Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

31.03.2020: Pentru plecarea 24.03.2020 am obtinut reprogramare pentru 06.10.2020.
Click AICI pentru detalii plecare 06.10.2020.
-------------------------------------------------------------------------------------
20.03.2020: Plecarea din 24 Martie se reprogrameaza pentru o data ulterioara.
Noua data de calatorie va fi comunicata imediat ce ne este comunicata de catre furnizori.
-------------------------------------------------------------------------------------

Cuprinde cele mai multe dintre frumusetile Portugaliei.
Bonus 1 Cina in Covilha.

Vizitam Lisabona, Palatul National Queluz, Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Fatima, Batalha, Coimbra, Porto, Vila Real, Casa de Mateus, Pinhao, Peso Da Regua, Covilha, Vila Vicosa, Evora, Monsaraz, Sao Pedro Do Corval... (vezi programul excursiei).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
24 Martie
 Mai sunt locuri libere ? reprogramare 06.10.2020
 Adult in camera dubla 680 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 640 €
 Copil 3-7,99 ani cu 2 adulti in camera 580 €
 Adult in camera single 920 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Lisabona => Bucuresti, Compania Blue Air
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocar local conform programului

Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti in Lisabona la Hotel Czar 4* sau similar
- 1 noapte in Coimbra la Hotel Tivoli 4* sau similar
- 1 noapte in Porto la Hotel Black Tulip 4* sau similar
- 1 noapte in Covilha la Hotel Tryp Dona Maria 4* sau similar

- 2 nopti in Evora la Hotel Mar D'ar Muralhas 4* sau similar
Bonus 1 Cina in Covilha
Vizitele, tururile si excursiile din program:
- tururi de oras cu ghid local in Lisabona, Batalha, Coimbra

- tururi de oras cu ghid local in Porto, Vila Vicosa, Evora
- Vizita la Fatima, Batalha si Coimbra
- Vizita cu degustare de vin in Porto la celebra Crama din Villa Nova de Gaia
- Vizita cu degustare de vin in Vila Real la celebra Casa de Mateus

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport 199 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor)
• Intrarile la obiectivele turistice din program aprox. 70 €/persoana (se achita la fata locului, la sosire): Castelul St. George, Manastirea Batalha, Universitatea din Coimbra, Palatul Bursei Porto, Biserica St Francis, Palatul Vila Vicosa, Catedrala St Francis si Osuarul din Evora
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
• Taxele de oras, se achita exclusiv la receptia hotelurilor
(aprox cate 2 €/persoana/noapte in Lisabona si Porto)

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Lisabona
Prezentare la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 07:20, pentru imbarcare pe zborul direct al Companiei Blue Air cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 09:20 cu zborul 0B157 si aterizare la Lisabona la ora locala 12:00. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Lisabona cu ghid local: cartierul Belem–un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, Manastirea Jeronimos–o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO, Turnul Belem (An 1515) si Monumentul Descoperirilor Maritime (vizite exterioare). Ne vom indrepta apoi catre orasul vechi, unde vom debarca din autocar si vom urca la Castelul St. George, trecand pe langa Biserica Sf. Antonio si Catedrala. Colina pe care se afla ofera o panorama deosebita asupra orasului. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama–unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. Check-in la hotel. Dupa-amiaza timp liber la dispozitie pentru odihna si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Czar 4* Lisabona, sau similar.

Ziua 2 | Lisabona–Queluz-Sintra-Cabo da Roca–Cascais
Mic dejun. Timp liber la dispozitie la Lisabona sau optional, Excursie la Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal. In drum spre sintra, facem o oprire sa vizitam Palatul National Queluz-un palat remarcabil care ilustreaza prefect evolutia Curtii Portugheze in Sec XVIII-XIX, perioada dominata de stilurile baroc, rococo si neo-clasicism. Continuam apoi spre Sintra-fosta resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vom vom avea timp liber la dispozitie pentru a vizita acest oras fascinant. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “In acest loc se termina Pamantul si incepe Marea”. Intoarcere la Lisabona nu inainte de a face un ultim popas la Cascais. Timp liber la dispozitie in Lisabona. Cazare Hotel Czar 4* Lisabona, sau similar.

Ziua 3 | Lisabona–Fatima–Batalha–Coimbra
Mic dejun. Mic dejun. Prima oprire in aceasta zi este in Fatima, care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic si unde putem vizita Capela Aparitiilor, basilica Rozariului si moderna basilica Sfintei Treimi. Ne indreptam apoi catre Batalha unde vizitam manastirea Santa Maria da Victoria-capodopera a arhitecturii gotice si manueline, inclusa in Patrimoniul UNESCO. Ultima oprire va fi in Coimbra–capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar. Vechea Universitate ocupa cladirile fostului palat regal, devenit «Paço dos Estudos» in 1540. De pe terasa admiram frumoasa panorama a orasului si coboram strazile pietruite pentru a patrunde in sarmul si misterele centrului istoric. Cazare Hotel Tivoli 4* Coimbra, sau similar.

Ziua 4 | Coimbra-Porto
Mic dejun. Pornim catre urmatoarea noastra destinatie Porto. Supranumit Orasul Invincibil, el ne cucereste de la prima vedere prin peisajul pitoresc, pietele rustice, sau vechile case de comert construite pe fostele ruine romane. Urcam scarile in zig-zag, colindam strazile inguste, admiram casele vopsite simplu, si avem sansa in orice moment sa ne intalnim cu Tripeiros, locuitorii care inca mai pastreaza vechile traditii ale orasului. Odata ajunsi in Porto trebuie sa incercati Tripas à Moda do Porto, Bacalhau à Gomes de Sá (mancaruri locale cu peste-cod in special), Francesinha (snack popular in Porto cu diverse tipuri de carne si legume), celebrul vin de Porto si Pasta de Nata (tarte cu ou). Exploram Porto intr-un un tur de oras vizitand Palatului Bursei, Magnifica Biserica Gotica St. Francisco si Crama Vila Nova Gaia, la final fiind invitati la o degustare de vin de Porto in Vila Nova Gaia. Timp liber la dispozitie in Porto. Cazare Hotel Black Tulip 4* Porto, sau similar.

Ziua 5 | Porto–Vila Real-Pinhao-Peso Da Regua-Covilha
Mic dejun. Plecare spre Vila Real si sosire la Casa de Mateus, o capodopera eleganta in stil baroc. Vizitam gradinile si avem parte de o degustare de vin, pentru ca apoi sa pornim spre Pinhao, de-a lungul Vaii Douro si facem un scurt stop pentru pranz (nu este inclus) in Regua. Pe parcursul acestei calatorii va puteti bucura de tot ce va ofera Regiunea Douro, un teritoriu cu traditie, a carui cultura este organic legata de istoria, religia, agricultura si simplitatea oamenilor sai. Vinul produs aici are caracteristici unice si nu are concurent in ceea ce priveste culoarea, aroma si gustul. Plecare spre Covilha. Cina si cazare Hotel Tryp Dona Maria 4* Covilha sau similar.

Ziua 6 | Covilha–Vila Vicosa-Evora
Mic dejun. Astazi ne continuam calatoria spre sud. Plecare spre Vila Vicosa unde vizitam acestui faimos sat cunoscut si ca ”Printesa din Alentejo”. Desi mic, acesta este una dintre cele mai pretioase si fermecatoare “bijuterii” din regiunea Alentejo... un adevarat muzeu in aer liber. Vizitam aici Palatul Vila Vicosa, un splendid palat regal unic in arhitectura portugheza. Vizitand acest palat este ca si cum te-ai urca intr-o masina a timpului–un loc de o rara frumusete pe care nu il vei uita si unde vei afla foarte multe despre istoria locala si nationala. Timp liber pentru pranz (nu este inclus), dupa care plecam spre Evora, un oras magnific asezat la poalele muntelui cu acelasi nume si care gratie frumusetii sale unice, a fost inclus in Patrimoniul Mondial al UNESCO. Creata acum mai bine de 2.000 de ani in urma, Evora este impanzita de strazi sub forma de labirint, piete scaldate de lumina, fantani renascentiste, curti interioare maure si porti cu turle in stil gotic. Vizitam aici Vechea Catedrala–unde flamurile lui Vasco da Gama au fost binecuvantate in 1497, inainte ca flota sa sa porneasca in voiajul istoric catre Orient si biserica Sf. Francisc cu Osuarul. Cazare Hotel Mar D'ar Muralhas 4* Evora. 

Ziua 7 | Evora–Monsaraz–Sao Pedro Do Corval-Evora
Mic dejun. Prima oprire din aceasta zi este la Fabrica “Corticarte”, unde vom fi introdusi in tainele transformarii pe care o sufera pluta pana ajunge in stadiul de produs finit. Continuam spre Monsaraz, un sat desprins parca din basme, cu pereti inalti care pastreaza o incantatoare atmosfera medievala. Fortificat initial de Cavalerii Templieri, astazi 150 de rezidenti permaneti locuiesc in casele albe cu scari in aer liber si balcoane din fier forjat. Timp liber pentru pranz (nu este inclus). Ultima oprire inainte de a ne intoarce la hotel, consta in vizita celui mai mare centru de olarit, aflat in Pedro do Corval. Intoarcere in Evora si cazare Hotel Mar D'ar Muralhas 4* sau similar Evora.

Ziua 8 | Evora-Lisabona-Bucuresti
Mic dejun la pachet. Transfer catre aeroportul din Lisabona si imbarcare pe zborul Companiei Blue Air cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 10:50 cu zborul 0B158 si aterizare in Bucuresti la ora 17:00. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Interra Travel este un Tour Operator care isi desfasoara activitatea cu buna credinta. Ne rezervam dreptul de a nu accepta rezervari in excursiile noastre clientilor care s-au dovedit de rea credinta, care au prejudiciat interesele celorlalti turisti sau care au adus prejudicii materiale si/sau de imagine pentru Interra Travel.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rezervarea excursiei:
se face in scris cu un mesaj pe email la [email protected] sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

Plata excursiei:
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:
• transferul gratuit deserveste exclusiv orasele mentionate in prezentarea excursiei.
• transferul din tara la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu gratuit. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri, inclusiv catre alti turisti din alte orase decat cele deservite, care nu beneficiaza de transfer.
• costurile totale ale transferurilor gratuite sunt suportate de catre Tour Operatorul Interra Travel.
• daca pasagerul care a rezervat transfer gratuit renunta ulterior la acesta, nu exista notiunea de eventuale restituiri intrucat acesta este gratuit.
• transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic.
Daca turistul nu solicita la rezervarea pachetului turistic si transfer gratuit, ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile, cu confirmare de la Interra Travel si cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• daca pasagerul cu transfer rezervat renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de transfer gratuit au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de catre soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor, care au drept consecinta pierderea avionului de catre acestia. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre pasager.
• transferurile gratuite sunt asigurate de catre Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme, microbuze, autocare) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este acoperita integral de catre Tour Operator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru doua sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau renunta la transfer.
• Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 25 participanti:

Sintra, Palatul Queluz, Cabo da Roca si Cascais:
70 €/persoana, include: transfer autocar local, biletul de intrare la Palatul Queluz, ghid local pentru vizitarea palatului, vizitele din program, insotitor roman de grup.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Anca Boiangiu

  Buna ziua,
  Nu obisnuiesc sa scriu mesaje de felicitare. Consider ca daca revin la Interra inseamna ca sunt un turist multumit. Dar de aceasta data, in mod special, doresc sa va multumesc pentru foarte buna organizare a circuitului Portugalia Marele Tour Octombrie 2019 si, in mod special pentru alegerea unui conducator de grup de exceptie, in persoana doamnei Ana Maria Georgescu. In opinia mea, doamna Ana Maria Georgescu este o enciclopedie ambulanta, un ghid profesionist cu atentie distributiva, care stie sa se ocupe de toti turistii cu multa empatie, dar si cu respect pentru fiecare in parte. Chiar daca au mai existat neplaceri, doamna Ana Maria Georgescu a stiut, cu mult talent, sa focuseze atentia turistilor catre punctele interesante ale circuitului, catre atractiile turistice sau comerciale ale Portugaliei. Toata lumea s-a simtit bine, ne-am intors mai plini de energie, de cunoastere si informatii, cu experiente inedite, pentru ca am cunoscut si interactionat cu un om minunat. Va multumesc foarte mult, doamna Ana Maria Georgescu !
  Cu multa consideratie, Anca Boiangiu

 • Maria Iuliana Gruia

  Am promis ca la intoarcerea in tara dupa minunatul tur al Portugaliei sa multumesc si astfel pentru tot ce ni s-a intamplat. Iata ca reusesc acum sa ma tin de promisiune si pe aceasta cale sa va impartasesc tot ce am simtit pe parcursul calatoriei. Au fost sentimente de bucurie, multumire, imbogatire sufleteasca si aleasa consideratie. Bucurie pentru tot ce mi-a fost dat sa vad datorita unui program extrem de bine realizat. Multumire pentru toti care au stat in spatele realizarii acestui program echipei Interra si in mod special distinsei doamne Ana Maria Georgescu, un ghid de exceptie care mi-a demonstrat inca odata ca omul sfinteste locul. Aleasa consideratie pentru toti oamenii frumosi si buni din grup care au incununat reusita excursiei. Cu siguranta ne vom intoarce la Interra Travel.
  Maria Iuliana Gruia si grupul 8G

 • Ovidiu si Monica Caraiani

  Pentru mine si sotia mea, Monica, excursia Portugalia Marele Tour a fost poate cea mai frumoasa excursie de pana acum. Programul perfect conceput, hotelurile minunate si profesionalismul de exceptie al conducatorului de grup, doamna Ana Maria Georgescu, ne-au facut sa dorim sa ne reintoarcem cat mai curand. Felicitari Ana Maria, felicitari Interra !
  Ovidiu si Monica Caraiani

 • Stroescu Ana

  Splendid Circuit, obositor fizic dar relaxant spiritual ! Cu severitatea si fermitatea profesorului dar cu inima si sufletul unei mame, ENCICLOPEDICA Doamna Georgescu este cel mai competent ghid de pe planeta ! Felicitari, Doamna profesoara ! O sa va urmaresc si o sa va urmez ! Ana Stroescu-Bacau, 03 Septembrie 2017

 • Radu Stonenescu

  Excursie Portugalia Marele Tour plecarea 3 Septembrie 2017. O excursie cu un program foarte variat, interesant si plăcut și cu o ghida de nota 10 plus. Radu Stoenescu

  Portugalia

 • Rodica Serb

  Portugalia Marele Tour cu plecare din data de 23 August 2017-Un circuit foarte bine organizat. O destinatie minunata cu oameni deosebiti. Felicitari si multumiri adresate doamnei profesor Georgescu Ana Maria, pentru modul in care a organizat si coordonat intregul circuit.

 • Soare Petrica

  Buna ziua, Soare Petrica și Elena. Am fost in Portugalia Marele Tour cu plecarea din data de 23 August 2017 și dorim sa va mulțumim pentru programul excursiei și traseul alcătuit. Mulțumim șoferului și ghidului local din Portugalia, dar mai ales doamnei Ana Maria Georgescu, care este un ghid excepțional. Ne-a prezentat foarte multe informații despre obiectivele vizitate și mai ales sfaturi utile pentru timpul liber pentru cumpărături și aeroporturi. Recomandam celor care vor sa viziteze Portugalia, acest circuit cât și pe doamna Ana Maria Georgescu ca ghid.

 • Adrian Stoican

  Buna ziua, suntem familia Mariana si Adrian Stoican. Am fost beneficiarii "Marelui Tur al Portugaliei" incepand cu data de 23.08.2017. Vrem sa va multumim pentru aceasta oferta deosebita. Desi destul de incarcata, densa, am profitat de fiecare moment al excursiei si ne-am imbogatit sufleteste cu tot ceea ce a reprezentat cultura si istoria deosebit de bogata a Portugaliei. Turul de opt zile ne-a produs o reala satisfactie iar informatiile deosebit de competente primite in tot acest timp de la doamna Ana Maria Georgescu, ne-a tinut continuu atentia treaza. Dorim sa remarcam modul deosebit de atractiv al explicatiilot primite, cu multele conexiuni cu elemente ale istoriei si culturii Portugaliei in conexiune cu alte tari cu care aceasa tara le-a avut. Pe scurt am apreciat mult excelenta pegatire a doamnei, munca depusa pentru satisfacerea tuturor persoanelor care au format grupul. Vreau sa va multumesc tuturor din INTERRA TRAVEL pentru ca sunt convins ca in spatele acestei reusite stau si multi altii care au asigurat desfasurarea fara sincope a intregului tur. In speranta ca va veti mentine nivelul ridicat al standardului tururilor si al ghizilor, noi va multumim si va dorim succes in a ne bucura pe noi beneficiarii muncii viitoare. Mariana si Adrian Stoican

 • Ion Cherciu

  Grupul de 11 vranceni, participant la excursia in Portugalia Marele Tour din perioada 23-30 august 2017, multumeste din suflet doamnei insotitor de grup-profesor Ana-Maria Georgescu-pentru modul admirabil în care a coordonat călătoria noastră in aceasta minunata tara. Tactul pedagogic, explicatiile documentate si oportune privitoare la locurile si la institutiile vizitate sau pe langa care am trecut, colaborarea fructuoasa cu ghidul local, respectarea stricta a programului excursiei, asigurarea unui climat instructiv si de buna dispozitie, respectul fata de toti participantii etc. au contribuit la realizarea unei excursii de neuitat. Ne exprimam convingerea ca si alti parteneri de excursie impartasesc oipiniile noastre sincere si dezinteresate si, in consecinta, sunt in asentimentul nostru de a multumi acestei agentii de turism si, respectiv, doamnei profesor-insotitor de grup, A.M. Georgescu.

 • Turisti Interra

  Salutari din Sintra. Plecarea 23 August 2017.

  Sintra Aug 2017

 • Daniela Tanasa

  Superb circuitul Portugalia Marele Tour pe care l-am parcurs in perioada 8-15.08.2017. Multumim Interra pt organizare si ghidului, dna Andreea Manoliu, pt implicare si profesionalism ! Ramanem clienti fideli !

 • Turisti Interra

  Salutari din Coimbra, plecarea 25 Iulie 2017

  Coimbra

 • Andreia Tudor

  Plecarea 29 Iunie 2017: Va felicit pentru programul organizat, totul a fost foarte bine si interesant iar ghidul dna Ana Maria Georgescu a contribuit din plin la desavarsirea unui program excelent. Si ghida portugheza Melanie a fost o profesionista Fiecare zi a fost o incantare. Sa pastrati in continuare acest nivel. Felicitari intergii echipe care a lucrat pe acest proiect de la inceput pana la final. Va multumesc penrtu aceasta vacanta de neuitat ! Voi ramane in continuare clientul Dvs. si am sa ve recomanda cu caldura. Andreia Tudor

 • Daniela Dinca

  O excursie minunata si extrem de pitoreasca, cu un grup minunat si un ghid rafinat (Plecarea 4 Mai 2017). Multumim Interra !

 • Draghici Teodora

  O excusie minunata (plecarea 4 Mai 2017), cu locuri si peisaje incantatoare si deosebite. Un grup minunat si un ghid (D-nul Dima) documentat, rabdator si intelegator. Multumesc INTERRA !

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite:

  Salutari din Braga, plecarea 4 Mai 2017

  Portugalia Braga Mai 2017

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

Oceanul Indian

America de Sud

America de Nord si Centrala

Mari si Oceane

Euro-Asia

Australia si Oceania