Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Italia Marele Tour

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Limba Italiana s-a nascut in Florenta, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul, care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta...

Informatii Generale

12 locuri libere si cerere de partaj Doamna in camera dubla la plecarea 24 Octombrie.

Si in 2018 mergem pe acest frumos traseu.

Cu autocar Interra nou.

Vizitam Viena, Salzburg, Dolomitii Italieni, Verona, Milano, Pisa, Florenta, San Gimignano, Assisi, Siena, Roma, Vatican, Napoli, Insula Capri, Tivoli, Venetia, Stra, Ljubliana, Budapesta... (vezi programul excursiei).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti

Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
26 Mai 24 Octombrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat 12
 Adult in camera dubla 599 € 599 €
 Al 3-lea adult in camera 599 € 599 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 499 € 499 €
 Adult in camera single 869 € 869 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
Transport cu autocar Interra nou
Cazare 11 nopti cu mic dejun la hoteluri de 4* si 3* astfel:
- 2 nopti in Budapesta la Hotel Vis Vitalis Medical 4* sau similar
- 1 noapte in zona Salzburg la Hotel Haunspergerhof 3* sau similar
- 1 noapte in zona Milano la Hotel IH Gioia/Lorentiggio 4* sau similar
- 2 nopti in Florenta la Hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar
- 4 nopti in Roma la Hotel Rouge et Noir 4* sau similar
- 1 noapte in Stra la Hotel Park Venezia 3* sau similar
Tururi si vizite la Budapesta, Viena, Salzburg, Verona, Milano, Assisi, Siena, Roma, Venetia, Ljubliana
• Tur de oras Florenta cu ghid local
• Tur de oras Roma cu ghid local

• Taxe de autostrazi si parcari incluse

Nu sunt incluse:
• Taxele de intrare in orase (check-point) la Verona, Pisa, Florenta, Assisi, Siena, Roma, Venetia: 30 €/persoana (supliment obligatoriu, se achita a inscriere)
• Taxe de oras la Florenta (4 €/persoana/noapte), Roma (6 €/persoana/noapte) si acolo unde se mai aplica, se achita individual la receptia fiecarui hotel
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
• Excursiile si programele optionale
• Asigurare medicala de calatorie, asigurare storno

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti – Budapesta

Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei la ora 05:00 pe ruta Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara, Budapesta. Sosire la Budapesta in cursul serii, in functie de conditiile de trafic. Cazare la Hotel Vis Vitalis Medical 4* sau similar Budapesta.

Ziua 2 | Budapesta – Viena - Salzburg

Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez: Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centru istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart–Salzburg, Tur de oras impreuna cu insotitorul de grup: Palatul Residenz, Piata Catedralei si faimosul Dom din Salzburg, Aleea Getreidegasse, cea mai importanta artera comerciala cu magazine luxoase dar si cladiri cu o arhitectura deosebita, tot aici aflandu-se si casa natala a lui Mozart. Cazare Hotel Haunspergerhof 3* sau similar zona Salzburg.

Ziua 3 | Salzburg - Dolomitii Italieni – Verona – Milano

Mic dejun. Continuam excursia traversand un peisaj de poveste prin Dolomitii Italieni, un lant muntos deosebit format dintr-o roca speciala-dolomia. Desi roca a mai fost descoperita si in alte locuri din lume, doar aici o putem gasi sub forma acestor masivi enormi. Ajungem in Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice Romeo si Julieta. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Plecare spre Milano si cazare la Hotel IH Gioia/Lorentiggio 4* zona Milano sau similar.

Ziua 4 | Milano – Pisa - Florenta

Mic dejun. Tur de oras Milano: Castelul Sforzesco, Domul din Milano, Galeriile Vittorio Emanuele, Celebra Opera "Scala”. Excursia continua catre Pisa pentru a admira celebrul turn inclinat. Popas pentru vizitare, dupa care ne indreptam catre Florenta Capitala Toscanei si leaganul Renasterii, orasul lui David a lui Michelangelo si al Nasterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format Limba Italiana, iar literatura a prins viata odata cu marele poet Dante. Tot aici au domnit stralucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul, care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo sa foloseasca dalta si Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Sosire la Florenta in cursul serii. Cazare Hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar.

Ziua 5 | Florenta – San Gimignano

Mic dejun. Tur de oras Florenta cu ghid local in care vizitam: Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Bargello, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi sau optional, excursie de ½ zi la San Gimignano, un pitoresc oras medieval cunoscut de asemenea si sub denumirea de Orasul Turnurilor Frumoase. San Gimignano este renumit pentru arhitctura sa medievala, unica datorita conservarii a aproximativ o duzină de turnuri fortificate care ofera un orizont de neuitat. Intoarcere la Florenta in cursul serii. Cazare Hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* sau similar.

Ziua 6 | Florenta – Assisi – Siena - Roma

Mic dejun. Excursia continua spre Roma. In drum vom vizita orasul sfant Assisi, unde vom face un popas la Bazilica St Francisc–loc incarcat de traditie, religie si istorie, renumit loc de pelerinaj pentru credinciosi, apoi Siena unde vom vizita cele mai reprezentative obiective, Domul si Piazza del Campo. Sosire la Roma in cursul serii. Cazare Hotel Rouge et Noir 4* sau similar.

Ziua 7 | Roma - Vatican

Mic dejun. Tur de oras Roma cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Dupa turul de oras, optional, vizita la Vatican cu ghid local–cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo si Bazilica San Pietro–cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera "Pieta” de Michelangelo. Dupa-amiaza, timp liber pentru shopping. Capitala cosmpolita si prospera de peste 2.000 de ani, Roma ofera un amestec multi-etnic, care este atat atractiv cat si exploziv! Roma gazduieste o gama larga de oportunitati de shopping, unele dintre cele mai renumite zone de cumparaturi in Roma sunt: Via dei Condotti cea mai exclusivista strada de shopping, Piazza di Spagna, Via del Corso. Cazare Hotel Rouge et Noir 4* sau similar.

Ziua 8 | Roma - Napoli si Insula Capri

Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi la Napoli si Insula Capri. Napoli este cel mai mare oras din sudul Italiei, vestit printre altele si pentru delicioasa pizza napoletana. Se viziteaza orasul de la poalele muntelui Vezuviu in cadrul unui scurt tur panoramic din autocar. Continuam cu minunata Insula Capri. Imparati si suverani, seici si nobili, romancieri si dive, poeti si pictori, toti au fost sedusi de magia insulei, de frumusetea sa infinita si de istoria fascinanta. Rasarind din mare chiar la capatul Peninsulei Sorrentina, insula Capri a fost dintotdeauna cea mai ravnita si glamuroasa destinatie. Locul de joaca preferat al celor bogati si faimosi inca din vremurile romanilor, Augustus considerand peisajul uluitor drept antidotul perfect pentru “stresul de la birou” caracterizand insula printr-un epitet concludent “Orasul Dulcei Leneveli”. Tiberius a mutat pana si capitala imperiala aici si a transformat insula intr-un magnific teatru ce gazduia desfatarile sale “regale”. La inceputul anilor 1900 numele insulei devenise sinonim cu bogatasii si elita artistica. Aceastea au fost vremurile cand a fost “descoperita” Grotta Azzura (Grota Albastra), adaugandu-se astfel la lista lunga de locuri incredibil de frumoase ale insulei. Intoarcere la Roma. Cazare Hotel Rouge et Noir 4* sau similar.

Ziua 9 | Roma - Tivoli

Mic dejun. Optional, excursie la Tivoli si Vila D'Este. Aici vom vizita celebrele gradini de la Vila D’Este-unde cele o suta de fantani din care se inalta statui născute-n piatra racoresc ziua calea trecatorului, iar noaptea mistuie intunericul cu galbenul feeric al jocului de lumini. Intoarcere in Roma. Puteti sa va petreceti dupa-amiaza in cartierul Trastevere, un cartier medieval pitoresc, caracterizat printr-o atmosfera boema. Stradutele inguste, casele impodobite cu ghivece cu flori atarnande, se impletesc cu cafenele, magazine, baruri si restaurante. Seara deplasare cu insotitorul de grup la o biserica unde se oficiaza slujba in Limba Romana. Cazare la Hotel Rouge et Noir 4*. sau similar

Ziua 10 | Roma - Venetia - Stra

Mic dejun (la pachet). Dimineata devreme excursia continua spre Venetia-Orasul Apelor unde veti putea admira: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Ne indreptam apoi spre cazare catre zona Padova, in Stra, la Park Hotel Venezia 3* sau similar.

Ziua 11 | Stra – Ljubliana - Budapesta

Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia unde vom vizita in cadrul unui tur panoramic si pietonal capitala Ljiubliana. Tur de oras Ljiubliana: Podul triplu-ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, Fantana Robba, Podul Dragonilor. Plecare spre Budapesta. Scurt tur de oras panoramic in Budapesta. Seara, optional, croaziera cu cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la Hotel vis Vitalis Medical 4* Budapesta.

Ziua 12 | Budapesta – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 26 Mai:
Excursie: Italia Marele Tour
Perioada: 26.05 - 06.06.2018
Transport: Autocar Interra Mercedes B-220-YNT
Echipaj soferi: Chirilov Dumitru si Banica Constantin
Ghidul Dumneavoastra: D-na Marinela Basut
Telefon: 0724.470.655 (numar valabil doar cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 26 Mai
Traseu plecare: Bucuresti – Ploiesti - Brasov- Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta
Act de identitate: Carte de identitate sau Pasaport in curs de valabilitate
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Ora locala oras sosire in Budapesta este ora Romaniei – 1 ora

Oras imbarcare Loc imbarcare Ora intalnire
Bucuresti Piata Victoriei 05:00
Brasov Benzinaria MOL Calea Bucuresti 08:00
Sibiu Mc.Donalds autogara Turnisor 10:30
Timisoara Lukoil Calea Dorobantilor nr 92-94 16:30

Detalii transferuri gratuite din tara la imbarcare:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Tg Frumos OMV Str Cuza Voda nr 52 26.05 02:30 B-303-YNT Doru 0727.810.650
Roman Gara 26.05 03:30 B-303-YNT Doru 0727.810.650
Bacau Parcare stadion municipal 26.05 04:00 B-303-YNT Doru 0727.810.650
Onesti Gara 26.05 05:00 B-303-YNT Doru 0727.810.650
Constanta Sala sporturilor 26.05 01:30 B-130-YNT Dumitru 0734.606.464
Pitesti OMV Vama 26.05 03:00 B-305-YNT Toni 0721.523.678

Important !
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

26.05-27.05 Hotel Vis Vitalis Medical 4* Budapesta
27.05-28.05 Hotel St Virgil 3* Salzburg
28.05-29.05 Hotel Milano Gioia 4* Milano
29.05-31.05 Hotel B&B Palazzo di Giustizia 3* Florenta
31.05-04.06 Hotel Rouge et Noir 4* Roma
04.06-05.06 Hotel Park Venezia 3* Stra (zona Padova)
05.06-06.06 Hotel Vis Vitalis Medical 4* Budapesta

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Vizitarea Vaticanului-Atentie: rezervarea se face doar din tara la inscriere.

Tarif: 38 €/persoana si include: bilet de intrare, taxa rezervare grup, inchiriere audio casti, ghid local, ghid insotitor.

San Gimignano:

Tarif: 25 €/persoana si include: transport autocar, ghid insotitor.

Tivoli si Vila D’Este:

Tarif: 35 €/persoana si include: transport autocar, ghid local, biletul de intrare, ghid insotitor.

Napoli si Insula Capri:

Tarif: 100 €/persoana si include: transport autocar, bilet de vapor Napoli – Capri - Napoli, vizita in Capri si Ana Capri cu ghid local, scurt tur panoramic Napoli.

Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas:

Tarif: 30 €/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Constantin Nedelcu

  Inca o excursie organizata de Interra s-a consumat la modul superlativ. Multumiri Interra pentru itinerariul de vis, multumiri d-nei Marina, ghidul nostru, pentru profesionalismul, calmul si dragostea cu care ne-a impartasit din cunostintete ei. Multumiri si lui Cosmin si Ticu pentru felul in care au condus peste 6500 km, oferindu-ne posibilitatea sa admiram peisaje mirifice. Si nu in ultimul rand multumiri si dv-stra pentru mijlocirea acestei excursii deosebite. Abia astept lansarea programului pe 2018 pentru a alege inca o excursie cu Interra. P.S. Nu va pot descrie bucuria pe care am trait-o cand ne-am revazut 4 familii ce am fost cu un an inainte in Marele Tur al Frantei tot cu Interra. Cu deosebita stima si recunostinta ai dv-stra client permanenet C. Nedelcu.

 • Iuliana Gaspar

  Multumesc echipei grozave de profesionisti desavarsiti Cosmin Banica si Dumitru Chirilov (soferi) si Marina Basut (ghid). Ei au fost cei care au facut din "Marele Tur al Italiei" 10-21.10.2017 o experienta unica de neuitat. Am ramas cu o multime de amintiri minunate ! Sunteti extraordinari ! Voi recomanda cu mare caldura agentia Interra !

 • Turisti Interra

  Plecarea Oct 2017. La Assisi impreuna cu Parintele Andrei (frate franciscan din Romania).

  Assisi Oct 2017

 • Simionescu Carmen

  Am fost in acest minunat circuit Marele Tur al Italiei (Mai 2016) in care pentru a treia oara am ramas placut impresionati de serviciile oferite de Interra prin Dna. Marina ghidul perfect si cei doi conducatori auto-dnii Mihaita si Florin care ne-au purtat in siguranta pe frumosul drum parcurs de-a lungul Italiei. Multumiri ! Carmen si Adriean Simionescu

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite plecare Mai 2016:

  Salutari de la Castelul Sforzesco Milano

  Castel Sforzesco Milano

  Salutari din orasul sfant Assisi

  orasul sfant Assisi

 • Simona Cojocaru

  O echipa de nota 10, multumiri

  Italia

 • Iulian Nistor

  Am fost in luna mai in circuit Italia prin Interra. Buna organizarea si itinerariul bine ales. Se mai poate optimiza putin ca si itinerariu dar excursia merita. Ghidul (Marina) a facut tot posibilul sa multumeasca pe toata lumea si a controlat bine grupul chiar daca a intampinat si unele dificultati. Multumiri si soferilor care si-au dat silinta sa creeze un climat cat mai placut turistilor ( Florin si Stefan). Multumiri echipei care ne-a fost alaturi in calatorie si speram sa ne revedem.

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

Africa

America de Nord si Centrala

Mari si Oceane

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania