Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Si in 2018  va invitam pe acest traseu minunat, care cuprinde Nordul Spaniei si Portugalia.

Vizitam Madrid, Toledo, Evora, Lisabona, Sintra, Fatima, Coimbra, Porto, Braga, Vigo, Santiago de Compostela, Leon, Burgos, Bilbao, Zaragoza, Barcelona... (vezi programul excursiei).

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecare din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecare Circuit
22 Iulie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat
 Adult in camera dubla 799 €
 Al 3-lea adult in dubla 799 €
 Copil 2-11 ani cu 2 adulti in camera 650 €
 Adult in camera Single 1.139 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Madrid, Compania TAROM
• Zbor direct la retur Barcelona => Bucuresti, Compania TAROM
• Transport cu autocar Interra nou pe circuit
Cazare 11 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 2 nopti in Madrid la Hotel Apartamentos Compostela Suites 3* sau similar
- 2 nopti in Lisabona la Hotel HF Fenix Urban Lisabona 4* sau similar
- 1 noapte in Porto la Hotel Premium Porto Aeroporto 4* sau similar
- 2 nopti in Santiago de Compostela la Hotel Gelmirez 3* sau similar
- 1 noapte in Burgos la Hotel Corona de Castilla 4* sau similar
- 1 noapte in Bilbao la Hotel de 3*
- 2 nopti in Barcelona la Hotel Fira Congress 4* sau similar
• Tururi de oras la Madrid, Lisabona, Porto, Santiago de Compostela, Leon, Burgos, Bilbao, Zaragoza, Barcelona
Ghizi locali la Bilbao, Burgos
• Vizitele si, excursiile din program la Evora, Fatima, Coimbra, Braga, Vigo

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 199 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, Asigurarea storno
• Taxele de oras, 10 €/persoana/circuit, se achita la inscriere
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti – Madrid

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 06:10 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO415 cu destinatia Madrid. Decolare la ora 08:10, sosire la Madrid la ora 11:15. Tur panoramic de oras Madrid–cea mai inalta capitala europeana (655 m): Plaza de Cibeles–una din cele mai emblematice piete ale Madridului, bulevardele centrale Paseo de la Castellana si  Gran Via. Stop fotografic in Plaza de Espana, cu monumentul lui Cervantes si celebrele sale personaje Don Quijote si Sancho Panza, dupa care poposim in Plaza de Oriente pentru Palatul Regal (vizita exterioara) si catedrala Nuestra Senora de Almudena. Dupa-amiaza timp liber in Madrid. Cazare Hotel Apartamentos Compostela Suites 3* sau similar Madrid.

Ziua 2 | Madrid – Toledo

Mic dejun. Zi la dispozitie in Madrid sau optional, Excursie la Toledo–orasul celor trei culturi. Vizita cu ghid local incepe cu descoperirea extraordinarei panorame a acestui oras monumental inconjurat de raul Tajo. Continuam cu vizita unei fabrici de obiecte damasquinado–artizanat care a facut renumit Toledo. Pietonal vom strabate labirintul de stradute spre principalul monument Catedral Primada–o bijuterie a arhitecturii gotice, cu un interior monumental si o valoroasa colectie de El Greco in sacristie. De aici mergem spre antica Juderia si vizitam fosta sinagoga Santa Maria la Blanca. Intoarcere la Madrid si timp liber la dispozitie in capitala Spaniei pentru vizite muzee sau cumparaturi. Cazare Hotel Apartamentos Compostela Suites 3* sau similar Madrid.

Ziua 3 | Madrid – Evora – Lisabona

Mic dejun. Excursia continua catre pitoreasca Portugalie, iar o prima oprire pentru vizite o vom face in Evora, a carei furtunoasa istorie si deosebita frumusete a adus-o sub patronajul patrimoniului UNESCO. Capitala a provinciei Alentejo, cunoscuta pentru cea mai renumita podgorie de vinuri din Portugalia, Evora ne ofera imagini spectaculoase: zidurile romane ce inconjoara cetatea, vestigii maure si edificii medievale, precum Catedrala-unul din cele mai importante monumente gotice ale Portugaliei sau Apeductul Agua de Prata-un adevarat triumf al inginerilor si arhitectilor vremii. Plecam catre una din cele mai frumoase capitale europene, Lisabona-un oras ce se intinde pe sapte dealuri si coboara spre raul Tejo, un oras ce aminteste cu usurinta de San Francisco. Cazare Hotel HF Fenix Urban Lisabona 4* sau similar.

