Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Toate locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Si in 2018 va invitam pe acest traseu cuprinzator, ca sa vedem cat mai multe dintre frumusetile Germaniei.

Inclus Croaziera pe Rin.

Vizitam Munchen, Castelele Bavariei, Drumul Romantic Donauworth-Nordlingen-Rothenburg, Heidelberg, Frankfurt, Valea Rinului, Bonn, Koln, Hamburg, Berlin, Potsdam-Palatul Sanssouci, Dresda, Leipzig, Nuremberg, Regensburg... (vezi programul excursiei).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
10 August
7 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat
 Adult in camera dubla, tripla 699 € 699 €
 Adult in camera single 965 € 965 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Munchen => Bucuresti, Compania Lufthansa
• Transport cu autocar local conform programului

Cazare 10 nopti cu mic dejun astfel: 
- 2 nopti in Munchen la Hotel Holiday Inn Express Munich West 3* sau similar
- 1 noapte in Bad Windsheim la Hotel Arvena Reichsstadt 4* sau similar
- 1 noapte in Frankfurt la Hotel Best Western Amedia 4* sau similar
- 1 noapte in Leverkusen la Hotel Best Western Leoso 4* sau similar
- 1 noapte in Hamburg la Hotel Leonardo Hamburg Airport 4* sau similar
- 2 nopti in Berlin la Hotel Azimut City South 3* sau similar
- 1 noapte in Leipzig la Hotel Achat Comfort Messe Leipzig 3* sau similar
- 1 noapte in Nuremberg la Hotel Congress Mercure 4* sau similar
• Tururi de oras cu ghid local la Munchen, Frankfurt, Bonn, Koln, Hamburg, Berlin
• Tururi de oras cu insotitorul de grup la Dresda, Nuremberg, Regensburg

• Excursie pe Drumul Romantic Donauworth-Nordlingen-Rothenburg
• Excursie la Heidelberg
• Croaziera pe Rin de la St Goar la Boppard

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 160 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
• Excursiile optionale, bilete de intrare la obiectivele turistice
• Bacsisul pentru ghizi locali si soferi

• Taxele de oras acolo unde se aplica, se achita la receptiile hotelurilor

Program Excursie

Ziua 1 |  Bucuresti - Munchen

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:05 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1657 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:05, sosire la Munchen la ora 07:05. Suntem in Munchen, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania, al treilea ca marime dupa Berlin si Hamburg si un important centru cultural si economic. Acest minunat oras vechi de 800 de ani, capitala Bavariei, este orasul ce gazduieste festivalul faimos in toata lumea-Oktoberfest, cel mai mare festival din lume dedicat berii, care aduna anual in jur de sase milioane de participanti. Tur de oras Munchen cu ghid local: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check in. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Holiday Inn Express Munich West 3* sau similar Munchen.

Ziua 2 | Munchen – Castelele Bavariei

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau optional Excursie la Castelele Bavariei. Pentru inceput vom vizita Castelul Neuschwanstein, care este unul dintre cele mai renumite atractii turistice din Bavaria si Germania. Americanii de la Disney s-au inspirat din acest palat cand au creat Castelul Frumoasei Adormite. Continuam apoi cu vizitarea Castelul Hohenschwangau, locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Intoarcere la Munchen. Cazare Hotel Holiday Inn Express Munich West 3* sau similar Munchen.

Ziua 3| Drumul Romantic Donauworth–Nordlingen-Rothenburg ob der Tauber

Mic dejun. Plecam din Munchen si incepem o frumoasa calatorie pe Drumul Romantic, indreptandu-ne catre Donauworth, renumit pentru Papusile Käthe-Kruse, care au implinit de curand 100 de ani. Timp liber la dispozitie pentru vizitare cu insotitorul de grup. Apoi mergem spre Nordlingen, oras cetate unic in Europa si in lume prin diverse elemente proprii, orasel ideal pentru o viata linistita cu conditii moderne intr-un cadru pur istoric. Orasul vechi este dominat de turnul inalt de aproape 100 m al bisericii St. George. Excursia continua catre Rothenburg ob der Tauber-Orasul Craciunului, o bijuterie medievala a Germaniei, unde timpul s-a oprit in loc iar Spiritul Craciunului ramane impregnat in tot ceea ce ne inconjoara. Transfer la hotel. Cazare Hotel Arvena Reichsstadt 4* sau similar Bad Windsheim.

Ziua 4 | Heidelberg - Frankfurt

Mic dejun. Dimineata plecam catre Heidelberg, cel mai vechi oras universitar din Germania. Acest mic oras, situat in valea raului Neckar, este considerat unul dintre cele mai frumoase orase traditionale germane. Johhan Wolfgang von Goethe si Mark Twain si-au gasit inspiratia in oras sarmant iar celebrul pictor britanic William Turner a imortalizat frumusetea orasului si a peisajului idilic ce il inconjoara in tablourile sale. Domnitorul Alexandru Ioan Cuza si-a petrecut ultimele momente din viata in Heildelberg si in memoria sa este ridicata o statuie in Gradina Publica a orasului. Vizita cu insotitorul de grup. Ne indreptam apoi catre Frankfurt. Tur de oras Frankfurt cu ghid local pe parcursul caruia vom putea admira si zgarie norii care au devenit o emblema a orasului, inaltandu-se maret in zona noua. Cele mai importante obiective pot fi vizitate insa in centrul istoric, un adevarat muzeu in aer liber al arhitecturii traditionale: cartierul Römerberg distrus in timpul bombardamentelor din 1944 si reconstruit dupa razboi pastrand arhitectura originala, biserica Sf. Paul–simbol al democratiei Germaniei. Transfer la hotel. Cazare Hotel Best Western Amedia Frankfurt Airport 4* (plecarea 10.08), Hotel Dorint Main Taunus (plecarea 07.09), sau similar zona Frankfurt.

Ziua 5 | Frankfurt – Valea Rinului – Bonn - Koln

Mic dejun. Continuam excursia de astazi cu o croaziera pe Valea Rinului de la St Goar la Boppard, pentru a admira peisaje uimitoare, castele medievale si Stanca Loreley care poarta o istorie la fel de veche ca lumea insasi. In cel mai ingust punct al vaii Rinului, unde distanta dintre maluri este foarte mica, se inalta Stanca Loreley. Legenda stancii spune ca frumoasa nimfa Loreley ademenea prin cantecul si frumusetea ei marinarii, care isi gaseau sfarsitul inecati sau zdrobiti de stanca in incercarea lor de a ajunge la ea. La Boppard ne vom imbarca in autocar indreptandu-ne spre Bonn, unde vom putea vedea casa natala a lui Beethoven (exterior), vechea primarie construita in 1737 in stil rococo sau Basilica din Bonn, una dintre cele mai vechi biserici din Germania, construita intre Sec XI–XIII. Ne indreptam catre Koln. Ajungem in Koln, al patrulea oras ca marime din Germania, fondat de catre romani cu 2.000 de ani in urma si numit de acestia „Colonia Claudia Ara Aggrippinensium", fiind astfel unul dintre cele mai vechi orase din Germania. Tur de oras Koln cu ghid local. Vom admira cea mai mare catedrala gotica din Nordul Europei si una din cele mai mari catedrale gotice din lume, a carei constructie a fost inceputa in Sec XIII si a durat 632 ani. Cu o inaltime a turnurilor de 157 m, avand cea mai mare fatada de biserica lume, catedrala din Koln a fost desemnata monument al patrimoniului mondial UNESCO. Despre catedrala din Koln se spune ca este o capodopera a creativitatii geniului uman, un exemplu pur de arhitectura gotica, o priveliste incantatoare pentru orice privire. Se mai pot admira: Bisericile Romane, Primaria, Portile orasului, Overstolzenhaus o casa romanica din Sec XIII dar si partea moderna a orasului: Rheinauhafen, Turnul triunghiular, Hansahochhaus–cel mai inalt zgarienori din Europa la data constructiei sale in 1920. Cazare Hotel Best Western Leoso Leverkusen 4* (plecarea 10.08), Hotel Mercure Düsseldorf Ratingen 3* (plecarea 07.09) sau similar.

Ziua 6 | Koln – Hamburg

Mic dejun. Dimineata plecam catre Hamburg. Tur de oras cu ghid local in Hamburg, capitala landului cu acelasi nume, este al 2-lea oras ca marime din Germania si al 8-lea oras ca marime din Uniunea Europeana fiind considerat „Poarta catre lume a Germaniei” dar si unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului de pe Elba: Alster–lacul din inima orasului, Jungfernstieg–cea mai renumita zona de cumparaturi si promenada, Hafencity–Portul, Primaria, centrul vechi si bisericile St Katharinen, St Petri, St Jacobi, St Nikolai si St Michaelis–cele mai importante constructii in stil baroc din nordul Germanii ale caror turnuri reprezinta simbolul orasului Hamburg. Cazare Hotel Leonardo Hamburg Airport 4* sau similar Hamburg.

Ziua 7 | Hamburg - Berlin
Mic dejun. In aceasta zi ajungem in Capitala Germaniei, Berlin. Descoperim orasul intr-un tur de oras cu ghid local: Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg, Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg etc. Dupa turul de oras, vizite pietonale cu insotitorul de grup. Faimosul Zid al Berlinului obisnuia sa imparta orasul in doua parti distincte, despartind aproape 30 de ani familii si prieteni. Gasim si acum locuri care ne aduc aminte de aceasta perioada dificila a orasului, fostul punct de control Friedrichstrase, numit si “Poarta Lacrimilor”, locul in care Est si Vest berlinezii erau nevoiti sa isi spuna la revedere. Un alt punct de control renumit, si urmatoarea oprire va fi la principala poarta de intrare in oras a non-germanilor in timpul Razboiului Rece, poarta de control Charlie (in alfabetul folosit de armata Americana litera C era folosita ca Charlie), construita in 1963. Intreaga istorie a Zidului Berlinului este documentata la Muzeul Portii de control C (Charlie)–fotografii, filmulete si documente originale ce spun povestea unei perioade zbuciumate ale cosmopolitului oras European. Cazare Hotel Azimut Hotel Berlin City South 3* (plecarea 10.08), Hotel Müggelsee Berlin 4* (plecarea 07.09) sau similar.

Ziua 8 | Berlin

Mic dejun. TImp liber la dispozitie sau optional Excursie de ½ zi la Potsdam si Palatul Sanssouci. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: „fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Intoarcere in Berlin. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Azimut Hotel Berlin City South 3* (plecarea 10.08), Hotel Müggelsee Berlin 4* (plecarea 07.09) sau similar.

Ziua 9 | Berlin – Dresda – Leipzig

Mic dejun. Astazi ne continuam periplul in Germania catre Dresda, supranumita si Florenta de pe Elba. Dresda a fost numita adeseori Florenta de pe Elba ("Elbflorenz"), iar frumusetea acestui oras avea sa renasca asemenea din propria-i cenusa precum legendara pasare Pheonix dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oras Dresda cu insotitorul de grup. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie in Dresda. Plecam catre Leipzig, cel mai mare oras din Saxonia, aflat la mica distanta de Dresda. Transfer la hotel. Cazare Hotel Achat Comfort Messe Leipzig 3* sau similar Leipzig.

Ziua 10 | Leipzig – Nuremberg

Mic dejun. Tur de oras Leipzig cu ghidul insotitor in cadrul caruia vedem Universitatea din Leipzig, Monumentul Bataliei Natiunilor, dedicat victoriei impotriva armatei lui Napoleon, frumoasa Biserica Sf. Thomas, unde se afla mormantul lui Johann Sebastian Bach, Biserica Sf. Nicolae ce imbina arhitectura stilului romanic cu cea gotica si baroca, si cladirea vechii primarii, realizata in stil renascentisc si care astazi gazduieste muzeul de istorie al orasului. Dupa pranz plecam catre Nuremberg, binecunoscut pentru procesele care s-au desfasurat aici la finele celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dar istoria orasului este mult mai veche, prima atestare fiind atribuita la incepului Sec al XI-lea. Nuremberg era considerat capitala neoficiala a Sfantului Imperiu Romano-German deoarece curtea si Dieta Imperiala se intruneau des aici. Nuremberg a fost de asemenea centrul curentului renascentisc in Germania. Transfer la hortel. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel Mercure Nurnberg an der Messe 4* sau similar Nuremberg.

Ziua 11 | Nuremberg – Regensburg - Bucuresti

Mic dejun. Nuremberg este presarat cu cateva atractii turistice care nu trebuie ratate ! Printre acestea se numara: Kaiserburg–Castelul Imperial, Germanisches Nationalmuseum, bazilicile orasului, casa lui Albrecht Durer, fantana Ehekarussell, etc. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Plecam catre Regensburg unde vizitam centrului istoric, inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1656 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 22:05 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 01:00 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 7 Septembrie:
Excursie: Germania Marele Tour
Perioada: 07.09-17.09.2018
Transport: Avion Compania Lufthansa
Ghidul Dumneavoastra: D-na Mihaela Capatina (Va astepta turistii pe aeroportul din Munchen)
Telefon: 0745.031.221 (numar disponibil cu 24 de ore inainte de plecare)
Persoana de contact aeroport Otopeni: Dl Radu Constantin
Telefon: 0770.328.626
Data plecare: 07.09.2018
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni (langa scara)
Ora de intalnire: 04:05
Zbor plecare: LH1657
Ora decolare: 06:05
Act de identitate: Carte de identitate sau pasaport in curs de valabilitate
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de 8 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 singur bagaj de maxim 23 kilograme
Ora locala oras sosire in Munchen este ora Romaniei - 1 ora

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Onesti Flanco Onesti 06.09 23:30 Rezervare Transfero Ion 0729.602.602
Brasov Petrom Mc.Donalds Calea Bucuresti 07.09 01:00 B-305-YNT Toni 0721.523.678
Ploiesti Gara sud 07.09 03:00 B-305-YNT Toni 0721.523.678
Sibiu Hotel Ibis 06.09 23:00 B-305-YNT Toni 0721.523.678
Constanta Sala sporturilor 07.09 00:30 B-302-YNT Viorel 0734.323.133
Medgidia Petrom Centura 07.09 01:00 B-302-YNT Viorel 0734.323.133

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

07.09-09.09 Hotel Holiday Inn Express Munich City West 3* Munchen
09.09-10.09 Hotel Arvena Reichsstadt 4* Bad Windsheim
10.09-11.09 Hotel Dorint Main Taunus 4* Frankfurt
11.09-12.09 Hotel Mercure Dusseldorf Ratingen 3* Ratingen, Dusseldorf
12.09-13.09 Hotel Novum Select Hamburg Nord 4* Hamburg
13.09-15.09 Hotel Muggelsee Berlin 4* Berlin
15.09-16.09 Hotel Achat Comfort Messe Leipzig 3* Leipzig
16.09-17.09 Hotel Congress Mercure 4* Nuremberg

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

Castelele Bavariei:

Tarif: 80 €/persoana. Include transport autocar local, biletele de intrare la ambele castele, taxa de rezervare, insotitor de grup.

Potsdam si Palatul Sanssouci:

Tarif: 45 €/persoana. Include transport autocar, bilet de intrare Palatul si Parcul Sanssouci, audio guide, insotitor de grup.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Heidelberg-statuia lui Cuza ! Plecarea 7 Septembrie 2018.

  Heidelberg statuie Cuza

 • Marcel Vrabie

  Felicitari Interra pentru organizarea acestei excursii, la reusita careia o contributie esentiala a avut-o ghidul nostru dl.Corneliu Nicolicescu. Prin cunostintele sale im domeniul istoriei si prin tactul de care a dat dovada, a creat o atmosfera foarte placuta in cadrul grupului. Va multimim !

 • Baloescu Virgil

  Ne bucuram ca am ales anul acesta (2017) circuitul Germania Marele Tour organizat de Interra. A fost un circuit complex, foarte interesant si frumos iar ghidul nostru, domnul Corneliu Nicolicescu ne-a oferit informatii foarte bine documentate la fiecare din obiectivele programului si nu numai. Multuminm Interra, dar mai ales ghidului nostru pentru inaltul grad de profesionalism, flexibilitate si pentru atmosfera placuta creata in grup.

 • Baltz Neculae

  Felicitari Interra !

  Curios ca un astfel de circuit intr-o tara foarte frumoasa, interesanta si plina de turisti straini nu a fost oferit pana acum pe piata romaneasca de turism ! Multumiri si ghidului nostru Corneliu Nicolicescu pentru explicatiile complexe in punctele turistice cu importanta istorica pentru aceasta regiune dar si pentru felul deschis, flexibil si placut de discutie cu membrii grupului. De asemeni multumiri pentru ghidul suplimentar local venit la Bonn. N. Baltz

 • Gubandru Maria Rodica

  SUPER CIRCUIT ! Frumos si complex, vechi si nou, peisaj si citadin, istorie si modern, toate imbinate perfect intr-un circuit teutonic, pentru suflet. Multumiri agentiei Interra si ghidului dnul. Corneliu Adrian Nicolicescu, energic, profesionist, cu vasta cultura si cu experienta sa bogata a reusit sa creeze o atmosfera placuta si deosebita. Spor la mai multe idei inedite !

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

Africa

Mari si Oceane

America de Sud

Australia si Oceania