Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Fara restrictii de calatorie.

Un traseu cuprinzator !
Inclus Croaziera pe Rin
Locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Vizitam
Frankfurt, Valea Rinului, Bonn, Koln, Ratingen, Hamburg, Berlin, Potsdam, Palatul Sanssouci, Dresda, Leipzig, Nuremberg, Munchen, Castelele Bavariei
... (click pe Program Excursie).
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecare din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecare Circuit
3 August
 Mai sunt locuri libere ? 0
 Adult in camera dubla 899 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 849 €
 Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 699 €
 Adult in camera single 1.130 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Frankfurt, Compania Lufthansa
• Zbor direct la retur Munchen => Bucuresti, Compania Lufthansa
• Taxele de aeroport
• Transport cu autocar Interra conform programului

Cazare 9 nopti cu mic dejun astfel: 
- 1 noapte in zona Frankfurt la Hotel Tryp by Windham Frankfurt 4* sau similar
- 1 noapte in Ratingen la Hotel Mercure Dusseldorf Airport 4* sau similar
- 1 noapte in Hamburg la Hotel Holiday Inn Hamburg-Berliner Tor 4* sau similar
- 2 nopti in Berlin la Hotel Holiday Inn Berlin City-West 4* sau similar
- 1 noapte in Leipzig la Hotel Achat Comfort Messe Leipzig 3* sau similar
- 1 noapte in zona Nuremberg la Hotel Excelsior Furth 4* sau similar
-
2 nopti in Munchen la Hotel NH Munchen Messe 4* sau similar
• Tururi de oras cu ghid local la Frankfurt, Koln, Hamburg, Berlin, Munchen
• Tururi de oras cu insotitorul de grup la Bonn, Dresda, Leipzig, Nuremberg

• Croaziera pe Rin de la St Goar la Boppard

Nu sunt incluse:
• Excursiile optionale, bilete de intrare la obiectivele turistice
• Bacsisul pentru ghizi locali si soferi

• Taxele de oras acolo unde se aplica, se achita la receptiile hotelurilor
• Asigurarea travel covid protection

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Frankfurt
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 04:25 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 06:25, sosire la Frankfurt la ora 07:55. Dupa preluarea bagajelor ne vom intalni cu ghidul local si vom porni in turul orasului Frankfurt pe parcursul caruia vom putea admira si zgarie norii care au devenit o emblema a orasului, inaltandu-se maret in zona noua. Cele mai importante obiective pot fi vizitate insa in centrul istoric, un adevarat muzeu in aer liber al arhitecturii traditionale: cartierul Römerberg distrus in timpul bombardamentelor din 1944 si reconstruit dupa razboi pastrand arhitectura originala, biserica Sf. Paul–simbol al democratiei Germaniei. Transfer la hotel pentru indeplinirea formalitatilor de check-in. Cazare la Hotel Tryp by Windham Frankfurt 4* sau similar Frankfurt.

Ziua 2 | Frankfurt–Valea Rinului–Bonn–Koln-Ratingen
Mic dejun. Continuam excursia de astazi cu o croaziera pe valea Rinului de la St. Goar la Boppard pentru a admira peisaje uimitoare, castele medievale si Stanca Loreley care poarta o istorie la fel de veche ca lumea insasi. In cel mai ingust punct al vaii Rinului, unde distanta dintre maluri este foarte mica, se inalta Stanca Loreley. Legenda stancii spune ca frumoasa nimfa Loreley ademenea prin cantecul si frumusetea ei marinarii, care isi gaseau sfarsitul inecati sau zdrobiti de stanca in incercarea lor de a ajunge la ea. La Boppard ne vom imbarca in autocar indreptandu-ne spre Bonn, unde vom putea vedea casa natala a lui Beethoven (exterior), vechea primarie construita in 1737 in stil rococo sau Basilica din Bonn, una dintre cele mai vechi biserici din Germania, construita intre Sec XI–XIII. Ne indreptam apoi catre Koln, al patrulea oras ca marime din Germania, fondat de catre romani cu 2.000 de ani in urma si numit de acestia „Colonia Claudia Ara Aggrippinensium", fiind astfel unul dintre cele mai vechi orase din Germania. Tur de oras Koln cu ghid local. Vom admira cea mai mare catedrala gotica din Nordul Europei si una din cele mai mari catedrale gotice din lume, a carei constructie a fost inceputa in Sec XIII si a durat 632 ani. Cu o inaltime a turnurilor de 157 m, avand cea mai mare fatada de biserica din lume, catedrala din Koln a fost desemnata monument al patrimoniului mondial UNESCO. Despre catedrala din Koln se spune ca este o capodopera a creativitatii geniului uman, un exemplu pur de arhitectura gotica, o priveliste incantatoare pentru orice privire. Se mai pot admira: Bisericile Romane, Primaria, Portile orasului, Overstolzenhaus o casa romanica din Sec XIII dar si partea moderna a orasului: Rheinauhafen, Turnul triunghiular, Hansahochhaus–cel mai inalt zgarie-nori din Europa la data constructiei sale in 1920. Cazare la Hotel Mercure Düsseldorf Airport 4* sau similar Ratingen.

Ziua 3 | Ratingen–Hamburg
Mic dejun. Dimineata plecam catre Hamburg. Tur de oras cu ghid local in Hamburg, capitala landului cu acelasi nume, este al 2-lea oras ca marime din Germania si al 8-lea oras ca marime din Uniunea Europeana fiind considerat „Poarta catre lume a Germaniei” dar si unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului de pe Elba: Alster–lacul din inimia orasului, Jungfernstieg–cea mai renumita zona de cumparaturi si promenada, Hafencity–Portul, Primaria, centrul vechi si bisericile St. Katharinen, St. Petri,  St. Jacobi, St. Nikolai si St. Michaelis–cele mai importante constructii in stil baroc din nordul Germaniei ale caror turnuri reprezinta simbolul orasului Hamburg. Cazare la Hotel Holiday Inn Hamburg-Berliner Tor 4* sau similar Hamburg.

Ziua 4 | Hamburg-Berlin
Mic dejun. In aceasta zi ajungem in Capitala Germaniei, Berlin. Descoperim orasul intr-un tur de oras cu ghid local: Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg, Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg etc. Dupa turul de oras, vizite pietonale cu insotitorul de grup. Faimosul Zid al Berlinului obisnuia sa imparta orasul in doua parti distincte, despartind aproape 30 de ani familii si prieteni. Gasim si acum locuri care ne aduc aminte de aceasta perioada dificila a orasului, fostul punct de control Friedrichstraße, numit si “Poarta Lacrimilor”, locul in care Est si Vest berlinezii erau nevoiti sa isi spuna la revedere. Un alt punct de control renumit, si urmatoarea oprire, va fi la principala poarta de intrare in oras a non-germanilor in timpul Razboiului Rece, poarta de control Charlie (in alfabetul folosit de armata Americana litera C era folosita ca Charlie), construita in 1963. Intreaga istorie a Zidului Berlinului este documentata la Muzeul Portii de control C (Charlie)–fotografii, filmulete si documente originale ce spun povestea unei perioade zbuciumate ale cosmopolitului oras European. Cazare la Hotel Holiday Inn Berlin City West 4* sau similar Berlin.

Ziua 5 | Berlin
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional Excursie de ½ zi la Potsdam si Palatul Sanssouci. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: „fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Intoarcere in Berlin. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Holiday Inn Berlin City West 4* sau similar Berlin (Nota: In aceasta zi autocarul stationeaza conform normelor AETR, excursia optionala la Potsdam se realizeaza cu autocar local).

Ziua 6 | Berlin–Dresda–Leipzig
Mic dejun. Astazi ne continuam periplul in Germania catre Dresda, supranumita si "Florenta de pe Elba”. Frumusetea acestui oras care impresioneaza avea sa renasca din propria-i cenusa precum legendara pasare Pheonix dupa bombardamentele din noaptea de 13-14 Februarie 1945. Tur de oras Dresda cu insotitorul de grup. Printre atractiile orasului se numara complexul castelului complet renovat, simbolul orasului Biserica Fecioarei Maria, de asemenea complet refacuta, galeriile de arta. Timp liber la dispozitie in Dresda. Plecam catre Leipzig, cel mai mare oras din Saxonia, aflat la mica distanta de Dresda. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Achat Comfort Messe Leipzig 3* sau similar Leipzig.

Ziua 7 | Leipzig–Nuremberg
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur de oras Leipzig in cadrul caruia vedem Universitatea din Leipzig, Monumentul Bataliei Natiunilor-dedicat victoriei impotriva armatei lui Napoleon, frumoasa Biserica Sf. Thomas-unde se afla mormantul lui Johann Sebastian Bach, Biserica Sf. Nicolae-ce imbina arhitectura stilului romanic cu cea gotica si baroca, si cladirea vechii primarii-realizata in stil renascentisc si care astazi gazduieste Muzeul de Istorie al orasului. Dupa pranz plecam catre Nuremberg, binecunoscut pentru procesele care s-au desfasurat aici la finele celui de-al Doilea Razboi Mondial. Dar istoria orasului este mult mai veche, prima atestare fiind atribuita la inceputul Sec al-XI-lea. Nuremberg era considerat capitala neoficiala a Sfantului Imperiu Romano-German deoarece curtea si Dieta Imperiala se intruneau des aici. Nurenberg a fost de asemenea centrul curentului renascentisc in Germania. Transfer la hotel. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare la Hotel Excelsior Furth 4* sau similar zona Nuremberg.

Ziua 8 | Nuremberg–Munchen
Mic dejun. Nuremberg este presarat cu cateva atractii turistice care nu trebuie ratate! Printre acestea se numara: Kaiserburg–Castelul Imperial, Germanisches Nationalmuseum, bazilicile orasului, casa lui Albrecht Durer, fantana Ehekarussell, etc. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Continuam apoi cu Munchen, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania, al treilea ca marime dupa Berlin si Hamburg si un important centru cultural si economic. Acest minunat oras vechi de 800 de ani, capitala Bavariei, este orasul ce gazduieste festivalul faimos in toata lumea-Oktoberfest, cel mai mare festival din lume dedicat berii, care aduna anual in jur de sase milioane de participanti. Tur de oras Munchen cu ghid local: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz etc. Transfer la hotel. Cazare la Hotel Nh Munchen Messe 4* sau similar Munchen.

Ziua 9 | Munchen–Castelele Bavariei
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau optional Excursie la Castelele Bavariei. Pentru inceput vom vizita Castelul Neuschwanstein, care este unul dintre cele mai renumite atractii turistice din Bavaria si Germania. Americanii de la Disney s-au inspirat din acest palat cand au creat Castelul Frumoasei Adormite. Continuam apoi cu vizitarea Castelul Hohenschwangau, locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Intoarcere la Munchen. Cazare la Hotel Nh Munchen Messe 4* sau similar Munchen.

Ziua 10 | Munchen-Bucuresti
Mic dejun. Zi libera pentru relaxare in Capitala Bavariei. Aflat pe malurile Isar si in apropiere de Alpi, München este de cateva secole si una dintre destinatiile preferate ale sefilor de state, personalitatilor si vedetelor din lumea filmului si a muzicii. Aici au venit cel putin o data Napoleon si Maria Callas, Goethe si Rockefeller, Lenin si Ford, Mozart, Caruso, Ibsen, Richard Strauss si multi altii. Max Planck, Werner Heisenberg si Albert Einstein  au invatat la scolile de aici, si de aceea München-ul a fost numit adesea "Perla Europei". Insa Munchen-ul este mai mult decat atat, fiind un important centru cultural cu nenumarate muzee si galerii, un oras verde reprezentat de Gradina Engleza-unul dintre cele mai mari spatii verzi urbane din lume, chiar mai mare decat Central Park din New York, patria masinilor BMW si centrul industriei cinematografice Germane. Transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH1654 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 21:50 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 24:50. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

Castelele Bavariei:
Tarif: 85 €/persoana. Include transport autocar local, biletele de intrare la ambele castele, taxa de rezervare, insotitor de grup.

Potsdam si Palatul Sanssouci:
Tarif: 50 €/persoana. Include transport autocar, bilet de intrare Palatul si Parcul Sanssouci, audio guide, insotitor de grup.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Heidelberg-statuia lui Cuza ! Plecarea 7 Septembrie 2018.

  Heidelberg statuie Cuza

 • Marcel Vrabie

  Felicitari Interra pentru organizarea acestei excursii, la reusita careia o contributie esentiala a avut-o ghidul nostru dl.Corneliu Nicolicescu. Prin cunostintele sale im domeniul istoriei si prin tactul de care a dat dovada, a creat o atmosfera foarte placuta in cadrul grupului. Va multimim !

 • Baloescu Virgil

  Ne bucuram ca am ales anul acesta (2017) circuitul Germania Marele Tour organizat de Interra. A fost un circuit complex, foarte interesant si frumos iar ghidul nostru, domnul Corneliu Nicolicescu ne-a oferit informatii foarte bine documentate la fiecare din obiectivele programului si nu numai. Multuminm Interra, dar mai ales ghidului nostru pentru inaltul grad de profesionalism, flexibilitate si pentru atmosfera placuta creata in grup.

 • Baltz Neculae

  Felicitari Interra !

  Curios ca un astfel de circuit intr-o tara foarte frumoasa, interesanta si plina de turisti straini nu a fost oferit pana acum pe piata romaneasca de turism ! Multumiri si ghidului nostru Corneliu Nicolicescu pentru explicatiile complexe in punctele turistice cu importanta istorica pentru aceasta regiune dar si pentru felul deschis, flexibil si placut de discutie cu membrii grupului. De asemeni multumiri pentru ghidul suplimentar local venit la Bonn. N. Baltz

 • Gubandru Maria Rodica

  SUPER CIRCUIT ! Frumos si complex, vechi si nou, peisaj si citadin, istorie si modern, toate imbinate perfect intr-un circuit teutonic, pentru suflet. Multumiri agentiei Interra si ghidului dnul. Corneliu Adrian Nicolicescu, energic, profesionist, cu vasta cultura si cu experienta sa bogata a reusit sa creeze o atmosfera placuta si deosebita. Spor la mai multe idei inedite !

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala

America de Sud

Australia si Oceania