Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare online Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie:
• Fara restrictii de calatorie.

Tara Cantoanelor si Splendorile Nordului Italiei
Cu autocar Interra de 4*.

Vizitam Viena, Salzburg, Cascada Rinului Schaffhausen, Zurich, Lucerna, Berna, Lacul Leman, Montreux, Laussane, Geneva, Chamonix Mont Blanc, Tunelul Mont Blanc, Milano, Lugano, Parcul Swissminiatur, Verona, Venetia, Treviso, Budapesta... (click pe Program Excursie).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Plecari din orasele: Bucuresti, Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Arad, Timisoara
Transferuri gratuite Interra la imbarcare din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti

>
Rm Valcea, Pitesti

 Plecare excursie
7 Octombrie
 Mai sunt locuri libere ? da
 Adult in camera dubla 659
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 599
 Copil 2-11,99 ani (cu 2 adulti in camera) 475
 Adult in camera single 934

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra de 4*
Cazare 9 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* si 4* astfel:
- 1 noapte in Budapesta la Hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar
- 1 noapte in zona Salzburg la Hotel Austria Trend Salzburg Mitte 3* sau similar
- 1 noapte in Zurich la Hotel A-Ja Resort 4* sau similar
- 2 nopti in Lully la Hotel B&B Lully 3 Lakes 3* sau similar
- 2 nopti in zona Milano la Hotel Holiday Inn Milan Nord Zara 4* sau similar
- 1 noapte in Monastier di Treviso la Park Hotel Villa Fiorita 4* sau similar

- 1 noapte in Budapesta la Hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar
• Tururile de oras prevazute in program: Budapesta, Viena, Salzburg, Zurich, Berna, Geneva, Milano, Verona, Venetia

• Excursiile si vizitele din program: Cascada Rinului Schaffhausen, Lucerna, Montreux, Laussane, Chamonix Mont Blanc, Lago di Garda
• Tururile pietonale cu ghidul insotitor
• Taxe de autostrazi si parcari incluse

Nu sunt incluse:
• Biletele de intrare la obiectivele turistice, excursiile optionale
• Asigurarea travel covid protection
• Taxe de oras acolo unde se aplica, se achita individual la receptia fiecarui hotel
• Biletul de tren Padova-Venetia-Treviso

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti–Budapesta
Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei ora 05:00, pe traseul Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de conditiile de trafic. Cazare la Hotel Ibis Castle Hill 3* sau similar.

Ziua 2 | Budapesta–Viena–Salzburg
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur de oras Viena: Splendorile celebrului Ring Vienez-Opera de Stat, MAK, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Hofburg, Parlamentul, Primaria si Burgtheater. Apoi plimbare pe jos in centrul istoric: Criptele Imperiale, Cimitirul Habsburgilor, Palatul Hofburg, Catedrala Sf. Stefan. Excursia continua spre orasul natal al lui Mozart-Salzburg, unde ajungem in cursul serii. Cazare Hotel Austria Trend Salzburg Mitte 3* sau similar zona Salzburg.

Ziua 3 | Salzburg–Cascada Rinului Schaffhausen–Zurich
Mic dejun. Tur de oras Salzburg. Timp de 2 ore vom admira orasul natal al lui Mozart si vom vizita exterior: Cetatea Salzburg, Domul, Casa Mozart, Gradinile Mirabell. Excursia continua spre Elvetia si inainte de a ajunge la Zurich vom face un scurt popas la Cascada Rinului din cantonul Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cadere de apa. Cascada Rinului (Rheinfall) este cea mai mare cascada din Europa ca volum, aflandu-se la granita dintre cantonul Schaffhausen, cantonul Zurich si Germania. Spre seara, ajungem la Zurich. Timp liber la dispozitie. Cazare Hotel A-Ja Resort 4* sau similar.

Ziua 4 | Zurich–Lucerna–Berna
Mic dejun. Suntem in Zurich–cel mai mare oras si inima comerciala a Elvetiei. Aici se afla sediul Federatiei Internationale de Fotbal–FIFA. Tur de oras Zurich cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Lacul Zurich, Opera, Banca Nationala, Primaria, Muzeul National, Catedrala Grossmunster, Parcul Teilor. Tur pietonal cu insotitorul de grup in centrul istoric al orasului. Dupa turul de oras vom pleca catre Berna, pe un traseu mirific prin zona Zug–Lucerna. Vom face un popas de 2 ore in Lucerna–o alta statiune celebra din tara cantoanelor. Principala atractie o constituie Kapellbrucke–Podul cu Capela construit din lemn in Sec XIV. Ne continuam excursia spre capitala Elvetiei unde vom face un tur de oras Berna cu vizitarea panoramica a principalelor obiective turistice: Orasul istoric, Catedrala, Parlamentul, Orologiul astronomic si Turnul cu ceas. Timp liber la dispozitie in Berna. Transfer la hotel. Cazare Hotel B&B Lully 3 Lakes 3* Lully sau similar in zona Lacului Neuchatel.

Ziua 5 | Turul Lacului Leman: Montreux–Laussane–Geneva 
Mic dejun. Ziua de astazi este dedicata marelui tur al Lacului Leman. Vom vizita pentru inceput celebra statiune exclusivista de pe malul lacului Leman–Montreux, in cadrul unui tur pietonal cu insotitorul de grup. Continuam cu Laussane–capitala cantonului Vaud, locul unde isi are sediul Comitetul Olimpic International. Se viziteaza panoramic principalele atractii ale orasului printre care celebrul Muzeu Olimpic. Continuam turul lacului Leman si ne indreptam catre Geneva. La egalitate cu Zurich, ocupa primul loc in lume in topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Tur oras pietonal: Palatul Natiunilor Unite, Muzeul Crucii Rosii, Orasul vechi, Catedrala, Zona de promenada Des Anglais si celebra fantana arteziana devenita simbol al orasului. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi si plimbari pe malul lacului Leman. Seara, intoarcere la hotel. Cazare Hotel B&B Lully 3* Lully sau similar in zona Lacului Neuchatel.

Ziua 6 | Chamonix Mont Blanc–Tunelul Mont Blanc–Milano
Mic dejun. Ne luam ramas bun de la Elvetia, si inainte de a junge in Italia prin celebrul tunel transalpin Mont Blanc, vom face o scurta incursiune prin Alpii Francezi si un popas in celebra statiune din Franta–Chamonix Mont Blanc. Numit Chamonix in limbajul curent, orasul se situeaza in partea de nord a Alpilor, la poalele Masivului Mont-Blanc (4.810 m), foarte aproape de punctul comun de frontiera dintre Franta, Elvetia si Italia. Chamonix reprezinta "Mecca” alpinismului si a sporturilor montane. Daca timpul permite, de aici se poate face o ascensiune cu telecabina pe celebrul Aiguille du Midi (3.842 m). Vom lua apoi drumul catre tunelul transalpin Mont Blanc, a adevarata bijuterie inginereasca in lungime de 11.6 km inaugurata in anul 1965. Se intra in tunel in Franta la altitudinea de 1.274 m, se traverseaza granita italiana in tunel, sapat la 2 km adancime de varful muntelui si se iese din tunel in Italia la o altitudine de 1.395 m intr-un decor montan care-ti taie rasuflarea. Sosim in zona Aosta si continuam excursia catre Milano. Cazare Hotel Holiday Inn Milan Nord Zara 4* Cinisello Balsamo sau similar zona Milano.

Ziua 7 | Milano sau Lugano si Parcul Tematic Elvetia in miniatura
Mic dejun. Tur de oras Milano panoramic si pietonal admirand principalele atractii: Castelul Sforseco, Domul, Galeriile Comerciale si Scala din Milano. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Milano sau optional, excursie in Elvetia in Cantonul Ticino. Vom face un prim popas la Melide pentru vizitarea parcului tematic Elvetia in miniatura, un bun prilej de a revedea la „scara mica” aceasta minunata tara strabatuta in ultimele zile. Continuam excursia la Lugano–supranumit si "Micul Rio de Janeiro al Europei”. Situat pe malul lacului cu acelasi nume si inconjurat de coline precum cele din Rio de Janeiro, acesta se aseamana izbitor cu orasul de pe Copacabana. Tur pietonal cu insotitorul de grup. Seara, intoarcere la Milano. Cazare Hotel Holiday Inn Milan Nord Zara 4* Cinisello Balsamo sau similar zona Milano.

Ziua 8 | Splendorile Nordului Italiei: Verona–Venetia
Mic dejun. Astazi vom vizita splendorile Nordului Italiei. De la Milano ne indreptam catre Verona, supranumit si Orasul Indragostitilor, datorita faimoaselor personaje dramatice, Romeo si Julieta. Tur de oras Verona: Palazzo Capuleti, Amfiteatrul Roman, Domul, Basilica San Zeno Maggiore (protectorul orasului). Continuam excursia spre Padova, de unde vom lua trenul catre Piazzale Roma din Venetia. Odata ajunsi in Venetia se viziteaza impreuna cu insotitorul de grup: Piata San Marco cu Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Podul Rialto. Timp liber la dispozitie in Venetia si apoi intoarcere cu trenul la gara din Treviso unde ne asteapta autocarul pentru a ne continua calatoria catre Monastier di Treviso (biletul de tren dus-intors se achita la fata locului). Cazare Park Hotel Villa Fiorita 4* sau similar Monastier Treviso.

Ziua 9 | Treviso–Budapesta
Mic dejun. Excursia continua spre Budapesta unde ajungem in cursul serii. Seara, optional, croaziera si cina romantica pe Dunare: welcome drink, 2 preparate calde, preparate reci si salate, bauturi: 1 sticla de vin la 4 persoane, apa minerala si racoritoare. Cazare la Hotel Ibis City West 3* Budapesta sau similar.

Ziua 10 | Budapesta-Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara, tarziu, in functie de conditiile de trafic. Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 30% din pret la max trei zile de la momentul rezervarii
• 20% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.
NOU posibil plata cu card online cu link de plata securizat.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 25 de participanti:

Excursie in Cantonul Ticino la Parcul Tematic Elvetia in Miniatura si Lugano:
Tarif: 45 €/persoana si include: transport autocar, biletul de intrare la parcul tematic Elvetia in miniatura, taxele de drum, insotitor de grup.

Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night de pe vas:
Tarif: 40 €/persoana si include: welcome drink, bufet cu 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate, 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare, ghid local, transfer cu autocarul dus-intors.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Adriana Popescu

  Elvetia si Nordul Italiei 12-21 Octombrie 2018. As descrie acest circuit ca pe o incursiune intr-o lume a artei, istoriei si a peisajelor ce impresioneaza prin frumusete si grandoare. Calatoria incepe cu aristocraticele Budapesta, Viena si Salzburg, orase ce nu mai au nevoie de nicio prezentare si continua cu cascada Rinului, un adevarat spectacol acvatic. Urmeaza vizitarea oraselor si statiunilor elvetiene ce isi etaleaza eleganta, rafinamentul si forta financiara: Zurich, Lucerna,,Berna,Lausanne, Montreaux, Geneva si Lugano. Se ajunge in zona montana Chamonix de unde se poate vedea impunatorul Mont Blanc iar prin tunelul cu acelasi nume se intra in Italia, o tara fascinanta, in care se viziteaza Milano, Verona si nu in ultimul rand....unica Venetie. Ultimul oras, Budapesta, vizitat seara, ofera calatorului imagini de neuitat, iar croaziera pe Dunare il incanta prin atmosfera placuta si relaxanta, la care contribuie in mare masura, valsurile lui Johann Strauss. Despre toate acestea ne-a povestit ghidul nostru, dl. Tudor Pitigoi. Poliglot, charismatic, jovial, excelent cunoscator al locurilor prin care am trecut si cu un deosebit spirit organizatoric, ne-a insotit cu atentie si rabdare. Eruditia lui ne-a imbogatit spiritul, umorul sau fin a destins atmosfera iar entuziasmul si cu care isi practica profesia ne-a impresionat. Am calatorit in siguranta datorita echipajului, dl.Dumitru Chirilov si dl. Constantin Banica, profesionisti, amabili si de ajutor. Pentru aceasta echipa, nota 10 este prea mica....!

 • Mihaela Trogmaer

  Multumim Interra pentru excursia din Nordul Italiei si Elvetia (14 mai 2018). A fost atat de frumos ! Bine organizat, foarte multe locuri de vazut si de vizitat ! O inacantare ! Dar ghidul nostru, TUDOR Pitigoi, a fost desavarsit. Profesionist, extrem de bine informat si un bun organizator. Este de cel putin nota 10. Multumim Tudor ! Nu in ultimul rand, multumim celor doi soferi, Radu si Liviu, care ne au asigurat confortul deplasarii cu autocarul. Fara emotii. Felicitari INTERRA !

 • Alice Matache

  Ne-am intors din circuitulul Elvetia si Nordul Italiei (plecarea 14 Mai 2018). MINUNAT ! Totul a fost foarte bine organizat si a fost pe masura asteptarilor ! Ghidul nostru, Tudor Pitigoi ne-a impresionat cu lectiile de istorie si geografie. Cred ca este cel mai bun ghid cu care am fost pana acum cu Interra Travel iar cei doi soferi Radu si Liviu foarte amabili, au venit in sprijinul nostru atunci cand am avut nevoie. Felicitari si mult succes in continuare !

 • Raluca Costan

  Orice excursie este frumoasa, te intorci imbogatit, relaxat, fericit. Dar sarea si piperul se datoreaza ghidului (echipei). Deci...multumim, Tudor Pitigoi! charismatic, bun organizator, bine documentat, pasionat, cu idei si propuneri bune peste programul excursiei. Tudor, you really make a difference! multumim. Bravo, INTERRA !

 • CIOPLOIU SIMONA

  Superb circuitul Elvetia si Nordul Italiei ! Totul a fost la superlativ ! Multumiri doamnei ghid Marina Basut, un om extraordinar si o profesionista desavarsita ! Multumiri celor doi soferi, domnii Radu si Catalin, intotdeauna atenti si amabili, au contribuit din plin la succesul acestie excursii ! Urmatoarea vacanta este deja planificata cu ...INTERRA !

 • Bojin Janeta

  Am fost in aceasta excursie din 19 Mai 2016 si vreau sa va felicit pentru programul excursiei, pentru ghidul insotitor si cei doi soferi care ne-au insotit, pentru cazare si pentru toate conditiile oferite ! In mod sigur, la urmatoarea vacanta pe care o sa mi-o planific, voi solicita firma d-voastra pentru oferte ! Doresc sa ii multumesc, doamnei Mia, pentru profesionalismul si rabdarea de care a dat dovada si mi-as dori in urmatoarea excursie sa o avem cu noi ! Multumesc !

Rezervare online

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala

America de Sud

Australia si Oceania