Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Test covid PCR negativ cu max 72 h inainte de plecare.

Un traseu complet si original marca Interra, cu toate excursiile incluse.
Include Japonia Traditionala: Matsumoto-Takayama-Shirakawago-Kanazawa.
Include si excursia la Hiroshima.
Autocar la dispozitie pe toata durata programului.
Cu Hoteluri de lant, ideal localizate.

1 loc liber la plecarea 27 Martie.
Vizitam
Tokyo, Sarbatoarea ciresilor in floare, Hakone, Lacul Kawaguchi, Muntele Fuji, Lacul Ashi, Matsumoto, Takayama, Ferma Ishii Miso Brewery, Shirakawago, Kanazawa, Kyoto, Hiroshima, Insula Miyajima, Osaka, Nara... (click pe Program Excursie).
--------------------------------------------------------------------------------
Plecari din: Bucuresti Otopeni.
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari excursie
24 Mar 26 Mar 27 Mar 28 Mar 1 Apr
 Mai sunt locuri libere ? 0 0 1 0 0
 Adult in camera dubla 3.399 € 3.399 € 3.399 € 3.399 € 3.399 €
 Adult in camera tripla (dubla cu pat supl) 3.299 € 3.299 € 3.299 € 3.299 € 3.299 €
 Adult in camera single 3.799 € 3.799 € 3.799 € 3.799 € 3.799 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri la dus Bucuresti => Tokyo, Compania KLM
• Zboruri la retur Osaka => Bucuresti, Compania Air France
• Taxele de aeroport
Ghizi locali de Lb Engleza pe parcursul intregii excursii
Inclus transport cu autocar local pe toata perioada Circuitului (nu se foloseste transportul public)

Cazare 10 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 4* astfel:
- 2 nopti in Tokyo la Hotel Sunshine City Prince 4* sau similar

- 1 noapte in Matsumoto la Hotel Kagetsu 4* sau similar
- 1 noapte in Takayama in stil traditional japonez la Hida Hanasatonoyu Ouan, sau similar
- 1 noapte in Kanazawa la Hotel Daiwa Royal D-Premium 4* sau similar
- 2 nopti in Kyoto la Hotel Daiwa Roynet 4* sau similar
- 1 noapte in Hiroshima la Hotel Granvia 4* sau similar
- 1 noapte in Osaka la Hotel Elsereine 4* sau similar
- 1 noapte la Hotel Nikko Kansai Airport 4* sau similar
• Audio guide pe toata perioada circuitului (pierderea sau deteriorarea costa aprox 90 €)

• Transport, transferuri si tururi de oras cu autocare locale, conform programului excursiei
Tururile de oras, excursiile si vizitele prevazute in program
Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Croaziera pe Lacul Ashi
• Bilet pentru telecabina Komagateke
• Bilet de tren expres pe ruta Kanazawa => Kyoto
Bilete la trenul de mare viteza Shinkansen (clasa 2-a cu loc rezervat) pe urmatoarele rute:
- Kyoto => Hiroshima
- Hiroshima => Osaka
• Bilet de ferry-boat Miyajimaguchi => Insula Miyajima si retur
Transferul bagajelor cu serviciul de curierat pe urmatoarele rute:
- Takayama => Kyoto in ziua 5 se va pregati bagaj de mana pt innoptarea la Kanazawa si pentru a 2-a zi
- Kyoto => Osaka in ziua 8 se va pregati bagaj de mana pt innoptarea la Hiroshima si pentru a 2-a zi
Experiente locale inedite incluse in pachet:
- Shibuya Crossing Street-cea mai aglomerata intersectie din lume
- Vizita la o ferma de Miso-pasta fermentata din soia folosita la traditionala supa japoneza
- Ceremonia ceaiului

- Vizita la o ferma de Wasabi

Nu sunt incluse:
Supliment pentru Demipensiune 8 cine (zilele 2-7 si 9-10), 350 €/persoana, se achita din tara. Cinele se vor servi la hotel sau restaurante locale, situate la distanta de mers pe jos de hotel si cel putin o cina va fi in stil japonez (fara bauturi).
• Asigurarea travel covid protection
• Bacsisurile pentru ghizi locali si soferi, se achita la fata locului insotitorului de grup

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Tokyo
Plecarea 24.03: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Aeriene Air France AF1089 cu destinatia Paris. Decolare la ora 06:00 si sosire la Paris la 08:25. Imbarcare pe zborul AF276 cu destinatia Tokyo Haneda cu decolare la ora 13:15.