Ziua 4 | Lisabona

Mic dejun. Tur panoramic de oras Lisabona: vizitam zona Belem, de unde navigatorii portughezi au plecat in lungile lor calatorii pe oceanele lumii. Vizite exterioare la Manastirea Ieronimilor si Turnul Belem–monumente de arhitectura manuelina si Padrao dos Descobrimentos (Pavilionul Descoperirilor). De aici continuam spre Baixa pombalina (centrul orasului reconstruit dupa cutremurul de la 1755) si cu Alfama–cel mai autentic si cel mai vechi cartier al capitalei lusitane. Dupa pranz, excursie optionala la Sintra-Cabo de Roca-Cascais-Estoril. Declarata de UNESCO patrimoniu universal, Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale unde “se termina pamantul si incepe marea” cum spunea poetul Luis de Camoes. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc, care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita destinatie de vacanta  unde vom face un stop fotografic la Cazino. Cazare Hotel HF Fenix Urban Lisabona 4* sau similar.

Ziua 5 | Lisabona – Fatima – Coimbra - Porto

Mic dejun. Plecare spre Fatima, care dupa aparitiile Fecioarei Maria din 1917 a devenit unul din cele mai cunoscute locuri de pelerinaj catolic, unde putem vizita Capela Aparitiilor, basilica Rozariului si moderna basilica Sfintei Treimi. In drum spre Porto, vom face un popas la Coimbra–capitala medievala a Portugaliei pentru aproape o suta de ani si renumit centru universitar. Vechea Universitate ocupa cladirile fostului palat regal, devenit «Paço dos Estudos» in 1540. De pe terasa admiram frumoasa panorama a orasului si coboram strazile pietruite pentru a patrunde in sarmul si misterele centrului istoric. Dupa-amiaza sosire la Porto. Cazare Hotel Premium Porto Aeroporto 4* sau similar Porto.

Ziua 6 | Porto – Braga – Vigo – Santiago de Compostela

Mic dejun. Tur panoramic de oras Porto cu: podul D. Luis si superba vedere panoramica cu cartierul istoric Ribeira (protejat de UNESCO) si zona caselor de vinuri din Vila Nova de Gaia, Se do Porto(catedrala), Torre dos Clerigos, Avenida dos Aliados–centrul propriu-zis al orasului, Praca da Batalha cu Teatro Nacional Sao Joao si artera comerciala Rua Santa Catarina. Continuam spre Nordul Portugaliei si poposim in Braga–al treilea oras al tarii, un oras elegant cu piatete si biserici baroce, considerat capitala religioasa a Portugaliei. Pe colinele din afara orasului se gaseste un renumit loc de pelerinaj, sanctuarul Bom Jesus do Monte pe care-l putem vizita optional. Excursia continua spre Vigo care este cel mai mare oras din Galicia si totodata cel mai mare port pescaresc al Europei. Vizitam Vigo: parcul Castro cu imaginea panoramica a estuarului Ria da Vigo si centrul orasului. In cursul serii ajungem la Santiago de Compostela. Cazare Hotel Gelmirez 3* sau similar. 

Ziua 7 | Santiago de Compostela

Mic dejun. Toate drumurile Spaniei duceau in Evul Mediu la Santiago de Compostela, unde regi si oameni simpli veneau la mormantul Sfantului Apostol Iacob (Santiago), punctul final pe traseul de pelerinaj Camino de Santiago. In aceasta dimineata vom strabate strazile pietruite ale orasului catre Catedrala impreuna cu pelerinii veniti din toate colturile lumii pentru iertarea păcatelor, din dorința de a efectua o căutare interioară sau, mai simplu, din plăcerea de a merge. Timp liber la dispozitie pentru plimbari cu insotitorul de grup in acest oras special pentru a admira arhitectura monumentelor de piatra. Cazare Hotel Gelmirez 3* sau similar. Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 8 | Santiago de Compostela – Leon - Burgos

Mic dejun. Din Galicia excursia continua spre Castilla veche. Poposim in Leon–veche capitala medievala a Spaniei crestine. Tur pietonal in centrul istoric cu: Catedrala gotica-“Pulcra Leonina” ce impresioneaza prin cei 1.672 mp de vitralii, Real Colegiata San Isidoro,cu fresce romanice de o calitate remarcabila, Casa Botines (construita de Gaudi), Palatul “de los Guzmanes” si Piata Primariei. Plecam catre Burgos–leaganul Castiliei, unul din cele mai bine conservate orase spaniole si patria eroului legendar al Reconquistei, El Cid Campeador, ale carui mormant se afla si azi in Catedrala. Cazare Hotel Corona de Castilla 4* sau similar Burgos

Ziua 9 | Burgos – Bilbao

Mic dejun. Vizita cu ghid local in Burgos: centrul istoric si Catedrala–una din bijuteriile arhitecturii. religioase spaniole. Plecare spre Tara Bascilor (Euskadi), comunitate autonoma din nordul Spaniei. Tur de oras Bilbao cu ghid local. Cu autocarul vom descoperi noua arhitectura a orasului, care a cunoscut o relansare turistica in urma cu 20 de ani cand,  in plin declin post-industrial, aici a fost inaugurat Muzeul Guggenheim, iar pietonal parcurgem Casco Viejo, cea mai veche parte a orasului cu Teatrul Arriaga, Plaza Nueva si Siete Calles–primele strazi ale orasului in Sec XIV-lea. Cazare zona Bilbao la hotel de 3*.

