Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

4 locuri libere la plecarea 21 Septembrie.

Cu itinerariu nou-imbunatatit.

Cu autocar Interra nou.

Inclus Demipensiune in Rodini.

Vizitam Sofia, Salonic, Schitul Sf Paraschiva, Thermopile, Atena, Acropole, Cap Sounion, Insulele Aegina-Poros-Hydra, Peloponez, Rodini, Patras, Olympia, Insula Zakynthos, Delfi, Kalambaka, Meteora, Muntele Olimp, Sidirokastro, Manastirea Rila din Bulgaria... (vezi programul excursiei).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti, Giurgiu
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit-Sejur
1 Mai 9 Iunie 21 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat 4
 Adult in camera dubla 375 € 375 € 375 €
 Al 3-lea adult in camera dubla 365 € 365 € 365 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 275 € 275 € 275 €
 Adult in camera single 522 € 522 € 522 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
Transport cu autocar Interra nou
• Cazare 9 nopti la Hoteluri de 3* astfel:

- 1 noapte cu mic dejun in Salonic la Hotel Vergina 3* sau similar
- 3 nopti cu mic dejun in Atena la Hotel Blue Sea Alimos 3* sau similar
- 3 nopti cu Demipensiune (mic dejun si cina) in Rodini la Hotel Rodini 3* sau similar
- 1 noapte cu mic dejun in Kalambaka la Hotel Kosta Famissi 3* sau similar

- 1 noapte cu mic dejun in Sidirokastro la Hotel Olympic 3* sau similar
• Tur de oras Sofia
• Tur de oras Salonic
• Tur de oras Atena
• Ghid local de Lb Romana pentru vizita la Acropole
Vizitele si excursiile din program:
Schitul Sf. Paraschiva, Thermopile, Peloponez, Delfi, Meteora, Atelierul de Icoane Zindros, Muntele Olimp, Manastirea Rila din Bulgaria

Nu sunt incluse:
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
• Bilete de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale

• Taxele de oras, 1,5 €/camera/noapte la hotelurile de 3*, 3 €/camera/noapte la hotelurile de 4*, se achita la receptia hotelurilor

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti –Sofia - Salonic

Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti, Giurgiu, Ruse, Sofia, Sidirokastro. Vizitam capitala Bulgariei, Sofia-unul din cele mai vechi orase din Europa, intr-un tur panoramic: Piata Centrala, Piata Parlamentului, Bulevardul Vitosha si pietonal impreuna cu insotitorul de grup Catedrala Aleksander Nevski. Sosire in cursul serii in functie de formalitatile vamale. Seara sosire in zona Salonic si cazare Hotel Vergina 3* sau similar.

Ziua 2 | Salonic – Schitul Sf Paraschiva - Thermopile - Atena

Mic dejun. In prima parte a zilei vom face un tur panoramic Salonic cu autocarul: Agora Romana, Arcul lui Galerius, Rotonda, Turnul Alb (scurt popas) si continuam cu vizitarea Bisericii Sf. Dimitrie Izvoratorul de Mir.  Excursia continua catre Schitul Sf. Paraschiva de pe Valea Tembi-loc sfant, renumit pentru puterea miraculoasa de vindecare si alinare a durerilor. Ne indreptam spre Atena si vom face apoi un scurt stop fotografic la Thermopile. Spre seara sosim in antica capitala, Atena, dominata de unul dintre cele mai puternice simboluri arhitecturale ale Epocii de Aur a Greciei–Partheonul. Cazare Hotel Blue Sea Alimos 3* sau similar Atena.

Ziua 3  | Atena - Cap Sounion

Mic dejun. Facem cunostinta cu acesta cosmopolita metropola printr-un tur de oras panoramic si pietonal: Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia. Dupa tur vizita cu ghid local la Acropole (biletul de intrare se achita la fata locului). Acropole reprezinta inceputul, locul in care a luat nastere civilizatia greaca antica: vestigiile pastrate aici-ale templelor Parthenon si Erechteion si ale templului Athenei Nike-sunt cele mai vestite atractii si, totodata, simboluri ale Greciei. Dupa amiaza, optional excursie la Cap Sounion pentru Apus de Soare la Templul lui Poseidon-Fenomen unic in lume ! Intoarcere la Atena. Cazare Hotel Blue Sea Alimos 3*  sau similar Atena.

Ziua 4 | Atena - Croaziera in Insulele Aegina–Poros–Hydra

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale. Optional, Croaziera de o zi in Insulele Poros, Aegina, Hydra. Va propunem o frumoasa croaziera in cele mai frumoase insule ale golfului Saronic cu plecare din portul Pireus. Prima oprire o vom fac in Poros–insula cu numeroase plantatii de lamai, dar si cu o zona portuara foarte animata. Urmatoarea oprire se va face in insula Hydra–o pitoreasca insulita cu stradute serpuite si inguste in care traficul auto este total interzis iar deplasarea se poate face pe jos sau cu blanzii magarusi. Ultimul popas este, insula Aegina, cea mai mare din cele trei, numita si Insula Fisticului. Pranzul servit este format din aperitiv, fel principal si desert (bauturile nu sunt incluse) iar pe durata croazierei va puteti bucura si programul artistic prezentat de echipa de animatie a vasului. Cazare Atena, Hotel Blue Sea Alimos 3* sau similar. (In aceasta zi nu se foloseste autocarul conform normelor AETR).

Ziua 5 | Atena – Peloponez - Rodini

Mic dejun. Azi ne vom bucura de o frumoasa excursie in Peloponez-leaganul civilizatiei mionice. Peloponezul impresioneaza prin varietatea peisajului (plaje fine intinse pe zeci de kilometri, golfuri cu ape turcoaz, plantatii de maslini si portocali) dar si prin bogatia istoriei si a culturii. Se viziteaza Istmul Corinth, Epidauros, Nafplio si Micene, unde vom vizita cetatea antica si mormantul lui Agamemnon. Excursia continua spre Rodini, o frumoasa statiune de pe malul Marii Mediterane ce ofera o priveliste mirifica asupra Golfului Corint, aflata la 20 de km de binecunoscutul oras Patras–unul din cele mai mari si cosmopolite orase ale Greciei moderne. Cazare si cina Hotel Rodini 3* sau similar.

Ziua 6 | Rodini – Patras si Olympia

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, plaja sau optional excursie in Patras si Olympia. Patras este cel mai mare oras si principalul port din Peloponez dar si renumit pentru sustinerea dezvoltarii culturii locale si a literaturii urbane primind chiar si distinsa denumire de Capitala Culturala Europeana in 2006. Vizitam Catedrala Sfantul Andrei–un simbol religios veritabil-unde s-au pastrat moastele Sfantului. Acestea se afla intr-o capela micuta, iar in spatele ei se afla ramasitele crucii sale in forma X. Excursia continua catre situl arhelogic Olympia (inclus in patrimoniul UNESCO)–cunoscut ca locul de nastere si de desfasurare al Jocurilor Olimpice antice. Jocurile se desfasurau la fiecare patru ani, vara, în zilele sărbătorilor lui Zeus, iar participarea era exclusiva doar barbatilor de origine greceasca. De asemenea Olympia mai este cunoscuta si pentru statuia imensa a lui Zeus din fildes si aur, opera a maestrului Phidias–una din cele sapte minuni ale lumii antice. Intoarcere in Rodini, cazare si cina Hotel Rodini 3* sau similar.

Ziua 7 | Rodini - Insula Zakynthos

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, plaja sau optional excursie in Insula Zakynthos. Una din cele mai indragite si frumoase insule ale Marii Ionice, Zakynthos este un adevarat paradis al Greciei. Ne imbarcam pe ferry-boat-ul din portul Killini alunecand usor pe valurile marii, observand la orizont frumoasa insula cu plaje minunate, capitala interesanta dar si casa faimoaselor caretta caretta–cunoscuta si ca testoasa-verde-de-mare. In afara de testoasele caretta caretta, Insula Zakynthos este cunoscuta si pentru una dintre cele mai frumoase plaje ale Greciei, cu faleze spectaculpase si ape de un albastru intens–Plaja Epavei este o oprire populara in cursul tururilor insulare. Ne bucuram de contradictiile insulei: munti cu paduri de pin, campii fertile, numeroase plaje si coaste punctate cu pesteri spectaculoase dar si de arhitectura capitalei si a impresionantelor asezari monastice. Intoarcere in Rodini, cazare si cina Hotel Rodini 3* sau similar.