Plecarea 26.03: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 05:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei Aeriene KLM KL1372 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 07:00 si sosire la Amsterdam la 08:55. Imbarcare pe zborul KL861 cu destinatia Tokyo Haneda cu decolare la ora 14:40.

Plecarea 27.03: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 11:55 pentru imbarcare pe zborul Companiei Aeriene KLM KL1374 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 13:55 si sosire la Amsterdam la 15:55. Imbarcare pe zborul KL863 cu destinatia Tokyo Haneda cu decolare la ora 17:50.

Plecarea din 28.03: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 18:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei Aeriene Air France AF1589 cu destinatia Paris. Decolare la ora 20:10 si sosire la Paris la 22:20. Imbarcare pe zborul AF274 cu destinatia Tokyo Haneda cu decolare la ora 23:25.

Plecarea 01.04: Intalnire cu reprezentantul Interra la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 12:25 pentru imbarcare pe zborul Companiei Aeriene Air France AF1889 cu destinatia Paris. Decolare la ora 14:25 si sosire la Paris la 16:35. Imbarcare pe zborul AF274 cu destinatia Tokyo Haneda cu decolare la ora 23:25.

Ziua 2 | Tokyo
Sosire la Tokyo la ora 08:40 (26.03), 09:10 (24.03), 12:00 (27.03), respectiv 18:30 (28.03, 01.04). Intalnire cu ghidul local si transfer in oras pentru un tur de oras de bun venit. Incepem vizitarea capitalei nipone cu Altarul Meiji Jingu inchinat cultului Shinto. Shinto este cea mai veche religie din Japonia si este adanc inradacinata in modul de viata al japonezilor. Nu are fondator, nu are carte sfanta, dar are valori precum armonia cu natura si virtuti cum ar fi Magokoro–Inima sincera in traducere libera. Acest altar este dedicat sufletelor divine ale Imparatului Meiji si Imparatesei Shoken. Dupa moartea lor, pentru a-i comemora si venera pentru totdeauna, japonezii din toata Japonia dar si din strainatate au donat peste 100.000 de copaci si au lucrat voluntar la crearea padurii din jurul altarului, in inima orasului Tokyo. Vom vizita celebra artera Omotesando, strajuita de copaci si asemanata deseori cu Champs Elysee. Transfer la hotel si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Sunshine City Prince 4* Tokyo sau similar. Nota: Pentru plecarile 28.03 & 01.04 vizitele la Altarul Meji Jingu & Omotesando se vor efectua in ziua 3.

Ziua 3 | Tokyo tur de oras si Sarbatoarea Ciresilor in Floare
Mic dejun. Tur de oras Tokyo de 1 zi cu autocar si ghid local. Incepem turul de astazi cu vizitarea Shinjuku Gyoen Park-vestit pentru ciresii sai in floare. Timp liber pentru vizita. Vom continua cu Piata Palatului Imperial. De o parte si de alta a drumului care strabate piata se afla plantatii de pin, iar in partea de nord o fantana care comemoreaza casatoria Imparatului cu Imparateasa. Ne indreptam catre districtul Asakusa un loc plin de culoare si vestit pentru obiceiurile traditionale din Tokyo, celebra artera comerciala–Nakamise, un bulevard cu magazine de suveniruri si specialitati, ce duce pana la Templul Senso-ji unde vom face popas pentru vizitare. Turul de oras continua panoramic cu celebra artera de cumparaturi Ginza, devenita la sfarsitul Sec XIX vitrina dezvoltarii in stil occidental, avand cafenele si restaurante pe langa pravalii si magazine. Astazi Ginza este comparabila cu  5th Avenue din New York cu foarte multe magazine elegante. Turul de oras de astazi se va incheia cu Shibuya Crossing Street-probabil cea mai aglomerata intersectie din lume. Sute de oameni, iar in perioadele de varf aproape 3.000 de oameni, traverseaza in acelasi timp, venind din toate directiile simultan, evitandu-se reciproc cu o agilitate practica, nonsalanta. Transfer la hotel. Cazare Hotel Sunshine City Prince 4* Tokyo sau similar. 

Ziua 4 | Tokyo–Hakone–Lacul Kawaguchi–Muntele Fuji–Matsumoto
Mic Dejun. Excursia continua spre Hakone–renumit pentru privelistile sale cu Fuji-san, mai ales oglindindu-se in frumosul lac Ashino-ko. Cu cele mai multe statiuni din regiune, cu vaile sale din care fumega vulcanii, cu peisajele celor cinci lacuri Fuji din arealul apropiat si cu prezenta chiar a lui Fuji-san, cu siguranta ca Hakone este una dintre cele mai cautate zone din Japonia pentru recreere si relaxare. Vom face pentru inceput o croaziera pe Lacul Ashi urmata apoi de o ascensiune cu telecabina pe Komagateke Ropeway (ropu-ue). Dupa vizita cu telecabina, ne imbarcam in autocar si ne indreptam spre zona Lacului Kawaguchi, al doilea pe care il vizitam din cele cinci lacuri din zona muntelui Fuji si unde vom face un popas fotografic pentru a admira panorama deosebita a Muntelui Fuji (daca vremea ne permite). Imaginea celei mai importante minuni naturale din Japonia este pretutindeni: pe cartile postale, calendare si imprimeuri vechi pe lemn. Cu o altitudine de 3,776 m este cel mai inalt si cel mai popular munte din Japonia si este considerat unul dintre cei mai frumosi vulcani din lume. Baza muntelui, care formeaza un cerc aproape perfect, are un diametru de 35–40 km. Turul de astazi continua spre Matsumoto unde ajungem in cursul serii. Cazare Hotel Kagetsu 4* Detalii hotel, sau similar.

Ziua 5 | Matsumoto–Takayama
Mic dejun. Incepem ziua cu o vizita la Ferma Ishii Miso Brewery. Miso este termenul japonez pentru pasta fermentata din soia folosita la traditionala supa japoneza. Miso mai poate fi facuta cu orez sau orz, la care se adauga sare si mucegai si apoi ingredientele sunt supuse unui proces de imbatranire cuprins intre 6 si 36 de luni. Produsul final este o savuroasa pasta care variaza in culoare de la auriu la brun roscat sau brun inchis la culoare. Condus de clanul Ogasawara in Sec XIV-XV si preluat de Ishikawa in Sec XVI, Matsumoto era un oras asezat in jurul Castelului Matsumoto pe care il vizitam astazi cu ghidul local. Castelul face parte din colectia celor patru castele desemnate “Comorile Nationale ale Japoniei”. Doar o nuanta de alb pune in evidenta zidurile intunecate din lemn si tiglele de aceeasi culoare ale acoperisului acestei Comori Nationale, poreclita si “Castelul Ciorii”. Interiorul castelului este dominat de scari abrupte si tavane joase, cu o colectie impresionanta de arme si armuri din perioada Sengoku (a statelor beligerante) cand acesta fost construit. Ferestrele inguste din lemn, odinioara folosite de arcasi inarmati, ofera privelisti uimitoarte asupra Alpilor Japonezi si a orasului Matsumoto. Vom vizita apoi ferma Daio Wasabi-una dintre cele mai mari ferme de wasabi din Japonia si o destinatie turistica populara. Ne vom indrepta apoi catre Takayama. Cazare in stil traditional japonez la Hida Hanasatonoyu Takayama Ouan unde vom putea experimenta atmosfera din locuintele japonezilor combinata cu modernismul zilelor noastre, sau similar.

