Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare
Harta Traseu - Elvetia Tara Cantoanelor

Click pe harta traseului

Stiati ca...?

In Topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii din lume, pe primele 2 locuri, la egalitate, sunt orasele Zurich si Geneva.

Informatii Generale

Toate locurile s-au epuizat, va multumim pentru rezervari.

Si in 2018  va invitam pe un frumos traseu in Elvetia Tara Cantoanelor.

Vizitam Milano, Alpii Italieni, Pasul Simplon, Zermatt, Matterhorn, Alpii Francezi, Chamonix Mont Blanc, Geneva, Lacul Leman, Laussane, Montreux, Castelul Chillon, Berna, Interlaken, Jungfraujoch Acoperisul Europei, Zurich, Lucerna, Swissminiatur, Lugano, Lacul Como... (vezi programul excursiei).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit
23 Iunie
21 August
18 Septembrie
 Mai sunt locuri libere ? epuizat epuizat epuizat
 Adult in camera dubla 829 € 829 € 829 €
 Al 3-lea adult in camera dubla 799 € 799 € 799 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 729 € 729 € 729 €
 Adult in camera Single 1.149 € 1.149 € 1.149 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Milano => Bucuresti, Compania Blue Air
• Bagaje incluse: 1 piesa max 32 kg la cala, 1 piesa max 10 kg la mana

• Transport cu autocar Interra nou pe circuit
• Taxe de autostrazi si parcari incluse
Cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 1 noapte in Como la Just Hotel Lomazzo 4* su similar
- 1 noapte in Taesch la Hotel Tascherhof 3* sau similar
- 2 nopti in Geneva la Hotel Crowne Plaza Geneva Airport 3* sau similar
- 2 nopti in Biel-Berna la Hotel Mercure Plaza Biel 4* sau similar
- 1 noapte in Zurich la Hotel Dorint Zurich Airport 4* sau similar

- 1 noapte in zona Milano la Just Hotel Lomazzo 4* sau similar
• Tururi de oras la Milano, Geneva, Berna, Zurich
Ghizi locali pentru tururile de oras de la Geneva si Berna
• Vizitele si excursiile cuprinse in program, la
Valais, Zermatt, Chamonix Mont Blanc, Lausanne, Montreux, Luzerna, Melide si Lugano
• Bilet de tren dus-intors Taesch - Zermatt - Taesch 
 

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport si combustibil, 150 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion)
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea Storno
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Taxele de oras acolo unde se aplica, se achita la receptia hotelurilor
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti – Milano – Lacul Como

Intalnire cu insotitorul de grup la ora 11:35 la Aeroportul Henri Coanda Otopeni, pentru imbarcare pe zborul Companiei Blue Air 0B159 cu destinatia Milano. Decolare la ora 13:35, sosire la Milano la ora 14:50. Tur de oras in Milano: Castelul Sforzesco–o fortareata medievala realizata din caramida rosie cu turnuri inalte de unde puternicile familii Visconti si apoi Sforza au condus Milano, Domul din Milano–o bijuterie a arhitecturii gotice din Italia, Galeriile Vittorio Emanuele, Celebra Opera Scala din Milano. Dupa turul de oras plecam catre zona Lacului Como. Cazare Just Hotel Lomazzo 4* Fiera-Como (plecarea 23.06), Hotel Cruise 4* Como (plecari 21.08, 18.09) sau similar.

Ziua 2 | Lacul Como – Alpii Italieni - Zermatt

Mic dejun. Astazi vom strabate un peisaj mirific prin Alpii Italieni, iar intrarea in Elvetia o vom face prin Pasul Simplon (2.005 m altitudine). Odata depasite serpentinele, primul canton vizitat este Valais si celebra statiune Zermatt (1.606 m) la poalele masivului Matterhorn (4.478 m). In Zermatt vehiculele cu motor sunt interzise, ca urmare portiunea de traseu Tasch–Zermatt se parcurge cu trenul (bilet dus-intors inclus). Din celebra statiune se poate admira varful Matterhorn. Timp liber la dispozitie in Zermatt pentru urcare cu telecabina pe masivul Matterhorn. Intoarcere cu trenuletul in Taesch si cazare Hotel Tascherhof 3* (pleari 23.06, 18.09), Hotel Walliserhof 3* (plecarea 21.08), sau similar.

Ziua 3 | Mont Blanc – Chamonix - Geneva

Mic dejun. Ne continuam calatoria spre Alpii Francezi cu un alt masiv celebru–Mont Blanc (4.810 m) cu un popas intr-o alta celebra statiune, de aceasta data din Franta–Chamonix Mont Blanc (1.035 m). Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc, foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Chamonix reprezinta "Mecca” alpinismului si al sporturilor montane. De aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Ne reintoarcem in Elvetia, sosind spre seara in Geneva. Cazare Hotel Crowne Plaza Geneva Airport (plecarea 23.06), Hotel Ramada Encore Geneva 3* (plecarea 21.08), Hotel NH Geneva Airport 4* (plecarea 18.09), sau similar.

Ziua 4 | Geneva – Lacul Leman

Mic dejun. Geneva este situata pe malul celui mai mare lac din Europa–Lacul Leman. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal Geneva cu ghid local: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada „Des Anglais” si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Dupa amiaza libera pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Cazare Hotel Crowne Plaza Geneva Airport (plecarea 23.06), Hotel Ramada Encore Geneva 3* (plecarea 21.08), Hotel NH Geneva Airport 4* (plecarea 18.09), sau similar. Nota: In aceasta zi nu se foloseste autocarul, deplasarile se fac pietonal si cu mijloacele de transport in comun impreuna cu insotitorul de grup.

Ziua 5 | Lausanne – Montreux - Berna

Mic dejun. Excursie la Lausanne–capitala cantonului Vaud. Aici isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului si Muzeul Olimpic. Apoi excursia continua in celebra statiune Montreux unde se viziteaza Castelul Chillon. Ne continuam drumul apoi spre capitala ElvetieiBerna unde vom face un tur de oras cu ghid local si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Cazare Hotel Mercure Plaza biel 4* (plecarea 23.06), Hotel Ambassador 4* (plecarea 21.08), Hotel Holiday Inn Bern Westside 4* (plecarea 18.09) sau similar.

Ziua 6 | Interlaken

Mic dejun. Optional, excursie la Interlaken–o minunata statiune situata intre lacurile Thuner See si Brienzer See. Aici puteti face o plimbare cu vaporasul pe lacuri sau o ascensiune cu trenul pana la Jungfraujoch–statia de cale ferata de la cea mai mare altitudine din Europa (3.454 m). Jungfraujoch este supranumit si Acoperisul Europei. Cazare Hotel Mercure Plaza biel 4* (plecarea 23.06), Hotel Ambassador 4* (plecarea 21.08), Hotel Holiday Inn Bern Westside 4* (plecarea 18.09) sau similar.

Ziua 7 | Berna - Zurich

Mic dejun. Excursia continua spre Zurich–cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei International de Fotbal–FIFA. Tur de oras Zurich si vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Dupa amiaza, optional excursie la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascada. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascadă din Europa, ca debit, aflandu-se la granita dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zürich si Germania. Cazare Hotel Dorint Zurich Airport 4* (plecarea 23.06), Hotel Novotel Airport Messe 4* (plecari 21.08, 18.09) sau similar.

Ziua 8 | Zurich – Lucerna – Swissminiatur – Lugano micul Rio de Janeiro - zona Milano

Mic dejun. Inainte de a porni spre partea „italiana” a Elvetiei, vom face un popas de 2 ore in Lucerna–o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrücke–Podul cu Capela construit din lemn in Sec XIV. Ne continuam excursia spre Cantonul Ticino, unde vom face un popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic Elvetia in miniatura Swissminiatur, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in decurs de 7 zile. Vom face un ultim popas la Lugano–supranumit si Micul Rio de Janeiro al Europei. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Seara, Cazare Just Hotel Lamazzo Fiera-Como 4* (plecarea 23.06), Hotel Una Malpensa 4* (plecarea 21.08), Hotel Holiday Inn Assago 4* (plecarea 18.09) sau similar.

Ziua 9 |  Milano - Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi iar apoi transfer la aeroportul Milano Linate pentru imbarcarea pe zborul Companiei Blue Air 0B160 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 15:35, sosire la Bucuresti pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 18:50. Sfarsitul pachetului de servicii turistice.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 18 Septembrie:
Excursie: Elvetia Tara Cantoanelor
Perioada: 18.09-26.09.2018
Transport: Avion Compania Blue Air
Ghidul Dumneavoastra: D-na Marina Basut
Telefon: 0738.653.674 (numar valabil doar cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 18 septembrie 2018
Locatie: Aeroport Henri Coanda – Otopeni
Punct intalnire: Biroul de informatii in Aeroportul Otopeni
Ora prezentare aeroport: 11:35
Zbor plecare: 0B159
Ora decolare: 13:35
Act de identitate: Pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate
Conditii complete de calatorie de la MAE click AICI
Limita bagaj mana/pasager: 1 piesa de bagaj de mana in limita a 10 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: 1 piesa de bagaj de cala in limita a 32 de kilograme
Ora locala oras sosire in Milano este ora Romaniei -1 ora

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Campina OMV Campina 18.09 10:00 B-303-YNT Doru 0727.810.650
Rm Valcea Benzinaria Socar 18.09 08:30

B-305-YNT

Cornel 0733.300.042
Pitesti OMV Vama 18.09 09:30 B-305-YNT Cornel 0733.300.042
Constanta Sala sporturilor 18.09 08:00 B-130-YNT Nicu 0774.400.153

Important !
In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari!
Va rugam INSISTENT sa ne trimiteti NR. DE TELEFON MOBIL la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Hotelurile Dumneavoastra:

