Interra
Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Tara Cantoanelor si Splendorile Nordului Italiei.
Cu autocar Interra de 4*.

Vizitam Viena, Salzburg, Cascada Rinului Schaffhausen, Zurich, Lucerna, Berna, Lacul Leman, Montreux, Laussane, Geneva, Chamonix Mont Blanc, Tunelul Mont Blanc, Milano, Lugano, Parcul Swissminiatur, Verona, Venetia, Treviso, Budapesta... (vezi programul excursiei).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara
Transferuri gratuite Interra din orasele:

Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti

Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit 2021
11 Mai
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 599 €
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 575 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 399 €
 Adult in camera single 820 €

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra de 4*
Cazare 9 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 1 noapte in Budapesta la Hotel Ibis City West 3* sau similar
- 1 noapte in zona Salzburg la Hotel Wyndham Grand 4* sau similar
- 1 noapte in Zurich la Hotel A-Ja Resort 4* sau similar
- 2 nopti in Lully la Hotel B&B Lully 3 Lakes 3* sau similar
- 2 nopti in zona Milano la Hotel Holiday Inn Milan Nord Zara 4* sau similar
- 1 noapte in Monastier di Treviso la Park Hotel Villa Fiorita 4* sau similar

- 1 noapte in Budapesta la Hotel Ibis City West 3* sau similar
• Tururile de oras prevazute in program: Budapesta, Viena, Salzburg, Zurich, Berna, Geneva, Milano, Verona, Venetia

• Excursiile si vizitele din program: Cascada Rinului Schaffhausen, Lucerna, Montreux, Laussane, Chamonix Mont Blanc, Lago di Garda
• Tururile pietonale cu ghidul insotitor
• Taxe de autostrazi si parcari incluse

Nu sunt incluse:
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
• Taxe de oras acolo unde se aplica, se achita individual la receptia fiecarui hotel
• Biletul de tren Padova-Venetia-Treviso

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Budapesta
Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei ora 05:00, pe traseul Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta/Gyor. Sosire in cursul serii, in functie de conditiile de trafic. Cazare la Hotel Ibis City West 3* sau similar.

Ziua 2 | Budapesta–Viena–Salzburg
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez-Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart-Salzburg, unde ajungem in cursul serii. Cazare Hotel Wyndham Grand 4* sau similar zona Salzburg.

Ziua 3 | Salzburg–Cascada Rinului Schaffhausen–Zurich
Mic dejun. Tur de oras Salzburg. Timp de 2 ore vom admira orasul natal al lui Mozart si vom vizita exterior: Cetatea Salzburg, Domul, Casa Mozart, Gradinile Mirabell. Excursia continua spre Elvetia si inainte de a ajunge la Zurich vom face un scurt popas la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cadere de apa. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascada din Europa, aflandu-se la granita dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zurich si Germania. Spre seara, ajungem la Zurich. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel A-Ja Resort 4* sau similar.

Ziua 4 | Zurich–Lucerna–Berna
Mic dejun. Suntem in Zurich–cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei Internationale de Fotbal–FIFA. Tur de oras Zurich cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Tur pietonal cu insotitorul de grup in centrul istoric al orasului. Dupa turul de oras vom pleca catre Berna, pe un traseu mirific prin zona Zug–Lucerna. Vom face un popas de 2 ore in Lucerna–o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrucke–Podul cu Capela construit din lemn in Sec XIV. Ne continuam excursia spre capitala Elvetiei unde vom face un tur de oras Berna cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Timp liber la dispozitie in Berna. Transfer la hotel. Cazare Hotel B&B Lully 3 Lakes 3* Lully sau similar in zona Lacului Neuchatel.

Ziua 5 | Turul Lacului Leman: Montreux–Laussane–Geneva 
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata marelui tur al Lacului Leman. Vom vizita pentru inceput celebra statiune exclusivista de pe malul lacului Leman–Montreux, in cadrul unui tur pietonal cu insotitorul de grup. Continuam cu Laussane–capitala cantonului Vaud, locul unde isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului printre care celebrul Muzeu Olimpic. Continuam turul lacului Leman si ne indreptam catre Geneva. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada Des Anglais si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Seara, intoarcere la hotel. Cazare Hotel B&B Lully 3* Lully sau similar in zona Lacului Neuchatel.

Ziua 6 | Chamonix Mont Blanc–Tunelul Mont Blanc–Milano
Mic dejun. Ne luam ramas bun de la Elvetia, si inainte de a junge in Italia prin celebrul tunel transalpin Mont Blanc, vom face o scurta incursiune prin Alpii Francezi si un popas in celebra statiune din Franta–Chamonix Mont Blanc. Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc (4.810 m), foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Chamonix reprezinta "Mecca” alpinismului si a sporturilor montane. Daca timpul permite, de aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Vom lua apoi drumul catre tunelul transalpin Mont Blanc, a adevarata bijuterie inginereasca in lungime de 11.6 km inaugurata in anul 1965. Se intra in tunel in Franta la altitudinea de 1.274 m, se traverseaza granita italiana in tunel, sapat la 2 km adancime de varful muntelui si se iese din tunel in Italia la o altitudine de 1.395 m intr-un decor montan care-ti taie rasuflarea. Sosim in zona Aosta si continuam excursia catre Milano. Cazare Hotel Holiday Inn Milan Nord Zara 4* Cinisello Balsamo sau similar zona Milano.

Ziua 7 | Milano sau Lugano si Parcul Tematic Elvetia in miniatura
Mic dejun. Tur de oras Milano panoramic si pietonal admirand principalele atractii: Castelul Sforseco, Domul, Galeriile Comerciale si Scala din Milano. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Milano sau optional, excursie in Elvetia in Cantonul Ticino. Vom face un prim popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic Elvetia in miniatura, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in ultimele zile. Continuam excursia la Lugano–supranumit si "Micul Rio de Janeiro al Europei”. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Seara, intoarcere la Milano. Cazare Hotel Holiday Inn Milan Nord Zara 4* Cinisello Balsamo sau similar zona Milano.

Ziua 8 | Splendorile Nordului Italiei: Verona–Venetia
Mic dejun. Astazi vom vizita splendorile Nordului Italiei. De la Milano ne indreptam catre Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice, Romeo si Julieta. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Continuam excursia spre Padova, de unde vom lua trenul catre Piazzale Roma din Venetia. Odata ajunsi in Venetia se viziteaza impreuna cu insotitorul de grup: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Timp liber la dispozitie in Venetia si apoi intoarcere cu trenul la gara din Treviso unde ne asteapta autocarul pentru a ne continua calatoria catre Monastier di Treviso (biletul de tren dus-intors se achita la fata locului). Cazare Park Hotel Villa Fiorita 4* sau similar Monastier Treviso.

Ziua 9 | Treviso–Budapesta
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta unde ajungem in cursul serii. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la Hotel Ibis City West 3* Budapesta sau similar.

Ziua 10 | Budapesta-Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Rezervarea excursiei:
se face in scris cu un mesaj pe email la [email protected] sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

Plata excursiei:
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:
• transferul gratuit deserveste exclusiv orasele mentionate in prezentarea excursiei.
• transferul din tara la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu gratuit. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri, inclusiv catre alti turisti din alte orase decat cele deservite, care nu beneficiaza de transfer.
• costurile totale ale transferurilor gratuite sunt suportate de catre Tour Operatorul Interra Travel.
• daca pasagerul care a rezervat transfer gratuit renunta ulterior la acesta, nu exista notiunea de eventuale restituiri intrucat acesta este gratuit.
• transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic.
Daca turistul nu solicita la rezervarea pachetului turistic si transfer gratuit, ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile, cu confirmare de la Interra Travel si cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• daca pasagerul cu transfer rezervat renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de transfer gratuit au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de catre soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor, care au drept consecinta pierderea avionului de catre acestia. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre pasager.
• transferurile gratuite sunt asigurate de catre Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme, microbuze, autocare) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este acoperita integral de catre Tour Operator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru doua sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau renunta la transfer.
• Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontierawww.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei. 

Foarte Important !  Documente necesare pentru minori
Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte, este necesar acordul celuilalt parinte  exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Daca celalalt parinte a decedat, este necesara o copie dupa actul de deces. Pentru minorii care au un singur parinte declarat in certificatul de nastere, este necesara o copie a acestui certificat. Pentru minorii care calatoresc insotiti de un singur parinte si acesta este divortat, este necesara hotararea judecatoreasca definitiva prin care i-a(u) fost incredintat(ti) minorul(ii) si copie dupa actul de divort. Daca hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este necesar acordul celuilalt parinte exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat. Pentru minorii care calatoresc fara parinti si au fost incredintati unei terte persoane, este necesar acordul ambilor parinti exprimat printr-o declaratie autentificata la notariat precum si cazier juridic pentru persoana care ii insoteste. Atentie ! Daca nu va incadrati in niciuna dintre prevederile de mai sus, va rugam sa consultati site-ul politiei de frontiera: www.politiadefrontiera.ro si sa va asigurati ca intruniti conditiile prevazute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificarile ulterioare, apeland politia de frontiera la nr. de telefon 021.9590.

Cazare si programul excursiei:
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

Excursie in Cantonul Ticino la Parcul Tematic Elvetia in Miniatura si Lugano:
Tarif: 40 €/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la parcul tematic Elvetia in miniatura, taxele de drum, insotitor de grup.

Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas:
Tarif: 35 €/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer cu autocarul dus-intors.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Adriana Popescu

  Elvetia si Nordul Italiei 12-21 Octombrie 2018. As descrie acest circuit ca pe o incursiune intr-o lume a artei, istoriei si a peisajelor ce impresioneaza prin frumusete si grandoare. Calatoria incepe cu aristocraticele Budapesta, Viena si Salzburg, orase ce nu mai au nevoie de nicio prezentare si continua cu cascada Rinului, un adevarat spectacol acvatic. Urmeaza vizitarea oraselor si statiunilor elvetiene ce isi etaleaza eleganta, rafinamentul si forta financiara: Zurich, Lucerna,,Berna,Lausanne, Montreaux, Geneva si Lugano. Se ajunge in zona montana Chamonix de unde se poate vedea impunatorul Mont Blanc iar prin tunelul cu acelasi nume se intra in Italia, o tara fascinanta, in care se viziteaza Milano, Verona si nu in ultimul rand....unica Venetie. Ultimul oras, Budapesta, vizitat seara, ofera calatorului imagini de neuitat, iar croaziera pe Dunare il incanta prin atmosfera placuta si relaxanta, la care contribuie in mare masura, valsurile lui Johann Strauss. Despre toate acestea ne-a povestit ghidul nostru, dl. Tudor Pitigoi. Poliglot, charismatic, jovial, excelent cunoscator al locurilor prin care am trecut si cu un deosebit spirit organizatoric, ne-a insotit cu atentie si rabdare. Eruditia lui ne-a imbogatit spiritul, umorul sau fin a destins atmosfera iar entuziasmul si cu care isi practica profesia ne-a impresionat. Am calatorit in siguranta datorita echipajului, dl.Dumitru Chirilov si dl. Constantin Banica, profesionisti, amabili si de ajutor. Pentru aceasta echipa, nota 10 este prea mica....!

 • Mihaela Trogmaer

  Multumim Interra pentru excursia din Nordul Italiei si Elvetia (14 mai 2018). A fost atat de frumos ! Bine organizat, foarte multe locuri de vazut si de vizitat ! O inacantare ! Dar ghidul nostru, TUDOR Pitigoi, a fost desavarsit. Profesionist, extrem de bine informat si un bun organizator. Este de cel putin nota 10. Multumim Tudor ! Nu in ultimul rand, multumim celor doi soferi, Radu si Liviu, care ne au asigurat confortul deplasarii cu autocarul. Fara emotii. Felicitari INTERRA !

 • Alice Matache

  Ne-am intors din circuitulul Elvetia si Nordul Italiei (plecarea 14 Mai 2018). MINUNAT ! Totul a fost foarte bine organizat si a fost pe masura asteptarilor ! Ghidul nostru, Tudor Pitigoi ne-a impresionat cu lectiile de istorie si geografie. Cred ca este cel mai bun ghid cu care am fost pana acum cu Interra Travel iar cei doi soferi Radu si Liviu foarte amabili, au venit in sprijinul nostru atunci cand am avut nevoie. Felicitari si mult succes in continuare !

 • Raluca Costan

  Orice excursie este frumoasa, te intorci imbogatit, relaxat, fericit. Dar sarea si piperul se datoreaza ghidului (echipei). Deci...multumim, Tudor Pitigoi! charismatic, bun organizator, bine documentat, pasionat, cu idei si propuneri bune peste programul excursiei. Tudor, you really make a difference! multumim. Bravo, INTERRA !

 • CIOPLOIU SIMONA

  Superb circuitul Elvetia si Nordul Italiei ! Totul a fost la superlativ ! Multumiri doamnei ghid Marina Basut, un om extraordinar si o profesionista desavarsita ! Multumiri celor doi soferi, domnii Radu si Catalin, intotdeauna atenti si amabili, au contribuit din plin la succesul acestie excursii ! Urmatoarea vacanta este deja planificata cu ...INTERRA !

 • Bojin Janeta

  Am fost in aceasta excursie din 19 Mai 2016 si vreau sa va felicit pentru programul excursiei, pentru ghidul insotitor si cei doi soferi care ne-au insotit, pentru cazare si pentru toate conditiile oferite ! In mod sigur, la urmatoarea vacanta pe care o sa mi-o planific, voi solicita firma d-voastra pentru oferte ! Doresc sa ii multumesc, doamnei Mia, pentru profesionalismul si rabdarea de care a dat dovada si mi-as dori in urmatoarea excursie sa o avem cu noi ! Multumesc !

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Oceanul Indian

Africa

America de Nord si Centrala

Asia

America de Sud

Australia si Oceania

Mari si Oceane