Ziua 6 | Takayama–Shirakawago–Kanazawa
Mic dejun. Takayama este unul dintre putinele orase din Japonia care a pastrat vechile obiceiuri si traditii, lucru care poate fi observat la o simpla plimbare prin orasul vechi. Numele Takayama inseamna “Muntele Inalt” si are atat de multe monumente istorice incat mai este denumit “Micul Kyoto” in special datorita cartierului sau de temple Teramachi. Turul pietonal cu ghidul local ne va purta catre Pietele matinale in aer liber ale orasului, pline de culoare, fosta primarie Jinya Housecare a servit ca birou al administratie publice locale condus de oficiali trimis de la Edo (Tokyo) si este singura cladire guvernamentala ce a supravietuit in Japonia din perioada Edo. In prezent este muzeu si are deschise publicului mai multe incaperi foarte bine intretinute si care au servit ca birouri, sali de conferinta, spatii rezidentiale si chiar camere de interogatorii. Vom vizita apoi din orasul vechi vestita strada pietonala Kamisannomachi (zona protejata a orasului Takayama). Ne imbarcam in autocar si ne indrepta catre satul Shirakawago-parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, unde vom admira multe exemple reusite de acoperisuri din paie sau stuf, ferme impunatoare, unele dintre aceste functionand ca hanuri. Vom vizita aici una dintre casele traditionale Gasshozukuri Houses, unice prin constructie. Excursia continua spre Kanazawa unde ajungem in cursul serii. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Agora Kanazawa 4* sau similar.
Nota:
In aceasta zi bagajul (1 piesa/persoana) va fi expediat cu un serviciu de curierat rapid la Kyoto, de aceea trebuie sa va luati un bagaj de mana cu cele necesare pentru aceasta innoptare si ziua urmatoare.

Ziua 7 | Kanazawa–Kyoto
Mic dejun. Tur de oras Kanazawa cu autocar si ghid local. Kanazawa a fost capitala vechiului domeniu feudal Kaga, ce a ajuns sa fie guvernat de secta budista Jodo Shinshu. Vom vizita Casa Samurailor Nomura, Gradinile Kenroku-en, una dintre cele trei mari gradini ale Japoniei si care se numeste astfel dupa cele sase combinatii (kenroku) considerate ideale pentru o gradina: spatiozitate, seninatate, venerabilitate, privelisti, conceptie subtila si racoare oferita de cursurile de apa. Turul continua cu Ochaya Shima–o incantatoare casa veche de gheise pastrand inca mobilierul original si Piata Oumicho–cunoscuta si sub denumirea de “Bucataria orasului” si un adevarat reper al artei culinare locale. La ora 15:19 vom pleca cu trenul Express “Thunderbird 32” cu destinatia Kyoto unde ajungem in cursul serii la ora 17:39. Recuperarea bagajelor si cazare. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Daiwa Roynet Kyoto Ekimae 4* sau similar.

Ziua 8 | Kyoto
Mic dejun. Cu cei peste 1.000 de ani de istoriei ai sai, Kyoto constituie centrul Japoniei in ceea ce priveste cultura traditionala si are aproape orice isi pot dori vizitatorii, adica peste 1.800 de temple, sute de altare, cladiri si cartiere istorice, gradini faimoase si locuri minunate pe dealurile impadurite din jurul sau. Astazi vom descoperi Kyoto in cadrul unui tur de oras de o zicu autocar si ghid local.
Pentru inceput vom vizita Templul Kiyomizu. Construit in anul 798, templul este dedicat zeitatii budiste cu 11 fete Kannon. Cladirile actuale au fost ridicate de shogunul Tokugawa Iemitsu in 1633. Sala principala, Comoara Nationala, este atarnata de peretele abrupt al cadrului masiv ce incoporeaza 139 stalpi imensi din lemn, dand senzatia ca este suspendata in aer. Se bucura de o priveliste deosebita asupra orasului Kyoto. Continuam cu o experienta locala inedita si veti lua parte la Ceremonia servirii ceaiului. Dupa aceasta binemeritata pauza, ne indreptam catre altarul Fushimi Inari Shrine faimos datorita miilor de porti “Torii”. Privelistea miilor de porti iti taie rasuflarea la propriu. Nicio vizita in Japonia nu se poate incheia fara o alta experienta locala indedita, vizita cu degustare la o fabrica de Sake–bautura traditionala japoneza. Si pentru ca suntem in Kyoto, turul de astazi se incheie cu vizitarea Districtului Gion–Districtul Gheiselor, unde Maiko–“papusi” aratoase cu fete vopsite in alb–se plimba pe sandale inalte, iar Gheisele aluneca in urma lor in imbracamintea lor fina de matase, cu nonsalanta regala. Timp liber la dispozitie in Gion sau transfer la hotel. Cazare Hotel Daiwa Roynet Kyoto Ekimae 4* sau similar.

