Interra

Delta Dunarii pachet complet

Circuit-Sejur autocar.

Autocar Romania Delta Dunarii, Tulcea

Circuite

3 zile 210
Informatii Generale Program Excursie Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Cu mese si excursii incluse.
Cu autocar Interra de 4*.

Vizitam Delta Dunarii, Plaja salbatica de la Perisor, Dunavatul de Jos, Canal Lipoveni, Lac Solomon, Canal Mustaca, Canal centura, Lacul Razim, Canal Dranov, Canal Perisor, Marea Neagra, Dunavatul de Jos, Padurea Letea, Sulina, Tulcea, Niculitel, Manastirea Saon, Manastirea Cocos... (vezi programul excursiei).
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti

 Plecari Circuit-Sejur
30 Aug 13 Sept 16 Sept 27 Sept
 Mai sunt locuri libere ? da da da da
 Adult in camera dubla 210 210 € 210 210
 Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 210 210 210 210
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 147 147 147 147
 Adult in camera single 240 240 240 240

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Transport cu autocar Interra de 4* cu respectarea normelor de distantare fizica (alocarea locurilor cu asigurarea unei distante minime intre participanti, ocupare max 65% a autocarului)
Cazare 2 nopti cu mic dejun la Pensiunea Pelicanul 4 margarete din Dunavatul de Jos
Mese incluse:
- 2 mic dejun
- 1 degustare pescareasca in stil lipovenesc la sosirea la pensiune
- 1 pranz pescaresc in Delta Dunarii cu bauturi locale incluse
- 1 pranz la Manastirea Saon cu bauturi locale incluse

Excursii incluse:
- 1 excursie in Delta Dunarii cu timp liber la Plaja salbatica de la Perisor (aprox 5h30')
- 1 excursie in Delta Dunarii la Padurea Letea cu timp liber la Plaja de la Sulina (excursie de 1 zi)
- Safari in Padurea Letea
- Tur panoramic Tulcea si vizita cu ghid si bilet de intrare la Casa Avramide
- Vizita la Manastirea Saon de la Niculitel
- Vizita la Manastirea Cocos

Nu sunt incluse:
• Bauturile pe traseu, la masa
• Bacsis serviciu masa, barcagiu, ghid, sofer

Nota: Plata acestei excursii se face in lei la curs BNR din ziua platii.

Program Excursie

Ziua 1 | Excursie in Delta Dunarii si Plaja de la Perisor
Plecare din Bucuresti-Piata Victoriei, ora 06:30 pe ruta Bucuresti, Autostrada Soarelui, Slobozia, Harsova, Tulcea, Dunavatu de Jos. Suntem primiti cu o degustare pescareasca in stil lipovenesc. Dupa pranz plecam intr-o incursiune in Delta Dunarii pentru a descoperi unicitatatea florei si faunei locale (birdwatching) cu timp liber pentru baie pe plaja salbatica de la Perisor (Marea Neagra). Ne imbarcam pe salupa (max 10 pers) si  plecam intr-o incursiune pe traseul:  Dunavatul de Jos, Canal Lipoveni, Lac Solomon, Canal Mustaca, Canal Centura, Lacul Razim, Canal Dranov, Canal Perisor, Marea Neagra si retur (durata excursiei este de aproximativ 5 ore si jumatate). Intoarcere la pensiune si cazare. Timp liber pentru relaxare pe proprietatea pensiunii. Va aflati la 50 km de Tulcea in inima Deltei Dunarii, cel mai tanar pamant romanesc care abunda in vegetatie si fauna salbatica, cu peisaje naturale de poveste. Cazare la Pensiunea Pelicanul 4 margarete (superior) Dunavatul de Jos.

Ziua 2 | Excursie la Padurea Letea si plaja la Sulina cu pranz pescaresc inclus
Mic dejun. Astazi vom porni intr-o minunata excursie in Delta pe traseul: Dunavat, Canal Dunavat, Canal Lipoveni, bratul Sfantul Gheorghe, Lac Uzlina, Canalul Litcov, Canalul Ceamurlia, Canalul Crisan, Canalul Majaru, Padurea Letea, Canal Barbosu, Sulina si retur (durata excursiei este de o zi intreaga cu pranz pescaresc inclus). Pădurea Letea este o arie protejată de interes național si este cea mai veche rezervație naturală din România. Aici se găsesc 500 de specii de plante și peste 3.000 de specii de animale, adică peste 70% din speciile de animale din Rezervatia Biosferei Delta Dunării, grindul Letea fiind considerat de specialisti drept unul din cele mai interesante medii naturale din România. Safari in Padurea Letea. Dupa pranz timp liber la Marea Neagra la Sulina, locul unde Dunarea se varsa in mare, cu plaje intinse si salbatice. Intoarcere la pensiune. Cazare Pensiunea Pelicanul 4 margarete (superior) Dunavatul de Jos.

Ziua 3 | Tulcea–Manastirea Saon Niculitel–Manastirea Cocos–Bucuresti
Mic dejun.  Timp liber pentru relaxare la piscina. Posibilitatea dis de dimineata optional, a unei sesiuni de pescuit. In jurul pranzului excursia continua catre Tulcea pentru tur panoramic Tulcea si vizita Casa Avramide, conac boieresc exceland in bogatie arhitecturala, apartinand grecului Alexe Avramide, care a sustinut in Sec XIX- lea economia orasului cu ajutorul comertului cu cherestea.  In continuare drumul ne conduce, printre dealuri cu vii, la 11 km de Tulcea spre Niculitel, la Manastirea Saon. Manastirea Saon a fost infintata in anul 1846, prin plecarea unor călugări de la Mănăstirea Celic-Dere, fiind înființata ca metoc al mănăstirii amintite. Monahii de la Saon au construit din chirpici si lemn actuala biserica veche cu hramul "Intrarea in Biserica a Maicii Domnului", care exista si astazi, precum si doua corpuri de chilii. Pranz la manastirea Saon. Excursia continua cu vizita la Manastirea Cocos. Zona are o semnificatie istorica si religioasa aparte. Arheologii au descoperit, in urma cu mai bine de trei decenii, in preajma Manastirii Cocos, o bazilica paleocrestina. Specialistii in arheologie au dezvaluit, dupa cercetari ce au durat cateva decenii, ca Niculitelul a gazduit mormintele martirilor crestinismului Zotic, Camasie, Atal si Filip. Via Slobozia si Autostrada Soarelui, ne indreptam apoi catre Bucuresti, unde sosim in jurul orelor 23.00.  Sfarsitul pachetului de servicii.

Alte Informatii

Rezervarea excursiei:
se face in scris cu un mesaj pe email la [email protected] sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

Plata excursiei:
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se poate achita in RON la curs BNR din ziua platii.
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Cazare si programul excursiei:
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Orientul Mijlociu

Asia

Africa

Oceanul Indian

America de Nord si Centrala

America de Sud

Euro-Asia

Australia si Oceania

Mari si Oceane