18.09-19.09 Hotel Cruise 4* Como
19.09-20.09 Hotel Banhof 3* Taesch
20.09-22.09 Hotel NH Geneva Airport 4* Geneva
22.09-24.09 Hotel Holiday Inn Westside 4* Berna
24.09-25.09 Hotel Novotel Airport Messe 4* Zurich Airport
25.09-26.09 Hotel NH Milan Inn Assago 4* Milano

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:

Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic ! Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare. TRANSFERUL DIN TARA la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu GRATUIT. Prin urmare acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri. Daca pasagerul renunta la transfer, nu se pot face restituri intrucat acesta este GRATUIT. De asemenea, daca pasagerul renunta la transferul de DUS, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doara daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport. Prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de TRANSFER GRATUIT au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau tour operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Touroperatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor care au drept consecinta pierderea avionului. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de pasager. Transferurile gratuite sunt asigurate de Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie ( autoturisme pentru 1-4 pasageri, microbuze de 6, 8 respectiv 15 locuri, midiautocar de 26 de locuri) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Touroperatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este asigurata integral de catre Touroperator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator. Daca Touroperatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru 2 sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau nu. Touroperatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:

Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:

Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:

Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:

Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru nimin 30 de participanti:

Excursie la Interlaken:

25 €/persoana, include: autocar, ghid insotitor.

Cascada Rinului:

30 €/persoana, include: autocar, ghid insotitor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Carmen Ungureanu

  Ne-am intors din frumoasa excursie Elvetia Tara Cantoanelor-Septembrie 2017. A fost totul minunat, timpul a tinut cu noi, am vizitat locuri superbe. Am avut parte de o prestatie desavirsita a ghidei–Marina la adresa careia avem numai cuvinte de lauda si de experienta lui Catalin care ne-a dus in siguranta pe toate cararile Elvetiei. Asteptam urmatorul an pentru a calatori din nou cu Interra. Felicitari ! Carmen si Mihaela Ungureanu-Rm Valcea

 • Turisti Interra

  De la turisti si ghizi primite.

  Salutari din Geneva-Ceasul Floral, plecarea 24 Iunie 2017.

  Elvetia Geneva


 • Clonda Marcela

  O excursie extraordinara Elvetia Tara Cantoanelor 18 August 2016. Multumiri ghidului Tudor Pitigoi-Informatii multe si diverse, buna dispozitie, amabilitate si disponibilitate. Multumiri soferului Cosmin Banica-amabilitate si buna dispozitie pe tot parcursul excursiei. Locuri frumoase, rezervari Interra conform programului, hoteluri bune. Pe scurt, EXCURSIA IDEALA ! Fara indoiala, raman client INTERRA. Nu e prima excursie cu voi, dar ma conving pe an ce trece ca numai voi reusiti sa imi furnizati o vacanta care corespunde cu asteptarile mele.

 • Serbanescu Augustina

  Circuitul in Elvetia a fost superb. Ghida Marina Basut, un profesionist desavirsit. Impreuna cu domnul sofer au facut o echipa excelenta. Totul a fost la superlativ.

  Multumim Agentiei Interra !

 • Daniela Nica

  Multumim pentru excursia bine organizata si care ne-a satisfacut pe deplin. A fost superb ! Plecarea din 23 Iunie 2015

 • Familia Stanoiu

  Dragi prieteni,

  Ne-am intors din cea de-a 11-a calatorie facuta cu Interra (firma care, inca o data, se respecta si confirma) si suntem, ca de obicei, incantati de felul in care stiti sa ne infrumusetati vacantele. Circuitul "Elvetia – Tara Cantoanelor" din 18-26.09.2014 a fost incantator: organizare perfecta, am vizitat mai toate principalele orase si obiective turistice din Elvetia, cazarile au fost bune, micul dejun variat si indestulator (mai putin in Italia, dar stim ca asa sunt italienii !!!). Ne-am reintalnit (a 3-a oara) cu profesionalismul si harul “ghidusei” Marina Basut care face o echipa f. buna si cu soferul Mihai, un om amabil si placut. Evident, peste tot ne-a purtat in siguranta familiarul Autocar Verde, ingrijit si confortabil. Dumnezeu ne-a daruit o vreme superba si sansa unor coechipieri seriosi, avizati si prietenosi. Va multumim tuturor, de la mic la mare, pentru preocuparea constanta de a imbunatati confortul turistilor (ca "veterani" am putut constata pe “pielea” noastra acest lucru), si de a le trezi permanent curiozitatea. Complimentele noastre Interra, pe curand si inca o data iti multumim, Nicoleta si Andrei Stanoiu

 • Elena Dinu

  Cu toate aprecierile noastre pozitive pentru un ghid si un sofer de nota zece. Le multumim si speram sa mai avem ocazia sa calatorim impreuna. Elena Dinu, Constanta

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

America de Nord si Centrala

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

Africa

Mari si Oceane

America de Sud

Australia si Oceania