Ziua 10 | Bilbao – Zaragoza – Barcelona

Mic dejun. Parasim Tara Bascilor si continuam spre Zaragoza-un oras al diversitatii si al intrepatrunderii culturilor: romane, crestine, maure si evreiesti. Vizitam Catedrala construita in urma cu 2.000 ani la dorinta si in numele Fecioarei Maria. Timp liber in Zaragoza si apoi plecare spre Barcelona. Cazare Hotel Front Air Congress Barcelona 4* sau similar.

Ziua 11 | Barcelona

Mic dejun. Turul panoramic de oras incepe la Parc Güell cu o vedere panoramica a orasului, continua cu vizita exterioara la Sagrada Família-opera maestra a lui Antoni Gaudi, si Casa Mila-La Pedrera, (pentru bilete de intrare recomandam rezervarea anticipata). Strabatem elegantul bulevard Passeig de Gràcia, cu edificii moderniste si magazine de lux si poposim la Arcul de Triumf de langa parcul Ciutadella–locul de desfasurare a Expozitiei Universale de la 1888. Poposim in Placa de Catalunya–emblematic reper al capitalei catalane. Timp liber pentru pranz, cumparaturi sau plimbare pe celebrul bulevard La Rambla din Ciutat Vella (orasul vechi). Continuam cu placa d'Espanya si Montjuic, cu cladirile de la Expozitia Universala din 1929 si de la Jocurile Olimpice din 1992. Dupa o oprire pentru fotografii, coboram spre Port Vell (portul vechi), trecand pe langa Muzeul Maritim si Monumentul lui Columb, iar prin Barceloneta ajungem in Portul Olimpic, cu plajele, zgarie-norii (Hotel Arts & turnul Mapfre) si celebrul El Peix d’Or (pestele de aur). Cazare Hotel Fira Congress Barcelona 4* sau similar.

Ziua 12 | Barcelona - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO422 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:30, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 15:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 22 Iulie:
Excursie: Nordul Spaniei si Portugalia
Perioada: 22.07.2018 - 02.08.2018
Transport: Avion Compania TAROM
Persoana contact Aeroport Otopeni: Dl Purcaru Florica
Telefon: 0723.209.266 (numar disponibil in ziua plecarii)
Data plecare: 22 Iulie 2018
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni
Ora de intalnire: 06:10
Zbor plecare: RO415
Ora decolare: 08:10
Act de identitate: Carte de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de maxim 10 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 singur bagaj de maxim 23 kilograme. Suma dimensiunilor bagajului (inaltime+lungime+latime) sa nu depaseasca 158 cm.
Ora locala oras sosire in Madrid este ora Romaniei – 1 ora
Ghidul Dumneavoastra: Dl Radu Razvan-va astepta turistii pe aeroportul din Madrid.
Telefon: 0040.738.648.665 (numar disponibil in ziua plecarii)
Locatie intalnire cu ghidul: La iesirea din sala de bagaje a aeroportului din Madrid

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Iasi Petrom Pacurari 21.07 23:00 B-305-YNT Cornel 0733.300.042
Roman Gara 22.07 00:30 B-305-YNT Cornel 0733.300.042
Brasov Petrom Mc.Donalds Calea Bucuresti 22.07 03:00 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Sinaia Gara 22.07 04:00 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Pitesti OMV Vama 22.07 04:00 B-130-YNT Ion 0729.602.602

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

22.07-24.07 Hotel Apartamentos Compostela Suites Madrid
24.07-26.07 Hotel Sana Malhoa 4* Lisabona
26.07-27.07 Hotel Premium Porto 4* Maia-Porto
27.07-29.07 Hotel Gelmirez 3* Santiago de Compostella
29.07-30.07 Hotel Corona De Castilla 4* Burgos
30.07-31.07 Hotel Los Bracos 4* Logrono
31.07-02.08 Hotel Fira Congress 4* Barcelona-L'hospitalet de Llobregat

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Excursie la Sintra, Cabo de Roca, Cascais si Estoril:

Tarif: 35 €/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare Palatul National Sintra.

Excursie la Toledo:

Tarif: 50 €/persoana si include: transport autocar, bilete de intrare la Catedrala si Sinagoga, ghid local, ghid insotitor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Oceanul Indian

Asia

Africa

Orientul Mijlociu

America de Nord si Centrala

Mari si Oceane

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania