Informatii Generale Program Excursie Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Pe urmele Civilizatiilor Maya si Azteca
Mexicul este una dintre cele mai mistice tari, sustinuta de ritualuri si traditii stravechi. Este o tara fascinanta si unica prin imbinarea vechiului cu noul. Veti gasi aici si multe situri arheologice bogate in cultura civilizatiilor Maya, Olmec, Tarascan si Azteca. Printre cele mai importante locuri din Mexic se numara capitala Mexico City si Monterrey, cu frumoasele sale cladiri coloniale, Guadalajara, Oaxaca, Morelia, San Miguel de Allende, Guanajuato, Zacatecas si Merida in peninsula Yucatan, printre altele.  Mexic este o tara frumoasa si diversa, cu multe lucruri de oferit vizitatorilor, fie ca mergeti sa vizitati plajele locale faimoase in toata lumea pentru ospitalitate si frumusete, sau orasele istorice din perioada de dinaintea colonizarii spaniole.

2 locuri libere la plecarea 9 Noiembrie.
Vizitam
Mexico City, Teotihuacan, Bazilica Fecioarei Guadelupe, Puebla, Oaxaca, Monte Alban, Mitla, Arborele Tule, Tuxtla Gutierez, Canionul Simidero, San Cristobal de Las Casas, Cascadele Aqua Azul, Palenque, Campeche, Uxmal, Merida, Peninsula Yucatan, Chichen Itza, Cenota X'keken Well, Cancun... (click pe Program Excursie).
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecari din: Bucuresti Otopeni.
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari excursie
30 Octombrie 9 Noiembrie 17 Noiembrie 25 Noiembrie
 Mai sunt locuri libere ? 0 2 0 0
 Adult in camera dubla ocupare 2 persoane 2.399 € 2.399 € 2.399 € 2.399 €
 Al 3-lea adult in camera dubla 2.339 € 2.339 € 2.339 € 2.339 €
 Adult in camera single 2.939 € 2.939 € 2.939 € 2.939 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Mexico City, Compania Lufthansa
• Zboruri la retur Cancun => Bucuresti, Compania Austrian
• Taxele de aeroport

• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocarul pe toata durata programului
Cazare 13 nopti la Hoteluri de 4* astfel:
- 3 nopti in Mexico City la Hotel PF 4* sau similar
- 2 nopti in Oaxaca la Hotel La Noria Centro Historico 4* sau similar
- 2 nopti in San Cristobal la Hotel Plaza Magnolias 4* sau similar
- 1 noapte in Palenque la Hotel Mision Palenque 4* sau similar
- 1 noapte in Campeche la  Hotel Gamma Campeche Malecon 4* sau similar
- 1 noapte in Merida la Hotel NH Collection Paseo Montejo 4* sau similar
- 3 nopti in Cancun la Hotel Reflect Krystal Grand Cancun Resort & Spa 4* superior, sau similar

Mese conform Programului: 13 mic dejun, 5 pranzuri, 6 cine, 3 All Inclusive
• Excursiile zilnice si tururile prevazute in Programul Excursiei
• Biletele de intrare la obiectivele principale din program

• Ghid local la dispozitie pentru toate zilele de tururi si excursii (mai putin zilele de sejur)

Nu sunt incluse:
• Asigurarea travel covid protection, excursiile optionale, bilete intrare la obiective turistice
• Bacsisurile recomandate pentru ghizi locali si soferi, 50 €/turist, se achita la fata locului la inceputul excursiei

Nota valutara: tarifele au fost calculate la un curs de 1 EUR=1.10 USD. In cazul in care moneda europeana EUR sufera o depreciere majora in raport cu USD (curs mai mic de 1,10 USD pentru 1 EUR), tarifele se vor recalcula la 21 de zile inainte de plecare.

Nota la plecarea din 9 Noiembrie: Pentru plecarea din 9 Noiembrie, conform zborurilor disponibile, excursia se prelungeste cu 2 nopti de cazare aditionale in Cancun, asftfel veti avea un sejur prelungit de 5 nopti in Cancun in loc de 3 nopti. Costurile aditionale sunt suportate de catre Interra. Returul are loc in data de 24 Noiembrie, orarul de zbor este explicitat la Program Excursie.

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti-Mexico City
Plecari 30 Octombrie, 09 Noiembrie, 25 Noiembrie: Intalnire cu reprezentantul Interra pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 06:25 si sosire la Frankfurt la ora 08:00. Decolare spre Mexico City la ora 13:35 cu zborul LH498. Sosire in Mexic la ora 19:00.
Plecare 17 Noiembrie: Intalnire cu reprezentantul Interra pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00, pentru imbarcare pe zborul Companiei KLM KL1372 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 06:00 si sosire la Amsterdam la 08:00. Decolare spre Mexico City la ora 14:30 cu zborul KL685. Sosire in Mexic la ora 19:35.
Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cocktail de bun venit si servirea cinei. Program liber pentru odihna. Cazare Hotel PF 4* sau similar Mexico City (Mese incluse: mese in avion, cina meniu fix la hotel).

