Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Certificat digital european cu vaccinare sau cu recuperare dupa boala.

Cu zboruri din Bucuresti si conexiuni din Timisoara, Cluj, Iasi.

14 locuri libere la plecarea 1 Septembrie.
Va invitam sa ne insotiti in Provence si pe Coasta de Azur, regiunea cea mai insorita din Franta, o combinatie de peisaje si obiective turistice care ii va safisface chiar si pe cei mai exigenti dintre Dvs. Intreaga zona te invita sa visezi, sa te rasfeti sub razele soarelui arzator, sa te scufunzi in apele de un albastru ireal al Marii Mediterane sau sa te pierzi pe stradutele impresionante ale unor localitati pitoresti, de legenda. De la celebrele Nisa, Cannes sau Saint Tropez si pana la misterioasele Camargue, Saintes Maries de la Mer sau Les Baux de Provence, totul va va incanta privirea si simturile si va face din aceasta excursie una de vis, pe care veti dori sa o repetati !

Vizitam Aix en Provence, Marsilia, Insula d'If, Avignon, Pont du Gard, Nimes, Arles, La Camargue, Saintes Maries de la Mer, Les Baux de Provence, Saint Tropez, Cannes, Nisa, Vila Ephrussi de Rothschild, Monaco, Eze, Parfumeria Fragonard... (click pe Program Excursie).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
7 Iulie
1 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? 0 14
 Adult in camera dubla 920 €
920 €
 Al 3-lea adult in dubla pat suplimentar 860 € 860 €
 Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 799 € 799 €
 Adult in camera Single 1.198 € 1.198 €

NOTA: Pentru plecarile din tara cu avionul, se adauga la tarifele de mai sus urmatoarele suplimente:
Plecari din Timisoara sau Iasi: +60 €/persoana. Plecari din Cluj Napoca: +66 €/persoana.

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Nisa => Bucuresti, Compania TAROM
• Taxele de aeroport
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocar Interra pe circuit
Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 4 nopti in Marsilia la Hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* sau similar
- 3 nopti in Nisa/Cannes la Hotel Ibis Nice Aeroport Promenade 3* sau similar
Pachet de excursii incluse:
- excursie la Aix en Provence
- tur de oras Marsilia cu ghid local
- excursie la Avignon-Pont du Gard-Nimes
- excursie la Arles-La Camargue-Saintes Maries de la Mer-Le Baux de Provence
- excursie la Saint Tropez
- tur pietonal Cannes cu insotitorul de grup
• tur pietonal Nisa pe Promenade D'Anglais cu insotitorul de grup

Nu sunt incluse:
• Taxele de oras, se achita la receptia fiecarui hotel
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Asigurarea travel covid protection

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Aix en Provence–Marsilia
Plecari din Bucuresti: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 09:00, pentru imbarcare pe zborurl Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa. Decolare din Bucuresti la ora 11:00 si sosire in Nisa la ora 12:30.

Plecari din Timisoara: Prezentare la aeroportul Traian Vuia la ora 07:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO602 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:10 si aterizare la Bucuresti la ora 10:10. Escala pana la ora 11:00, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa.

Plecari din Cluj-Napoca: Prezentare la aeroportul Avram Iancu la ora 07:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO642 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:10 si aterizare la Bucuresti la ora 10:05. Escala pana la ora 11:00, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa.

Plecari din Iasi: Prezentare la Aeroportul International Iasi la ora 03:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO710 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:30 si aterizare la Bucuresti la ora 06:40. Escala pana la ora 11:00, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa.
Dupa preluarea bagajelor ne imbarcam in autocar si plecam spre Marsilia. Pe drum vom poposi in incantatorul Aix-en-Provence unde vom face o plimbare ce include Cours Mirabeau-principalul bulevard al orașului și sufletul acestuia, Place Richelme, Place de l'Hôtel de Ville, Catedrala si numeroasele fantani (Aix mai este numit si “orasul cu o mie de fantani”). Transfer la hotel in Marsilia. Cazare la Hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea 7 Iulie), Hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea 1 Septembrie) sau similare Marsilia.

Ziua 2 | Marsilia–Insula d’If
Mic dejun. Tur de oras cu ghid local in Marsilia, oras fondat de greci acum 2.600 de ani devenit azi al doilea oras al Frantei si cel mai mare port la Mediterana: Vieux Port strajuit de Fort Saint Jean si modernul MUCEM (Muzeul civilizatiilor Europei si Mediteranei), basilica Notre Dame de la Garde“La Bonne Mere”, celebrul bulevard La Canebiere, monumentalul Palais Longchamp s.a. Dupa amiaza, optional, croaziera in largul Mediteranei la Insula d’If in cautarea celebrului Conte de Monte Cristo al lui Alexandre Dumas. Cazare la Hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea 7 Iulie), Hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea 1 Septembrie) sau similare Marsilia.

Ziua 3 | Marsilia–Avignon–Pont du Gard–Nimes
Mic dejun. Dimineata plecam spre Avignon, unde putem vizita Palatul Papilor–una dintre cele mai mari cladiri medievale din Europa,  in exterior fortareata si in interior castel cu frumoase fresce ce amintesc ca in Sec al XIV-lea Avignon a fost resedinta a sapte papi si podul St. Benezet, unde vom fredona cantecelul "Sur le pont d’Avignon...”. Continuam  turul nostru cu cel mai vizitat monument antic din Franta, inclus in patrimoniul Unesco, apeductul Pont du Gard-una din marile capodopere ale umanitatii, o minune tehnica a Antichitatii. Un ultim popas va fi in Nimes numit „Roma franceza” pentru Arenele romane si Maison Caree. Cazare la Hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea 7 Iulie), Hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea 1 Septembrie) sau similare Marsilia.

Ziua 4 | Marsilia-Arles–La Camargue–Saintes Maries de la Mer–Les Baux de Provence
Mic dejun. Excursie optionala de 1 zi in sudul Provence. Incepem cu o vizita la Arles cu ale sale comori romane, Arenele si Teatrul, biserica St. Trophime, pietele umbrite si casele colorate scaldate de soare care evocă un sentiment de déjà vu, din panzele lui Van Gogh (artistul a pictat 200 de lucrări în jurul orașului si a vandut doar una !). De aici plecam spre Camargue sau Delta Rhonului, una dintre cele mai bine protejate delte din întreaga lume care adǎpostește o bogatǎ biodiversitate, si este renumitǎ în întreaga lume pentru taurii negri mai mici și mai supli decât cei pentru corida, frumoșii Cheval Camarguais, o rasa locala de cai albi, alaturi de cei peste 50.000 de flamingo roz care poposesc în mlaștini în timpul lunilor de vară. Vom vizita apoi Saintes Maries de la Mer, o fermecatoare localitate cu case albe extrem de cochete, buticuri si terase, dominate de biserica-cetate Notre Dame de la Mer si de arena pentru coride. Biserica  pastreaza moastele celor doua Marii care dau numele localitatii–Sf Maria Salomeea (mama Sfintilor Apostoli Ioan Evanghelistul si Iacob) si Maria Jacobea (mama Sfantului Apostol Iacob cel Mic). Tot aici se afla statuia negra a sfintei Sara–protectoarea gitanilor, care vin aici in pelerinaj din toata Europa in 24 si 25 mai. Traseul zilei va continua spre Les Baux de Provence, sat considerat unul din cele mai frumoase din Franta, cu 400 de locuitori si peste 1,5 milioane de vizitatori anual ! Descoperim farmecul și parfumul atât de special al acestui sat provensal cu monumentele sale, piețele mici, terasele umbrite, străzile înguste și magazinele lor. Intoarcere la Marsilia. Cazare la Hotel Novotel Marseille Centre Prado 4* (plecarea 7 Iulie), Hotel Novotel Marseille Est 4* (plecarea 1 Septembrie) sau similare Marsilia.

Ziua 5 | Marsilia–Saint Tropez–Cannes-Nisa
Mic dejun. Plecam spre Coasta de Azur si primul popas il facem la Saint Tropez–cea mai cunoscuta destinatie a lumii mondene de pe Riviera Franceza. Cea mai noua atractie de aici este Musée de la Gendarmerie et du Cinéma de St Tropez, situat in celebra cladire a jandarmeriei cunoscuta din filmele cu Louis de Funes. Ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Cannes–numit si Orasul Filmului datorita Festivalului International de Film aflat anul acesta la a 73-a editie. Tur de oras Cannes in care descoperim celebrul bulevard La Croisette cu hotelurile de lux si plajele sale, Allée des Etoiles de la Palatul Festivalurilor, strazile medievale din orasul vechi Le Suquet. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Ibis Nice Aeroport Promenade 3* Nisa (plecarea 7 Iulie), Hotel de 3* in zona Cannes-Nisa (plecarea 1 Septembrie) sau similare.

Ziua 6 | Nisa-Vila Ephrussi de Rothschild-Monaco–Eze
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie de 1 zi la Vila Ephrussi de Rothschild–Monaco si Eze. Pentru inceput vizitam una dintre cele mai frumoase resedinte in stil renascentist de pe Riviera Franceza-Vila Ephrussi de Rothschild. Monumentul, numit si vila Île-de-France, este localizat in varful peninsulei Cap Ferrat. Transformat intr-un muzeu, permite vizitatorilor sa descopere rafinamentul si gustul pronuntat pentru stilul renascentist italian al baronesei Béatrice de Rothschild. Desi foarte mic, Principatul Monaco este foarte plin de viata, iar majoritatea locuitorilor sai provin din alte tari, atrasi aici de soare, de stilul de viata la moda, dar, mai presus de toate, de veniturile care nu sunt supuse impozitarii. Monaco este, prin urmare, un fel de parc de distracții pentru elita europeană. Veti putea cocheta cu zeita Fortuna la Casino-ul din Monte Carlo, veti putea vizita Palatul Princiar sau Muzeul Oceanografic si veti descoperi traseul circuitului de Formula1. Continuam cu Eze, un foarte frumos sat medieval tipic frantuzesc, faimos pentru fabricarea de parfumuri. Vom vizita aici Parfumeria Fragonard unde vom avea parte de un tur ghidat al fabricii si al muzeului cu ghid local. Intoarcere la Nisa. Cazare la Hotel Ibis Nice Aeroport Promenade 3* Nisa (plecarea 7 Iulie), Hotel de 3* in zona Cannes-Nisa (plecarea 1 Septembrie) sau similare.

Ziua 7 | Nisa-Coasta de Azur
Mic dejun. Incepem ziua cu o plimbare pe Promenade des Anglais, vestita artera din centrul orasului. De-a lungul promenadei s-au construit cladiri impresionante, adevarate palate transformate in hoteluri de lux. Zona gazduieste cateva dintre atractiile turistice ale orasului. Aici se afla Hotelul Negresco-emblema turistica a orasului, Casino du Palais de la Mediterranee, Muzeul de Arta si Istorie, Phoenix Parc Floral, Musee des Arts Asiatiques, Theatre de Verdure etc. Timp liber la dispozitie. Suntem pe Coasta de Azur, sau pe Riviera Franceza, paradisul opulentei franceze si nu numai. Avand un cadru natural de o frumusete spectaculoasa cu muntii Alpi prabusindu-se in Marea Mediterana, numeroase golfulete si faleze elegante, zona s-a bucurat mereu de celebritate, dezvoltandu-se cu statiuni destinate luxului si rasfatului. Familiile nobile sau cele ale burgheziei italiene, franceze, germane sau ruse veneau aici inca din perioada antebelica. In zilele noastre destinatia a devenit accesibila pubilicului larg, insa statiuni precum Saint Tropez, Cannes sau Nisa sunt nume cu rezonanta care isi respecta exclusivitatea de bastioane ale luxului si exotismului european. Cazare la Hotel Ibis Nice Aeroport Promenade 3* Nisa (plecarea 7 Iulie), Hotel de 3* in zona Cannes-Nisa (plecarea 1 Septembrie) sau similare. Nota: In aceasta zi autocarul stationeaz conform normelor AETR.

Ziua 8 | Cannes/Nisa-Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Nisa pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO402 cu decolare la ora 13:25. Sosire in Bucuresti la ora 16:35.

Plecari din Timisoara: escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO607, care aterizeaza pe Aeroportul Traian Vuia la ora 19:05.

Plecari din Cluj-Napoca: escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO647, care aterizeaza pe Aeroportul Aurel Vlaicu la ora 19:00.

Plecari din Iasi: escala pana la ora 18:15, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO707, care aterizeaza pe Aeroportul International Iasi la ora 19:25.
Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 20 de participanti:

Excursie la Vila Ephrussi de Rothschild–Monaco–Parfumeria din Eze:
Tarif: 70 €/persoana si include: transport autocar, taxele de drum si parcari, biletul de intrare la Vila Ephrussi de Rothschild, tur ghidat la Parfumeria Fragonard, taxa check-point Monaco, insotitor de grup.

Bilet de vaporas in insula d’If in Marsilia:
aprox. 12 €/persoana/transfer barca dus-intors, aprox. 6 €/persoana biletul de intrare la Chateau d’If.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Provence !
  Plecarea 2 Septembrie 2021.
  (click pe poza pentru marire)

 • Turisti Interra

  Salutari din Provence si Coasta de Azur ! Plecarea 8 Iulie 2021
  (click pe poze pentru marire)

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala

America de Sud

Australia si Oceania