Interra

Excursie de 1 zi in Cadrilater

Circuit autocar.

Autocar Bulgaria Balchik

Circuite

1 zi 40
Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Dobrogea bulgareasca.
Cu autocar Interra de 4*.
Inclus vizita la Castelul Reginei Maria din Balchik.

Vizitam Cap Kaliakra, ferma de midii Dalboka, Castelul Reginei Maria de la Balchik, Gradina botanica... (vezi programul excursiei).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti

 Plecari Circuit
1 Aug 9 Aug 15 Aug 22 Aug 29 Aug 5 Sept
 Mai sunt locuri libere ? da da da da da da
 Adult 40 40 € 40 40 40 40
 Copil 0-17,99 ani cu 2 adulti 35 35 35 35 35 35

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra de 4* cu respectarea normelor de distantare fizica (alocarea locurilor cu asigurarea unei distante minime intre participanti, ocupare max 65% a autocarului)
• Excursie la Cap Kaliakra cu bilet de intrare inclus
• Bilet de intrare la Castelul Reginei Maria din Balchik
• Bilet de intrare la Gradina Botanica a castelului
• Toate taxele de drum si pod

Nu sunt incluse:
• Masa de pranz, bacsis ghid, sofer

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Balchik–Cap Kaliakra
Intalnire la Piata Victoriei la ora 5.30 pentru calatoria noastra de o zi in Cadrilater–asa cum mai este cunoscuta acea parte din vechea Dobroge, acum parte a Bulgariei. Vom calatori pe traseul Autostrada Soarelui–Constanta–Vama Veche. Parcurgem zona litoralului bulgaresc si ne indreptam catre  promotoriul stancos si spectaculos de la Cap Kaliakra. Ne bucuram de o plimbare in vechea cetate romana din Sec IV cu bai romane si vechi biserici crestine, admirand totodata golful Bolata. La ora pranzului poposim la ferma de midii Dalboka, unde ne putem desfata simtul gustativ cu midiile Dalboka a la Burgas (pranzul se achita la fata locului). Calatoria continua la Castelul Reginei Maria de la Balchik. “Castelul Alb”  reuneste mai multe stiluri arhitecturale: grecesc, mediteraneean, maur, traditional romanesc cu lemn scluptat, are chiar si un minaret. Vizita noastra nu ar fi completa fara Gradina Botanica unica in Europa Centrala si de Est prin varietatea de specii, gradina de trandafiri si rezervatia de cactusi. Imbogatiti spiritual si cultural ne intoarcem la Bucuresti, unde sosim in cursul serii.

Alte Informatii

Rezervarea excursiei:
se face in scris cu un mesaj pe email la [email protected] sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

Plata excursiei:
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Cazare si programul excursiei:
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

America de Nord si Centrala

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania

Mari si Oceane