Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Pelerinaj Turistic si Religios Sf Nectarie Taumaturgul.
• Cu autocar Interra de 4*.

Vizitam Sofia Catedrala Patriarhala, Salonic, Schitul Sf Paraschiva Valea Tembi, Delfi, Atena, Insula Eghina, Manastirea si Catedrala Sf Nectarie Taumaturgul, Acropole, Peloponez, Manastirea Sf Patapie, Manastirea Sf Efrem, Moastele Sf Ioan Rusu, Manastirea Sf David, Insula Evia, Kalambaka, Meteora, Manastirea Rila din Bulgaria... (vezi programul excursiei).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecare din: Bucuresti, Giurgiu
Transferuri gratuite Interra la imbarcare din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Perioada excursie
7-13 Noiembrie
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 399 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat supl 359 €
 Copil 2-11 ani (cu 2 adulti in camera) 299 €
 Adult in camera single 525 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
Transport cu autocar Interra de 4*
Cazare 6 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* astfel:
- 2 nopti in Salonic la Hotel Verginia 3* sau similar
- 3 nopti in Atena la Hotel Alimos Blue Sea 3* sau similar
- 1 noapte in Insula Evia la Hotel Thalassa 3* sau similar
• Tur de oras Sofia
• Tur de oras Salonic
• Tur de oras Atena
• Ghid local de Lb Romana pentru vizita la Acropole

• Excursiile si vizitele prevazute in program: Schitul Sf. Paraschiva de pe valea Tembi, Delphi, Insula Eghina–Manastirea si Catedrala Sfantului Nectarie, Manastirea Sf.David si Moastele Sf. Ioan Rusu de pe Insula Evia, Manastirea Sf Efrem, Kalambaka, Meteora
• Traversare ferry-boat Pireu => Insula Eghina => Pireu
• Traversare ferry-boat Agiokampos
=> Glyfa

Nu sunt incluse:
• Asigurarea travel covid protection
• Bilete de intrare la obiectivele turistice, Excursiile optionale

• Taxele de oras, 1,5 €/camera/noapte la hoteluri de 3*, 3 €/camera/noapte la hoteluri de 4*, se achita la receptiile hotelurilor

Program Excursie

7 Noiembrie | Bucuresti–Sofia–Salonic
Plecare din Bucuresti Piata Victoriei ora 05:00, pe traseul: Bucuresti, Giurgiu, Ruse, Sofia, Salonic. Vizitam capitala Bulgariei, Sofia–unul din cele mai vechi orase din Europa, intr-un tur panoramic si pietonal impreuna cu insotitorul de grup: Piata Centrala, Piata Parlamentului, Bulevardul Vitosha-artera comerciala si Catedrala Patriarhala Aleksander Nevski (a doua ca marime din Balcani). Excursia continua spre Grecia. Seara sosire in zona Salonic si cazare Hotel Vergina 3* sau similar.

8 Noiembrie | Salonic–Schitul Sf. Paraschiva–Delfi-Atena
Mic dejun. Excursia continua catre Schitul Sf. Paraschiva de pe Valea Tembi-loc sfant, renumit pentru Puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor. Ne indreptam apoi catre Delfi unde vom vizita cel mai important Oracol al lumii antice. Ajungem la Atena in cursul serii. Cazare Hotel Alimos Blue Sea 3* sau similar Atena.

9 Noiembrie | Insula Eghina–Manastirea si Catedrala Sf Nectarie Taumaturgul–Atena
Mic dejun. Dimineata devreme, plecare spre portul Pireu pentru imbarcare pe ferry-boat si traversare catre Insula Eghina unde vom vizita Manastirea si Catedrala Sf Nectarie Taumaturgul, mare vindecator si facator de minuni, urmata de participarea la slujba inchinata sarbatoririi Sfantului Nectarie. Tur panoramic al insulei si intoarcere in port pentru revenire la Atena. Dupa debarcarea in portul Pireu, tur de oras Atena: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, Acropole. Seara, timp liber la dispozitie in Atena. Cazare Hotel Alimos Blue Sea 3* sau similar Atena.

10 Noiembrie | Acropole–Excursie optionala in Peloponez si la Manastirea Sf Patapie
Mic dejun. Dimineata, transfer cu autocarul si vizita cu ghid local de Lb Romana pe Acropole (biletul de intrare in valoare de 12 € se achita la fata locului). Dupa vizita, timp liber la dispozitie in Atena pentru vizite individuale sau optional, excursie in Peloponez–leaganul civilizatiei mionice. Peloponezul impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Se viziteaza Istmul Corinth, Nafplio, Mycene si Manastirea Sf Patapie de la Loutraki. Manastirea de maici Sf.Patapie (cunoscut in lumea ortodoxa ca mare vindecator de cancer) este localizata in muntii Geraneia la o altitudine de aprox 1.000 m si la o distanta de 15 km de statiunea Loutraki. De pe terasa manastirii se pot vedea cele doua mari, marea Egee si marea Ionica, cu o panorama deosebita ! Tarif: 35 €/persoana, minim 25 participanti si include: transport autocar, ghid insotitor (nu sunt incluse biletele de intrare). Intoarcere la Atena. Cazare Hotel Alimos Blue Sea 3* sau similar Atena.

11 Noiembrie | Manastirea Sf Efrem–Moastele Sf Ioan Rusu–Manastirea Sf David-Insula Evia
Mic dejun. Ne indreptam catre Manastirea Sf Efrem cel nou, manastire de maici din localitatea Nea Makri, regiunea Atica, la 40 km distanta de Atena. Manastirea are o vechime de circa 600 de ani, este zidita din piatra in stil grecesc si adaposteste moastele Sf Efrem, care este considerat ocrotitorul dependentilor de droguri si al celor cu depresie. Vom traversa podul si astfel ajungem in in Insula Evia, a doua ca marime din Grecia. Incepem cu Biserica Sf Ioan Rusul care se afla in localitatea Prokopi si adaposteste moastele Sf Ioan Rusul, originar din Rusia. Continuam cu vizita Manastirea Cuviosul David cu hramul Schimbarii la fata, o manastire de calugari situata la poalele muntilor Kavalaris, la o altitudine de 930 m si unde se pastreaza relicva crestina Capul Sf David cel Batran. Cazare Hotel Thalassa 3* sau similar Insula Evia.

12 Noiembrie | Insula Evia–Kalambaka–Meteora-Salonic
Mic dejun. Vom traversa apoi cu ferry-boat-ul de la Agyokampos la Glyfa si ne indreptam catre Kalambaka-un micut oras pitoresc aflat la poalele Meteorelor. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al stâncilor abrupte ale Meteorei care încadrează partea de nord a orizontului. Cu o strada principala generoasa pe care se afla majoritatea hotelurilor, teraselor, restaurantelor si magazinelor, oraselul asteapta sa va impresioneze. Continuam cu vizitarea complexului Monahal de la Meteora, inclus in Patrimoniul UNESCO si unul din cele mai cunoscute centre monahale ale Rasaritului crestin. O adevarata padure de piatra ce izbucneste in mijlocul campiei plaseaza ansamblul monastic intr-un peisaj de o maretie tulburatoare. Meteorele reprezinta cel mai important centru monahal ortodox al grecilor, dupa Sfantul Munte Athos. Se viziteaza una dintre cele mai frumoase 6 manastiri apoi plecare spre Salonic. Cazare Hotel Vergina 3* sau similar.

13 Noiembrie | Salonic–Manastirea Rila din Bulgaria–Bucuresti
Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un tur panoramic Salonic cu autocarul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Turnul Alb (scurt popas) si apoi continuam spre Bulgaria unde vom vizita Manastirea Rila–cea mai mare si mai cunoscuta manastire ortodoxa din Bulgaria, situata la o altitudine de peste 1.100 m la poalele muntilor Rila. Manastirea are o arhitectura unica si se infatiseaza din exterior ca o adevarata fortareata cu ziduri inalte de aparare. Odata pasiti in interior vom descoperi o adevarata capodopera a arhitecturii locale: arce si coloane, scari de lemn, balcoane sculptate si peste 300 de chilii monahale. Plecam apoi catre casa si ajungem in Bucuresti seara tarziu. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)


Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Doina Ciutacu

  Felicitari INTERRA ! Tocmai ce ne-am intors din frumosul pelerinaj din Grecia unde ne-am simtit minunat alaturi de un om deosebit in persoana Dnei Dorobantu Vasilica insotitorul de grup care neincetat ne-a vorbit despre tot ce inseamna Grecia de unde ne-am intors mai bogati in cunostinte, ne-am incarcat sufleteste spiritual. Multumim domnilor Radulescu Catalin si Purcaru Florica, doi soferi de un profesionalism desavarsit si atmosfera placuta creata de-a lungul calatorie. Multumim INTERRA.

 • Turisti Interra

  Salutari din Grecia !
  Plecarea 7 Noiembrie 2022.

 • Catalina Mosei

  Un circuit minunat in Grecia organizat de Interra. Multumim dnei Dorobantu Vasilica, dlui Banica Cosmin si dlui Simion Daniel-profesionisti si OAMENI in primul rand. Abia astept urmatoarea excursie cu Interra !

 • Monica Sasu

  Am avut o minunata experienta de vacanta ! Perelinajul turistic si religios Sf Nectarie din 6-12 Noiembrie 2017 a fost o oportunitate sa ma reindragostesc si sa redescopar alte meleaguri ale Greciei ! Gidajul a fost de buna calitate, ghidul, Dl. Corneliu Nicolicescu, dand dovada de multa experienta si reusind sa imbine inteligent datele istorice cu cele georgrafice. Cunoasterea in detaliu a locurilor vizitate a permis tuturor turistilor din grup sa se bucure de plimbarea prin orasele din tarile vizitate, chiar daca ritmul a fost uneori alert. De la locuri pentru cumparaturi (suveniruri, etc) pana la perspective interesante de fotografiat si detalii despre obiectivele vizitate, fiecare nevoie a turistilor fiind in mare parte indeplinita. Cazarea si masa pe circuit au fost bune. Soferii (Dumitru Chirilov si Banica Constantin) au fost mereu atenti la nevoile pasagerilor, mereu disponibili in orice situatie, dar nu in ultimul rand profesionisti desavarsiti. Cu siguranta voi reveni cu o noua calatorie !

 • Cioploiu Simona

  O noua reusita marca Interra ! Multumesc doamnei Antoaneta Capsa, un ghid cu vocatie si totodata un om de calitate ! Multumiri celor doi soferi, Domnii Radu si Catalin, pentru profesionalismul de care au dat dovada, pentru atmosfera placuta pe care au creat-o de-a lungul intregii excursii ! Bune maniere la cote inalte ! Cu siguranta vor urma si alte excursii cu aceasta firma !

 • Lucia Frandes

  Mai mult chiar decat un pelerinaj-istorie si cultura greaca, este ceea ce ne-a oferit Interra in perioada 06.11-12.11.2016 prin programul "Grecia Pelerinaj la Sf. Nectarie", program realizat cu profesionalism si aplicat in Grecia de catre d-na ghid Capsa Antoaneta. In numele pelerinilor din Sibiu, multumim Interrei, ghidei, si nu in ultimul rand, celor doi conducatori auto, Radu si Catalin care ne-au oferit siguranta transportului. Asteptam programele din 2017 urand colectivului Interra "Sarbatori Fericite" si un an nou cu si mai multi turisti.

 • Tomsa Florentina

  Superba excursie, minunate locuri ! FELICITARI Interra !

 • Familia Larion Ilie si Veronica

  Multumim organizatorilor Pelerinajului Sf Nectarie.

 • Fam. Trifu Ion si Dorinela

  Ne-am intors din frumosul pelerinaj noiembrie 2015, ne-a umplut inimile de bucurie, multumim agentiei Interra pentru frumosul traseu, ii multumim ghidului Antoaneta Capsa pentru organizare si daca ne ajuta dumnezeu vom merge si la anul.

 • Pinzaru Antoaneta

  Pelerinajul in Grecia la Sf Nectarie, si in atatea alte locuri minunate (noiembrie 2015) a fost o experienta de neuitat. Ii multumesc ghidului dl.Corneliu Nicolicescu pentru organizare, pentru multele informatii pe care ni le-a oferit, pentru atmosfera placuta pe care a creat-o si pentru seara greceasca pe care ne-a organizat-o. De nota 10 ! Si tot de nota 10 si ghidul de la Acropole !

 • Matei Nicoleta

  Multumim Agentiei de turism Interra pentru pelerinajul organizat in Grecia. Pelerinaj reusit si prin prestatia competenta, elevata, antrenanta a ghidului Corneliu Nicolicescu.

 • Antoaneta Chirita

  Grecia Pelerinaj Sf Nectarie (Nov 2015). Un pelerinaj turistic si religios cu o incarcatura spirituala imensa pentru suflet. Mii de multumiri ghidului Corneliu Nicolicescu pentru profesionalismul de care a dat dovada pe tot parcursul vacantei in buna organizare si deosebita prezentare a obiectivelor turistice. FELICITARI !

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite

  La Termopile, plecarea Noiembrie 2015.

  Nectarie Nov 2015 grup turisti Interra

  Am plecat cu 3 autocare Interra

  Nectarie Nov 2015 autocare Interra

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite
  Asa intra un autocar mare, intr-un ferry-boat si mai mare

  Grecia, Pelerinaj Sf Nectarie

  Salutari din Grecia, plecarea Noiembrie 2014.

  Grecia Pelerinaj, Sf Nectarie

 • Ana

  Am revenit cu cateva poze din frumoasa excursie.

 • Steluta Noea

  Noiembrie 2014. Am fost si a doua oara! Si daca Domnul ne va ajuta vom merge si in 2015. Circuitul este senzational, iar soferilor (Cristian si Stefan) si ghidului (Eugen Bigan) sa le ajute Domnul in toate calatoriile lor. Profesionalismul este la ei acasa, iar noi ne-am simtit bine in casa lor. Recomand tuturor celor ce doresc sa viziteze Grecia, inaintea intrarii in Postul Craciunului. Felicitari organizatorilor!

 • Ana Inac

  Cel mai frumos circuit ! Multumim frumos agentiei Interra si personalului calificat, iar aici ne referim la domnii soferi Cristi si Stefan si la domnul Eugen, ghidul nostru in aceasta incursiune in lumea antica si neuitata a Greciei, pentru profesionalismul dvs si pentru pasiunea pentru frumos ce ne-ati insuflat-o. Am fost profund impresionate, eu si mama mea, de splendoarea peisajelor mediteranene, de cultura greceasca, iar in special de spiritualitatea lacasurilor de cult. Grecia este tara unde muntele intalneste marea, unde soarele nu pleaca niciodata in vacanta si unde omul ramane mut in fata celor trei. Racomand un astfel de circuit omului modern ce si-a uitat originile.

 • Puisor Nela

  Multumim Interra pentru vacanta minunata. Intr-adevar un pelerinaj turistic si religios care iti incanta vederea si iti umple sufletul de bucurii spirituale. Multumim mult ghidului Eugen Bigan si soferilor Cristi si Stefan, care au dat dovada de profesionalism si de multa rabdare.

 • Mirela

  Pelerinaj turistic in Grecia, un intinerar frumos care iti umple sufletul de bucurii spirituale. Multumiri Interrei si ghidului Eugen pentru organizare si celor 2 soferi Cristian si Stefan (daca am retinut bine) care au dat dovata de profesionalism.

 • Steluta Noea

  Noiembrie 2013. O sa mai mergem si anul viitor, pentru ca a fost prea frumos !

  Felicitari organizatorilor dar si ghidului (Eugen Bigan) care "a dat viata" acestui circuit.

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

America de Nord si Centrala

America de Sud