Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare
Harta Traseu - Franta Marele Tour

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

Mont Saint Michel este mentionat si in legendele despre regele Arthur, aici se presupune ca Arthur ar fi ucis uriasul care traia acolo. De asemenea o alta legenda spune ca in peretii abatiei este zidit Sfantul Graal...

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Certificat digital european cu vaccinare sau cu recuperare dupa boala.

Cu un traseu cuprinzator, nou-imbunatatit: de pe Coasta de Azur pana la Paris
Cu zboruri din Bucuresti si conexiuni din Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi.

7 locuri libere la plecarea 11 August.
Vizitam
Nisa, Cannes, Aix en Provence, Marsilia, Montpellier, Narbonne, Carcassonne, Toulouse, Lourdes, Bordeaux, La Rochelle, Nantes, Rennes, Coasta de granit roz a Bretaniei, St Malo, Mont St Michel, Plajele debarcarii din Normandia, Caen, Deauville, Rouen, Paris, Valea Loirei... (click pe Pogram Excursie).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra la Otopeni si retur din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
14 Iulie
11 August
 Mai sunt locuri libere ? 1 7
 Adult in camera dubla 1.219 € 1.219 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 1.169 € 1.169 €
 Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 999 € 999 €
 Adult in camera Single 1.699 € 1.699 €

NOTA: Pentru plecarile din tara cu avionul, se adauga la tarifele de mai sus urmatoarele suplimente:
Plecari din Timisoara sau Iasi: +60 €/persoana. Plecari din Cluj Napoca: +66 €/persoana.

Servicii incluse:
Ghid roman insotitor
• Zbor direct la dus Bucuresti => Nisa, Compania TAROM
• Zbor direct la retur Paris => Bucuresti, Compania TAROM
• Taxele de aeroport

• Transport cu autocar Interra pe circuit
• Taxe de autostrazi si parcari incluse
Cazare 11 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 1 noapte in zona Cannes/Nisa la Hotel de 3*
- 1 noapte in Montpellier la Hotel Ibis Montpellier Sud 3* sau similar
- 1 noapte in Toulouse la Hotel Radisson Blu Toulouse Airport 4* sau similar
- 2 nopti in Bordeaux la Hotel Mercure Chateau Chartrons 4* sau similar
- 2 nopti in Rennes la Hotel Mercure Rennes Centre Gare 4* sau similar
- 1 noapte in Caen la Hotel Mercure Cote de Nacre 4* sau similar
- 3 nopti in Paris la Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* sau similar
Pachet de excursii si vizite:
- tururi de oras in: Nisa, Cannes, Marsilia, Montpellier, Narbonne, Toulouse, Bordeaux, Rennes, Paris
- vizite la Aix en Provence, Carcassonne, Lourdes, La Rochelle, Nantes, Coasta de granit roz a Bretaniei, St Malo, Mont St Michel, Plajele debarcarii din Normandia, Deauville, Rouen

Nu sunt incluse:
• Taxele de oras se achita individual la receptiile hotelurilor
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Asigurarea travel covid protection

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Nisa–Cannes
Plecari din Bucuresti: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 09:00, pentru imbarcare pe zboru Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa. Decolare din Bucuresti la ora 11:00 si sosire in Nisa la ora 12:30.

Plecari din Timisoara: Prezentare la Aeroportul Traian Vuia la ora 07:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO602 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:10 si aterizare la Bucuresti la ora 10:10. Escala pana la ora 11:00, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa.

Plecari din Cluj-Napoca: Prezentare la Aeroportul Avram Iancu la ora 07:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO642 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:10 si aterizare la Bucuresti la ora 10:05. Escala pana la ora 11:00, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa.

Plecari din Iasi: Prezentare la Aeroportul International Iasi la ora 03:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO710 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:30 si aterizare la Bucuresti la ora 06:40. Escala pana la ora 11:00, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa.
Dupa preluarea bagajelor ne imbarcam in autocar si pornim intr-un tur de oras Nisa. Vom face un tur panoramic pe Promenade des Anglais, vestita artera din centrul orasului. De-a lungul promenadei s-au construit cladiri impresionante, adevarate palate transformate in hoteluri de lux. Zona gazduieste cateva dintre atractiile turistice ale orasului. Aici se afla Hotelul Negresco-emblema turistica a orasului, Casino du Palais de la Mediterranee, Muzeul de Arta si Istorie, Phoenix Parc Floral, Musee des Arts Asiatiques, Theatre de Verdure etc. Apoi ne vom continua drumul catre Cannesnumit si Orasul Filmului datorita Festivalului International de Film aflat anul acesta la a 74-a editie. Tur de oras Cannes in care descoperim celebrul bulevard La Croisette cu hotelurile de lux si plajele sale, Allée des Etoiles de la Palatul Festivalurilor, strazile medievale din orasul vechi Le Suquet. Transfer la hotel. Cazare la Hotel de 3* in zona Cannes/Nisa.

Ziua 2 | Cannes–Aix en Provence-Marsilia–Montpellier
Mic dejun. Pornim la drum iar primul popas va fi in incantatorul Aix en Provence unde vom face o plimbare ce include Cours Mirabeau-principalul bulevard al orașului si sufletul acestuia, Place Richelme, Place de l'Hôtel de Ville, Catedrala si numeroasele fantani (Aix mai este numit si “orasul cu o mie de fantani”). Continuam apoi catre Marsilia, oras fondat de greci acum 2.600 de ani si devenit azi al doilea oras al Frantei si cel mai mare port la Mediterana, unde vom face un tur de oras care va cuprinde: Vieux Port strajuit de Fort Saint Jean si modernul MUCEM (Muzeul civilizatiilor Europei si Mediteranei), basilica Notre Dame de la Garde“La Bonne Mere”, celebrul bulevard La Canebiere, monumentalul Palais Longchamp s.a. Ne continuam apoi drumul catre destinatia finala de azi-Montpellier. Cazare la Hotel Ibis Montpellier Sud 3* sau similar Montpellier.

Ziua 3 | Montpellier–Narbonne–Carcassonne-Toulouse
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur de oras Montpellier-vechi oras universitar, un adevarat muzeu de arhitectura franceza din epoci diverse, aici putand fi admirate cladiri vechi, un turn de apa din Sec al XVIII-lea, strazi inguste, pietruite, dar si un cartier modern. Continuam cu locul nasterii unuia dintre cei mai vestiti eroi de legenda ai literaturii medievale, Guillaume d'Orange, un viteaz razboinic–Narbonne. Scurt tur de oras: Palatul Arhiepiscopilor, Podul Negustorilor, Catedrala–desi una dintre cele mai frumoase catedrale gotice ale Frantei, constructia acesteia a fost oprita de invazia regelui Angliei, Eduard al III-lea in anul 1355 si de atunci nu a mai fost reluata. Urmatoarea oprire va fi in frumosul oras-cetate Carcasonne, o adevarata comoara turistica a Frantei, un veritabil oras-castel ce pare desprins din poveste. Protejat actual de UNESCO, orasul a traversat perioade sangeroase in Evul Mediu. Orasul-cetate reprezinta principalul obiectiv turistic in sine si este vizitat anual de milioane de turisti. Continuam catre Toulouse, cel de-al patrulea oras ca marime al Frantei, de asemenea cunoscut si sub denumirea de „Orasul Rosu” datorita numeroaselor cladiri din caramida rosie. Cazare la Hotel Radisson Blu Toulouse Airport 4* sau similar Toulouse.

Ziua 4 | Toulouse–Lourdes-Bordeaux
Mic dejun. Dimineata vizitam Toulouse–denumit “orasul roz” datorita numeroaselor constructii din caramida: Place du Capitole–ïnima orasului cu Primaria si Teatrul si Basilica Saint-Sernin–cel mai mare edificiu romanic din Europa. Excursia continua prin Occitania spre Lourdes. În cei 160 de ani care au trecut de la aparitiile Feciorei Maria, Lourdes a devenit, dintr-un mic orăşel comercial, unul dintre cele mai mari locuri de pelerinaj din întreaga lume. Aproximativ 6 milioane de oameni vin aici  în fiecare an, unii pentru a se ruga, alţii pentru a se vindeca sau pentru a cere ajutor şi îndrumare, binecuvântare şi protecţie, iar alţii vin din simplă curiozitate. Vizitam  Grota Massabielle-locul în care s-au produs cele 18 apariţii ale Fecioarei Maria în 1858 si este centrul vieţii religioase şi al pelerinajului din Lourdes, impreuna cu Bazilica Imaculatei Conceptiuni şi Bazilica Rozariului construite prin referinţă la aceste apariţii. Plecam spre Bordeaux. Cazare Hotel Mercure Bordeaux Chateau Chartrons 4* sau similar Bordeaux.

Ziua 5 | Bordeaux
Mic dejun. Suntem in Bordeaux, unul dintre cele mai frumoase şi cochete oraşe din Hexagon. Supranumit Perla Aquitaniei şi La Belle Endormie (Frumoasa Adormită), Bordeaux este considerat a fi capitala mondială a vinului. Tur de oras: Place des Quinconces cu monumentul Girondinilor, cheiurile Garronei, Place de la Bourse cu a sa oglinda de apa, centrul istoric cu splendida arhitectura de Sec al XVIII-lea. Grand Theatre, rue Sainte Caherine, Catedrala Saint-Andre. Vinul de Bordeaux este cunoscut in intrega lume. Anual la cele peste 8.500 de chateaux se produc peste 700 de milioane de sticle de diferite calitati si 54 de denumiri de origine controlata. Dupa amiaza, optional Excursie la Saint Emillion, zona viticola inclusa in Patrimoniul UNESCO. Cazare Hotel Mercure Bordeaux Chateau Chartrons 4* sau similar Bordeaux. Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 6 | Bordeaux–La Rochelle-Nantes-Rennes
Mic dejun. Calatoria continua prin vestul Frantei. Poposim in La Rochelle, port situat in centrul coastei atlantice franceze. Scurta vizita in zona Vieux-Port de La Rochelle-portul istoric de mare importanta in Razboiul de 100 de ani si apoi in comertul cu coloniile din America. Urmatoarea oprire o facem la Nantes-oras situat pe Loira, cunoscut pentru Edictul de la 1598 care garanta libertatea religioasa a protestantilor. Scurta vizita exterioara a Catedralei si a Castelului vechilor duci ai Bretagniei. Ne continuam excursia spre Rennes, capitala Bretaniei, unde seara facem un tur pietonal in centrul istoric cu Piata Primariei, Palatul Parlamentului Bretaniei, Piata  Champ-Jaquet, etc. Cazare Hotel Mercure Rennes Centre Gare 4* sau similar Rennes.

Ziua 7 | Rennes–Coasta de granit roz a Bretaniei-Saint Malo
Mic dejun. Azi vom descoperi pitorescul Bretaniei intr-o excursie care ne va purta pe Coasta de granit roz si prin sate traditionale din Bretania. Există ceva magic de-a lungul coastei de granit roz care se întinde de la Ploumanach la Grande Isle, între Perros-Guirec în est și Trébeurden în vest. Culoarea desigur, dar mai ales forma erodata, surprinzatoare si uneori amuzanta a stancilor de granit creeaza un tarm de neuitat. Dupa-amiaza poposim in Saint Malo–un foarte frumos oras fortificat, meticulos restaurat, cunoscut in trecut ca baza a corsarilor si marinarilor ce faceau comert cu Asia si America. Inatoarcere la hotel. Cazare Hotel Mercure Rennes Centre Gare 4* sau similar Rennes.

Ziua 8 | Rennes–Mont Saint Michel-Plajele Debarcarii din Normandia-Caen
Mic dejun. Plecam spre Normandia unde vom vizita abatia Mont St Michel–supranumita si Minunea Vestului. Este a doua mare atractie a Frantei dupa Turnul Eiffel. Se viziteaza Catedrala si ansamblul arhitectonic in stil gotic cunoscut inca din 1228 sub numele de Marveille. Dupa vizita, continuam prin Normandia spre Plajele Debarcarii aliate din 6 Iunie 1944–cea mai mare operatiune amfibie si aeropurtata din istorie, plaje ce si-au pastrat numele de cod: Utah, Omaha, Gold, Juno si Sword Beach. Vom incheia ziua la Caen. Cazare Hotel Mercure Cote Nacre 4* Caen sau similar.

Ziua 9 | Caen–Deauville–Rouen–Paris
Mic dejun. Plecam spre Paris si prima oprire o facem in Deauville–statiune de litoral a aristocratiei franceze unde s-a lansat Coco Chanel, numita si al 21-lea arondisment al Parisului. De aici continuam spre Rouen, capitala istorica a Normandiei si in prezent cel mai mare port fluvial al Frantei. Rouen si-a conservat centrul istoric, care acum contine alei pietonale. Trecand pe strazile orasului, pe langa casele vechi, vom descoperi bogatiile orasului-catedrala, Gros-Horloge, Curtea Justitiei, biserica Saint Maclou si manastirea St Ouen, printre altele. Putem vedea comemorarea Ioanei d'Arc in Palatul Vieux Marche, unde tanara pastorita a fost arsa pe rug, iar in memoria ei a fost ridicata o biserica. Continuam excursia catre nucleul Frantei, Orasul Luminilor si al Indragostitilor, romanticul Paris. Tur de oras panoramic Paris by night: Montmartre, Bazilica Sacre Coeur, Place de la Republique, Opera, Muzeul Louvre, Catedrala Notre-Dame, Cartierul Latin, Domul Invalizilor, Grand Palais, Petit Palais, Place de la Concorde, Madeleine, Champs Elysee, Palatul Elisee, Arcul de Triumf, Trocadero, Turnul Eiffel. Cazare Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* (plecare 14.07), Hotel Ibis Paris La Defence Esplanade 3* (plecare 11.08) sau similar Paris.

Ziua 10 | Paris Orasul Luminilor
Mic dejun. Timp liber pentru explorarea orasului sau excursie optionala la Castelul Versailles. Impresionantul Castel al lui Ludovic al XIV-lea este situat la 17 km de Paris. Atractii: apartamentele regale, capela, sala oglinzilor, expozitia de picturi din epoca lui Napoleon. In uriasul parc al castelului mai puteti admira: Fantana lui Apollo, Marele si micul Castel Trianon. Seara timp liber la dispozitie, plimbare pe Champs Elysee sau optional, Croziera pe Sena. De pe ambarcatiunea cu vedere panormica puteti admira: Turnul Eiffel, Trocadero, Muzeul de Arte Moderne, Place de la Concorde, Grand Palais, Assemblee Nationale, Musee National D’Orsay, Gradinile Tuileries, Muzeul Louvre, Academia Franceza, Cartierul Latin. Cazare Hotel Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* (plecare 14.07), Hotel Ibis Paris La Defence Esplanade 3* (plecare 11.08) sau similar Paris.

Ziua 11 | Paris–Valea Loirei
Mic dejun. Optional, excursie de 1 zi pe Valea Loirei. Va propunem sa petreceti aceasta zi explorand una dintre cele mai frumoase si mai renumite regiuni ale Frantei. Numita si “Gradina Frantei”, valea Loirei este faimoasa datorita castelelor a caror arhitectura este reprezentativa pentru perioada Renasterii. In timpul excursiei vor fi vizitate doua dintre cele mai frumoase castele de pe Valea Loirei: Castelul Chenonceau tronand maiestuos pe raul Cher, construit in Sec al XVI-lea, in general asociat cu Diane de Poitiers si Caterina de Medici, care au marcat istoria locurilor, si Castelul Amboise, unul din martorii stilului arhitectural renascentist din Franta, in care Leonardo da Vinci si-a trait ultimii ani de viata, iar in 1519 a fost inmormantat aici, dupa vointa sa. Intoarcere la Paris. Cazare Hotel Ibis Porte D'Orleans 3* (plecare 14.07), Hotel Ibis Paris La Defence Esplanade 3* (plecare 11.08) sau similar Paris.

Ziua 12 | Paris–Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO382 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 12:00, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 15:50.

Plecari din Timisoara: escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO607, care aterizeaza pe Aeroportul Traian Vuia la ora 19:05.

Plecari din Cluj-Napoca: escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO647, care aterizeaza pe Aeroportul Aurel Vlaicu la ora 19:00.

Plecari din Iasi: escala pana la ora 18:15, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO707, care aterizeaza pe Aeroportul International Iasi la ora 19:25.
Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

Excursie la Castelul Versailles:
Tarif: 55 €/persoana si include: rezervare la castel, bilet RER, intrare castel, ghid insotitor.

Excursie pe Valea Loirei:
Tarif: 95 €/persoana si include: autocar, ghid insotitor, intrari castelele Chenonceau si Amboise.

Croaziera pe Sena:
Tarif: 15 €/persoana.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Franta !
  Plecarea 12 August 2021.
  (click pe poze pentru marire)
  » Marsilia
  » La Rochelle

 • Turisti Interra

  Salutari din Franta !
  Plecarea 15 Iulie 2021.
  (click pe poze pentru marire)

 • Marianna Neranzi

  Felicitări pentru organizarea impecabilă a excursiei din perioada 31 Iulie-09 August 2019-Franta Marele Tour din Pirinei la Paris. Felicitări pentru ghidul si șoferul care ne-au însoțit, doi profesioniști de exceptie, demni de toată stima.

 • Liliana Cotitosu

  Plecarea 3 Iulie 2018: In primul rand as dori sa felicit persoana care a conceput circuitul–un traseu minunat, peisajele de poveste, natura in toata splendoara ei. Ca sa ne putem bucura de toate acestea am avut nevoie de ajutorul ghidului, domnul Romeo Visan, un om cu o cultura intensa, intelectual fin, bine documentat, intotdeauna disponibil si atent la grup si de soferul nostru, domnul Ticu care a condus in asa fel sa ne simtim ca in limuzina (oricum autocarul era impecabil) si am intalnit multi oameni deosebiti. Toate acestea au creat o atmosfera memorabila si o vacanta minunata. Felicitari si multumiri domnului Romeo Visan ! O Echipa de exceptie !

 • Draghici Teodora

  Franta Marele Tour 03-12 iulie 2018. Un traseu foarte frumos si provocator in acelasi timp. A fost ca o poveste cu trecut si prezent, cu palate si catedrale uimitoare, cu orase medievale bine conservate si intretinute. O poveste cu regi si eroi nationali, o poveste cu locuri unde au avut loc lupte crancene intr-un trecut nu prea indepartat. O poveste cu vinuri bune, cu parfumuri ametitoare si spectacole minunate ! Inclin sa cred ca a fost pe placul tuturor: tineri si maturi, barbati si femei. In tot acest periplu am fost purtati de un ghid minunat, foarte documentat, charismatic, manierat, rabdator si atent, in persoana D-lui Romy Nicolae Visan. In ultimii 5 ani am mers in circuite si sejururi doar cu Interra si sigur daca va veti mentine cel putin la aceleasi standarde, alegerea va fi aceeasi. Pentru aceasta minunata vacanta multumesc Romy Visan, multumesc Interra !

 • Turisti Interra

  Salutari din Bretania-Coasta de Granit. Plecarea 3 Iulie 2018.

  Bretania

 • Zigulescu Doina

  Eu Doina Zigulescu si prietena mea Marina Smoleanu ne-am numarat printre cei 43 de turisti care au facut o prea frumoasa excursie in Franta-Normandia in perioada 6-15 August 2016. Va felicitam pentru modul cum a fost si s-a desfasurat aceasta excursie pe tot parcursul sau. In primul rand ne-am bucurat de dna Stefan Maria-ghida noastra-care a fost "la inaltime" prin tot ce a facut ca programul excursiei sa fie indeplinit conform ofertei dvs. Vrem sa multumim si conducerii agentiei Interra care a fost promta in luarea unor masuri atunci cand camerele de hotel din orasul Bordeaux au fost necorespunzatoare, acordandu-ne drept bonus "cate o cupa de sampanie la o firma care valorifica aceasta bautura" ce a fost foarte bine venita, si o croaziera pe raul Sena la Paris in mod gratuit. Pentru mine a fost prima iesire cu firma Interra dar care m-a impresionat in mod foarte placut, "obligandu-ma" sa mai fac si alte excursii in afara. Felicitari si multe succese !

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite

  Iulie 2016, Palace Royale Nantes

  Franta Palace Royale Nantes

  Iulie 2016, Parlamentul Bretaniei Rennes

  Franta Parlamentul Bretaniei Rennes

 • Dr. Andreea Chiva

  Buna ziua,

  Franta-Marele Tur, inca o excursie minunata alaturi de Interra... Itinerariul bine ales si prestatia impecabila a ghidei au constituit ingredientele unei vacante de vis. Remarcabilul profesionalism al Dnei Marina Basut, vastele cunostinte in domeniu si preocuparea permanenta de a satisface cele mai exigente doleante ale grupului au contribuit din plin la reusita acestui circuit, un adevarat regal de istorie si arta in cel mai autentic si rafinat stil frantuzesc. O mentiune speciala pentru soferul autocarului, Dl Cosmin, care printr-un inalt profesionalism, amabilitate si deschidere ne-a oferit permanent confort si siguranta. Pe langa amintirile frumoase, vor dainui in suflet si acordurile muzicii frantuzesti de calitate care ne-a insotit pe tot parcursul drumului cu autocarul si care a facut, uneori, sa curga o lacrima de regret pentru ca inca o excursie cu Interra a luat sfarsit. Dar, mai presus de toate, va dainui in suflet dorinta de a reveni in noi si noi circuite, bineinteles tot cu Interra.

  MULTUMIRI, FELICITARI SI UN GAND BUN Dnei Marina Basut, Dlui Cosmin si intregii echipe Interra care ne-a oferit aceasta vacanta de neuitat!

  Cu deosebita consideratie, Dr. Andreea CHIVA

 • Constantin Viorel

  In 2012 am fost in acest circuit dar a fost conceput invers ,adica a inceput in Paris si s-a terminat la Nisa. Personal am numai cuvinte de lauda despre cei ce au contribuit la realizarea acestui circuit-sofer, ghid si agentie pentru ca au fost atenti la orice detaliu si au incercat sa multumeasca toti turistii. Este adevarat ca circuitul este cam obositor si de fiecare data cand se vizita un obiectiv sau un oras am fi vrut sa zabovm mai mult timp dar .....asa e in circuit,vrei sa vezi tot dar si in detaliu. Oricum eu am ramas placut surprins de tot ce am vizitat in acest circuit dar in special de oraselele-statiune de la Marea Nordului si Atlantic si de cele mai micute si mai putin cunoscute. Chiar nu imi place sa laud dar toti cei de la INTERRA merita felicitari pentru realizarea acestui circuit si le recomand sa o tina tot asa [ba chiar sa ridice stacheta} Ma felicit ca am vazut Franta astfel si pentru 2013 incerc un al 4-lea circuit cu INTERRA (tot cu ei am vizitat Anglia-Scotia in 2008 si Austria-Bavaria in 2011) si sper sa fiu la fel de satisfacut de serviciile primite-poate chiar mai bine. MULTUMESC si...la revedere.

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala

America de Sud

Australia si Oceania