Ziua 8 | Rodini – Delfi - Kalambaka

Mic dejun. Parasim frumosul Peloponez pe unul din cele mai frumoase si spectaculoase poduri din lume: Podul Rion-Antirrion, este podul cu cea mai lunga punte suspendata din lume (2.252 de metri-record mondial), devansand, astfel, celebrul pod Golden Gate, a carui punte suspendata are o lungime de "numai" 1.966 de metri. Deplasare la Delfi–vizitarea celui mai important Oracol al lumii antice. Ne indreptam catre Kalambaka-un micut oras pitoresc aflat la poalele Meteorelor. Cel mai interesant aspect al orasului este fundalul fascinant al stâncilor abrupte ale Meteorei care încadrează partea de nord a orizontului. Cu o strada principala generoasa pe care se afla majoritatea hotelurilor, teraselor, restaurantelor si magazinelor, oraselul asteapta sa va impresioneze. Cazare Hotel Kosta Famissi 3* sau similar Kalambaka.

Ziua 9 | Kalambaka – Meteora – Muntele Olimp – Sidirokastro
Mic dejun. Plecare de la hotel dimineata devreme pentru vizitarea complexului Monahal de la Meteora, inclus in Patrimoniul UNESCO si unul din cele mai cunoscute centre monahale ale Rasaritului crestin. O adevarata padure de piatra ce izbucneste in mijlocul campiei plaseaza ansamblul monastic intr-un peisaj de o maretie tulburatoare. Meteorele reprezinta cel mai important centru monahal ortodox al grecilor, dupa Sfantul Munte Athos. Se viziteaza una dintre cele mai frumoase 6 manastiri apoi scurt popas la Zindros–principalul atelier de icoane bizantine-unde veti asista la procesul de confectionare a icoanelor. Excursia continua spre Muntele Olimp. Ajungem in Litochoro de unde se poate admira legendarul munte Olimp, considerat „acoperisul lumii” si locasul zeilor in antichitate, fiind si cel mai inalt munte cunoscut al lumii civilizate de atunci. Aici se pot vizita Biserica Sf. Dionisie si locul cunoscut sub numele de „Cada lui Zeus”. Timp liber la dispozitie la poalele Muntelui Olimp. Ne indreptam apoi catre Sidirokastro unde ajungem in cursul serii. Cazare Hotel Olympic 3* Sidirokastro sau similar.

Ziua 10 | Sidirokastro – Manastirea Rila din Bulgaria – Bucuresti
Mic dejun. Excursia continua spre Bulgaria unde vom vizita Manastirea Rila–cea mai mare si mai cunoscuta manastire ortodoxa din Bulgaria, situata la o altitudine de peste 1.100 m la poalele muntilor Rila. Manastirea are o arhitectura unica si se infatiseaza din exterior ca o adevarata fortareata cu ziduri inalte de aparare. Odata pasiti in interior vom descoperi o adevarata capodopera a arhitecturii locale: arce si coloane, scari de lemn, balcoane sculptate si peste 300 de chilii monahale. Timp liber pentru vizitare. Plecam apoi catre casa si ajungem in Bucuresti seara. Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 9 Iunie:
Excursie: Grecia Circuit si Sejur Rodini
Perioada: 09.06-18.06.2018
Transport: Autocar Interra Mercedes B-210-YNT
Echipaj soferi: Radu Constantin si Catalin Radulescu
Ghidul Dumneavoastra: Dl Eugen Bigan
Telefon: 0738.648.662 (numar valabil doar cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 9 Iunie
Loc plecare: Bucuresti-Piata Victoriei
Ora plecare: 05:00
Traseu plecare: Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Sidirokastro
Act de identitate: Carte de identitate sau Pasaport in curs de valabilitate
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Ora locala oras sosire in Grecia este ora Romaniei

Detalii transferuri gratuite din tara la imbarcare:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Iasi Petrom Pacurari 08.06 21:00 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Bacau Parcare stadionul municipal 08.06 23:00 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Onesti Gara 09.06 00:00 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Adjud OMV Bd Republicii 09.06 01:00 B-130-YNT Nicu 0774.400.153
Focsani OMV Centura Focsani 09.06 01:30 B-130-YNT Nicu 0774.400.153
Brasov Petrom Mc.Donalds Calea Bucuresti 09.06 02:00 B-307-YNT Doru 0727.810.650
Constanta Sala sporturilor 09.06 01:30 B-305-YNT Cornel

0733.300.042

Important !
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

09.06-10.06 Hotel Vergina 3* Salonic
10.06-13.06 Hotel Blue Sea Alimos 4* Atena
13.06-16.06 Hotel Rodini 3* Rodini
16.06-17.06 Hotel Kosta Famissi 3* Kalambaka
17.06-18.06 Hotel Olympic 3* Sidirokastro

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 30 de participanti:

Excursie Cap Souniuon:

25 €/persoana, transport cu autocarul, ghid insotitor.