Ziua 9 | Kyoto-Hiroshima
Mic dejun. Intalnire cu ghidul local pentru a continua vizitarea minunatului oras Kyoto cu autocar local.
Vom incepe cu vizitarea Templului Kinkakuji cunoscut si sub denumirea de Pavilionul de Aur. Privelistea cu templul de aur oglindindu-se in iazul din fata sa, mai ales atunci cand copacii din jurul lui au culorile toamnei, este una dintre cele mai frumoase din lume. Este cu siguranta unul dintre cele mai frumoase locuri din Japonia si atrage foarte multi turisti mai ales in week-end. Continuam apoi cu o plimbare pe aleea de promenada ce trece prin centrul Padurii de Bambus. Aceasta scurta plimbare devine foarte interesanta atunci cand adie usor vantul iar tulpinile inalte de bambus balanseaza usor, inainte si inapoi, creeand un zgomot specific. Timp liber la dispozitie pentru suveniruri, inainte de a ne indrepta catre gara pentru imbarcare in celebrul tren japonez de mare viteza Shinkansen (trenul glont) cu destinatia Hiroshima unde ajungem la ora 17:26. Transfer la hotel. Cazare Hotel Granvia 4* Hiroshima sau similar.
Nota:
In aceasta zi bagajul (1 piesa/persoana) va fi expediat cu un serviciu de curierat rapid la Osaka, de aceea trebuie sa va luati un bagaj de mana cu cele necesare pentru aceasta innoptare si ziua urmatoare.

Ziua 10 | Hiroshima–Insula Miyajima–Osaka
Mic dejun. Tur de oras Hiroshima cu autocar si ghid local. Pentru inceput vom vizita Parcul Memorial al Pacii (Heiwa Kinen-koen) si Muzeul Memorial al Pacii. Acestea ofera generatiilor actuala si viitoare avertismentele trecutului. Invelisul ramas dintr-o cladire dupa bombardament este cunoscut sub numele de Domul Bombei Atomice–singura cladire care a ramas in picioare dupa bombardamentul atomic si unul dintre cele mai importante elemente din Parcul Memorial al Pacii. Sala de promovare a industriei din oras pana pe 6 August 1945 este acum un sit al Patrimoniului Mondial, pastrat asa cum a ramas dupa explozie. Hipocentrul–punctul deasupra caruia a explodat bomba se afla la 100 m sud de aceasta sala. Flacarii Pacii (Heiwa-no-To) nu se va stinge pana ce nu va fi distrusa ultima arma nucleara. Transfer cu autocarul la Miyajimaguchi si imbarcare pe ferry-boat pentru a vizita Insula Miyajima–unul dintre cele 3 locuri desemnate prin traditie ca avand cele mai frumoase peisaje din Japonia. Miyajima inseamna “insula altarului” datorita locului, considerat sacru de aproape 1.500 de ani. Tur pietonal cu ghidul local. Vom vizita Altarul Itsukushima–unul dintre cele mai sfinte ale religiei shintoiste nipone, ce completeaza frumusetea uimitoare a insulei. Pare ca pluteste deasupra apei, iar uriasele sale torii rosii reprezinta un simbol al Japoniei la fel de important ca Fuji-san. Intoarcere la Hiroshima cu ferry-boat-ul pana la Miyajimaguchi si transfer cu autocarul la gara din Hiroshima. La ora 16:57 imbarcare in celebrul tren japonez de mare viteza Shinkansen cu destinatia Shin Osaka unde ajungem la ora 18:18. Transfer cu autocarul la hotel. Seara timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Elsereine Osaka 4* sau similar Osaka. Detalii hotel

Ziua 11 | Osaka–Nara
Mic dejun. Excursie cu autocar si ghid local la Naraleaganul civilizatie nipone si cea mai veche capitala a Japoniei intre anii 710-784. Se considera ca aici este locul unde a inflorit Budismul sub puternicul patronaj al Imparatilor Japoniei. Vom vizita Templul Todaiji–construit in anul 752 si care gazduieste cea mai mare statuie din bronz a lui Buddha din intreaga lume. Masiva Poarta Sudica (Nandaimon) dateaza din Sec VIII, refacuta in Sec XII dupa ce s-a prabusit din cauza unui taifun. Sala Marelui Buddha (Daibutsuden) are 57 m lungime, 50 m latime si 48 m inaltime si este inca una dintre cele mai mari constructii din lemn din lume si face parte din Patrimoniul National. Daibutsu–Cea mai mare statuie de bronz a lui Buddha din lume cantareste 550 tone, are 290 livre de aur si 16.2 m inaltime fiind asezata pe un urias piedestal cu o circumferinta de 20.7 metri. Ultima vizita in Nara este la si Parcul de Caprioare. Caprioarele au ajuns in Japonia inaintea niponilor, traversand podurile ce legau insulele de continent in Era Glaciara. Potrivit shintoismului, sunt considerate mesagere divine si populeaza zona Nara de secole. Intoarcere la Osaka cu autocarul unde vom vizita zona Dotonbori si Umeda, o zona remarcabila pentru labirintul sau de mall-uri si arhitectura moderna pe verticala, mai ales stralucita cladire Umeda Sky, cu 40 de niveluri, un titan de doua turnuri gemene ridicat in 1993. De la inaltimea celor 40 de etaje ale platformei de observare cunoscuta si sub denumirea de Gradina Plutitoare, putem admira privelisti panoramice deosebit de spectaculoase. Timp liber la dispozitie in Osaka. La ora 18:30 transfer la hotelul situat in aeroportul Kansai pentru mai mult confort in vederea zborului de maine dimineata ! Cazare Hotel Nikko Kansai Airport 4* sau similar. Detalii hotel

Ziua 12 | Osaka–Bucuresti
Mic dejun. Hotelul este situat in terminal. Dupa eliberarea camerelor, plecare catre ghiseele de check in.

Plecarile 24 Martie, 27 Martie, 28 Martie, 01 Aprilie: Imbarcare pe zborul Companiei Air France AF291 cu destinatia Paris. Decolare la ora 10:20 si sosire la Paris la ora 15:55. Imbarcare pe zborul AF1088 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:55 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 24:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Plecarea 26 Martie: Imbarcare pe zborul Companiei KLM KL868 cu destinatia Amsterdam. Decolare la ora 10:25 si sosire la Amsterdam la ora 15:00. Imbarcare pe zborul KL1379 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:55 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 24:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Important ! Pentru aceasta excursie este necesar pasaportul electronic valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu recomandam pasaportul temporar, intrucat pentru acest tip de pasaport este necesara obtinerea vizei in prealabil de la Ambasada Japoniei.

Note:
*In situatia in care moneda japoneza JPY se va aprecia semnificativ in raport cu moneda EURO (curs de 1EUR** In Japonia majoritate camerelor de doua persoane sunt de tip twin (cu paturi separate)

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)


Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Japonia ! Plecarea 1 Aprilie 2019

  Japonia Festival Ciresi

  Japonia Munte Fuji

  Salutari din Japonia ! Plecarea 2 Aprilie 2019

  Japonia Festivalul Ciresilor

  Japonia Muntele Fuji

 • Elena Mosu

  Am vizitat Planeta Japonia de la 06 Apr-18Apr 2018 totul la superlativ. Felicitari patronului agentiei Interra pentru tot. Va recomand din tot sufletul ! Multumim, multumim, multumim !

 • Maria Molnar

  Multumesc Interra pentru o vacanta de vis in Japonia Festivalul Ciresilor in Floare plecarea din 06 apr. 2018 ! Multumiri din tot sufletul meu ghidei japoneze CaZu, ghidei noastre Belciu Sanda Lucia (Sandra - san) si colegei mele de camera Ioana T. din Bucuresti. Sa nu uitam si de bunul Dumnezeu (sau poate Buddha ori Shinto ?) care ne-a binecuvantat cu un timp excelent si a facut din aceasta vacanta o minune-organizata impecabil de Interra ! Ganduri frumoase si celorlalti participanti la acest circuit si va doresc tuturor cat mai multe vacante reusite. Cu drag, Maria Molnar-Oradea.

 • Johanna House

  Plecarea 6 Aprilie 2018: Japonia O excursie de vis. Totul organizat la minut. Minutiozitate, profesionalism si seriozitate. Se pare ca partenerul din Japonia este unul de top. Cazari foarte bune, trasee minunate. Peisaje de vis, locuri pline de incarcatura istorica si temple de caracterizate prin simplitate si maretie. Oameni atat de muncitori si respectuosi in fata carora ne inclinam cu admiratie. Mereu zambitori si saritori chiar daca nu cunosc o limba straina. Felicitari doamnelor Belciu Sanda si Kazu care au facut sederea noastra si mai placuta imbinand in mod fericit momentele de prezentare a locirilor cu glume si povestiri.

 • Turisti Interra

  Plecarea 11 Aprilie 2018:

  Japonia Festivalul Ciresilor in Floare

 • Turisti Interra

  Plecarea 6 Aprilie 2018

  Japonia Festivalul Ciresilor in Floare

 • Simona Coman

  Am avut o vacanta minunata in Japonia in perioada 21/03-2/04 2018, excursie organizata de Interra Travel. Totul a fost ireprosabil incepand cu transportul catre aeroport, traseele deosebit de interesante pe care le-am parcurs, hotelurile de patru si cinci stele adevarate in care am fost cazati, mesele pe care le-am platit suplimentar, traditionale si care si-au meritat toti banii. Cat despre d-na Mia Cojocaru, ghidul nostru, numai cuvinde de lauda. O adevarata enciclopedie ambulanta, am aflat f multe lucruri de la ea (mai multe decat de la ghidul local), cu o grija deosebita fata de nevoile tuturor, neobosita si mereu atenta ca noi sa fim in siguranta si sa ne bucuram din plin de zilele de vacanta. Voi alege mereu aceasta agentie oriunde voi hotari sa merg ! Nu am avut nimic de reprosat, FELICITARI si MULTUMESC Interra !

 • Simona Ionita

  Nu au trecut decat trei zile de cand ne-am intors din circuitul Japonia Festivalul Cireșilor in Floare Aprilie 2017 si parca totul a fost un vis ! Un vis frumos ! Multumim Interra, pentru circuitul deosebit, pentru hotelurile minunate-la superlativ, locatie si conditii ! Multumim Interra pentru oamenii de exceptie carora le dati pe mana siguranta, buna dispozitie si de ce nu, sursa de informatie a intregului grup. Si aici ma refer la d-na Maria Cojocaru, un om minunat ! Multumim inca o data Mia Cojocaru ! Vrem sa mai mergem in multe excursii cu tine !

  Cu mult drag Simona si Bogdan Ionita - 21 aprilie 2017

 • Rodica Filip

  Ne-am întors de doua zile din circuitul Japonia festivalul cireșilor in floare aprilie 2016. Daca cineva vrea sa vadă cum arată un popor si o țara perfecta, atunci sa viziteze Japonia ! Dorim sa va mulțumim pentru excursia foarte bine organizata, Dna Maria Cojocaru, ghida noastră a fost excepțională, si la fel Michio san, ghida japoneza. Domo Arigato Gozaimas, Interra Travel ! Rodica si Gigi Filip

 • Constanta Mazilu

  Buna ziua, ieri 17 aprilie 2016 ne-am intors din Circuit Japonia Festivalul Ciresilor in Floare. Desi este a treia oara cand merg cu Interra, pot spune ca suntem incantati si extrem de multumiti de organizare, cazare, absolut tot ce tine de dv. Este pentru prima data cand merg si am cunoscut pe ghidul Cojocaru Maria un um deosebit, demn, bine pregatit ce iti da toate informatiile necesare, cu o grija si o responsabilitate fata de grup. Imi doresc sa mai calatoresc cu dna Cojocaru m-am simtit in siguranta si a dat dovada de o vasta experienta. Multumim pentru tot.

 • Dan Baciu

  Excursia in Japonia 2015 a fost foarte reusita. Felicitari si multumiri.

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud