Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Fara restrictii de calatorie.

2023 Napoli  capitala neoficiala a sudului Italiei, amplasata pe tarmurile golfului sau dominat de Vezuviu, orasul legendar al sirenei Parthenope a fost fondat de greci si de-a lungul a trei milenii, a vazut trecerea invadatorilor fara sa se supuna complet niciodata. Intre capodoperele muzeelor si comorile inca necunoscute, orasul formeaza un colaj arhitectural in care se acumuleaza sectiuni de ziduri grecesti, coloane romane, palate baroce si cladiri ale Sec al XIX-lea. Descoperiti acest oras vibrant, acest univers cu numeroase povesti, aflati-i culorile, sunetele, aromele: Vedi Napoli si...Nu veti regreta !

Cu hotel situat central in Napoli !
• Inclus excursia la Pompei.

10 locuri libere la plecarea 16 Iunie.
Vizitam
Napoli, Pompei, Insula Capri, Sorrento, Positano, Amalfi, Insula Procida, Insula Ischia...
(click pe Program Excursie).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecari din: Bucuresti Otopeni.
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

Plecari excursie 2023
16 Iun 30 Iun 10 Iul 22 Iul 4 Aug 14 Aug 24 Aug 8 Sep
Mai sunt locuri libere ? 10 13 da da da 12 da 13
Adult in camera dubla 699 € 699 € 699 € 699 € 729 € 729 € 729 € 729 €
Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 699 € 699 € 699 € 699 € 729 € 729 € 729 € 729 €
Copil 2-11 ani (cu 2 adulti in camera) 639 € 639 € 639 € 639 € 669 € 669 € 669 € 669 €
Adult in camera single 879 € 879 € 879 € 879 € 899 € 899 € 899 € 899 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Napoli => Bucuresti, Compania Lufthansa
• Taxele de aeroport

• Transferuri aeroport-hotel-aeroport

• Cazare 5 nopti cu mic dejun in Napoli la Hotel Palazzo Salgar 4* situat central, sau similar
• Tur panoramic in Napoli
• Excursie de 1 zi la Pompei

• Ghid local la Pompei

Nu sunt incluse:
• Bilete de intrare la obiective turistice, excursiile optionale
• Bacsis recomandat pentru soferi si ghizi locali, 4-5 €/turist/zi
• Taxele de oras, se achita exclusiv la receptia hotelului
• Asigurare travel covid protection

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Napoli
Plecari 16.06, 30.06, 10.07, 22.07: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:10 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa  cu destinatia Napoli, via Munchen. Decolare la ora 06:10 cu zborul LH1655 si aterizare la Munchen la ora locala 07:15. Decolare spre Napoli pe zborul LH1876 la ora 10:50. Sosire la Napoli la ora 12:25.
Plecari 04.08, 14.08, 24.08, 08.09: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:25 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa cu destinatia Napoli, via Frankfurt Decolare la ora 06:25 cu zborul LH1423 si aterizare la Frankfurt la ora locala 07:55. Decolare spre Napoli pe zborul LH334 la ora 10:10. Sosire la Napoli la ora 12:05.
Transfer la hotelul dvs. situat central. Timp liber pentru a explora centrul vechi al orasului Spaccanapoli, inclus in patrimoniul UNESCO si tur panoramic Napoli cu insotitorul de grup. Se pot admira fabuloasele muzee si biserici din Napoli: Palatul si Galeria Nationala de Capodimonte, Muzeul National de Arheologie, vastul complex al Catacombelor San Gennaro, Cappella Sansevero–monument singular de arta, Sant'Anna dei Lombardi, San Giovanni a Carbonara sau Santa Chiara. Cazare Hotel Palazzo Salgar 4* situat central sau similar Napoli.

Ziua 2 | Napoli–Pompei
Mic dejun. Astazi vom efectua o excursie inclusa la Pompei. Veti observa cel mai cercetat vulcan activ din lume al continentului european–Vesuviu (nu se urca pe vulcan). Acesta a ramas in istorie prin eruptia catastrofala din perioada antica a lui Pliniu cel Batran in 79 d.Hr., cand a devastat prosperele orase romane Pompei si Herculaneum, ucigand mii de persoane. Ajungem la Pompei, conservat pentru posteritate de eruptia din anul 79 d.Hr, cand cladirile si o parte din locuitorii sai au fost ingropati sub un munte de cenusa si materii vulcanice. Biletul de intrare de aproximativ 18 €/persoana se achita la fata locului. Transfer catre hotel. Cazare Hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

Ziua 3 | Insula Capri-Ana Capri-Sorrento
Mic dejun. Program liber sau, optional, Excursie in Insula Capri-insula sirenelor, cum o numeau grecii. Frumusetea ei deosebita, apele turcoaz si Grota Albastra au transformat-o intr-un adevarat simbol turistic al Italiei. Vizitam satul Capri, fondat in jurul modernei Piazza Umberto I. Strazile imprejmuitoare abunda in cafenele, magazine de suvenire si boutique-uri de renume. Continuam cu Anacapri, un sat mult mai linistit ce ne va fermeca cu privelisti spectaculoase. Intoarcere cu ferry-boat-ul la Sorrento–o statiune extrem de populara unde vom avea timp liber pentru vizite in centrul istoric din Sorrento. Transfer cu autocarul de la Sorrento la hotel. Cazare Hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

Ziua 4 | Coasta Amalfitana: Positano-Amalfi
Mic dejun. Program liber pentru odihna sau, optional Excursie pe Coasta Amalfitana-una dintre cele mai frumoase portiuni ale tarmului Marii Tireniene, impresionand prin peisajele naturale spectaculoase si prin localitatile pline de istorie. Transfer cu autocarul in Salerno de unde ne vom imbarca in  ambarcatiunile ce ne vor purta de-a lungului coastei. Positano este primul nostru popas descris ca fiind "un loc de vis ce nu pare cu adevarat real atunci cand esti acolo, dar care devine real si tentant odata ce ai plecat". Cu o personalitate vibranta, cu casele sale viu colorate amplasate pe coasta abrupta si treptele ce fac legatura intre ele, cu stradutele inguste, acest pitoresc orasel ne va fermeca cu siguranta. Ne continuam periplul de-a lungul coastei si vom debarca Amalfi-cel mai mare oras al coastei. Deoarece orasul s-a dezvoltat gratie comertului cu porturile din Orient, arhitectura din Amalfi reflecta o importanta influenta maura. Domul din Amalfi, construit in Sec al IX-lea, reprezinta cel mai important monument al acestui oras si pastreaza nenumarate comori. Portile de bronz au fost turnate In Constantinopol In jurul anului 1000, ele fiind cele mai vechi porti ale unei biserici din Italia. Transfer cu autocarul de la Salerno la hotel. Cazare Hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

Ziua 5 | Insulele Flegrei: Ischia si Procida
Mic dejun. Program liber pentru odihna sau, optional, Excursie in Insulele Flegre: Ischia si Procida. Insula Procida ascunde plaje frumoase, golfuri, strazi inguste, puncte panoramice si de asemenea a fost aleasa Capitala Culturii Italiane in 2022. In ceea ce priveste gastronomia, in insula Procida puteți gasi echilibrul perfect intre mancarurile marine si cele terestre pregatite respectand traditiile locale. Printre felurile de mancare tipice se numara linguine cu homar, paste alla pescatora si iepurele în stil procidan, iar cea mai mare atractie este portul de agrement plin de culoare din Marina di Corricella. Apoi, dupa un transfer cu ferry-boat-ul, vom ajunge in Ischia-cea mai mare din grupul celor trei insule din Golful Napoli (alaturi de Capri si Procida). Coasta insulei reprezinta un loc ideal de relaxare la plaja si in apele marii, iar interiorul muntos este numai bun pentru drumetii. De asemenea, o alta atractie o reprezinta si cel mai mare oras al insulei, oras ce ii poarta numele-Ischia. Aici va recomandam o vizita la Castelul Aragonez, una dintre cele mai remarcabile atractii ale insulei Ischia, construit pe o stanca de magma solidificata legata de mal prin intermediul unui pod de piatra. Castelul Aragonez se afla la aproximativ 113 m altitudine si se poate ajunge fie urcand pe magarusi, fie cu un ascensor modern. De pe terasele castelului poti admira la orizont varful Vezuviului si celelalte doua insule ale golfului Napoli: Capri si Procida. Timp liber. Intoarcere cu ferry-boat-ul la Napoli. Cazare Hotel Palazzo Salgar 4* sau similar Napoli.

Ziua 6 |  Napoli-Bucuresti
Mic dejun. Formalitati de check out si timp liber pana la ora transferului catre aeroport. Transfer la aeroportul din Napoli pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1879 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 17:35 si aterizare in Munchen la ora 19:15. La ora 21:50 imbarcare pe zborul LH1654 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 24:50. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)


Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti
Tarifele ne vor fi comunicate cu aprox o luna inainte de data plecarii.

Excursie pe Coasta Amalfitana la Positano si Amalfi:
Include: transfer cu autocarul pana/de la portul Salerno, transport ferry-boat Salerno-Positano-Amalfi-Salerno, ghid local, ghid roman insotitor.

Excursie in Insula Capri – Ana Capri – Sorrento:
Include: transfer cu autocarul Sorrento – hotel, transport ferry-boat Napoli-Marina Grande Capri si Marina Grande Capri - Sorrento, ghid local, bilet la autobuzul local pentru Capri si AnaCapri, ghid roman insotitor.

Excursie in Insulele Ischia & Procida:
Include: transport ferry-boat Napoli- Procida - Insula Ischia-Napoli, ghid local pentru tur panoramic al Insulei Ischia, ghid roman insotitor.


 


Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Amalfi !
  Plecarea 22 Iulie 2022
  (click pe poza pentru marire)

 • Turisti Interra

  Salutari ! Plecarea 23 Iulie 2021
  » Pompei
  » Amalfi Domul Sf Andrei
  (click pe poze pentru marire)

 • Familia Dan

  Buna ziua.
  Excursia s-a desfășurat și încheiat foarte bine. Organizarea a fost excelenta, ghidul super OK, transferul în România asemenea, locurile vizitate numai vorbim, deci suntem foarte mulțumiți. Un singur regret: prea scurta ! Mulțumim pentru tot întregului colectiv Interra. Bravo Interra !
  Cu stima,
  Fam.Dan & Magda Brindasu Sibiu.

 • Muj Lucia

  La cateva zile dupa revenirea din excursia Napoli-Coasta Amalfitana (plecarea 27 Iunie 2019), vreau sa aduc multumiri d-nei ghid-insotitor Ana Maria Georgescu, pentru profesionalismul cu care a gestionat toate situatiile ivite pe parcursul celor sase zile petrecute impreuna. Vezuviu, Pompei, insula Capri, Sorrento, Positano, Amalfi, Salerno, precum Napoli-Duomo, biserica Santa Chiara, Capella Sansevero, Castel Nuovo, Teatro San Carlo, Palatul Regal, Piata Plebiscitului, Galeria Umberto I, Via Toledo, Spaccanapoli si altele-despre toate am aflat informatii in detaliu, interesante si temeinic documentate. Recomand acest program al Interrei tuturor celor pasionati de istorie, arhitectura si peisaje minunate.

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Africa

America de Nord si Centrala

Asia

America de Sud

Mari si Oceane

Australia si Oceania