Informatii Generale Program Excursie Excursii Optionale Info Plecare Alte Informatii Impresii Rezervare
Egipt Circuit-Croaziera Nil-Sejur Hurghada
Harta Traseu - Egipt Circuit-Croaziera Nil-Sejur Hurghada

Click pe harta traseului

Informatii Generale

Stimati turisti, pentru a fi informati, cititi descrierea excursiei de mai jos (inclusiv Program Excursie),
precum si termene si conditii excursie (click pe Alte Informatii), apoi,
pentru rezervare dati click in dreapta pe cerere de rezervare. Vacanta placuta !

Conditii de calatorie in Egipt:
• Turisti vaccinati: Certificat de vaccinare cu schema completa (min 14 zile de la rapel/doza unica).
• Turisti nevaccinati: Test covid RT-PCR negativ efectuat ce cel mult 72 de ore inainte de sosirea in Egipt.
• Completarea unui formular de sanatate

Oferta speciala la plecarile 25 Septembrie si 2 Octombrie !
Reducere 50 €/persoana in limita locurilor libere.

Cu zboruri din Bucuresti, Cluj, Iasi.

Egipt-Darul Nilului si Taramul Faraonilor.
Un stravechi proverb arab spune ca Omul se teme de timp iar timpul se teme de Piramide. Astfel, nu este de mirare ca Egiptul este cea mai veche destinatie turistica din lume. Intr-una dintre primele scrieri de calatorie, istoricul grec Herodot scria: "Nicaieri nu sunt atat de multe lucruri minunate si in toata lumea nu se mai gasesc asa de multe lucruri de nespusa maretie"–afirmatie pe care tinem sa o credem pana in zile noastre. Simbolurile, formele si misterele Egiptului s-au raspandit ca un virus transmis prin schitele, jurnalele si artefactele pe care primii calatori temerari le-au luat acasa cu ei, starnind fascinatia a generatii intregi. Cu morminte ascunse de dunele desertului, piramide emblematice, temple colosale asezate de-a lungul misteriosului Nil dar si plaje idilice cu ape turcoaz si corali colorati, Egiptul cu siguranta va impresiona si va trezi spiritul aventurier ce salasluieste in fiecare dintre noi !

Vizitam Cairo, Muzeul de egiptologie, Aswan, Abu Simbel, Croaziera pe Nil, Kom Ombo, Edfu, Valea Regilor, Templul Karnak, Templul Luxor, Hurghada, Platoul Giza, Piramidele si Sfinx-ul, Alexandria... (click pe Program Excursie).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni, Cluj, Iasi
Transferuri gratuite Interra la Otopeni din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

Plecari
Locuri libere ? Adult in cam dubla Copil 5-11 ani Adult in cam single
04 Sep 0 980 € 589 1.205
11 Sep 0 980 589 1.205
18 Sep 0 980 589 1.205
25 Sep 2 980 589 1.205
02 Oct 9 980 589 1.205
09 Oct 0 980 589 1.205
16 Oct 0 980 589 1.205
23 Oct 0 980 589 1.205
06 Nov 10 980 589 1.205
13 Nov 1 980 589 1.205
20 Nov 13 980 589 1.205
27 Nov 14 980 589 1.205

NOTA: Pentru plecarile din tara cu avionul, se adauga la tarifele de mai sus urmatorul supliment:
Plecari din Iasi: +60 €/persoana. Plecari din Cluj: +66 €/persoana.

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Cairo => Bucuresti, Compania TAROM
Transferuri aeroport-hotel-aeroport

• Transport cu autocar local conform programului
Cazare 11 nopti astfel:
- 4 nopti cu mic dejun si 3 Cine in Cairo la Hotel Holiday Inn Citystars 5* sau similar
- 1 noapte cu Demipensiune (mic dejun si cina) in tren pe ruta Cairo => Aswan
- 3 nopti cu Pensiune Completa pe Vasul de Croaziera M/S Sarah 5* sau similar
- 3 nopti cu All Inclusive in Hurghada la Hotel Stella di Mare 5* sau similar
• Tur de oras panoramic cu ghid local in Cairo
• Vizita la Muzeul de Egiptologie
• Excursie cu ghid local pe Platoul Giza si Marile Piramide
Croaziera pe Nil cu vasul de croaziera M/S Sarah 5* cu urmatoarele excursii si vizite incluse:
- excursie la Marele Baraj de la Aswan, Obeliscul neterminat si Templul Philae
- vizitarea Templelor dedicate zeilor Sobek si Horus din Kom Ombo si Edfu
- excursie pe Valea Regilor si vizitarea Templelor Karnak si Luxor

Biletele de intrare la obiectivele turistice din programul de croaziera

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport 240 €  (pot varia pana la emiterea biletelor)
• Taxa de viza Egipt aprox 25 USD se obtine la sosire pe aeroport in Cairo
• Bacsis recomandat pentru ghizi si soferi locali (se practica in Egipt) 5 USD/turist/zi
• Intrari la obiective turistice, altele decat cele mentionate in Program: Marea Piramida a lui Keops (24 USD/pers), Camera mumiilor la Muzeul de Egiptologie (12 USD/pers)
• Excursiile optionale, bauturile la mesele din program
• Asigurarea medicala de calatorie-obligatorie, asigurarea storno
• Testare covid-19 RT-PCR: 200 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 48h in limba engleza (in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara)

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti/Cluj/Iasi–Cairo
Plecare din Bucuresti: Intalnire cu reprezentantul Interra in Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 22:30, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO101 cu destinatia Cairo.

Plecare din Cluj-Napoca: Prezentare la Aeroportul Avram Iancu pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO648 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:40 si aterizare la Bucuresti la ora 20:35 (plecarile din septembrie si 16.10), respectiv decolare la ora 18:40 si aterizare la ora 19:35 (plecarile din 13.11 si 27.11). Escala pana la ora 00:30, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO101 cu destinatia Cairo.

Plecare din Iasi: Prezentare la Aeroportul International Iasi pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO708 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 19:20 si aterizare la Bucuresti la ora 20:30 (plecarile din septembrie si 16.10), respectiv decolare la ora 18:20 si aterizare la Bucuresti la ora 19:30 (plecarile din 13.11 si 27.11). Escala pana la ora 00:30, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO101 cu destinatia Cairo.

Ziua 2 | Cairo
Decolare la ora 00:30 si aterizare in Cairo la ora 02:15 (pentru plecarile 13.11, 27.11 aterizare la ora 03:15). Transfer cu autocarul la Hotel Setigenberger El Tahrir 4* deluxe, respectiv Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* (plecarea 18.09). Early check-in. Mic dejun. Ne aflam in Cairo (El Qahira), capitala Egiptului-cea mai mare aglomerare urbana de pe continentul african, cu peste 6 milioane de locuitori, unde ne va fascina cu siguranta forfota metropolitana. Intalnire cu ghidul local care ne va insoti intr-o incursiune in istoria de 7.000 ani a Egiptului intr-un tur de oras Cairo care va incepe cu o vizita la Muzeul de Egiptologie–acesta adaposteste cea mai bogata colectie de artefacte din perioada faraonica, cea mai pretioasa comoara a muzeului fiind colectia faraonului Tutankhamon care cuprinde obiecte de cult, bjuterii, statui, sarcofagul in care a fost inmormantat faraonul si celebra masca mortuara de aur ! Vom face o incursiune si in partea islamica a orasului la citadela Saladdin care se mandreste cu faimoasa Moschee de Alabastru a lui Mohamad Ali (vizite exterioare) si vom face apoi un popas la Bazar. Cazare Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* sau similar.

Ziua 3 | Cairo-Alexandria
Mic dejun. Optional, Excursie de o zi la Alexandria, oras infloritor si capitala a Egiptului in perioada greco–romana. Alexandria din vechime a fost si va ramane un oras legendar, invaluit in mit–cetatea lui Alexandru cel Mare si a Cleopatrei, orasul celebrei bibloteci antice si a farului in forma de turn de pe Insula Pharos. Desi in zilele noastre Alexandria Egiptului Antic este doar putin vizibila, ea fiind mistuita de incendii, cutremure sau revolte ale crestinilor, misterul locului inca persista iar descoperirile arheologice subacvatice din port tot aduc la lumina noi vestigii crezute pierdute. Vom vizita Catacombele, Gradinile Montazah si Turnul lui Pompei (intrari incluse) si pe exterior Citadela si Biblioteca din Alexandria. Intoarcere la Cairo. Servirea cinei la hotel.
Cazare Hotel Steigenberger El Tahrir 4* deluxe, respectiv Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* (plecarea din 18.09) sau similare Cairo.

Ziua 4 | Cairo–Platoul Giza–Aswan
Mic dejun. Excursie cu ghid local la Platoul Giza si marile Piramide. Ne vom indrepta  spre platoul Giza pentru a vizita Piramidele si Sfinxul (vizite exterioare)–binecunoscutele embleme ale Egiptului. Piramida lui Keops, ce mai mare dintre cele trei, este singura minune a lumii antice care sfideaza inca trecerea timpului, ea fiind de asemenea si cea mai mare piramida construita vreodata ! Protector al piramidelor, Sfinxul–creatura enigmatica cu trup de leu si chip de om cunoscut primilor arabi sub numele de Tatal Groazei, asteapta sa ne impresioneze, el fiind cel mai vechi monument de sculptura din Egiptul Antic. Transfer la gara pentru a ne imbarca pe trenul de noapte cu destinatia Aswan. Servirea cinei in tren. Innoptare in tren, cabine de doua locuri in vagonul de dormit. 

Ziua 5 | Aswan
Mic dejun in tren. Sosire la Aswan in cursul diminetii si transfer la vasul de croaziera pe Nil. Formalitati de cazare pe vasul de 5*. Servirea pranzului. Dupa amiaza, vom vizita giganticul baraj din Aswan, obiectiv strategic in Egipt, o constructie uriasa facuta pentru a controla inundatiile cauzate de revarsarea Nilului, a asigura apa pentru irigatii si pentru a genera electricitate. A fost construit intre anii 1960-1970 si a avut un impact important asupra industriei si culturii Egiptului. Vom continua turul de astazi cu vizitarea Obeliscului neterminat si a Templului Philae dedicat zeitei ISIS. Intoarcere la vas. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*.

Ziua 6 | Abu Simbel-Kom Ombo–Edfu
Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Abu Simbel (plecare dimineata devreme, mic dejun la pachet). Complexul arheologic este format din doua temple taiate direct in piatra in timpul domniei faraonului Ramses al-II-lea. Complexul, remarcabil prin masivele statui de piatra ale lui Ramses si ale sotiei sale, Nefertari, a fost construit in Sec XIII i.Hh. pentru a intimida rivalii nubieni si pentru a comemora celebra batalie de la Kadesh. Templele au fost amenintate de cresterea nivelului apelor Nilului in urma constructiei barajului de la Aswan in anii 1960, dar, printr-un model de cooperare internationala a UNESCO, siturile arheologice au fost cercetate, dezmembrate si asamblate in acelasi mod, dar cu 65 si 200 de metri mai sus si in spatele locatiei originale, locatie acoperita de apele lacului Nasser. Servirea pranzului la bordul vasului. Dupa pranz vom naviga catre Kom Ombo unde vom vizita neobisnuitul templu dublu dedicat zeilor Sobek si Horus, o constructie atipica deoarece totul este simetric de-a lungul axei centrale. Vom admira apoi minunatele privelisti ale Nilului in timp ce vom naviga catre Edfu acolo unde vom vizita uriasul templu dedicat zeului Horus, unul dintre cele mai bine pastrate temple din Egipt. Intoarcere la vasul de croaziera. Vom naviga catre Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*. 

Ziua 7 | Luxor–Valea Regilor–Templul Reginei Hatchepsut-Templul Karnak
Mic dejun. In cursul diminetii vom traversa pe malul vestic al Nilului pentru a vizita Valea Regilor unde au fost ingropate generatii de faraoni si nobili in criptele taiate in stanci si pazite de Colosii lui Memnon, doua statui gigantice. Mormantul lui Tutankhamon este singurul care a fost descoperit intact. Vom mai vizita Templul Reginei Hatchepsut, singura femeie faraon din istoria Egiptului. Intoarcere la vas pentru servirea pranzului. Dupa-amiaza, vom face o incursiune pe malul Estic al Nilului unde ne vom plimba pe jos de-a lungul aleii Sfincsilor si vom vizita Templul Karnak–cel mai mare complex religios din Egipt dedicat zeului Amon-Ra si Templul Luxor. Cina si cazare pe vasul de croaziera de 5*.

Ziua 8 | Luxor–Hurghada
Mic dejun. Eliberarea cabinelor si transfer cu autocarul catre Hurghada. ”Al-Ghardaka” in Limba Araba, Hurghada este statiunea turistica cu care a inceput industria din domeniu in Egipt. La inceput un umil satuc de pescari de pe malul Marii Rosii, a devenit in ultimele doua decade o infloritoare destinatie de vacanta, cu plaje frumoase intesate de hoteluri si soare care straluceste tot timpul anului, cu apa limpede precum cristalul numai buna de scufundari, iar noaptea prinde viata in restaurantele si barurile sale precum si in numeroasele centre comerciale. Transfer la hotel si cazare in sistem All Inclusive. Timp liber la dispozitie in Hurghada. Cina si cazare Hotel Stella di Mare Gardens Resort & Spa 5* sau similar Hurghada.  

Ziua 9 | Hurghada Sejur la Marea Rosie
Cazare cu All Inclusive. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Va sugeram o Croaziera pe Marea Rosie cu posibilitatea de a face snorkeling si a admira renumitele recife de corali. Cazare Stella di Mare Gardens Resort & Spa 5* sau similar Hurghada.

Ziua 10 | Hurghada Sejur la Marea Rosie
Cazare cu All Inclusive. Timp liber la dispozitie pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Cazare Hotel Stella di Mare Gardens Resort & Spa 5* sau similar Hurghada.    

Ziua 11 | Hurghada-Cairo
Mic dejun. Eliberarea camerelor de hotel. Ne luam la revedere de la Marea Rosie imbarcandu-ne in autocarul care ne va purta spre nord, avand ca tinta finala orasul Cairo. Vom ajunge spre seara, in timp pentru cazare si servirea cinei la hotel. Cazare Hotel Steigenberger El Tahrir 4*Deluxe, respectiv Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* (plecarea din 18.09) sau similare Cairo.

Ziua 12 | Cairo-Bucuresti/Cluj/Iasi
Mic dejun la pachet. Dimineata devreme transfer la aeroportul din Cairo pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 03:00 cu zborul RO102 si aterizare pe Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 06:50 (pentru plecarile din 13.11 si 27.11 aterizare la ora 05:50).
Plecare din Cluj-Napoca: imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO643. Decolare de pe Otopeni la ora 12:30 si aterizare pe Aeroportul Aurel Vlaicu la ora 13:25 (plecarile din septembrie si 16.10), respectiv decolare la ora 11:30 si aterizare la ora 12:25 (plecarile din 13.11 si 27.11).
Plecare din Iasi:
Plecarile din septembrie, 16.10 si 27.11: imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO701. Decolare de pe Otopeni  la ora 08:00 si aterizare pe Aeroportul International Iasi la ora 09:05 (pentru 27.11:decolare la ora 07:00 si aterizare la ora 08:05).
Plecarea din 13.11: imbarcare pe zborul Companiei Tarom RO705. Decolare la ora 11:30 de pe Otopeni si aterizare pe Aeroportul International Iasi la ora 12:35.
Sfarsitul pachetului de servicii.

Info Plecare

Informare turisti detalii plecare 18 Septembrie:
Excursie: Egipt Circuit-Croaziera Nil-Sejur Hurghada
Perioada: 18.09-29.09.2021
Transport: Avion Compania TAROM
Insotitor de grup: Dl. Asproiu Dumitru
Telefon: 0736.948.293 (numar disponibil cu 24 de ore inainte de plecare)
Data plecare: 18 Septembrie 2021
Locatie intalnire: Aeroport Henri Coanda Otopeni
Punct intalnire: Birourile de check-in TAROM
Ora de intalnire: 22:30
Zbor plecare: RO101
Ora decolare: 00:30 (19 Septembrie)
Act de identitate: Pasaportul simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data returului
Limita bagaj mana/pasager: 1 singur bagaj de mana de maxim 10 kilograme
Limita bagaj cala/pasager: Greutatea maxima admisa este de 23 kilograme
Ora locala oras sosire in Cairo este ora Romaniei-1 ora.

Detalii transferuri gratuite din tara la Otopeni:

Oras transfer Loc intalnire Data Ora Masina Sofer Telefon
Onesti Gara 18.09 16:30 B-301-YNT Toni 0721.523.678
Focsani OMV Focsani 18.09 18:30 B-301-YNT Toni 0721.523.678
Buzau OMV Pod Maracineni 18.09 20:00 B-301-YNT Toni 0721.523.678
Campina OMV Campina 18.09 21:30 B-301-YNT Toni 0721.523.678
Pitesti OMV Vama 18.09 20:00 B-307-YNT Dan 0727.109.578
Constanta Gara CFR Constanta 18.09 18:00 Rezervare Direct Aeroport Ion 0729.602.602

Important !
In contextul actual, calatoria la bordul autovehiculelor se va face doar daca se indeplinesc urmatoarele criterii:
* pasagerul accepta verificarea temperaturii corporale
* temperatura maxima inregistrata este de 37.3 grade
* utilizarea mastii pe tot parcursul calatoriei este obligatorie
Va multumim pentru intelegere si va asiguram ca luam toate masurile de protectie necesare !

In functie de starea vremii si drumurilor, orele de plecare pot suferi modificari !
Va rugam sa ne trimiteti nr de telefon mobil la care pot fi contactati pasagerii de catre sofer in cazul in care suntem nevoiti sa efectuam modificari.
Daca nu ati introdus nr. de mobil al pasagerilor in rezervare, Interra nu-si asuma raspunderea daca pasagerii nu vor fi prezenti la imbarcare si nu vor putea ajunge in timp util la aeroport.
Daca pasagerii nu mai doresc transferul, va rugam sa ne informati pentru a nu face drumul degeaba, punand astfel in pericol transferul altor pasageri de pe aceeasi ruta.
Pasagerii trebuie sa se prezinte la imbarcare cu min. 30 minute inainte de ora plecarii.
Pasagerii care refuza transferul la dus nu vor beneficia de acesta nici la retur.

Moneda Nationala: LIRA EGIPTEANA (EGP) cu o rata de schimb medie de 1 EUR = aprox 19 EGP, 1 USD = aprox 16 EGP
Schimbul valutar: Va recomandam ca schimbul valutar sa il efectuati la banci si pentru acesta operatiune este necesar pasaportul.
Bacsisul: Este recomandat pentru buna desfasurare a programului si este necesar pentru ghizii locali si soferi. Acesta este 5 USD/persoana/zi si va fi colectat de catre insotitorul de grup.
Medicamente: Pentru afectiuni frecvente precum diaree, constipatie, raceala, va rugam sa luati cu Dvs. medicamentele adecvate. Recomandam persoanelor care urmeaza un tratament medicamentos, ce nu poate fi intrerupt, sa isi ia medicamentele in bagajul de mana.
Roaming: Daca doriti sa va activati roamingul la telefoanele mobile, va recomandam sa verificati inainte de plecare tarifele si operatorii preferati. Pentru a apela un nr. de telefon din Romania se formeaza mai intai codul national (0040) urmat de codul orasului si de nr. de telefon dorit.
Cumparaturi: In general, preturile se pot negocia, cu exceptia bunurilor de strict necesar. Este posibil ca in apropierea obiectivelor turistice sa fiti abordati de catre vanzatori ambulanti, care vor insista sa cumparati mici suveniruri. Daca nu doriti sa cumparati, este suficient sa spuneti NU. In locurile aglomerate trebuie sa fiti intotdeauna atenti la gentile Dvs.
Securitate obiecte: Nu lasati obiectele personale de valoare (bani, bijuterii, pasaport, bilet de avion) la intamplare in camera de hotel; va recomandam sa le depozitati in locurile special amenajate (seiful din camera de hotel sau de la receptia hotelului).
Utilizarea aparatelor foto si video: Accesul cu camera video sau aparatul de fotografiat la unele obiective turistice din tarile vizitate este permis numai cu plata unei taxe sau in unele cazuri interzis. Aceste reguli se modifica periodic, asadar va recomandam sa verificati la fiecare obiectiv in parte, cu insotitorul de grup.

Hotelurile Dumneavoastra:

18.09-21.09 Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* Cairo
21.09-22.09 Tren Cairo => Aswan
22.09-25.09 M/S Concerto 5* deluxe Croaziera pe Nil
25.09-28.09 Hotel Stella di Mare Resort & Spa 5* Hurghada
28.09-29.09 Hotel Holiday Inn Cairo Citystars 5* Cairo

Ora de zbor excursie-ore locale:

Data Zbor Plecare Ora Sosire Ora
19.09 RO101 Otopeni 00:30 Cairo 02:15
29.09 RO102 Cairo 03:00 Otopeni 06:50

Va multumim pentru rezervari si va dorim Vacanta placuta !

Alte Informatii

 

Termene si conditii excursie

Informatii precontractuale-click AICI
Contract prestari servicii turistice-click AICI
Informare prelucrare date personale-click AICI

Puteti achita excursia integral la rezervare, sau in transe:
• 10% din pret la max doua zile de la momentul rezervarii
• 40% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
• 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare

Modalitati de plata:
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii de catre turisti:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Asigurari:
• Asigurare medicala de calatorie Clasic (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare medicala de calatorie Premium (pentru perioada calatoriei)-click AICI
• Asigurare storno covid protection (perioada dinainte de calatorie, recuperare penalizari integral)-click AICI
• Asigurare travel covid protection (combina medicala de calatorie si storno, cu franciza la storno)-click AICI
• Conditii generale de asigurare-click AICI
Asigurarea storno si asigurarea travel se pot incheia cel mai tarziu cu 31 zile inainte de plecare. Pentru rezervarile efectuate sub acest termen, asigurarea se poate emite in ziua rezervarii sau urmatoarele 2 zile.

Important: Pentru calatoria in Egipt este necesar Pasaportul simplu sau electronic valabil minim 6 luni de la data terminarii calatoriei.  Programul Crozierei pe Nil poate suferi modificari in functiile de conditiile specifice de navigabilitate

Excursii Optionale

Tarife calculate pentru minim 30 de participanti:

Excursie la Alexandria:
100 USD/persoana Include: transport autocar, ghid local, vizite la Catacombe, Gradinile Montazah si Turnul lui Pompei (intrari incluse) si pe exterior Citadela si Libraria din Alexandria, insotitor de grup.

Excursie la Abu Simbel:
95 USD/persoana Include: transport cu autocar, ghid local, bilet intrare templu, insotitor de grup.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

 • Turisti Interra

  Salutari din Egipt !
  Plecarea 4 Septembrie 2021.
  (click pe poze pentru marire)

 • Aura I.

  Circuit Egipt-Croaziera Nil-Sejur Hurghada plecarea 29.05.2021. A fost un concediu reușit, iar asta datorită organizării și seriozității agenției Interra. Tudor Pițigoi, ghidul nostru, a fost jovial, răbdător, receptiv la cererile noastre, ne-a oferit multe informații, și totodată ne-a acordat sprijinul necesar pentru excursiile opționale. A fost un concediu în siguranță deplină ! Spun sincer: am încheiat un concediu frumos alături de oameni frumoși !
  Mulțumim Interra, Tudor și Hanni (ghidul local).

 • Rodica N.

  Circuit Egipt-Croaziera Nil-Sejur Hurghada plecarea 29.05.2021. Ne-am intors dintr-o excursie grozava, care a depasit asteptarile. Grup de nota 10, cu ghizi de nota 10, Tudor Pitigoi si Hanni, ghidul local. Egiptul ofera istorie la superlativ, iar ghizii ne-au transmis aceste informatii cu profesionalism, dar si cu multa caldura si umor, oferindu-ne mereu o prezentare a istoriei ca o punere in scena. Tudor a fost mereu atent la solicitarile noastre si ne-a oferit optiuni suplimentare de excursii, absolut de neratat: specatacol de sunet si lumina Piramide noaptea, inot cu delfinii, zbor cu balonul peste Luxor, scufundare cu submarinul, safari, scuba diving…greu de ales. Toate au contribuit la o vacanta minunata, in care partenerii egipteni ne-au facut sa ne simtim mereu in siguranta. Bravo Interra, si de data asta! Urmatoarea vacanta, evident, tot cu Interra va fi.

 • Turisti Interra

  Salutari de pe Platoul Giza ! Plecarea 8 Mai 2021
  Egipt Platoul Giza

 • Turisti Interra

  Salutari din Egipt Templul Reginei Hatchepsut ! Plecarea 29 Aprilie 2021

  Egipt

 • Turisti Interra

  Salutari din Egipt plecarea 17 Aprilie 2021 ! De la turistii nostri (si ghizii lor).

  Egipt

  Egipt ghizi

 • Mihaela Stan

  Bună seara,
  A trecut o săptămână de când ne-am întors din circuit și încă ne gândim cu drag la amintirile adunate în perioada 20-31.03. A fost o vacanta foarte reușita, din toate punctele de vedere. Succesul vacantei s-a datorat atât organizării, cât și însoțitorului de grup, Tudor Pițigoi: Tudor a avut în permanenta grija de noi și a fost receptiv la cererile noastre, a contribuit la crearea unei atmosfere de prietenie în grup și mai ales, alături de ghidul local, Hanni, ne-a împărtășit cunoștințe, informații interesante despre Egipt.
  Multumim pentru organizare și ne gândim deja la următoare vacanta, alături de voi.
  Cu drag,
  Mihaela Stan și Florin Craciun

 • Natalia Stefan

  Multumesc Companiei Interra pentru organizarea de exceptie a acestui circuit. De asemenea le multumesc celor 2 ghizi insotitori din acest circuit, domnul Romy din Romania si domnului Nur din Egipt. Foarte bine documentati, atenti, joviali, rabdatori. Istoria de mii de ani ne-a fost expusa cu profesionalism la toate obiectivele pe care le-am vizitat. Multumesc de asemenea tuturor persoanelor din Egipt care s-au ocupat de securitatea noastra pe toata durata calatoriei in aceasta tara. Am calatorit confortabil si in siguranta deplina. Multumesc de asemenea membrilor acestui grup minunat si atmosferei calde din timpul calatoriei. Felicitari tuturor persoanelor implicate !

 • Turisti Interra

  Salutari din Egipt ! Plecarea 20 Februarie 2021
  Egipt

 • Turisti Interra

  Salutari din Egipt ! Plecarea 31 Octombrie 2020

  Egipt piramide

  Egipt muzeu egiptologie

  Egipt

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii!

Fara transfer
Adjud
Bacau
Brasov
Buzau
Campina
Cernavoda
Constanta
Fetesti
Focsani
Iasi
Medgidia
Onesti
Pitesti
Ploiesti
Predeal
Roman
Rm Valcea
Sibiu
Sinaia
Slobozia
Tg Frumos
Urziceni

Am citit si sunt de acord cu termenele si conditiile acestei excursii.

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Mari si Oceane

America de Nord si Centrala

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

Oceanul Indian

America de Sud