Ziua 2 | Mexico City
Mic dejun. Ne aflam in Mexico City, unul dintre cele mai mari orase ale lumii din punct de vedere al populatiei, casa unui imperiu antic care s-a transformat intr-o metropola moderna, un important centru in realizarea telenovelelor si cu cei mai buni mariachi. Tur de oras Mexico City. In Ciudad de Mexico exista doua zone care au fost declarate Patrimoniu Mondial de catre UNESCO. Primul, Centrul Istoric (Centro Historico) cu cladirile istorice si religioase precum Catedrala Metropolitana (Catedral Metropolitana), una dintre cele mai importante structuri arhitecturale din emisfera vestica. Palatul National (Palacio Nacional) cu picturi murale spectaculoase care descriu istoria Mexicului. Dupa-amiaza vom vizita Muzeul National de Antropologie. Un loc ce spune totul despre cultura mexicana, de la originile ei asiatice pana in zilele noastre. Este cel mai mare muzeu al Americii Latine si unul dintre cele mai mari depozite antropologice ale lumii. Insasi cladirea ce-l adaposteste e o opera de arta. Dupa tur, timp liber pentru cumparaturi. Servirea cinei la hotel. Cazare Hotel PF 4* sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 3 | Mexico City-Teotihuacan
Mic dejun. Plecare spre Teotihuacan-oras vechi aztec localizat la 65 km de capitala. Orasul se intindea pe 30 kilometri patrati. Teotihuacan a devenit cel mai mare oras mexican pre-hispanic, cu o populatie de aproximativ 200.000 de oameni. Cea mai importanta cladire este Piramida Soarelui-care are o inaltime de 63 de metri. Potrivit arheologilor, Teotihuacan este unul dintre cele mai vechi complexuri arheologice. Teotihuacan, cu piramidele sale uriase inchinate Soarelui si Lunii, este alcatuit dintr-un labirint de palate, temple, locuinte, piete si bulevarde. Orasul se crede ca a fost construit in anul 100 I.Hr. La intoarcere veti vizita si Bazilica Fecioarei Guadalupe–protectoarea Mexicului. Intoarcere la hotel. Servirea cinei la un restaurant local din apropierea hotelului. Cazare Hotel PF 4* sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 4 | Mexico City–Puebla-Oaxaca
Mic dejun. Plecare spre Oaxaca. Oprire in Puebla pentru a vizita centrul istoric. Veti vizita: Santa Maria Tonantzintla, Capela Rosario-in stil baroc cu stucaturi aurii, inchinata Reginei Rozariului. Oprire la piata pentru cumparaturi “El Paraian” unde veti gasi ceramica, bomboane traditionale, haine de piele etc. Servirea pranzului la restaurant local. Continuam drumul catre Oaxaca. Oaxaca este locul originar istoric al populatiilor pre-columbiene Zapotec si Mixtec, avand cei mai multi vorbitori nativi ai limbilor amerindiene vorbite in Mexicul de azi. Cazare Hotel Casa Conzatti 4* (plecari 09.11, 25.11), Hotel Holiday Inn Express 4* (plecare 30.10) sau similare Oaxaca. (Mese incluse: mic dejun si pranz).
Nota plecarea 30.10: Día de los Muertos (Ziua Morților) este una dintre cela mai importante sarbatori ale mexicanilor si poate chiar mai spectaculoasa decat Hallowen. Se sarbatoreste in fiecare an pe data de 2 Noiembrie, cu flori portocalii, costume colorate, mancare si parade pline de veselie. Veti avea si Dvs ocazia sa participati la toate aceste evenimente impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 5 | Oaxaca
Mic dejun. In prima parte a zilei tur de oras Oaxaca. Orasul colonial ofera multe locuri istorice interesante. Veti vizita Catedrala, Biserica Santo Domingo, Fantana Sapte Regiuni. Continuam cu vizita orasul zapotec Monte Alban unde veti gasi urme ale acestei civilizatii. Veti admira Mormantul 7 care adaposteste mai mult de 500 de piese de aur, chihlimbar si bijuterii turcoaz. Piata Principala fosta inima a orasului. Servirea pranzului la un restaurant local. Veti incheia ziua cu vizita la Mitla unde se afla 4 situri arheologice si cel mai lat copac din lume, arborele Tule. Intoarcere in Oaxaca. Cazare Hotel Casa Conzatti 4* (plecari 09.11, 25.11), Hotel Holiday Inn Express 4* (plecare 30.10) sau similare Oaxaca. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 6 | Oaxaca–Tuxtla Gutierrez–San Cristobal De Las Casas
Dis de dimineata (ora 04:00) vom porni catre Tuxtla si San Cristobal de las Casas. Tuxtla si San Cristobal de las Casas se afla in regiunea Chiapas. Cand vorbesti de aceasta regiune inseamna ca vorbesti despre mayasi (una dintre civilizatiile avansate din perioada 250-900 A.D). Odata ajunsi in Tuxtla veti face un tur al Canionului Sumidero cu barca. Canionul cu pereti abrupti a fost creat acum milioane de ani de Raul Grijalva, peretii lui stancosi ridicandu-se la peste 1.000 m deasupra raului. Apoi vom face un scurt popas in Chiapa de Corzo pentru a admira superba fantana in stil maur (mudejar). Dupa-amiaza plecare spre San Cristobal de las Casas. Cocktail de bun venit si servirea cinei la un restaurant local. Cazare Hotel Plaza Magnolias 4* sau similar San Cristobal de las Casas. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 7 | San Cristobal De Las Casas
Mic dejun. Astazi sunteti invitati sa descoperiti frumusetea satelor mayase de langa San Cristobal. Prima oprire este in San Juan Chamula. Locuitorii sunt indigeni Tzotzil si au o organizare proprie, nu platesc impozite, nu permit politiei federale sa intre in teritoriul lor, si au un ritual religios diferit, de altfel centrul geografic si spiritual al orasului fiind biserica dedicata Sfantului Ioan Botezatorul. Urmatoarea oprire va fi in Zinacantan, oras locuit tot de indigeni Tzotil, cunoscuti pentru florile lor. Crini, crizanteme, trandafiri cresc in gradinile lor si le impodobesc altarele. Veti admira aici Biserica San Lorenzo. Intoarcere in San Cristobal si timp liber la dispozitie. Servirea cinei la un restaurant local. Cazare Hotel Plaza Magnolias 4* sau similar. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 8 | San Cristobal De Las Casas–Cascadele Aqua Azul–Palenque
Mic dejun. Plecare spre Palenque. In drum va veti opri sa vizitati fabuloasele cascade Aqua Azul. Inconjurate de o vegetatie luxurianta, raurile se varsa in defileul stancos formand sute de cascade albe. Vom mai face apoi un stop la Misol Ha, o alta minunata cascada. Sosire in Palenque. Servirea cinei la hotel. Cazare la Hotel Tulija Express 4* sau similar Palenque. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 9 | Palenque-Campeche
Mic dejun. Exploram Palenque, unul din cele mai importante, elegante si misterioase situri arheologice mayase. In interiorul piramedei a fost descoperit sarcofagul si fascinanta piatra funerara sculptata a Regelui Pakal (o copie se afla in in Muzeul de Antropologie din Mexico City). Cu toate ca situl arheologic este unul de dimensiuni medii, fiind mai mic decat siturile de la Tikal sau Copan, el contine unele dintre cele mai bune exemple de arhitectura, sculptura, acoperisuri specific mayase si alte basoreliefuri pe care le-a lasat mostenire civilizatia maya. Veti admira Templul Soarelui-foarte bine pastrat, unde pe scut apare fata zeului mayas, Palatul care apartinea familiei regale, fiind folosit atat pentru ceremonii cat si pentru locuit. Servirea pranzului la un restaurant local. Dupa-amiaza plecare spre Campeche. Cazare la Hotel Gamma Campeche Malecon 4* sau similar Campeche. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 10 | Campeche–Uxmal–Merida
Mic dejun. Tur panoramic de oras Campeche in care veti admira Poarta Pamantului, Catedrala “Concepcion Inmaculada” Piata Principala. Ne indreptam catre orasul Uxmal in care veti admira cele mai bine pastrate vestigii mayase: Casa Testoaselor renumita pentru broastele testoase care decoreaza cornisa. Casa Pasarilor, Palatul Mastilor decorat cu sase randuri de masti. Palatul Guvernatorului, Piramida Magicianului. Servirea pranzului la un restaurant local. Continuam drumul catre Merida al carei nume maya este T’hó’ sau Ichkanzihóo (cetatea celor cinci dealuri). Tur de oras panoramic. Este capitala si orasul cel mai mare al Peninsulei Yucatan. Centrul istoric al orasului este primitor si pitoresc presarat cu cladiri in stil colonial. In Plaza Mayor (piata centrala) se afla Catedrala, considerata cea mai veche de pe continent, construita intre 1561 si 1598 partial cu pietre din vechiul oras mayas. Langa gasim Palacio Municipal (Primaria), o cladire tipic coloniala de culoare roz. Transfer la hotel si cocktail de bun venit. Cazare la Hotel Courtyard by Marriott Downtown 4* sau similar. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 11 | Merida–Peninsula Yucatan–Cancun
Mic dejun. Plecare spre Cancun. Oprire la Chichen Itza–cel mai cunoscut si cel mai mare sit arheologic pre-columbian construit de civilizatia Maya si aflat in partea central-nordica a peninsulei Yucatan. Prin semnificatia istorica, simbolistica complexa si conservarea excelenta a minunatelor edificii, Chichen Itza reprezinta o minune a culturii şi civilizatiei moderne. Veti admira Piramida Kukulkan sau Castelul, ce constituie miezul complexului arhitectural, Observatorul, O padure de coloane sculptate-Grupul celor o Mie de Coloane-ce ocupa o piata mare, de 142/155 m. Servirea pranzului la un restaurant local. Dupa-amiaza transfer in Cancun. Pe drum vom mai vizita cenota X’keken Well (recenta denumita X’Keken Jungle Park) o formatiune masiva de calcar cu numeroase stalactite agatate de plafonul sau. Piscina naturala este incalzita si se poate inota. Dupa vizita ne continuam drumul catre Cancun. Cazare cu All Inclusive la Hotel Reflect Krystal Grand Cancun Resort & Spa 4* superior, sau similar Cancun. Mese incluse: mic dejun, pranz, All Inclusive.

Zilele 12-13 | Cancun
Mic dejun. Doua zile libere pentru plaja si/ sau excursii optionale. Cazare cu All Inclusive la Hotel Reflect Krystal Grand Cancun Resort & Spa 4* superior, sau similar Cancun. Mese incluse: All Inclusive.

Zilele 14-15 | Cancun–Bucuresti
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12.00 si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Timp liber la dispozitie pentru relaxare.
Plecare 30 Octombrie: Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH4387 cu destinatia Bucuresti, via Munchen. Decolare la ora 17:50, sosire la Munchen la ora 10:25 a doua zi. Imbarcare pe zborul LH1652 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 15:10 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda la ora 18:10.
Plecare 09 Noiembrie (retur 24 Noiembrie): Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS096 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 19:15, sosire la Viena la ora 11:35 a doua zi. Imbarcare pe zborul OS785 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 15:50 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda la ora 18:25.
Plecare 17 Noiembrie: Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Air France AF651 cu destinatia Paris. Decolare la ora 22:00, sosire la Paris la ora 13:20 a doua zi. Imbarcare pe zborul AF1088 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:30 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda la ora 23:20.
Plecare 25 Noiembrie: Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian Airlines OS096 cu destinatia Bucuresti, via Viena. Decolare la ora 19:15, sosire la Viena la ora 11:35 a doua zi. Imbarcare pe zborul OS785 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 15:50 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda la ora 18:25.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 25 Martie:
Excursie: Mexic Marele Tour
Perioada: 25.03-08.04.2022
Transport: Avion Compania Lufthansa
Insotitor de grup: Dl Asproiu Dumitru
Telefon: 0736.948.293 (numar disponibil cu 24 h inainte de plecare)
Data plecare: 25 Martie.
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda Otopeni
Punct intalnire: Birourile de check-in Lufthansa
Ora de intalnire: 04:00
Zbor plecare: LH1423
Ora decolare: 06:15
Act de identitate: Pasaport normal sau biometric valabil minim 6 luni de la data returului
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de 8 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 singur bagaj de maxim 23 kilograme
Ora locala oras sosire in Mexico City este ora Romaniei-8 ore.

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Iasi Petrom Pacurari 24.03 19:30 B-305-YNT Toni 0721.523.678
Onesti Gara Onesti 24.03 22:30 B-305-YNT Toni 0721.523.678
Adjud Parcare Restaurant Atlantic 24.03 23:30 Rezervare Autovip Ion 0729.602.602
Buzau Statie vis-a-vis de Mc.Donalds 25.03 01:30 Rezervare Autovip Ion 0729.602.602
Brasov Petrom Mc.Donalds 25.03 01:00 B-305-YNT Toni 0721.523.678
Pitesti OMV Vama 25.03 01:50 Rezervare B&BilanTravel Ion 0729.602.602
Constanta Gara CFR Constanta 25.03 00:30 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602

Important !
In contextul actual, calatoria la bordul autovehiculelor se va face doar daca se indeplinesc urmatoarele criterii:
* pasagerul accepta verificarea temperaturii corporale
* temperatura maxima inregistrata este de 37.3 grade
* utilizarea mastii pe tot parcursul calatoriei este obligatorie
Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca luam toate masurile de protectie necesare !

In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari !
Va rugam sa ne trimiteti nr de telefon mobil la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Moneda locala: Moneda locala este Mexican Peso. Paritatea este de aproximativ 1 USD = 20,33 MXN. Va recomandam sa aveti la Dvs. USD. Atentie! Niciodata nu platiti cu cartea de credit in bazaruri sau in locuri care nu prezinta incredere.
Schimbul valutar: Va recomandam ca schimbul valutar sa il efectuati la banci si pentru acesta operatiune este necesar pasaportul.
Bacsisul: Bacsisul recomandat pentru buna desfasurare a programului, pentru ghizii si soferii locali, este de 50 EUR/persoana pentru intreaga perioada si va fi colectat de catre insotitorul de grup.
Clima: Temperaturile in Mexic pe perioada calatoriei sunt cuprinse intre 20-30ºC. Imbracaminte si incaltaminte recomandata: in timpul zilei puteti purta haine mai subtiri, iar pentru serile si diminetile mai reci, va rugam sa puneti in bagaj si haine groase. Incaltamintea pentru programul de vizite trebuie sa fie cat mai comoda. Alte articole recomandate: ochelari de soare, costumul de baie, crema cu factor de protectie, palarie de soare, papuci de plaja. In perioada calatoriei exista sanse de precipitatii de aceea va rugam sa aveti si jachete impermeabile, incaltaminte de ploaie, eventual umbrela.
Electricitatea: Va rugam sa va luati adaptor universal pentru priza.
Medicamente: Pentru afectiuni frecvente precum diaree, constipatie, raceala, va rugam sa luati cu Dvs. medicamentele adecvate. Recomandam persoanelor care urmeaza un tratament medicamentos ce nu poate fi intrerupt sa isi ia medicamentele in bagajul de mana.
Roaming: Daca doriti sa va activati roamingul la telefoanele mobile, va recomandam sa verificati inainte de plecare tarifele si operatorii preferati. Pentru a apela un nr. de telefon din Romania se formeaza mai intai codul national (0040) urmat de codul orasului si de nr. de telefon dorit.
Cumparaturi: In general, preturile se pot negocia, cu exceptia bunurilor de strict necesar. Produsele cumparate din bazaruri nu sunt intotdeauna de cea mai buna calitate. Este posibil ca in apropierea obiectivelor turistice sa fiti abordati de catre vanzatori ambulanti, care vor insista sa cumparati mici suveniruri. Daca nu doriti sa cumparati, este suficient sa spuneti NU. In locurile aglomerate trebuie sa fiti intotdeauna atenti la gentile Dvs.
Securitate obiecte: Nu lasati obiectele personale de valoare (bani, bijuterii, pasaport, bilet de avion) la intamplare in camera de hotel; va recomandam sa le depozitati in locurile special amenajate (seiful din camera de hotel sau de la receptia hotelului).
Utilizarea camerelor video si a aparatelor de fotografiat: Accesul cu camera video sau aparatul de fotografiat la unele obiective turistice din Mexic este permis numai cu plata unei taxe sau in unele cazuri interzis Aceste reguli se modifica periodic, asadar va recomandam sa verificati la fiecare obiectiv in parte, cu insotitorul de grup. se declara autoritatilor vamale, atat la aeroportul din Bucuresti, cat si in aeroporturile din Mexic.

Hotelurile Dumneavoastra:

25.03-28.03 Hotel PF 4* Mexico City
28.03-30.03 Hotel La Noria Centro Historico 4* Oaxaca
30.03-01.04 Hotel Plaza Magnolias 4* San Cristobil de las Casas
01.04-02.04 Hotel Tulija Express By Excellent City 4* Palenque
02.04-03.04 Hotel Gama Campeche Malecon 4* Campeche
03.04-04.04 Hotel NH Collection Merida Paseo Montejo 4* Merida
04.04-07.04 Hotel Krystal Grand Cancun 4* superior Cancun

Ora de zbor excursie-ore locale:

Data Zbor Plecare Ora Sosire Ora
25.03 LH1423 Otopeni 06:15 Frankfurt 07:50
25.03 LH498 Frankfurt 13:35 Mexico City 19:00
07.04 OS096 Cancun 18:05 Viena 11:30+1
08.04 OS785 Viena 15:40 Otopeni 18:15

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)


Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Mexic !
  Plecarea 24 Noiembrie 2021.
  (click pe poze pentru marire)

 • Turisti Interra

  Salutari din Mexic !
  Plecarile 4 si 10 Noiembrie 2021.
  (click pe poze pentru marire)

 • Turisti Interra

  Plecarea 22 Martie 2018: Chichen Itza Piramida Kukulkan

  Mexic Chichen Itza Piramida Kukulkan

  Teotihuacan

  Mexic Teotihuacan Mar 2018

 • Turisti Interra

  Salutari de la Teotihuacan Piramida Lunii. Plecarea 11 Octombrie 2017.

  Mexic Teotihuacan Piramida Lunii

  Vulcanul Popocatepetl. Plecarea 11 Octombrie 2017.

  Mexic Vulcanul Popocatepetl

  Chichen Itza

  Mexic Chichen Itza

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite. Plecarea 22 Martie 2017

  Mexic Canionul Sumidero, propus pentru Seven New Natural Wonders of the World. S-a format acum 35 millioane de ani.

  Mexic Canionul Sumidero

  Mexic plecarea 22 Martie 2017

 • Ruxandra Bratu

  Buna dimineata Alina !

  Acum (19 Dec 2016), cand fata capata o culoare rozalie (fara fard) datorita temperaturilor negative de afara imi aduc aminte cu mare placere, cum era cand se pignemnta la soarele fierbinte, dar agreabil din Mexic. Amintiri simpatice despre o adevarata aventura la mii de kilometri distanta. Un vis al meu implinit frumos de Interra! In ciuda unor mici disfunctionalitati, de care nu sunteti responsabili, eu m-am simtit excelent si pastrez in minte si inima numai imagini pitoresti. Desi excursia a fost intitulata “Pe urmele civilizatiilor Maya si Azteca”, noi am facut incursiune in multe civilizatii disparute ( olmeca, zapoteca, mixteca, tolteca ), care acum ma incita la a cauta informatii nu de pe internet, ci in carti de istorie. Mai mult decat atat m-am bucurat de niste peisaje extraordinare, admirand Canionul Sumidero sau Cascada Asul. Mexicul este o tara bogata si in traditii. Orasele unde ne-am oprit, ordonat construite cu stradute aliniate perpendicular unele pe altele, sunt de asemenea fermecatoare. Mi-ar fi placut sa fi avut mai mult timp la dispozitie. Ideea ca aventura sa se incheie in Cancun, cu cateva zile de relaxare, a fost de asemenea excelenta. Nu stiam cum sa fac sa profit la maximum de cele trei zile. Pe scurt: soare, mare imbietoare, inot cu delfinii, mancare delicioasa in restaurantele cu menu a ala carte, pe care eu personal le-am frecventat, bauturi cu denumiri caraghioase si design frumos colorat. Atmosfera de Craciun din hoteluri, magazine si pe strada, cu nota sa exotica, mi-a ramas in inima. Va multumesc de asemenea pentru solicitudine si dorinta de ne crea toate conditiile sa ne simtim bine, la care a contribuit si Dl ghid Asproiu, care si-a depasit atributiile de insototior de grup. Incerc sa ajung la firma pana in Anul Nou. Cu drag, Ruxandra Bratu Ps Te rog trimite impresiile mele si sefilor tai, insotite de multumiri. Acum astept ofertele de anul viitor tot pentru perioada noiembrie decembrie. Nu e nici o graba. Merci

 • Turisti Interra

  Salutari de la Chichen Itza ! Plecarea 1 Decembrie 2016.

  Mexic Decembrie 2016

  Salutari de la Teotihuacan ! Plecarea 1 Decembrie 2016.

  Mexic Decembrie 2016

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite:

  Mexico City-Mexic Marele Tour Martie 2016

  Mexic Marele Tour Martie 2016

  Cascada Aqua Azul-Mexic Marele Tour Martie 2016

  Mexic Cascada Aqua Azul

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite

  Salutari din Mexic !

  Excursie Mexic

  Mexic Circuit

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

America de Nord si Centrala

Asia

Orientul Mijlociu

Mari si Oceane

America de Sud

Australia si Oceania