
Dupa preluarea bagajelor ne imbarcam in autocar si plecam spre Marsilia. Pe drum vom poposi in incantatorul Aix-en-Provence unde vom face o plimbare ce include Cours Mirabeau-principalul bulevard al orașului și sufletul acestuia, Place Richelme, Place de l'Hôtel de Ville, Catedrala si numeroasele fantani (Aix mai este numit si “orasul cu o mie de fantani”). Transfer la hotel in Marsilia. Cazare la Hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea din 8 Iulie), Hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea din 2 Septembrie) sau similare Marsilia.

Ziua 2 | Marsilia–Insula d’If
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local in Marsilia, oras fondat de greci acum 2.600 de ani devenit azi al doilea oras al Frantei si cel mai mare port la Mediterana: Vieux Port strajuit de Fort Saint Jean si modernul MUCEM (Muzeul civilizatiilor Europei si Mediteranei), basilica Notre Dame de la Garde“La Bonne Mere”, celebrul bulevard La Canebiere, monumentalul Palais Longchamp s.a. Dupa amiaza croaziera in largul Mediteranei la Insula d’If in cautarea celebrului Conte de Monte Cristo al lui Alexandre Dumas. Cazare la Hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea din 8 Iulie), Hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea din 2 Septembrie) sau similare Marsilia.

Ziua 3 | Marsilia–Avignon–Pont du Gard–Nimes
Mic dejun. Dimineata plecam spre Avignon, unde putem vizita Palatul Papilor–una dintre cele mai mari cladiri medievale din Europa,  in exterior fortareata si in interior castel cu frumoase fresce ce amintesc ca in Sec al XIV-lea Avignon a fost resedinta a sapte papi si podul St. Benezet, unde vom fredona cantecelul "Sur le pont d’Avignon...”. Continuam  turul nostru cu cel mai vizitat monument antic din Franta, inclus in patrimoniul Unesco, apeductul Pont du Gard-una din marile capodopere ale umanitatii, o minune tehnica a Antichitatii. Un ultim popas va fi in Nimes numit „Roma franceza” pentru Arenele romane si Maison Caree. Cazare la Hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea din 8 Iulie), Hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea din 2 Septembrie) sau similare Marsilia.

Ziua 4 | Marsilia-Arles–La Camargue–Saintes Maries de la Mer–Les Baux de Provence
Mic dejun. Bonus ! Excursie optionala de 1 zi in sudul Provence. Incepem cu o vizita la Arles cu ale sale comori romane, Arenele si Teatrul, biserica St. Trophime, pietele umbrite si casele colorate scaldate de soare care evocă un sentiment de déjà vu, din panzele lui Van Gogh (artistul a pictat 200 de lucrări în jurul orașului si a vandut doar una !). De aici plecam spre Camargue sau Delta Rhonului, una dintre cele mai bine protejate delte din întreaga lume care adǎpostește o bogatǎ biodiversitate, si este renumitǎ în întreaga lume pentru taurii negri mai mici și mai supli decât cei pentru corida, frumoșii Cheval Camarguais, o rasa locala de cai albi, alaturi de cei peste 50.000 de flamingo roz care poposesc în mlaștini în timpul lunilor de vară. Vom vizita apoi Saintes Maries de la Mer, o fermecatoare localitate cu case albe extrem de cochete, buticuri si terase, dominate de biserica-cetate Notre Dame de la Mer si de arena pentru coride. Biserica  pastreaza moastele celor doua Marii care dau numele localitatii–Sf Maria Salomeea (mama Sfintilor Apostoli Ioan Evanghelistul si Iacob) si Maria Jacobea (mama Sfantului Apostol Iacob cel Mic). Tot aici se afla statuia negra a sfintei Sara–protectoarea gitanilor, care vin aici in pelerinaj din toata Europa in 24 si 25 mai. Traseul zilei va continua spre Les Baux de Provence, sat considerat unul din cele mai frumoase din Franta, cu 400 de locuitori si peste 1,5 milioane de vizitatori anual ! Descoperim farmecul și parfumul atât de special al acestui sat provensal cu monumentele sale, piețele mici, terasele umbrite, străzile înguste și magazinele lor. Intoarcere la Marsilia. Cazare la Hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea din 8 Iulie), Hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea din 2 Septembrie) sau similare Marsilia.

Ziua 5 | Marsilia–Saint Tropez–Cannes/Nisa
Mic dejun. Plecam spre Coasta de Azur si primul popas il facem la Saint Tropez–cea mai cunoscuta destinatie a lumii mondene de pe Riviera Franceza. Cea mai noua atractie de aici este Musée de la Gendarmerie et du Cinéma de St Tropez, situat in celebra cladire a jandarmeriei cunoscuta din filmele cu Louis de Funes. Ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Cannes–numit si Orasul Filmului datorita Festivalului International de Film aflat anul acesta la a 73-a editie. Tur de oras Cannes in care descoperim celebrul bulevard La Croisette cu hotelurile de lux si plajele sale, Allée des Etoiles de la Palatul Festivalurilor, strazile medievale din orasul vechi Le Suquet. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Days Inn Nice Centre 3* Nisa (plecarea din 8 Iulie), Hotel Cannes Montfleury 4* Cannes (plecarea din 2 Septembrie) sau similare.

Ziua 6 | Monaco–Eze-Nisa
Mic dejun. Astazi va propunem o frumoasa excursie optionala de 1 zi in Principatul Monaco, resedinta faimoasei dinastii Grimaldi. Pentru oricine, Monaco este sinonim al bogatiei, al luxului si al bunului gust. In Monaco-ville veti intalni Catedrala, Palatul Princiar cu schimbul de garda in fiecare zi la 11.55, Muzeul Oceanografic, traseul Grand Prix-ului de Formula 1 si Cazinoul din Monte Carlo, cu  o putere de seductie irezistibila. Vizita continua cu Eze, un foarte frumos sat medieval tipic frantuzesc, faimos pentru fabricarea de parfumuri. Vom vizita aici Parfumeria Galimard unde vom avea parte de un tur ghidat al fabricii si al muzeului cu ghid local. La intoarcere oprire in Nisa unde vom face un tur panoramic pe Promenade des Anglais, vestita artera din centrul orasului. De-a lungul promenadei s-au construit cladiri impresionante, adevarate palate transformate in hoteluri de lux. Zona gazduieste cateva dintre atractiile turistice ale orasului. Aici se afla Hotelul Negresco-emblema turistica a orasului, Casino du Palais de la Mediterranee, Muzeul de Arta si Istorie, Phoenix Parc Floral, Musee des Arts Asiatiques, Theatre de Verdure etc. Cazare la Hotel Days Inn Nice Centre 3* Nisa (plecarea din 8 Iulie), Hotel Cannes Montfleury 4* Cannes (plecarea din 2 Septembrie) sau similare.

Ziua 7 | Coasta de Azur
Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru relaxare pe Coasta de Azur. Suntem pe Coasta de Azur, sau pe Riviera Franceza, paradisul opulentei franceze si nu numai. Avand un cadru natural de o frumusete spectaculoasa cu muntii Alpi prabusindu-se in Marea Mediterana, numeroase golfulete si faleze elegante, zona s-a bucurat mereu de celebritate, dezvoltandu-se cu statiuni destinate luxului si rasfatului. Familiile nobile sau cele ale burgheziei italiene, franceze, germane sau ruse veneau aici inca din perioada antebelica. In zilele noastre destinatia a devenit accesibila pubilicului larg, insa statiuni precum Saint Tropez, Cannes sau Nisa sunt nume cu rezonanta care isi respecta exclusivitatea de bastioane ale luxului si exotismului european. Cazare la Hotel Days Inn Nice Centre 3* Nisa (plecarea din 8 Iulie), Hotel Cannes Montfleury 4* Cannes (plecarea din 2 Septembrie) sau similare.

Ziua 8 | Cannes/Nisa-Bucuresti/Timisoara/Cluj-Napoca-Iasi
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Nisa pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO402 cu decolare la ora 12:25. Sosire in Bucuresti la ora 15:55.

Plecari din Timisoara: escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO607, care aterizeaza pe Aeroportul Traian Vuia la ora 19:05.

Plecari din Cluj-Napoca: escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO647, care aterizeaza pe Aeroportul Aurel Vlaicu la ora 19:00.

Plecari din Iasi: escala pana la ora 17:50, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO707, care aterizeaza pe Aeroportul International Iasi la ora 18:55.
Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 2 Septembrie:
Excursie: Provence si Coasta de Azur
Perioada: 02.09-09.09.2021
Transport: Avion Compania TAROM
Insotitor de grup: D-na Marina Basut
Telefon: 0738.653.674 (numar disponibil cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 2 Septembrie 2021
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda Otopeni
Punct intalnire: Birourile de check-in TAROM
Ora de intalnire: 08:30
Zbor plecare: RO401
Ora decolare: 11:00
Act de identitate: Carte de identitate sau Pasaport in curs de valabilitate
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de mana de maxim 10 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: Greutatea maxima admisa este de 23 kilograme
Ora locala oras sosire in Nisa este ora Romaniei -1 ora.

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Iasi Petrom Pacurari 02.09 01:30 B-130-YNT Ionut 0760.876.377
Tg Frumos OMV Str Cuza Voda 02.09 02:00 B-130-YNT Ionut 0760.876.377
Brasov Hotel Aro Palace 02.09 03:30 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602
Ploiesti Gara sud 02.09 07:30 B-130-YNT Ionut 0760.876.377
Sibiu Parc casa de cultura (fost hotel Ibis) 02.09 01:00 B-307-YNT Ion 0729.602.602
Constanta Sala sporturilor 02.09 05:00 B-305-YNT Toni 0721.523.678

Important !
In contextul actual, calatoria la bordul autovehiculelor se va face doar daca se indeplinesc urmatoarele criterii:
* pasagerul accepta verificarea temperaturii corporale
* temperatura maxima inregistrata este de 37.3 grade
* utilizarea mastii pe tot parcursul calatoriei este obligatorie
Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca luam toate masurile de protectie necesare !

In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari! Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari. Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport. Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta. Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii. Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

02.09-06.09 Hotel Novotel Marseille Est 4* Marsilia
06.09-09.09 Hotel Cannes Montfleury 4* Nisa

Ora de zbor excursie-ore locale:

Data Zbor Plecare Ora Sosire Ora
02.09 RO401 Otopeni 11:00 Nisa 12:30
09.09 RO402 Nisa 13:15 Otopeni 16:35

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 10% din pret la max doua zile de la momentul rezervarii
• 40% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Asigurari:
• Asigurare medicala de calatorie Clasic (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare medicala de calatorie Premium (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare storno covid protection (perioada dinainte de calatorie, recuperare penalizari integral)-click AICI
• Asigurare travel covid protection (combina medicala de calatorie si storno, cu franciza la storno)-click AICI
• Conditii generale de asigurare-click AICI
Asigurarea storno si asigurarea travel se pot incheia cel mai tarziu cu 31 zile inainte de plecare. Pentru rezervarile efectuate sub acest termen, asigurarea se poate emite in ziua rezervarii sau urmatoarele 2 zile.

Excursii Optionale

Tarif valabil pentru minim 15 participanti:

Excursie la Principatul de Monaco si Parfumeria din Eze:
Tarif: 75 €/persoana si include: transport autocar, taxele de drum si parcari, bilet de intrare si tur ghidat la Parfumeria Galimard, ghid insotitor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Provence !
  Plecarea 2 Septembrie 2021.
  (click pe poza pentru marire)

 • Turisti Interra

  Salutari din Provence si Coasta de Azur ! Plecarea 8 Iulie 2021
  (click pe poze pentru marire)

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Mari si Oceane

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

America de Sud