Croaziera in Insulele Aegina-Poros-Hydra:

95 €/persoana, transfer, croaziera cu pranz inclus, ghid insotitor.

Excursie Patras si Olympia:

30 €/persoana, transport cu autocarul, ghid insotitor.

Excursie Insula Zakynthos:

65 €/persoana, transport autocar, bilet ferry-boat, ghid insotitor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Munteanu Mihaela

  Ne-am intors de curand dintr-o frumoasa excursie in Grecia Circuit si Sejur Rodini (plecarea 1mai 2018) un sejur minunat din toate punctele de vedere. Mii de multumiri ghidului nostru Eugen Bigan, un profesionist adevarat si soferilor Radu si Liviu care au facut o echipa minunata.

 • Ioana Cristiana

  In primul rand vroiam sa va transmit toate aprecierile noastre. Daca mai stiti, ati avut 2 persoane de la Iasi pt grupul de Grecia care s a intors de curand (plecarea 19 Sept 2017). Totul a fost de vis, am avut un ghid exceptional, o adevarata enciclopedie si 2 soferi cu adevarat profesionisti. Sincer, toata stima si respectul pentru munca dumneavoastră. Mai rar asa firme seriose.

 • Barbalata Ovidiu

  Circuit Grecia si Sejur Rodini - 9 Iunie 2017. Un circuit extrem de reusit, cu multumiri speciale unor oameni deosebiti si foarte bine pregatiti: Eugen Bigan-ghid, conducatori auto: Radu si Catalin. Foarte bine organizat circuitul, autocar nou, peisaje superbe, o excursie reusita, relaxanta ! Multumiri speciale ghidului Eugen Bigan-un profesionist adevarat in domeniu, extrem de pasionat si implicat in ceea ce face, Radu si Catalini-conducatori auto profesionisti ! Toate acestea, alaturi de peisaj superb, fac ca acest circuit sa fie unul deosebit ! Sper ca pe viitor sa avem ocazia sa mergem impreuna in aceasta formula si in alte excursii ! Multumim !

 • Adriana Aldescu

  Am sosit din Circuitul Grecia si sejur Rodini, plecarea 1 Mai 2017 si pot sa spun ca totul a fost foarte bine organizat. Este prima dată când călătoresc cu acesta agenție si sigur am să mai revin. Mulțumiri celor care s-au ocupat de aceasta in special ghidului, dl.Eugen Bigan.

 • Serban Elena Mihaela

  M-am intors dintr-o minunata excursie in Grecia - sejur Rodini (8 mai 2016), excursie care s-a dovedit a fi una reusita din toate punctele de vedere. Inca odata, mii de multumiri si tot respectul pentru ghidul nostru Eugen, care ne-a purtat zilnic prin istoria si mitologia greaca, facandu-ne astfel sa nu uitam nici o clipa unde ne aflam. Bineinteles, aceasta incursiune in lumea elena, nu ar fi fost posibila fara soferul nostru Florin, care este un adevarat profesionist. In concluzie, as putea spune ca a fost una dintre cele mai reusite excursii in care am mers cu agentia Interra. Felicitari inca odata celor mentionati mai sus si sper ca pe viitor sa avem ocazia sa mergem impreuna si in alte excursii.

 • Interra Travel

  De la turisti si ghizi primite

  Salutari din Grecia, Mai 2015

  Grecia, Rodini

  Salutari din Grecia

  Grecia

 • Carmen Simionescu

  In perioada 11-20 Oct 2014 am fost intr-un circuit de vis in Grecia, fiind prima mea iesire, a fost cu mult peste asteptarile mele, peisaje minunate, vreme excelenta si competenta unui ghid-dna.Antoaneta Capsa. Multumim companiei Interra si celor doi soferi care au condus impecabil Florin si Cozmin. Familia Carmen si Adriean Simionescu din Iasi

 • Vasiliu Adriana

  Am fost în acest circuit în luna Octombrie 2014, și am fost răsfățați în aceasta excursie de cunoștințele unui ghid extrem de competent - dna Antoaneta Capșa și de profesionalismul celor 2 șoferi Florin și Cosmin. Ne-am bucurat din plin de istoria și farmecul Greciei antice. A contribuit de asemenea și vremea excelentă. Mulțumim companiei INTERRA pt vacanța extrem de reușită. Fam. Adriana și Vasile Vasiliu - Iași

 • Manu Gabriela

  Excursia din 13-21 Mai a fost minunata. Ghidul dl Eugen foarte bine pregatit, iar cei doi conducatori auto dl Radu si dl Mihai au condus impecabil. Eu le multumesc pentru aceasta excursie.

 • Turisti Interra

  Salutari din Grecia de la Epidaurus ! Plecare 13 Mai 2014.

 • Nicoleta Cojocaru

  Abia acum am reusit sa-mi fac timp sa va scriu cateva cuvinte despre circuitul din perioada 04-12.06.2013. A fost prima mea iesire din tara si, recunosc ca a fost cu mult peste asteptarile mele. Locurile pe care le-am vizitat, peisajele frumoase - imbinarea dintre munte si mare care confera un aer mirific, uneori aproape ireal - cu siguranta, ne vor face sa ne reintoarcem cu mare placere in Grecia. Desigur, o foarte mare contributie a avut-o si ghidul - dl. Eugen - un ghid care a dat dovada de maxim profesionalism, care cunoaste foarte bine istoria locurilor si pe care ne-a impartasit-o ”imbracata” in povesti care sa ne capteze atentia si sa fie usor de retinut. Este impresionanta cultura pe care o are si a fost o adevarata placere sa il ascultam. Vreau sa le multumesc si celor doi soferi care au fost alaturi de noi - Cosmin si Cristi (sper ca am retinut corect numele) care au dat dovada de profesionalism pe tot parcursul circuitului - nu este un traseu chiar usor insa, nu am avut nici un moment de nesiguranta in ceea ce priveste transportul. Multumim Interra pentru organizare si pentru momentele frumoase dar, mai ales multumim echipei care a fost cu noi - ghidul si cei doi soferi care s-au straduit si au reusit sa ne ofere o vacanta de neuitat. Le transmit pe aceasta cale toate gandurile bune si le doresc sa ofere asemenea momente cat mai multor grupuri. Cu siguranta, vom alege Interra si in alte calatorii (atasez si cateva poze care imi sunt dragi). Inca o data multumim pentru tot!

 • Popa Larisa

  In perioada 06-14.04 am participat la minunatul circuit-sejur in Grecia, un program exceptional pus in valoare de experienta, atentia si profesionalismul echipei Interra - Ghid dl. Eugen Bigan si conducatorii auto Florin si Cosmin. Multumesc dlui. Eugen, care prin bagajul impresionant de cunostinte impartasite ne-a facut sa intelegem si sa simtim cu adevarat spiritul si cultura deosebita a Greciei. Multumesc de asemenea conducatorilor auto pentru profesionalismul de care au dat dovada in parcurgerea minunatelor trasee. Atentia deosebita la dorintele fiecarui turist, atmosfera placuta si relaxanta creata de membrii echipajului si destinatia de vis au facut din acest circuit o experienta de neuitat!

  Felicitari intregii echipe Interra!

 • Lavinia Jindiceanu

  Buna ziua, m-am intors de curand dintr-un circuit in Grecia, unde am vizitat locuri minunate. Multumesc pe aceasta cale si ghidului, dl.Eugen Bigan, care cu profesionalismul de care a dat dovada ne-a oferit o excursie extraordinara; mi-au placut foarte mult explicatiile legate de istoria si filosofia Greciei, precum si legendele Olimpului, care mi-au incantat copilaria.

  Excursia a fost bine organizata, ghidul foarte bine pregatit, ceea ce ma determina sa-mi doresc si pe viitor sa mai calatoresc cu agentia dumneavoastra.

  Felicitari de asemenea si conducatorilor auto, care au condus foarte bine si care impreuna cu ghidul au format o echipa cu adevarat profesionista.

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

Africa

America de Nord si Centrala

Mari si Oceane

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania