Informatii Generale Program Excursie Descriere Hotel Excursii Optionale Alte Informatii Impresii Rezervare

Informatii Generale

Conditii de calatorie in Franta:
• Calatorii vaccinati: adeverinta de vaccinare, min 2 sapt de la rapel (Pfizer/Moderna/AstraZeneca) respectiv 4 sapt de la doza unica (Johnson&Johnson).

• Calatorii nevaccinati: test negativ covid PCR sau ANTIGEN cu max 72h inainte de plecare.

Va invitam sa ne insotiti pe Coasta de Azur  regiunea cea mai insorita din Franta, o combinatie de peisaje si obiective turistice care ii va safisface chiar si pe cei mai exigenti dintre Dumneavoastra. Intreaga zona te invita sa visezi, sa te rasfeti sub razele soarelui arzator, sa te scufunzi in apele de un albastru ireal al Marii Mediterane sau sa te pierzi pe stradutele impresionante ale unor localitati pitoresti, de legenda. De la celebrele Nisa, Cannes sau Saint Tropez si pana la Parfumeria Galimard, totul va va incanta privirea si simturile si va face din aceasta excursie una de vis, pe care veti dori sa o repetati !

Cu beneficii de la Interra:
√ Conditii avantajoase de plata:
- 10% din pret la momentul rezervarii
- 40% din pret cu pana la 61 de zile inainte de plecare
- 50% din pret cu pana la 31 de zile inainte de plecare
√ Daca se va cere test covid, vom avea tarif special (200 ron/test)

Cu zboruri din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea !

Cu Hotel NH Nice 4* foarte bun si bine pozitionat.

Vizitam Nisa, Cannes, Antibes, Monaco, Eze, Parfumeria Galimard, Grasse, Parfumeria Fragonard, Saint Tropez... (click pe Program Excursie).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plecari din: Bucuresti Otopeni, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea
Transferuri gratuite Interra la Otopeni din orasele:

> Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
>
Iasi, Tg Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni

>
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

>
Sibiu, Rm Valcea, Pitesti

 Plecari Circuit-Sejur
22 Iul
29 Iul 5 Aug 19 Aug 26 Aug 12 Sep
 Mai sunt locuri libere ? 16 14 11 16 11 17
 Adult in camera dubla 739 € 739 € 739 € 739 € 739 € 739 €
 Al 3-lea adult in dubla pat suplimentar 699 € 699 € 699 € 699 € 699 € 699 €
 Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 286 € 286 € 286 € 286 € 286 € 286 €
 Adult in camera Single 1166 € 1166 € 1166 € 1166 € 1166 € 1166 €

NOTA: Pentru plecarile din tara cu avionul, se adauga la tarifele de mai sus urmatoarele suplimente:
(pentru plecarile 27.06, 12.09 nu sunt disponibile)
» Plecari din Timisoara sau Oradea: +60 €/persoana
» Plecari din Cluj Napoca: +66 €/persoana

Servicii incluse:
• Ghid roman insotitor
• Zboruri directe Bucuresti => Nisa => Bucuresti, Compania TAROM
• Transferuri aeroport-hotel-aeroport
Cazare 7 nopti cu mic dejun la Hotel NH Nice 4*
• Tur pietonal Nisa cu insotitorul de grup

Nu sunt incluse:
• Taxele de aeroport, 160 €/persoana  (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor)
• Taxele de oras, se achita la receptia hotelului
• Biletele de intrare la obiectivele turistice din program, excursiile optionale
• Bacsis pentru soferi si ghizi locali
• Asigurare medicala, asigurare storno cu protectie covid 87 ron/persoana
• Tarif special testare covid-19 RT-PCR: 200 RON/persoana si include: programare cu prioritate la un centru acreditat de Ministerul Sanatatii cu care agentia noastra are contract incheiat, test RT-PCR, eliberarea rezultatului in 30h-48h in limba engleza (asta in cazul in care la data calatoriei se va solicita prezentarea unui test Covid-19 de tip RT-PCR efectuat inainte de plecarea din tara)

Program Excursie

Ziua 1 | Bucuresti/Timisoara/Cluj-Napoca/Oradea-Nisa
Plecare din Bucuresti
:
Pentru plecarea 12.09: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 16:45, pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa. Decolare din Bucuresti la ora 18:45 si sosire in Nisa la ora 20:15. (NOTA: pentru aceste plecari nu sunt disponibile zboruri din tara).
Pentru plecarile din 22.07, 29.07, 05.08, 19.08, 26.08: Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 08:30 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO401 cu destinatia Nisa. Decolare din Bucuresti la ora 11:00 si sosire in Nisa la ora 12:30.

Plecare din Timisoara
:
Prezentare la aeroportul Traian Vuia la ora 07:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO602 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:10 si aterizare la Bucuresti la ora 10:10. Escala pana la ora 11:00, cand va veti imbarca pe zborul TAROM RO401 cu destinatia Nisa.

Plecare din Cluj-Napoca
:
Prezentare la aeroportul Avram Iancu la ora 07:10 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO642 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 09:10 si aterizare la Bucuresti la ora 10:05. Escala pana la ora 11:00, cand va veti imbarca pe zborul TAROM RO401 cu destinatia Nisa.

Plecare din Oradea
:
Prezentare la Aeroportul International Oradea la ora 03:20 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO630 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 05:20 si aterizare la Bucuresti la ora 06:45. Escala pana la ora 11:00, cand va veti imbarca pe zborul TAROM RO401 cu destinatia Nisa.

Transfer la hotel. Dupa amiaza, Tur pietonal Nisa cu insotitorul de grup. Ne vom plimba pe Promenade des Anglais, vestita artera din centrul Nisei. De-a lungul promenadei s-au construit cladiri impresionante, adevarate palate transformate in hoteluri de lux. Zona gazduieste cateva dintre atractiile turistice ale orasului. Aici se afla Hotelul Negresco-emblema turistica a orasului, Casino du Palais de la Mediterranee, Muzeul de Arta si Istorie, Phoenix Parc Floral, Musee des Arts Asiatiques, Theatre de Verdure etc. (NOTA: pentru plecarile din 27.06 si 12.09 turul pietonal se va face a doua zi). Cazare Hotel NH Nice 4* sau similar.

Ziua 2 | Nisa–Cannes–Antibes
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional Excursie la Cannes si Antibes. Cannes este unul dintre cele mai fascinante orase din sudul Frantei. Este suficient de mic pentru a-l strabate pe jos, insa este suficient de mare pentru a gasi aici mari hoteluri, restaurante, plaje si magazine cat doresti. Supranumit si Orasul Filmului datorita Festivalului International de Film organizat anual in localitate, cat si pentru mondenitatile care il viziteaza, devenind un simbol al regiunii. Tur de oras Cannes: celebrul bulevard La Croisette cu hotelurile de lux si plajele sale, Allée des Etoiles  de la Palatul Festivalurilor, strazile medievale din orasul vechi Le Suquet. La intoarcerea catre Nisa vom face un popas si in statiunea Antibes. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru plaja sau activitati individuale. Cazare Hotel NH Nice 4* sau similar.

Ziua 3 | Nisa–Monaco–Eze–Parfumeria Galimard
Mic dejun. Astazi va propunem o frumoasa excursie optionala de 1 zi in Principatul Monaco, resedinta faimoasei dinastii Grimaldi. Pentru oricine, Monaco este sinonim al bogatiei, al luxului si al bunului gust. In Monaco-ville veti intalni Catedrala, Palatul Princiar cu schimbul de garda in fiecare zi la 11.55, Muzeul Oceanografic, traseul Grand Prix-ului de Formula 1 si Cazinoul din Monte Carlo, cu  o putere de seductie irezistibila. Vizita continua cu Eze, un foarte frumos sat medieval tipic frantuzesc, faimos pentru fabricarea de parfumuri. Vom vizita aici Parfumeria Galimard unde vom avea parte de un tur ghidat al fabricii si al muzeului cu ghid local. Intoarcere la Nisa. Seara, timp liber la dispozitie. Cazare Hotel NH Nice 4* sau similar.

Ziua 4 | Nisa–Grasse–Parfumeria Fragonard-Saint Tropez
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, Excursie la Grasse si Saint Tropez. Primul popas il vom face la Grasse. Faimos pentru trei parfumerii de renume mondial–Fragonard, Galimard si Molinard si inconjurat de campuri de lavanda, iasomie si trandafiri, orasul Grasse este cunoscut drept capitala parfumurilor din Franta. Vom vizita si noi Parfumeria Fragonard unde vom avea parte de un tur ghidat al fabricii si al muzeului cu ghid local. Ne imbarcam in autocar si ne indreptam catre Saint Tropez–cea mai cunoscuta destinatie a lumii mondene de pe Riviera Franceza. Cea mai noua atractie de aici este Musée de la Gendarmerie et du Cinéma de St Tropez, situat in celebra cladire a jandarmeriei cunoscuta din filmele cu Louis de Funes. Intoarcere in Nisa. Cazare Hotel NH Nice 4* sau similar.

Zilele 5-7 | Coasta de Azur
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si relaxare pe Coasta de Azur. Suntem pe Coasta de Azur, sau pe Riviera Franceza, paradisul opulentei franceze si nu numai. Avand un cadru natural de o frumusete spectaculoasa cu muntii Alpi prabusindu-se in Marea Mediterana, numeroase golfulete si faleze elegante, zona s-a bucurat mereu de celebritate, dezvoltandu-se cu statiuni destinate luxului si rasfatului. Familiile nobile sau cele ale burgheziei italiene, franceze, germane sau ruse veneau aici inca din perioada antebelica. In zilele noastre destinatia a devenit accesibila pubilicului larg, insa statiuni precum Saint Tropez, Cannes sau Nisa sunt nume cu rezonanta care isi respecta exclusivitatea de bastioane ale luxului si exotismului european. Cazare Hotel NH Nice 4* sau similar.

Ziua 8 | Nisa–Bucuresti/Timisoara/Cluj-Napoca/Oradea
Mic dejun. Pentru plecarea 12.09: Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber la dispozitie pana se va face transferul la aeroportul din Nisa pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO402 cu decolare la ora 21:00. Sosire in Bucuresti la ora 24:20.(NOTA: pentru aceste plecari nu sunt disponibile zboruri din tara).
Pentru plecarile din 22.07, 29.07, 05.08, 19.08, 26.08: Eliberarea camerelor si transfer la aeroportul din Nisa pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO402 cu decolare la ora 13:15. Sosire in Bucuresti la ora 16:35.

Plecare din Timisoara
: escala pana la ora 18:55, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO607, care aterizeaza pe Aeroportul Traian Vuia la ora 19:55.

Plecare din Cluj-Napoca
: escala pana la ora 18:05, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO647, care aterizeaza pe Aeroportul Aurel Vlaicu la ora 19:00.

Plecare din Oradea
: escala pana la ora 17:55, cand va veti imbarca pe zborul Companiei TAROM RO627, care aterizeaza pe Aeroportul International Oradea la ora 19:20.
Sfarsitul pachetului de servicii.

Descriere Hotel

Hotel NH Nice 4* este un punct de pornire excelent pentru a explora orasul istoric Nisa si Riviera Franceza. Este situat la o scurta plimbare de centru si de mare. Hotelul ofera acces facil la Jardin Albert I si la iconica Promenade des Anglais, iar Muzeul de Arta Contemporana si Moderna, Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul Chagall se afla la doar cativa pasi distanta. Toate camerele sunt spatioase si confortabile. Cu decor contemporan sic si pardoseli elegante din lemn de esenta tare, ele emana eleganta si un stil rafinat. Facilitatile pentru prepararea de ceai si cafea, precum si Wi-Fi gratuit si o varietate de perne se afla printre dotarile standard ale camerelor. Restaurantul elegant serveste atat preparate locale, cat si internationale si ofera posibilitatea de a lua masa in aer liber in lunile de primavara si vara pe terasa de pe acoperis. Pe aceasta terasa panoramica veti gasi, de asemenea, o piscina si un bar ideal pentru a va racori dupa o zi calduroasa, admirand obiectivele turistice. Alte detalii

Hotel NH Nice

Alte Informatii

Rezervarea excursiei:
se face in scris cu un mesaj pe email la [email protected] sau la Interra (Bucuresti Bd Ferdinand nr 83).

Plata excursiei:
• se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• se poate achita in EURO sau in RON (la curs de vanzare banci comerciale sau curs BNR+2% din ziua platii).
• se poate achita prin transfer bancar, cu card la POS in agentie, numerar in agentie sau numerar prin depunere intr-o agentie Raiffeisen sau BRD in conturile Interra.

Conditii generale de renuntare-anulare a rezervarii:
• penalizare 10% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai mult de 60 de zile pana la plecare
• penalizare 50% din pretul excursiei daca anularea se face intre 60-31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei daca anularea se face cu mai putin de 31 de zile pana la plecare
• penalizare 100% din pretul excursiei pentru neprezentare la plecare (no-show)

Informatii utile referitoare la transferul gratuit din tara:
• transferul gratuit deserveste exclusiv orasele mentionate in prezentarea excursiei.
• transferul din tara la punctele de imbarcare sau la aeroport este oferit de Interra Travel cu titlu gratuit. Prin urmare, acesta nu poate face subiectul unor eventuale despagubiri, inclusiv catre alti turisti din alte orase decat cele deservite, care nu beneficiaza de transfer.
• costurile totale ale transferurilor gratuite sunt suportate de catre Tour Operatorul Interra Travel.
• daca pasagerul care a rezervat transfer gratuit renunta ulterior la acesta, nu exista notiunea de eventuale restituiri intrucat acesta este gratuit.
• transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic.
Daca turistul nu solicita la rezervarea pachetului turistic si transfer gratuit, ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile, cu confirmare de la Interra Travel si cu minim 31 de zile inainte de plecare.
• daca pasagerul cu transfer rezervat renunta la transferul de dus, transferul de retur se anuleaza automat. Acesta va putea fi asigurat doar daca vor mai fi locuri disponibile la acel moment in mijlocul de transport.
• prezentarea la transfer se face cu minim 15 minute inainte de ora de plecare comunicata. Pasagerii care beneficiaza de transfer gratuit au obligatia de a comunica agentiei revanzatoare sau Tour Operatorului un numar de telefon mobil la care sa poata fi contactati de catre soferi in cazul unor modificari neprevazute care pot aparea in ziua transferului. Tour Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventuale neprezentari la transfer ale pasagerilor, care au drept consecinta pierderea avionului de catre acestia. In acest caz, costurile suplimentare generate de un nou bilet de avion sau modificarea celui existent vor fi suportate de catre pasager.
• transferurile gratuite sunt asigurate de catre Tour Operator cu mijloace auto din flota proprie (autoturisme, microbuze, autocare) si/sau cu mijloace auto ale companiilor de transport partenere pe rute regulate de transport pasageri. In situatia in care Tour Operatorul recurge la companiile de transport care efectueaza transport regulat de persoane pe rutele de transfer, contravaloarea biletului de transport este acoperita integral de catre Tour Operator iar pasagerii vor fi anuntati in mod corespunzator.
• daca Tour Operatorul are de asigurat in aceeasi zi transferuri gratuite pe aceeasi ruta si din aceleasi orase pentru doua sau mai multe excursii cu plecare sau sosire in aceeasi zi, se va organiza un singur transfer cumulat pentru toti pasagerii din excursiile respective. In acest caz, pot aparea timpi de asteptare de 1 pana la 3 ore. In acest caz, pasagerii vor fi anuntati si trebuie sa confirme daca doresc sa beneficieze de transferul cumulat sau renunta la transfer.
• Tour Operatorul nu isi asuma raspunderea in situatia putin probabila a aparitiei unor evenimente neprevazute (blocarea traficului rutier, inzapezirea drumurilor, inundatii, accidente rutiere, etc) care pot duce la intarzierea transferului si pierderea zborului.
• turistii au obligatia de a mentine curatenia in mijlocul de transport pe tot parcursul transferului. In mijlocul de transport nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Transferurile din provincie se asigura in conformitate cu reglementarile legale in vigoare cu privire la transportul de persoane si cu respectarea timpilor de condus ai soferilor. Din acest considerent, soferii vor face pauzele de odihna impuse de lege in vederea asigurarii unui transport in conditii de siguranta.

Documente de calatorie:
Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, cartea de identitate sau pasaportul, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta. Cetatenii romani pot calatori in statele membre ale Uniunii Europene, Spatiului Schengen si Spatiului Economic European cu cartea de identitate sau pasaportul in curs de valabilitate. Pentru a verifica lista statelor care permit intrarea pe baza cartii de identitate, lista statelor membre U.E., Schengen si Spatiul Economic Eurpoean, va rugam sa consultati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Accesul cu cartea de identitate mai este permis in urmatoarele state: Macedonia (90 zile), Muntenegru(30 zile), Serbia (90 zile), Norvegia (daca cartea de identitate romaneasca valabila este emisa dupa anul 2009, in care este specificata cetatenia romana. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia) Pentru toate celelalte state din afara Uniunii Europene si pentru acele state pentru care cetatenii romani nu au nevoie de viza de intrare, accesul se face pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Pentru a consulta lista statelor pentru care nu este necesara viza de intrare accesati site-ul Politiei de Frontiera www.politiadefrontiera.ro sau al Ministerului de Externe www.mae.ro/travel-conditions  Pentru tarile in care cetatenii romani au nevoie de viza de intrare, este necesar pasaportul valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Anumite state nu permit accesul ca pasaport temporar sau nu aplica vize pe pasaport temporare, de aceea va rugam sa consultati serviciul consular al tarii in care intentionati sa faceti deplasarea sau solicitati acest lucru agentului dvs. de turism.In cazul persoanelor casatorite recent, nu se accepta Cartea de Identitate anulata (perforata) de autoritati in vederea emiterii unei noi carti de identitate. Copiii care nu au carte de identitate, vor trebui inscrisi pe pasaportul unuia dintre parinti. In acest caz, parintii care au copiii trecuti in pasaportul lor, vor calatori obligatoriu cu Pasaportul. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) nu are nici o raspundere in situatia in care autoritatile de frontiera nu permit accesul turistului pe teritoriul statului respectiv. De asemenea, nu are nici o responsabilitate daca turistului nu i se permite parasirea teritoriului unei tari de catre autoritatile de frontiera din statul respectiv. In aceste cazuri, turistului nu i se mai restituie contravalorea excursiei.

Cazare si programul excursiei:
Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania. Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort. Majoritatea hotelurilor nu detin camere triple. In unele hoteluri se pot confirma la cerere camere duble cu pat suplimentar, in functie de disponibilitate. Patul suplimentar pote fi un pat pliant, un fotoliu pat, o canapea extensibila, etc. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single. Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor efectuandu-l astfel in totalitate.

Informatii utile referitoare la transportul cu autocarul:
Turistii au obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 minute inainte de ora inscrisa pe voucher pentru plecare sau transfer. Locurile in autocar au fost prealocate la momentul rezervarii, pasagerii au obligatia sa ocupe doar locul inscris pe prezentul voucher. Turistii au obligatia de a mentine curatenia in autocar pe tot parcursul excursiei. In autocar nu este permis fumatul, consumul de bauturi alcoolice si produse alimentare. Buzunarul de plasa din fata scaunului dumneavoastra este destinat pastrarii de pliante, brosuri sau harti. Va rugam sa nu pastrati aici sticle de plastic sau obiecte voluminoase. Sticlele de plastic, bagajele de mana sau alte obiecte voluminoase se depoziteaza in spatiul special amenajat, deasupra scaunelor.

Informatii utile referitoare la transportul cu avionul:
Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute. Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor. Pentru destinatiile europene, de regula, limita de bagaje de cala este de 20 kilograme si 06 kilograme pentru bagajul de mana, dimensiuni: 55cm x 40cm x 20cm. Depasirile de limita de KG se achita separat pe aeroport. Mai multe informatii gasiti pe site-ul companiei aeriene sau in agentia de turism. Femeile care sunt insarcinate in peste 6 luni, au nevoie de un certificat medical cu acordul medicului de a calatori cu avionul. Compania de zbor si echipajul de bord isi rezerva insa dreptul de a decide daca permit sau nu imbarcarea persoanelor cu sarcina avansata (ultimele 2-3 luni). Pasagerii care sufera de boli contagioase nu pot calatori cu avionul. Personalul aeroportuar si de bord isi rezerva dreptul de nu permite imbarcarea respectiv de a dispune debarcarea persoanelor in cauza. Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

Excursii Optionale

Tarife valabile pentru minim 15 participanti–se rezerva si se achita din tara:

Excursie la Cannes si Antibes (durata 6 ore):
Tarif: 50 €/persoana si include: transport autocar, taxele de drum si parcari, tur de oras Cannes, ghid insotitor.

Excursie la Principatul de Monaco si Parfumeria din Eze (durata 8 ore):
Tarif: 80 €/persoana si include: transport autocar, taxele de drum si parcari, tur pietonal Monaco, bilet de intrare si tur ghidat la Parfumeria Galimard, ghid insotitor.

Excursie la Grasse-Saint Tropez (durata 8 ore):
Tarif: 90 €/persoana si include: transport autocar, taxele de drum si parcari, bilet de intrare si tur ghidat la Parfumeria Fragonard Grasse, tur pietonal Saint Tropez, ghid insotitor.

Impresii

Toate campurile sunt obligatorii!

Puteti incarca maxim 50 poze

Cerere de rezervare

Toate campurile sunt obligatorii! Va rugam completati si codul anti-spam, exact asa cum este trecut in dreapta campului.

Google cautare
Google anunturi
Facebook
Newsletter Interra
Sunt client Interra
Recomandari de la prieteni
Alta sursa

Posteaza aici albumele tale preferate de Calatorie, ca sa ne bucuram impreuna cu tine de locurile pe care le-ai vizitat. Albumele postate sunt subiectul aprobarii de catre Interra. Nu pune doar peisaje sau natura moarta, vrem sa te vedem si pe tine in ele. Interra nu este raspunzatoare de provenienta pozelor postate de catre utilizatori.

Exploreaza pe tari

Europa

Africa

Orientul Mijlociu

Asia

America de Nord si Centrala

America de Sud

Oceanul Indian