Interra
Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

NOU la Interra: Marele Tur al Balcanilor cu avionul !
Macedonia de Nord-Albania-Muntenegru-Croatia-Bosnia Hertegovina-Serbia.

Vizitam Skopje, Ohrid, Sveti Naum, Tirana, Budva, Cetinje, Podgorita, Kotor, Dubrovnik, Neum, Split, Trogir, Mostar, Sarajevo, Belgrad, Nis... (vezi programul excursiei).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
24 Septembrie 7 Octombre
 Mai sunt locuri libere ? 20 da
 Adult in camera dubla 599 € 599 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 599 € 599 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 399 € 399 €
 Adult in camera single 729 € 729 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri Bucuresti => Skopje => Bucuresti, Compania Austrian via Viena
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
• Transport cu autocar local pe durata programului
Cazare 9 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 1 noapte in Ohrid la Hotel Sileks 4* sau similar
- 1 noapte in Tirana la Hotel Te Stella Resort 4* sau similar
- 1 noapte in Podgorica la Hotel Boscovich 4* sau similar

- 2 nopti in Neum la Hotel Sunce 3* sau similar
- 1 noapte in Sarajevo la Hotel Hollywood 4* sau similar
- 1 noapte in Belgrad la Hotel Elegance 3* sau similar
- 2 nopti in Skopje la Hotel Karpos 4* sau similar
• Tururi de oras la Ohrid, Tirana, Cetinje, Podgorica, Dubrovnik, Sarajevo, Belgrad, Nis, Skopje
• Ghizi locali la Ohrid, Tirana, Cetinje, Kotor, Dubrovnik, Sarajevo, Belgrad, Skopje
• Vizitele si excursiile din program: Sveti Naum, Budva, Mostar, Kotor
• Taxele locale de intrare in Kotor si Cetinje

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport 199 €/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno, excursiile optionale
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Recomandat supliment demipensiune (9 cine): 81 €/persoana se rezerva in agentie la inscriere

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Skopje–Ohrid
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:40 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si aterizare la Viena la ora 07:20. La ora 10:15 decolare cu zborul OS779 cu destinatia Skopje. Sosire pe aeroportul international Alexandru cel Mare din Skopje la ora 11:50. Imbarcare in autocar si transfer catre Ohrid. pe un traseu ce va strabate frumoase peisaje. Ne intalnim cu lacul Ohrid care impreuna cu orasul Ohrid-supranumit si Ierusalimul Balcanilor, reprezinta una din cele mai vizitate destinatii turistice din Balcani, ambele fiind  in incluse in Patrimoniul UNESCO. Ohrid numit candva Ierusalimul Balcanilor, va va fermeca cu siguranta prin simplitatea sa. Centrul vechi este strajuit de „Fortareata lui Samuel”, iar in turul pietonal cu ghidul local vom intalni vestigiile impresionantului amfiteatru roman, Plaosnik cu biserica Sf. Clement si Sf.Pantelimon, catedrala bizantina de Sec XI, Sf. Sofia si cea mai fotografiata biserica din tara,  Biserica Sf. Ioan din Kaneo. De asemenea, vom face in cadrul turului de oras o scurta croaziera pe lacul Ohrid. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie in Ohrid. Cazare Hotel Sileks 4* sau similar Ohrid.

Ziua 2 | Ohrid–Sveti Naum–Tirana
Mic dejun. Astazi, vom continua turul lacului Ohrid, pornind cu autocarul catre Sveti Naum. Aici se afla Manastirea Sfantul Naum, o manastire ortodoxa numita dupa fondatorul acesteia Sfantul Naum. Manastirea a fost inființata in Imperiul Bulgar in anul 905 chiar de Sfantul Naum din Ohrid care este inmormantat in biserica. Inca din Sec al XVI-lea, in manastire funcționase o scoala greaca. Zona in care se afla manastirea St Naum a aparținut Albaniei pentru o scurta perioada din 1912 pana la 28 iunie 1925, cand Zog al Albaniei a cedat-o Iugoslaviei ca urmare a negocierilor dintre Albania si Iugoslavia, ca gest de bunavointa. Dupa acest popas, vom traversa granita cu Albania, situata in imediata apropriere si ne vom indrepta catre capitala acesteia. Suntem in Tirana, capitala Albaniei si in acelasi timp cel mai mare oras din aceasta tara. Arhitectura orasului este in mare parte reprezentata de monumentele si constructiile in stil italian si turcesc, fiind, la fel ca si pozitia geografica a orasului la mijlocul drumului dintre Istanbul si Roma, un amalgam de influente din ambele culturi. Piata Skenderberg este un imens spatiu deschis chiar in mijlocul orasului de unde se poate admira muntele Dajti. Vechiul oras gri si plictisitor s-a schimbat total in ultimii ani devenind un oras plin de viata si de culoare. Tur de oras Tirana cu ghid local. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Te Stella Resort 4* sau similar.

Ziua 3 | Tirana–Budva–Cetinje–Podgorica
Mic dejun. Excursia continua catre litoralul adriatic al Muntenegrului, prin Shkoder (Scutari) oras dominat de fortareata istorica Ruzafa si continuam apoi catre Budva, metropola turistica a Muntenegrului. Numeroasele plaje si peisajele de vis imprejmuiesc mica statiune de la Marea Adriatica. Pe langa minunatele peisaje, Budva este deosebita si datorita numeroaselor vestigii si monumente istorice. Continuam cu Cetinje-capitala istorica a Muntenegrului. Admiram in turul pietonal cu ghid local vechea Manastire, resedinta prezidentiala, muzee si galerii. Excursia continua catre Podgorica pentru un scurt tur panoramic al capitalei muntenegrene cu Catedrala Invierii lui Hristos, cunoscuta pentru frumusetea si monumentalitatea sa, emblematicul pod Millennium peste raul Morača s.a. Transfer la hotel. Cazare Hotel Boscovich 4* sau similar Podgorica.

Ziua 4 | Kotor–Dubrovnik–Neum
Mic dejun. Dimineata devreme plecam catre Croatia, nu inainte de a face un ultim popas in Muntenegru, poate intr-una dintre cele mai frumoase locatii–Kotor, pe maulurile Boka Kotorska, unul dintre cele mai frumoase golfuri din lume, deseori denumit "Fiordul Sudului". In anul 1979, golful a fost inclus pe lista Patrimoniului UNESCO. Vizita Kotor cu ghid local. Ne indreptam apoi catre frontiera cu Croatia, pentru a ajunge la Dubrovnik–Perla Adriaticii. Dubrovnik astazi una dintre cele mai atractive destinatii culturale si turistice din Europa. Acest oras cu trecut glorios a fost resedinta unui stat mic, dar puternic-Republica Dubrovnik, care si-a mentinut independenta timp de 450 de ani. Aici vei descoperi Orasul Vechi, inclus in patrimoniul mondial UNESCO. Este inconjurat de ziduri groase si fortarete care s-au conservat bine peste timp. Vom face un tur de oras pietonal cu ghid local: Biserica Franciscana unde se afla cea mai veche farmacie din lume, fantana lui Onofrio, Stradun–principala artera pietonala din cetate, Biserica Sf. Vlaho, Palatul Rectorilor, Palatul Sponza, turnul cu ceas–simbol al orasului, Portul vechi si altele. De aici continuam spre Bosnia Hertegovina si ajungem in singura statiune de la Marea Adriatica a acestei tari, Neum. Cazare Hotel Sunce 3* superior Neum sau similar. 

Ziua 5 | Neum–Split–Trogir
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru relaxare pe malul Marii Adriatice sau optional, Excursie la Split si Trogir. Pregatiti-va sa fiti umiti de frumusetea Splitului, principalul centru cultural si economic al Dalmatiei si al doilea oras ca marime din Croatia.  Vom face un tur pietonal cu ghid local in nucleul orasului vechi care este Palatul lui Diocletian, construit de imparatul roman Diocletian in urma cu 1.700 de ani, azi in patrimoniul UNESCO. Dupa vizita in Split, ne indreptam catre incantatorul Trogir, oras din patrimoniul UNESCO, unde vom face o plimbare in orasul vechi pana la catedrala Sf. Laurentiu. Intoarcere la Neum. Tarif: 50 €/persoana, minim 25 participanti. Cazare Hotel Sunce 3* superior Neum sau similar.

Ziua 6 | Neum–Mostar–Sarajevo
Mic dejun. Plecam astazi spre Sarajevo, nu inainte de a face un popas in inima Hertegovinei la Mostar. Vom vizita partea veche a orasului, cu strazi pietruite, structuri medievale, monumente si cladiri traditionale otomane si celebrul Stari Most („Podul Vechi”) complet distrus si minutios restaurat. Apoi, pe incantatoarea vale a raului Neretva, ajungem in capitala tarii, Sarajevo. Cadrul montan idilic si mostenirea culturala diversa fac din Sarajevo unul dintre cele mai interesante orase ale Europei, renumit pentru diversitatea sa religioasa si culturala, locul unor evenimente memorabile din istorie: atentatul care a declansat Primul Razboi Mondial, JO de iarna din 1984, cel mai lung asediu din istoria contemporana. Tur de oras Sarajevo cu ghid local in care admiram Bascarsija-vechiul bazar din Sarajevo si centrul istoric si cultural al orasului. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Hollywood 4* sau similar Sarajevo.

Ziua 7 | Sarajevo–Belgrad
Mic dejun. Dupa cele aproape trei zile petrecute in Bosnia, ne indreptam astazi catre Serbia si capitala acesteia, unde ajungem in cursul dupa amiezei. In centrul Belgradului, locuit cu secole in urma de familiile influente din oras, poti vedea cele mai vechi si mai frumoase case. Iar de la Fortareata Kalemegdan, care acum este un parc imens si un important complex cultural si istoric, ai o priveliste fascinanta asupra imprejurimilor. Tur de oras Belgrad cu ghid local:parcul Kalemegdan cu Fortareata Belgradului situata dramatic deasupra confluentei raurilor Sava si Dunare, principala artera comerciala pietonala Kneaz Mihajlova, Piata Republicii, cea mai mare biserica ortodoxa Sf. Sava s.a. "Dar cea mai mare comoara pe care o ofera cerul de deasupra Belgradului sunt apusurile.[...] sunt vaste si aprinse precum mirajele din desert. Sunt zile de-a lungul anului cand flacara soarelui care apune in campie, intre raurile de sub Belgrad, se reflecta in domul ceresc, de unde izbucneste si se revarsa peste intregul oras. Apoi, pentru cateva clipe, nuanta rosiatica a soarelui coloreaza chiar si cele mai ascunse cotloane ale Belgradului, se reflecta in fiecare fereastra, chiar si in cele ale caselor slab iluminate in mod obisnuit." Astfel povesteste scriitorul sarb Ivo Andric, un laureat al Premiului Nobel. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel Elegance 3* sau similar Belgrad.

Ziua 8 | Belgrad–Nis–Skopje
Mic dejun. Ne indreptam catre sudul Serbiei si inainte de ajunge la frontiera cu Macedonia de Nord, vom face un popas in Nis–al doilea cel mai important oras al Serbiei. Inca din zilele Imperiului Roman, orasul Nis s-a aflat la o granița neoficiala intre Est si Vest. Unul dintre cei care au reusit sa faca aceasta desparțire a fost imparatul roman Constantin, care s-a nascut chiar aici in vechiul Naissus si a continuat sa intemeieze „Noua Roma” la Constantinopol. Otomanii au avut controlul Nisului din Evul Mediu si pana in Sec XIX si au lasat o fortareața imperioasa care mai are in interior o moschee din Sec al XVI-lea. Fortareata din Nis si Turnul cu Cranii sunt doua repere emblematice din Nis, ale caror povesti le veti descoperi impreuna cu insotitorul de grup, in timpul liber pe care-l aveti la dispozitie in Nis. Continuam apoi excursia catre capitala Macedoniei de Nord–Skopje, unde ajungem seara, in frunctie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Karpos 4* sau similar Skopje.

Ziua 9 | Skopje Capitala Macedoniei
Mic dejun. Suntem in capitala Macedoniei-Skopje, un oras cu o cultura impresionanta, insa care si-a pastrat intacte traditiile si obiceiurile. Metropola este o imbinare armonioasa de elemente, Skopje fiind o colectie impresionanta de biserici si manastiri bizantine, structuri romane, numeroase moschei si edificii otomane. Orasul este localizat chiar pe malul Raului Vardar, intr-un cadru natural de vis care nu face decat sa confere un farmec unic capitalei macedonene. Tur de oras cu ghid local in cadrul caruia vom putea admira: Marele Bazar din vechiul cartier otoman Carsija, biserica Sv. Spas, Kameni Most (Podul de Piatra) si orasul nou cu Fantana lui Alexandru cel Mare, Casa-muzeu Maica Tereza si altele. Dupa amiaza, timp liber la dspozitie pentru cumparaturi sau pentru a explora pe cont propriu acest minunant oras. Cazare Hotel Karpos 4* Skopje sau similar.

Ziua 10 | Skopje–Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroportul international Alexandru cel Mare din Skopje pentru imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS780 cu destinatia Viena. Decolare la ora 12:35 si aterizare in Viena la ora 14:10. La ora 15:20 decolare cu zborul OS791 cu destinatia Bucuresti, unde aterizam la ora 17:55 pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Rezervarea excursiei:
se face in scris cu un mesaj pe email la [email protected] sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

Plata excursiei:
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:
• transferul gratuit deserveste exclusiv orasele mentionate in prezentarea excursiei.
• transferul din tara la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu gratuit. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri, inclusiv catre alti turisti din alte orase decat cele deservite, care nu beneficiaza de transfer.
• costurile totale ale transferurilor gratuite sunt suportate de catre Tour Operatorul Interra Travel.
• daca pasagerul care a rezervat transfer gratuit renunta ulterior la acesta, nu exista notiunea de eventuale restituiri intrucat acesta este gratuit.
• transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic.
Daca turistul nu solicita la rezervarea pachetului turistic si transfer gratuit, ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile, cu confirmare de la Interra Travel si cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• daca pasagerul cu transfer rezervat renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de transfer gratuit au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de catre soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor, care au drept consecinta pierderea avionului de catre acestia. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre pasager.
• transferurile gratuite sunt asigurate de catre Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme, microbuze, autocare) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este acoperita integral de catre Tour Operator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru doua sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau renunta la transfer.
• Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

America de Nord si Centrala

Oceanul Indian

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania

Mari si Oceane